|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Sunt foarte multe masini pentru rally la care s-a preferat folosirea caroseriilor in 4 usi pentru ca sunt mai rigide decat cele in 2 usi.
Se sudeaza usile din spate si gata :) Bineinteles ca masina aici in discutie nu are nici o legatura :) |
pai asta e ca la un competition car e un singur scaun restul roll cadge deci se pot suda usile dar asa............
Eu ia-s fi sudat usile cele din fata cu cele din spate, asi fi facut din 2 usi una si sa se deschida īn stil aripa ca la DeLorean. Cred ca atuci chiar ca ar fi stat multi cu gura cascata :D |
bad post, nu am dat refresh la pagina
|
Din cate vad :)) tot cu ideea mea de NeFeSe iesi mai bine in accident :)).
Deoarece vor ramane doar cele 2 scaune fata :D. Si eu sunt de acord ca dintr'un coupe ori sedan e aceeasi chestie la un accident , adica nasoala. Acum sincer , vorba voastra , cand aceeasi masina exista coupe , tu sa sudezi usile la un sedan , si sa ai si locuri in spate... e penibil :)). Sau poate a sudat usile si cara cartofi si ceapa cu ea :)) sa aibe mai mult loc. :twisted: |
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mie i-mi seamana mai mult cu o plosca dinaia in care isi tin americanii wiskey-ul :D pare masina de parada
Morph ..nu esti singurul ...am primit cateva P.M - uri referitor la remarca aia ...:D |
Quote:
Ba...eu am un Glock :)) da am uitat unde lam lasat :)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asta intradevar e tiganeala cu crom'ul! + Cele 3 tevi de le'a luat de la grandfather mike de pe casa sa le puna la masina.
*Scuzati claritatea dar era cu zoom la maxim :D. |
2 Attachment(s)
DA,...e BMW
TUNING UNICAT REALIZAT IN FRANTA , TOTUL MODIFICAT MAI PUTIN MOTORUL 1300 EURO ULTIMA OFERTA . ATENTIE DOAR VALOAREA JANTELOR LA OZ PE SITE A FOST DE 2300 EURO http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...--9707649.html |
e pret bun pentru dezmembrat :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
|
- Copyright 2024 4Tuning