![]() |
|
Re: Diverse discutii
nu mai fii curios...discutam cand ne vedem..nu asea aiurea!
|
Quote:
|
Umblu sa ard si eu dastia mai mici...:)) subiectul este incheiat!! Nu cred ca tre`sa explic cuiva de ce si cum sau cum sau chestii dastea..!
|
eu sunt mic? sa stiu daca mi-e frica ....
|
bah care ma angajeaza si p mine sa nu mai am atata timp liber? ;))
|
Stai mah linistit, ai inebunit?
La munca e nasol..., totzi banii ii bagi in masina, pierzi timpul stand cu curu' pe scaun la birou cu okii pe internet, itzi faci nervi cu shefii... Munca e banoasa, dar periculoasa, Beau si fumez, vreau s-ajung acasa... |
pff .. ce urat .. mai intru si eu din knd in knd pe forum .. si ce vad .. in loc de discutzii frumoase .. subiecte interesante .. numa` scandal .. si atotputernici d-astia..se stiu ei .. :( .. app .. pe la sala n-am mai vz pe nimeni .. a adormit toata lumea si nu mai iese nimeni .. sau va intalniti in alta parte ? k am ramas un pic in urma :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine imi zice si mie un antivirus bun , pentru Windows XP x64 ( SP1 ) ?
Multumesc ! |
Cata grade si au luat niste putzuflici pe aici pe forum...daia nu prea intru...
|
Are cineva de vanzare Memorie DDR 256 sau 512 :? Scz de Off Topic...Dar la talcioc nu prea intra nimeni :)
|
Am eu,una de 256 si una de 512,aia de 512 cred k mai au si garantie :)..eventual ii dau pe aia de 512,si dak vrei si 256 dar aia peste vreo sapt asa,k vreau sa mi fac alt calculator,pretz 65 ron :)
|
Care 65 ron 256 sau 512 ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning