![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
la mine ...ceve comm mai vreau si io ...sa vad ce am gresit fiind prima data brush .....sa stu data viitoare ........poza pe pag mai inapoi :) ms
|
2 Attachment(s)
Suburban D.U.B ......;)
|
Jantele mi se par cam luminate ... si putin tuning :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ady daca ne spui si noua astia care traim pe alta planeta:lol: ce inseamna D.U.B
|
AdY9005 => Nu incetezi sa ma uimesti ! Bravo ! Nota 10 pentru masina ta ! Imi plac jantele ( sunt perfecte nu alta ! ), elementele din "aur" sunt chiar tari ! Pot sa mai zic eu ceva ??
2fast4u_DK => Mda ... e frumusica dar, ca sa nu ti se urce la cap, iti spun ce ai gresit si cum puteai remedia ! La vinilul ireal puteai sa scazi opacitatea pe undeva la 70 si era mult mai bine ! puteai folosi alt sample de grila si daca ii puneai niste umbra ( cu Burn Tool ) era super tare ! Jantele trebuiau PUTIN ( deci chiar putin ) inchise ... altceva ce pot spune ? BAFTA ! Sper sa nu incepi acum ca alti sa faci 1000 de masini pe zi ! Keep it low ( cu numarul masinilor ) si keep it up cu munca ! Raresh => O strica jantele ! Sincer ! E super tare in rest ! Eu comentez cam pe 3 pagini... daca va deranjeaza modul meu de comentare imi spuneti si rezolv ! In rest BAFTA ! |
ms mult wlady....am inceput sa fac putine masini si bune ;)....tatuaju chiar am uitat sa dau opacity :(( si la plase am dat cu burn tool da nu se prea cunoaste :D
|
2 Attachment(s)
se putea sa nu vin si io cu un raspuns .....acum astept comentariile :(
|
e bine dar parca usa din mijloc nu trebuia sa fie acolo....ori e limuzina ori trolebuz:lol: :lol:
|
sebi. putin blur la usa creata de tine. janta fata mai groasa decat cea spate (mai exact cauciucul). sigla v8 e pusa peste aripa umflata stock.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning