![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ba trafy,nu mai sterge ba posturile ca il pun pe minimal.madness sa te bata si pe tine :twisted::twisted::twisted:
|
Tocmai am sters 150 posturi SPAM facute de catre 3 useri care inca nu au descoperit Yahoo Messenger.
- Florin X29 ZMT - Fan3xxl -Bogdan.VL Va rog frumos, asa cum v-am scris si in mesajul din infraction. Daca nu aveti inca o adresa de Yahoo, va rog sa intrati pe www.mail.yahoo.com , dati SIGN UP, completati alea acolo cu ce va duce pe voi capu, dupa ce ati terminat descarcati programul Yahoo Messenger si logati-va cu adresa facuta mai devreme. Cand ati reusit sa va logati ( banuiesc ca o sa va ia ceva timp ca nu doar apesi Post Reply ), aveti undeva sus un " + " cu verde, apasati pe ala si puteti sa va bagati prietenii in noua voastra adresa de e-mail. Acum puteti discuta linistit fara sa vada o tara intreaga ce scrieti si fara sa enervati pe altii ( nu pe mine ) care vror sa mai citeasca pe aici. Ce descoperire.... |
Bine tu trafy, ia tu atitudine:)
Imi place explicatia... acum mai ai sa explici ce e ala un dictionar , ca sa nu mai scrie cu k , shi, etc... si in ROMANA, ca de-aia suntem in Romania, nu ca ar fi frumos aici... |
Quote:
|
Quote:
cu f mic baaaaaa, nu imi pocii useru!!!!!!! |
Quote:
trafy pe cine am enervat ma ? ba lupalb,lasa'ne ma sa scriem cum dorim,ce iti veni si tie ? |
Quote:
luproz, se putea sa nu te bagi tu :)))) |
Quote:
|
flo: frate nu am nimic, dar hai sa scriem corect. Pe mine nu ma intereseaza CAT scrieti, ci CUM scrieti.
Si nu era decat atac la persoana lu FaneXXY care scrie cu dak yahu and shit... |
Quote:
|
Quote:
aveam prelungirea aia stock,care abia se vede.nu stiu daca o mai am,cred ca o fi dus'o tata pe la tara. |
flo, dupa cum spuneam cu tine nu am nimic.
Cat despre domnu` FaneABC , daca sunt eu profesoara ta de romana, pot sa te bat cu indicatoru`? |
Quote:
|
Quote:
|
pai ce faci ma, fugi de mine? nu vii la SB?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning