![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Eh, ăsta-i un eveniment notabil, felicitări pentru realizarea soţiei şi bravo ţie pentru contribuţie :twisted:
Glumesc, să vă trăiască :) |
1 Attachment(s)
tin sa va multumesc la toti pentru urari si sa dea Dumnezeu sa se implineasca toate dorintele !!!
sageata tre sa vedem man cum ne intelegem la o bauta zdravana si apoi vorbim si de nasie !!!!!:lol: Alexandra-Maria a venit pe lume la 11 : 45 pe data de 01 06 2010- la 3.100g nota 10 la nastere |
Sa.ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!:D
|
Un weekend frumos pentru membrii CTR Onesti : Razvan cel cu golful 3 LOW cu mine si cu Amala am fost la tuning showul de la Alba unde am luat o diploma si cupa de participare , Eddy a luat locul 1 la EMMA la Brasov cu un rezultat de 140,7 Db , iar Igu cu cielo a luat locul 2 la aceasi categorie , locul 3 fiin ocupat de presedintele CTR din Brasov...
Urmeaza showul de la Sibiu , peste 2 saptamani , unde deocamdata merg sigur 3 masini , Passatul , Bora lui Eddy si ursuletul lui Ciobanis.... Felcitari si lui Cristy pentru Best Car of the show la Alba iulia... Un weekend productiv pentru judet.... |
Quote:
|
nu stiu pentru restul, dar sigur pentru parbriz vei lua un premiu :D:lol:
|
5 Attachment(s)
E BINE SI ASA
IA UITATI-VA LA MASINA SI VEDETI UNDE O INCADRATI ;-) |
stock?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E foarte bine ca ai vopsit ochelarii la farurile alea . Se vede mult mai misto . In afara de asta , cred ca mai ai putin de lucru ca sa o duci la o prezentare ceva ..Primul lucru care l-as face ar fi sa schimb jantele ori sa pun distantiere pe ele ca intra prea mult sub caroserie .Sper ca nu te-am ofensat in vreun fel . Spor la lucru.Bafta!
|
Quote:
fata e foliata cu folie carbon la fel si farurile (ochelari cu carbon argintiu ,sticlele cu folie antizgarieturi ) jantele sunt cele puse pe vw .. BBS (mi-au placut mult intradevar merg cu ceva mai lat dar o sa compensez din cauciuri momentan am 195 /50 r15) pe spate doar e o iluzie ca e mai lasata arcada aripa fata e mai inalt decat arcada de pe spate ... pe teren drept se vede ca e la nivel ..pe spate e reglabila dar daca ridic mai sus arcul o sa aiba o torsiune mai mare deci si mai rigida (si creda-ma nu vreau ) referitor la prezentare era o gluma ... sunt constient de faptul ca inca nu am ce arata dar... o sa fie multumesc |
A ieşit bine foliată, chiar mă întrebam cum o să arate, nu ştiu dacă o să mergi la prezentări cu ea sau nu, dar a ieşit frumos, felicitări :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning