Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

gabriel_cars 18-09-12 09:43

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5177942)
uneori chiar nu e timp,vreau sa intru si eu in challenge,dar nu am avut timp,dc?am tot plecat pe la tg jiu,ct,tulcea astazi iar plec...poate deseara e gata si masinuta,asta daca nu ajung iar la 12 acasa...

Din nou, imi cer scuze.. stiu ca sunt si oameni cu diverse probleme, al doilea job, probleme de familie, de sanatate, referirea mea era la cei care sunt inca la liceu de exemplu si nu au multe alte probleme pe cap, nu la cei ce au situatii mai dificile din diverse motive.

cubteen 18-09-12 10:07

Quote:

Originally Posted by gabriel_cars (Post 5177945)
Cubteen, nu iti inteleg iritarea, din urmatoarele motive :
1 - din moment ce tu lucrezi si dupa studii, cred ca era foarte clar ca textul nu face referire neaparat la oameni ca tine " persoane care inca sunt inca la liceu sau primii ani de facultate " , trebuia poate sa adaug si coditia ca acestia din urma sa nu mai aibe un job, scuzele mele daca asta era problema.

2 - faptul ca tu ai impresia ca stau sau ca am stat pe spinarea parintilor este cel putin o afirmatie superficiala, eu macar am vorbit la modul general cand am afirmat cele de mai sus, afirmatia " daca tie iti place sa astepti ca parinti sa iti eie ceea ce doresti tu..bv tie " ..etc. , insa ca sa te lamuresc mai exact iti zic ca am insumati 9 ani de studii de specialitate in design de produs/auto si arhitectura, o gramada de nopti nedormite in aceasta perioada la care se adauga 8 ani de lucru in arhitectura si design de produs / auto, tot cu multe nopti nedormite. Am si familie, ca sa se inteleaga ca nu sunt un singuratic care isi face timpul dupa bunul plac, cine are familie intelege foarte bine ce vreau sa spun, mai apar o groaza de alte treburi din acest ultim motiv.
Cu toate acestea imi gasesc insa timp sa mai fac cate o schita doar de placere, sunt schite facute in afara proiectelor cu tema data de clienti.
3 - Sunt convins ca pe sectiune sunt utilizatori experimentati in virtual tuning care la randul lor au tras serios sa ajunga la acest nivel, si asta fara sa presupuna ca obligatoriu au fost sustinuti sau sunt sustinuti de parinti dpdv financiar.
In final imi cer scuze daca mai sunt si alte persoane deranjate cumva de ce am zis mai sus, nu a fost nimic cu intentie. Mai bine ascultam sfatul " daca taceai

Doar mi-am spus parerea,si chear imi cer scuze pentru ce am spus...dar nu a fost cu intentie rea.Si tot respectul din partea mea pentru munca care o depuii!!sper ca nu te-am jignit,chear imi pare ne-spus de rau..Respect inca o data!!

dany2good4u 18-09-12 17:37

1 Attachment(s)
am si eu o problema cu pshop-ul.daca vrea sa mut/modific un layer,nu pot si imi apare ca in imagine,marginea aceea rosie.daca vrea sa mai adaug ceva masinii,gen o roata,un desen ceva pe ea de pe alta imagine imi apare doar selectia,fara bucata de imagine,nu se creaza alt layer...iar cand dau clik pe un layer anume,nu mai apare selectat cu albastru ci cu gri...versiunea mea e CS5.ce dumnezeu i-am facut sau ce are ca ma scoate din minti...o idee ceva ca nu am apucat sa termin masina de la battle pt incepatori :(

lovenady 18-09-12 19:48

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5178514)
am si eu o problema cu pshop-ul.daca vrea sa mut/modific un layer,nu pot si imi apare ca in imagine,marginea aceea rosie.daca vrea sa mai adaug ceva masinii,gen o roata,un desen ceva pe ea de pe alta imagine imi apare doar selectia,fara bucata de imagine,nu se creaza alt layer...iar cand dau clik pe un layer anume,nu mai apare selectat cu albastru ci cu gri...versiunea mea e CS5.ce dumnezeu i-am facut sau ce are ca ma scoate din minti...o idee ceva ca nu am apucat sa termin masina de la battle pt incepatori :(

incearca sa te duci la window >workspace si dai pe basic ,eu asa folosesc la ps3

dany2good4u 18-09-12 20:39

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5178665)
incearca sa te duci la window >workspace si dai pe basic ,eu asa folosesc la ps3

nu e asa ceva la mine,e doar esentials si new in cs5 :( ,e bifat pe esential,iar daca dau pe new imi dispar anumite chestii si tot asa e.problema e ca doar pe salvarea/masina asta face asa,pe alte salvari nu :( si problema e ca asta e mai importanta acum...

cannonball 19-09-12 15:45

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5178740)
nu e asa ceva la mine,e doar esentials si new in cs5 :( ,e bifat pe esential,iar daca dau pe new imi dispar anumite chestii si tot asa e.problema e ca doar pe salvarea/masina asta face asa,pe alte salvari nu :( si problema e ca asta e mai importanta acum...

