![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
right right.......'te 'reaq'...dear
|
2 Attachment(s)
Si cum vam promis saptamana trecuta"un proiect simplu si de bun gust"Janta de pe spate asa am vrut sa o fac sa fie buza de 5j pe spate si 2 j pe fata..Astept critici si greselile pe care le-am facut:D
|
2 Attachment(s)
pareri critici :)
|
2 Attachment(s)
Inca o masina, un VW Jetta 1990, Clipul aici
|
Quote:
daca vrei sa o micsorezi/ maresti, atunci cand o adaugi pe un fundal.. in timp ce o modifici tine apasata tasta Shift. Quote:
Cel mai bine ar fi sa modificati masina pe fundalul original pentru ca schimbarea lui presupune umbre noi, selectii corecte si fara colturi si alte chestii care sunt mai greu de facut pentru inceput. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pun si eu o Zafira:D |
2 Attachment(s)
o parere daca se poate.
|
2 Attachment(s)
Inca una, ceva mai multe modificari :-) Video aici
|
4 Attachment(s)
Este ora 4 dimineata ,sunt epuizat,abia imi mai tin ochi deschisi,dar ma multumesc cu proiectul care lam terminat..vw a fost de antrenament:D..Astept pareri,critici,greseli!!Multumesc!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2012 Seat Mii |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inca un kia ceed,sper sa va placa.Astept crititci,greseli,pareri..Multumesc!!
|
bravo cub, incepi sa le faci frumos de tot, mai ai ceva mici greseli, la selectii ink mai sunt colturi pe ici pe colo, si la kia ai uitat sa ii pui umbra sub masina si parca sta roata din spate in aer... deci asta e , atentia la selectii si pe unele locuri unde e cu smudge sau blurr... in rest a iesit frumoasa kia
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca una, de data asta o duba, pareri/critici? Video aici
|
Quote:
1. Reflexia de pe jante n-are nici o treaba cu bg:D 2. Nu am dc ai o parte din fundal ( la opacitate mica) pe capota masinii:-? |
Quote:
|
Quote:
@cip...c'mon bro...nu e rea lucrarea...hai sa le zicem greselile ca daca le zicem ca nu e rea lucrarea nu o sa mai avanseze niciodata... |
Quote:
|
Multumesc si de aprecieri dar si de critici :-). Am observat si eu problema cu lumina (duba prea inchisa si backgroundul prea luminos) Insa sincer, nu l-am schimbat pt ca la cum stiu eu sa selectez, s-ar fi vazut foarte aiurea duba pe noul background. Cat despre jante, am sa incerc si metoda cu tot cauciucul. Incerc lucruri noi de la un proiect la altu si imi iau foarte mult timp doar ca sa aflu cum se face, de asta nu am acordat prea multa atentie la detalii, dar promit ca am sa ma straduiesc mai mult la urmatoarea masina.
Si inca ceva, cand selectez o masina ca sa ii schimb culoarea, cum fac sa deselectez geamurile? Nu stiu ce sa apas ca sa imi dea voie sa selectez inca o zona fara sa o pierd pe prima. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@2 - da, iti dau drepate... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si am facut si eu un vw transporter 5.Sper sa va placa.Astept crititci,pareri,opini.Multumesc!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
-Plasa e prea mare -Sticker bomb'ul nu da prea bine pe masina asta ,dar oricum nu inteleg de ce ai dat cu dodge pe margine -Janta spate vireaza si sunt ambele blury Mai atent la detalii !! Bafta !! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am mai facut o masina, un tuning simplu, am tinut cont de sfatul referitor la jante (sa le iau cu tot cu cauciuc) insa parca nu se leaga cu masina :?: Alte sfaturi? :D Clipul aici ( doar 56 de secunde :-) ) |
2 Attachment(s)
vin si eu cu un T5,sper sa va placa.astept pareri si cel mai important greseli.
|
Quote:
|
Cam ciudate plasele alea... in rest bravo :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
ceva de plictiseala |
1 Attachment(s)
plictiseala.
|
Quote:
|