![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
era, a venit in iasi.
|
Vinde cineva sau doneaza niste covorase de masina in Iasi ( as prefera modelu din mocheta ) Vreau sa le pun pe un grande punto!
|
dupa cum stiti cu totii s-a dat lege ca daca nu ne platim amenzile ni se va ridica permisul, acum eu am o nelamurire, cu alea vechi neplatite ce se intampla? se vor lua si de alea sau legea va fi valabila doar pentru viitoare amenzi ?
|
Era un articol azi pe 4T, dar eu unul nu m-am lamurit.
Am aceeasi nedumerire. Si inca o intrebare pe acelasi subiect: platim la primarie/primarie de cartier,OK? Chitanta cui o trimitem? punem la fan curier si dam adresa "strada Cutare, nr X, destinatar SPCRPCIV? o scanam si o trimitem pe mail? mergem acolo si facem o noua coada la un ghiseu ca sa aratam hartia? :x |
Quote:
|
Si daca am platit amenda si nu mai am chitanta fara a o duce la politie , inseamna ca am platito degeaba ?:))))
|
Quote:
|
Quote:
pS.. crys da-mi un PM cu nr tau te rog vreu sa vb ceva cu tine |
Quote:
|
Quote:
dar parca era doar o propunere treaba cu suspendatul permisului... |
Ca la noi la nimeni, unde a-ti mai auzit de chestia asta cu suspendatul dreptului de a conduce daca nu ti-ai platit amenda?
Asa ne trebuie, capul face - capul trage !! |
-------- mi-am amintit ceva, din vara trecuta.
-------- Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...ria-17670.html Al naibii, nu merge sa dai COPYPASTE de pe 4T:?:. Eu zic ca sunt conectate sediile primariei si politiei. Nu stiu ce mananca toata presa...:?: Amenzile mele de circulatie le-am gasit la primarie si platit cu ocazia vanzarii unei masini (nu erau multe;pt fiscal). + pentru una din ele mi-a venit acasa hartie de executare desi nici nu cred ca avea 3 luni vechime. De altele vechi nu au zis nimic. Acum am tot asa una din toamna, sper sa nu primesc "felicitare de pasti". |
Eu ieri am luat 150 ron ca am intrat pe interzis pe Cuza Voda cu Unirii si l-am intrebat pe nenea politistu daca sa introus legea si a zis ca inca nu ! Deocamdate e chill !
|
Se ocupa cineva in Iasi cu imbracarea elementelor interioare ale masinii in alcantara?
|
Are idee cineva daca acum permisul vine acasa sau tot la posta in Tatarasi trebuie sa te duci?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning