|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Quote:
|
Quote:
Maşina este foarte clean . Īn fine... |
voi vorbiti serios? morf tu ai observat ca este un sedat transformat in coupe nu ?
|
Quote:
Daca tu/voi credeti ca e kitch...mie personal imi place. E clean e cu gust...cu niste jante calumea masina e chiar deosebita. Inca ceva, sa fiu proprietarul masinii nu mas simti prea bine sa o vad aici, again, cred ca ai incurcat borcanele, nu'si merita locul. Si daca nu esti de acord cu mine iti mai aduc un argument: Cei de la WCC au transformat un RangeRover Sport din 4door in 2door pentru nu stiu ce seic (mai de mult timp)...si masina a fost superpremiata & bla bla...deci nu cred ca e kitch. Acum asta e doar parerea mea...sa vina Jokerman, el grand tatic si critic de arta pe 4roti sa dea el cu ciocanul in sala de judecata daca'i kitch sau nu. P.S. Daca avea manerele pe spate, atunci intra direct in top ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Vouă vi se pare ok să-ţi sudezi uşile pe spate şi să zici că-i tuning?
Lăsānd deoparte proiectele extreme precum cel pomenit de Morph, aici e vorba de o pisică albastră fără bandouri şi mānerele pe spate, şi aici se termină tuningu'. Are jante de tablă, n-a scos nici măcar mānerele pe faţă, n-a scos numărul la portbagaj, n-are spoilere de nu ştiu care, n-are praguri de doamne-ajută, n-are absolut nimic din ce īnţelegem noi prin tuning, are nişte aripi ţigăneşti M3 wannabe, dar a făcut extrem clean cu aparatul de sudură (sper că nu din chit) la portierele spate. E o ţigăneală de maşină şi atāt. |
Asta chiar ca n-are nici o logica. Iei un SEDAN cu 4 usi si sudezi doua din ele ca la COUPE :D
Asta e.......... hai sa ma scarpin la urechia stīnga cu mīna din dreaprta. Mai bine si-ar fi cumparat un coupe si nu-si mai faceade lucru. Daca face un accident cu troaca asta, cei ce stau īn spate sīnt prinsi ca īntr-o cusca. Asta nu-i un F-Body cu usa lunga. Mai bine īi facea suicide doors decīt sa l-e sudeze dar........... na.......... gusturi :???: |
1 Attachment(s)
Quote:
Si care zice ca aberez , sa se uite la poza de jos :D . |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
intreb si eu sa nu mor prost , ca vad ca tot ziceti de accident (..."cei ce stau īn spate sīnt prinsi ca īntr-o cusca"...)..... daca stai pe bancheta din spate a unui coupe , nu e fix acelasi lucru?
in alta ordine de idei , sa transformi un sedan in coupe cand EXISTA varianta coupe mi se pare o prostie. sa transformi un sedan care nu exista in varianta coupe (cum este Range rover ul dat exemplu mai devreme ) , at putem vorbi de tuning - parerea mea ;) |
Quote:
|
coincidenta face sa am doua masini , una sedan una coupe , deci da , stiu despre ce e vb asa ca probabil o sa mor prost din alte motive.
explicatia ta este destul de buna si relativ logica (asta daca nu s-au pus scaune de coupe ) dar uiti un lucru destul de important - pasagerii de pe locurile din fata . daca acestia nu se pot misca (sau usile lor nu se deschid) tot prins in spate esti , chiar daca masina este coupe si/sau are scaune rabatabile ;) intelegi ideea? |
Da, daca s-au pus scaune de coupe e altceva.... doar ca tot difera spatiul oferit pt iesirea din masina. Parerea mea este ca nu au ce cauta pasageri daca tot a facut-o asa. Acolo merg puse niste boxe, ceva sa umple spatiul si sa fie masina de show. Deci din punct de vedere al sigurantei sunt impotriva la ce a facut acolo, din punct de vedere al une masini de expo, cred ca e ok (asta daca ar si termina masina ca sa arata de expo...).
|
All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
|
- Copyright 2024 4Tuning