![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371
Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess |
|
LA MULTI ANI pentru AJU...sa ne traiesti si sa fii sanatos...
|
Salonul Auto Bacau 2010 6-9 Mai @ Central Plaza
|
(mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Foto de la SALONUL AUTO.
Modest. Da' modest rau de tot, parerea mea. Daca sunt si alte opinii, "ascult". |
a adus crocodilul ala de cayene? :)) ce urat e..
|
Quote:
Ăla ocupă un sfert din spaţiul salonului :lol: |
Re: (mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Si mai modest din fotografiile tale :D evitind unele standuri de Tuning ca cel al CZI !!!.....+ microbuzele si camionul care cred ca nu teau incaput in cadru sau probabil ai crezut ca ale sunt la iarba verde :lol:
|
loganul mcv strica toate pozele:))
|
Re: (mini)Salonul Auto Bacau 2010.
Quote:
@madalyn Incearca sa vezi partea buna. Era parcat in salon, nu pe E 85 sau prin oras, la treaba... :) |
Intradevar a fost slab salonul de anul asta,la fel si cel de anul trecut.Criza asta:))
|
30-40 de milioane sa pui doua masini in stand 2 zile e enorm, din cauza ca se merge pe japca si la disperare, tipic romanesc, de aia a fost salonul slab.
in alta ordine de idei, la King of Europe editia 2010-Romania, care se desfasoara tot la Cluj, ca si in 2009, merg in jur de 10 oameni din Bacau (ma refer la membrii forumului). Daca mai merge cineva poate sa dea un p.m., locuri in masini nu mai sunt dar poate macar la cazare ii mai putem combina cumva, eu sunt acolo de azi si pana duminica inclusiv, pentru ca avem si stand in expo cu plmtuning.ro |
Ajutor! :)
Am nevoie de un băiat din Bacău, pregătitor-vopsitor, sau prin zonă, care să aibe timp să mă ajute la hală săptămāna viitoare măcar şi să nu vrea bani ca la reprezentanţă... Dacă ştiţi pe cineva daţi-mi un semn pe forum sau pe telefon... (0744/21.06.32) Mulţumesc frumos |
|
Salutari,salutari!Careva de prin Buhusi?Nu prea cred,dar merita sa incerc :D
Momentan din Buhusi il stiu doar pe Sony_Florin15,suntem vecini de bloc :P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning