![]() |
|
Re: Diverse discutii
nu am fost in acea seara bogdane, altfel stiam! si acum k ai pus masina la punct, pe cand tura aia :))
|
pe cand ne vedem...dar ambreajul meu tot cere patine...
pai daca nu ai eisit atunci..intreaba-i pe baietzi ce s-a intamplat 1 data ies si eu...si cu WRC ala si ne strangem cu voi si atunci nu iesi tu :( sau vezi ce zic baietzii cu opeluri.. |
pey pana mea...oi fi fost la bucuresti, oi fi iesit cu altcineva nush!! ...dak shtiam iti dai seama k veneam dar asha se intampla cand nu se poseda cartonasu si rotile :)...
|
pai au fost cam toti mah...a fost plin.... cum de ai lispit? sau nu iti mai aduci aminte...d-abia luasem masina...
|
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Vibe, adica are nevoie de 200 de cai sa ...
Dacia Logan 2,0 RS este capabilă să atingă o viteză de top de 210 km/h! si cu semnul exclamarii? pai si ce dacie e aia? e renault clio :)) |
nu e renault e dacie, nu te supara bogdan, nu conteaza ce motor are si de cine e facut, conteaza ce scrie acolo DACIA LOGAN 2,0 RS de 200 CP. mai e si smart facut de mercedez si extrem de multe exemple dastea.
|
are careva idee dimensiunile pt un parasolar la nova? :D ca sa nu stau pana maine sa masor cu ruleta :)
|
Quote:
......... |
Quote:
poate omu sa-si puna si rotzi de carutza pe bugati daca vrea,e treaba lui.... unii din noi au devenit foarte irascibili,nu mai potzi face o remarca ca itzi sare lumea la gat..... sa ne fie rusine:( |
Quote:
PACAT........ |
eu cred ca era o gluma...ce naiba,..si tre si gigi sunt baietzi ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning