![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Quote:
Si cica vin si eu dupa o pauza destul de lunga cu un simplu vw golf 7:D |
Quote:
|
Quote:
|
Un Lodgy DUB.
2 Attachment(s)
Priviti. :twisted:
|
2 Attachment(s)
Baieti..cica a aparut nouyl golf 7 gti..bine inteles in imaginatia mea:PSper sa va placa:D
|
Am stat si am citit ultimele 20 de pagini de aici, si vad ca au aparut ceva newbies :-) acum...chiar ar trebuii sa o luati incet, sau cel putin sa studiati mai multe tutoriale, in special cel pentru PEN TOOL, e un pas important pentru chopurile voastre,eu dupa ce am invatat sa il folosesc mi-a fost de n ori mai usor sa lucrez, sa fac selectii mai curate etc.
-alt lucru important - uitati-va atent la imagini/donori/baze etc, si vedeti perspectivele, cum sunt pozitionate partile, jantele, interioarele, pentru ca mai apoi sa aveti o idee cum sa le aranjati astfel incat sa nu para aruncate pe masina. -folositi donori calitativi, de rezolutie inalta, ca sa nu pixelizati partile pe masini -brushul nu il incepeti pur si simplu, in primii pasi incepeti cu rebrush peste partile pixelizate, care incet incet va vor dezvolta brushul Un lucru important este sa nu va atacati la comentariile negative, stiu foarte bine cum e, eu era sa ma las de vt dupa primele chopuri comentate :)), daca urmati sfaturile cu cap, va veti imbunatati ! @ Cubteen - La prima vedere arata ok, dar cand dai zoom - selectii zimturoase, brush ireal la partile negre de pe side, intercoolerul + filtrul plat si ireal + jante cam deschise la culoare desaturate , + interiorul e prea mare ! Bafta ! |
Quote:
Bafta!! |
Quote:
|
Quote:
sunt praf cu asta..si tare idea cu bigfoot:)) |
2 Attachment(s)
Dupa o pauza de VT m-am reapucat si eu ... pasiunea asta nu moare!!!
Stiu ca am greseli multe insa incerc sa ma perfectionez... fac din placere nu sa ajung un virtual tuner de rangul zeilor :))... Sper sa va placa 8) Vw Polo :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
my last work:arrow:
ar mai fi mers un fundal.. dar nu mai am rabdare. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si yo un taxi din masina de la "batalie" :lol:
|
Quote:
ps.Pacat ca nu ai facut-o mai devreme.:-) |
stiu ca e mai mica. asa am si vrut :D sa fie ceva mai ciudat..ca si ideea masinii..taxi "tunat" :lol:
mai multe comentarii ?? ?!?! :rolleyes2 |
Re: Un Lodgy DUB.
Quote:
cipskate,bravo,la fel si tu,red fury. |
Quote:
|
Ideea e beton si e pacat ca nu te-ai prezentat cu ea mai devreme ...farurile inca nu sunt "contopite" cu capota , carbonul da tenta re irealitate in partea de jos , partea de sus arata bine in schimb , reflexia din baltoaca cred ca trebuia putin modelata sau un skew ceva , filtrul e off , si linia de la usa dreapta-sus e cam in zig-zag :-? ...imi place ideea cu plasele din geamuri :D
Ma bucur ca revi si tu :D |
de revenit nu stiu ce sa zic.cate o masina din cand in cand am mai postat si eu.filtru nu inteleg de ce zici ca e off...filtrul unei masini il poti prelungii sa il pui si in portbagaj daca vrei. plasa aia din geamuri le gasesti si la carrefour :lol:
ms de comentarii ;) |
2 Attachment(s)
foarte reusit taxiul, mai sunt greseli mici, ca e omeneste sa gresesti, dar nu mai conteaza. Per ansamblu e foarte frumoasa si bine realizata. Vorba baietilor, pacat ca nu ai participat si tu la battle ;)Poate data viitoare.
:arrow: Mercede-Benz CL500 |
2 Attachment(s)
clean lodgy
@reme: frumoasa masina,insa mergea bg schimbat cred eu |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow: Clean, Curat, Sauber,
|
2 Attachment(s)
si dupa o pauza lunga vin si eu cu ceva jdm..un nissan 200nx.astept critici greseli,pareri.Multumesc...frumoase ultimile proiecte publicate:X
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu as propune un battle/challenge cu toti incepatorii. acesta ar insemna : propunem noi o masina simpla si punem niste cerinte simple si minime. la battle,voturile sa se stranga pt cel care are executia cea mai frumoasa si curata :rolleyes2 :?::?::?::?::?:
|
Quote:
|
bun atunci :lol: am ales..care vor..sa dea click :
https://forum.4tuning.ro/161-concursu...ml#post5175406 |
misto masina aia! o sa o fac si eu cred doar for fun! sunt curios ce iese din ce ai zis tu.
|
Quote:
|
ideea cred ca e buna,d'aia am si propus asa ceva. as vrea sa faca cel putin 60% din incepatori.sa inteleaga ca e o batalie intre ei. sa se chinuie sa faca ceva frumos..REALIZABIL in realitate......asteptam :rolleyes2
|
O initiativa excelenta si laudabila acest challenge pentru incepatori, sper sa fie un numar suficient de participanti. Mi se pare ciudat cand aud de la persoane care inca sunt inca la liceu sau primii ani de facultate, ca ar desena dar nu au timp.., ma intreb ce or sa faca mai tarziu daca deja de acum nu mai au timp. E adevarat ca nu am intrat des pe sectiunea asta insa din pacate in alte cazuri am vazut ca acesta problema a " lipsei timpului " este extrem de des invocata.
|
Quote:
|
learn how to write !!! :chainsaw::chainsaw::chainsaw: |
Quote:
uneori chiar nu e timp,vreau sa intru si eu in challenge,dar nu am avut timp,dc?am tot plecat pe la tg jiu,ct,tulcea astazi iar plec...poate deseara e gata si masinuta,asta daca nu ajung iar la 12 acasa... |
Cubteen, nu iti inteleg iritarea, din urmatoarele motive :
1 - din moment ce tu lucrezi si dupa studii, cred ca era foarte clar ca textul nu face referire neaparat la oameni ca tine " persoane care inca sunt inca la liceu sau primii ani de facultate " , trebuia poate sa adaug si coditia ca acestia din urma sa nu mai aibe un job, scuzele mele daca asta era problema. 2 - faptul ca tu ai impresia ca stau sau ca am stat pe spinarea parintilor este cel putin o afirmatie superficiala, eu macar am vorbit la modul general cand am afirmat cele de mai sus, afirmatia " daca tie iti place sa astepti ca parinti sa iti eie ceea ce doresti tu..bv tie " ..etc. , insa ca sa te lamuresc mai exact iti zic ca am insumati 9 ani de studii de specialitate in design de produs/auto si arhitectura, o gramada de nopti nedormite in aceasta perioada la care se adauga 8 ani de lucru in arhitectura si design de produs / auto, tot cu multe nopti nedormite. Am si familie, ca sa se inteleaga ca nu sunt un singuratic care isi face timpul dupa bunul plac, cine are familie intelege foarte bine ce vreau sa spun, mai apar o groaza de alte treburi din acest ultim motiv. Cu toate acestea imi gasesc insa timp sa mai fac cate o schita doar de placere, sunt schite facute in afara proiectelor cu tema data de clienti. 3 - Sunt convins ca pe sectiune sunt utilizatori experimentati in virtual tuning care la randul lor au tras serios sa ajunga la acest nivel, si asta fara sa presupuna ca obligatoriu au fost sustinuti sau sunt sustinuti de parinti dpdv financiar. In final imi cer scuze daca mai sunt si alte persoane deranjate cumva de ce am zis mai sus, nu a fost nimic cu intentie. Mai bine ascultam sfatul " daca taceai |
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning