![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
sorry de post da uitasem sa fac ceva la ea rog un moderator dc poate sa stearga masina din postu anterior si sa o puna pe asta ...multumesc anticipat
|
putin cam descentrat interiorul. si bara fata nu are acelasi unghi cu masina. selectiile la kitul wide sunt..patratoase:D janta spate blurry. pt interior, folosestete de poze de aici http://desktopmachine.com/cars/68-Sc...ers.html?t=251 sper sa fie unele dintrun unghi mai bun decat aia:D nrk
|
hmm..chiar indrazneata ideea..good work:D
|
sebi2.....ciudata rau masina....cum a zis si trickz cam aceleasi greseli ...era bine dak incercai u brush sa faci aia poate iesea mai bine....i
marispeed...audi e chiar bunicel bv ....imi place masina....jantele sunt putin aiurea ...dar in rest e bine...bv |
2 Attachment(s)
Asta o fac si io acuma.....va rog sa-mi ziceti daca va place pana acu si dak nu ce trebe schimbat ;) mai am de lucrat la ea
|
ms stiu ca e descentrata am lucrat la ea 5 ore cred incontinuu fara pauza urmatoarea promit sa fie mai bine ....plus am invatat sa lucrez cu pen tool si e bine
|
2 Attachment(s)
Bmw ......
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti....e mai mijto cu neon??
|
3 Attachment(s)
gata is cuminte acu .... pls comment ( btw multi lasi se dau eroi dupa razboi :2gun: )
|
2fast4u_DK : brush ireal si putin tuning
mari4speed : brush ireal si janta spate plata leeloo : e mishto bv ;) |
leeloo dupa mine jantele sunt prea deschise iar unele patrti sunt destul de neclare parbrizul e misto,iar capota de la motor face toti banii. iar prefereta mea e varianta cu rugina
bafta pe psu |
1 Attachment(s)
ti-am incercuit cateva greseli ... cred ca intelegi cauciucu ... antena ... plus am vazut interioru ... ai 2 scaune diferite ... stalpii (departati) ... cel central si cel din spate care nu stau f bine (uite-te la poza originala cum trebuie sa vina) ...
|
2 Attachment(s)
un civic.....
|
3 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
|