Incearca sa bagi imaginea originala din nou si muta layerele care le ai pe cea noua poate merge asa.Bafta;)

dany2good4u 19-09-12 18:46

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5179660)
Incearca sa bagi imaginea originala din nou si muta layerele care le ai pe cea noua poate merge asa.Bafta;)

am rezolvat.era o tampenie.am apasat pe "q" si si-a revenit.cred ca am atins din greseala tasta.de la ce e shorcut-ul asta? :|

cipskate69 19-09-12 20:08

Q = QUICK MASK

Quick Mask

dany2good4u 20-09-12 02:11

2 Attachment(s)
masina de la battle(stiu ca bara e putin blurata dar alta nu am gasit mai buna...)

Ca$$ 20-09-12 20:03

2 Attachment(s)
si eu cu una asa mai de incepator :rolleyes2

Ruffy RUF 20-09-12 20:43

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5181262)

Sa-mi sug **** singur cat de bine arata :O
Fratele meu esti zeu meu :D

dany2good4u 20-09-12 22:01

Quote:

da-mi si mie jantele alea te rog."incepatorule" :))

Manson 20-09-12 22:07

Quote:

oribila bro:D vreau versiunea de vampa...:) mov mat:D

Ca$$ 20-09-12 22:39

1 Attachment(s)
ti'ar movu'al .......... na...daca nu te prezinti maine q un wip la skoda ne suparam

gabriel_cars 21-09-12 09:10

Mie imi place rezultatul final dpdv al designului, si nu este ceva de incepator :-).

Cipprik 22-09-12 12:03

2 Attachment(s)
@Cass: Tot versiunea albastra mi se pare mai buna :D Ea te-a facut vedeta la tiebreak :shakefist

Si sa fie si de la mine :suspiciou

Ca$$ 22-09-12 12:09

deci lateralul e genial dar stii deja asta :P

Geox` 22-09-12 13:02

nu am mai fost de mult pe aici ... dar nu mai e ce a fost odata :sad:
felicitarii tuturor care inca se mai tin de treba :D

lovenady 22-09-12 16:59

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5183160)
@Cass: Tot versiunea albastra mi se pare mai buna :D Ea te-a facut vedeta la tiebreak :shakefist

Si sa fie si de la mine :suspiciou

arata mult mai bn a ta decat a lui cass, pare mai eleganta :lol:

dany2good4u 24-09-12 01:18

2 Attachment(s)
versiunea mea de rapid RS

cipskate69 24-09-12 09:23

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5185058)
versiunea mea de rapid RS

janta din fata e low rez. stopurile nu cred ca s'ar vedea asa alb-negru.au totusi o noanta rosiatica.mergea totusi o schimbare de fundal si poate culoarea masinii....slabuta ,pacat :rolleyes2

dany2good4u 24-09-12 11:18

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5185221)
janta din fata e low rez. stopurile nu cred ca s'ar vedea asa alb-negru.au totusi o noanta rosiatica.mergea totusi o schimbare de fundal si poate culoarea masinii....slabuta ,pacat :rolleyes2

roata fata nu inteleg dc a iesi low rex pt ca e aceeasi ca pe spate,si e si mai mica,ca marime.

cipskate69 25-09-12 11:00

2 Attachment(s)
Skoda Sport Smurf (SSS) -Challenge car :rolleyes2

Ca$$ 25-09-12 11:04

masina arata super, bg'ul o strica...da un buzz pe mess sa'ti dau eu unul mai potrivit

AGamerPedobear 25-09-12 20:21

1 Attachment(s)
O sandero.

dany2good4u 25-09-12 20:43

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5187204)
O sandero.

pune si poza originala

Cipprik 25-09-12 20:49

1 Attachment(s)
Quote:

O sandero.

Cam asa ar fii trebuit sa arate modificarile tale , exceptand lasatul caroseriei la sol :)

Reme 25-09-12 22:02

Quote:

O sandero.

ORIGINALUL?

Cipprik 25-09-12 22:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5187390)
ORIGINALUL?

Chiar nu va dati seama ?:D

lovenady 25-09-12 22:18

2 Attachment(s)
cm vad ca voi lucrati la exterioare ,mie a inceput sa imi placa sa modific interioare.Iar daca tot a aparut noul logan ,mam gandit sa fac cateva modificari,astfel ca am transformat interiorul cu culori inchise intr-unul pe placul meu . astept comentarii

Ruffy RUF 26-09-12 01:10

2 Attachment(s)
Sandero 2 WIP inca... O intrebare la voi mai priceputi de ce sa pixelat imaginea fata de original in halu asta???
Alte pareri? sa continui photoshop sau sa il las?

cipskate69 26-09-12 02:54

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5186570)

nu mai zice nimeni nimic ? .....

Manson 26-09-12 09:19

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5186570)

Ca si lucrare imi place! As avea doar cateva sugestii/pareri personale:
1. Cred ca i-ar fi stat mult mai bine daca ai fi marit oala unde roata, ar fi facut-o mai agresiva. (este doar parerea mea, nu consider defect de ai facut tu)
2. Cum a mai zis si Ca$$, bg-ul nu pune in valoare lucrarea pe are ai facut-o tu.

Mie imi place f mult lucrarea si sper sa-mi vina si mie idei sa finalizez lucrarea. Daca e da si mie un buzz pe mess. Bafta bro'

Ruffy RUF 26-09-12 09:46

Vad ca aici doar intre voi "dinozauri" va comentati etc... pe noi astia care nu-s de nasu vostru ii lasati la o parte

Reme 26-09-12 10:49

@ Ruffy RUF - Dacia Sandero - Mie imi place lucratura matale, doar ca ar fi mers un pic mai multa atentie la roata spate. In rest mie imi place...

@lovenlady - Dacia Logan Interior - Ideea ta de e modifica un interior, am avut-o si eu, e mai usor sa modifici interioare, dar satisfactia, cel putin inc azul meu nu era asa mare ca atunci cand terminam o masina modificata la exterior. Ceea ce nu imi place la ce ai lucrat este ca ai combinat prea multe culori, sau 4 culori, combinate, un interior are maxim, maximorum 3. incearca sa faci ceva cu stalpii care sunt gri deschis, coloreaza-i in gri inchis, precum bordul.

@ AgamerPedobear - Dacia Sandero - Imi place ca ai inceput cu lucrare usoara, modificari simple, suspensie, ploape, daca-i mai puneai si alte jante era si mai bine, dar nu e rau pentru inceput. Bravo! Pe viitor, fii atent la umbre cand o lasi jos, in spatele roti incearca sa umplii cu, culoarea contraaripii, nu mai fae prostia cu semnul, mai bine il lasi decat sa ii faci asa. Ploapele nu sunt o greseala, dar nu prea sunt reale, una are marginie rotunjita, alta e dreapta. Mai bine incerci, nu iti va iesii din prima dar faci layer separat, pt bad boy look. E mai agresiv...

@Cipskate69 - Skoda SS - eu zic ca bg merge cu ideea de tuning, doar ca parca ai un pic exagerat-o cu pragurile alea, imi place stilul asta ca te caracterizeaza, dar totusi culoarea e dementiala. Frumoasa masina! Lucratura excelenta!

@dany2good4u - Skoda Rapid RS - nu stiu daca te-am inspirat eu, sau am avut aceeasi idee amandoi, dar vorba lui cipskate, ai gresit cu jantele cel putin, sunt blurry si asta strica, lucreaza cu mai multa atentie pe viitor, o sa ai rezultate mai bune, garantez!

Cipprik 26-09-12 20:14

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5187594)
Sandero 2 WIP inca... O intrebare la voi mai priceputi de ce sa pixelat imaginea fata de original in halu asta???
Alte pareri? sa continui photoshop sau sa il las?

S-a pixelat din cauza ca salvezi imaginea la calitate minima ...si o sa iti arat unde si cum gresesti:

Dupa cum observi , ai o scara de la 0 la 12 cand salvezi in format jpg/jpeg , si tu trebuie sa selectezi una mai buna pentru o calitate mai clara ...asta conteaza si la dimensiunile fisierului...cu cat salvezi mai mare cu atat marimea fisierului creste , iar cu cat mai mica , cu atat scade si ocupa mai putin spatiu , ceea ce nu cred ca se mai pune problema in secolul asta..:D

AGamerPedobear 26-09-12 20:47

1 Attachment(s)
Si totusi...

Ca$$ 26-09-12 20:52

si totusi...ce modificari ai adus acestei masini??? aaaa, da, pleoapele, care nici alea nu sunt facute bine
acum vorbind cat se poate de serios, ce ai facut tu nu se numeste virtual tuning...si inca ceva, nu mai pune originalul in aceeasi poza cu masina modificata...lasa 2 poze separate

Ruffy RUF 26-09-12 21:05

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5188463)
S-a pixelat din cauza ca salvezi imaginea la calitate minima ...si o sa iti arat unde si cum gresesti:

Dupa cum observi , ai o scara de la 0 la 12 cand salvezi in format jpg/jpeg , si tu trebuie sa selectezi una mai buna pentru o calitate mai clara ...asta conteaza si la dimensiunile fisierului...cu cat salvezi mai mare cu atat marimea fisierului creste , iar cu cat mai mica , cu atat scade si ocupa mai putin spatiu , ceea ce nu cred ca se mai pune problema in secolul asta..:D

Am inteles si stiu despre ce zici insa nu imi vine sa cred ca nu am selectat 12 acolo probabil am omis la vreo salvare, nu contest! stiam de treaba asta insa se pare ca nu am fost atent...
Mai pot sa ii fac ceva? sa nu mai fie asa?

Multumesc mult pentru atentie!

dany2good4u 27-09-12 01:11

2 Attachment(s)
am si eu o intrebare,cum dau si eu luciu anumitor parti modificate ale masinii,de exemplu cum dau luciu barii in partea stanga,sa arate ca partea dreapta.si capotei unde am eliminat grila...la prag iarasi nu i-a dat de cap,am incercat cu overlay si am pus o bucata de asfalt sa dea impresia ca se reflecta de jos dar u a iesit prea bine...

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning