![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Quick - a iesit superb ... ce modificari mai aduci ? :D
Kid Kid Kid - omu` cerculete :lol: ... lasal ma ... chiar daca e \/8 R.Equinox - frumos si simplu .. bravo imi place Grid28 - de ce rosu alb si nu doar rosu sau alb? KidForDrift - cata`mai filtrul de aer ... glm .. arata bine R.Equinox - pacat de golf :sad: Ct 93 Brg - mare pacat ... nu are nimic in 2 saptamani il rezolvi ;) Cred - its for sale ? :D R.Equinox - si cum se aude ? :D Grid28 - dupa parerea mea .. era mai frumos rosu total decat rosu alb ;) .. acum sper sa faci cum zic eu si sa il vopsesti pe tot rosu :lol: Jurec10 - bafta la antrenamente ;) Revin ... Bmw`ul a primit o capota noua ... bine luata de la dezmembrari ... dar am dat pe ea 50 ron ... chilipir Jantele Borbet sunt de vanzare ... 50e each cu gume cu tot ... gume stretch de vara ... Jantele sunt pe 17 inci , 9.5j fata , 10j spate Si intrun final am montat si eu numerele cele noi :lol: ... Rabbit : A trecut cu succes RAR`ul , asigurare , ITP si restul valabile pana in decembrie 2014 ... Rovinieta , tot ce trebuie .... astept numerele cele noi ... cica pe luni s`ar putea sa ajunga Attachment 2619930 Attachment 2619931 Attachment 2619932 |
2 Attachment(s)
CT 93 BRG-Ai grija ce faci mai Rid3R*RaCe:lol:
Cred-Ce a pocnit?:???: R.Equinox-Mere...mere treaba!:lol: Grid28-Frumos tare! jurec10-Bravo ma! Dar ce e cu blur-ul ala pe jante?:???: Darius-Nu te mai vad prin zona old friend...ce s-a intamplat cu tine?:shock: Azi am montat filtrul de ulei de la HKS, schimbat ulei, demontat jumate de motor, montat camele de la HKS. Maine voi monta serpisorii care mi i-a adus Equinox ptr 4A-GE. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Opel:
A fost trimis la vopsitorie , maine spre seara il iau Si cu banii de pe logan 5000e m-am avantat sa-mi iau un e36 Am dat 2500E pe el A fost a unui vecin de al meu. Masina este foarte ingrijita ! Modificari : Toba Carbon Scaune fata M-Technic Jante BMW aproape noi Oglinzi BMW M3 / M-Technic Angel Eyes Faruri Xenon Volan Alpina Capota vopsita in negru Trapa Lasata pe burta Plafon Schimbat Presuri Schimbate Baterie Caranda - 65AH _______ An Fabricatie : 1992 Dotari : Geamuri Electrice Radio CD Dezaburire Parbriz + Luneta Ceas Digital Volan Reglabil ETC... Km Reali : 65.813km |
Quote:
|
Salutare dragi colegi!!! revin si eu dupa o saptamana,E36-le a plecat la vopsit retusurile,au fost date jos insignele si scrisul cu 316i care nu prea il suportam :)) asta este masina a primit jante de table cu gume godrich pe r16 205/45...Acuma urmeaza sa-mi se vopseasca unde a fost dat cu kit si pe urma va sta bine mersi la caldurica alaturi de urs si mertz:) sunt inca in cautarea unei masini cu tractiune fata pentru iarna,daca auziti pe cineva anunatati-ma va rog frumos...Poze inca nu am facute cu ea sper ca maine daca imi ajunge e36-le acasa voi reusi sa fac cateva poze...
quick_silver2-Arata bine fiat-ul cu culoarea asta abia astept sa vad ce va iesi din el :D AlexMxH-Cand a schimbat plafonu :))))) poate tapiteria a schimbato:lol: daca era sa schimbe plafonu ajungea cum ar veni cabrio :)) KidForDrift-Arata bine motoru dabia astept rezultatu final sa aud cum toarce :D Tomas_SlrR-Hai ca vine si pisica mea din urma :) dabia astept sa revina acasa :D sa o vad cum a iesit :D jurec10-Ce noroc pe tine omule cu mitsubishiul acela :D Grid28-Dece mai te-ai apucat de modificari daca vine iarna :) ai grija iarna asta imi poti face si mie rost de un g3 daca se poate sau un g2 ? R.Equinox-Naspa faza cu g3 asta este ce sa faci se intampla la fiecare li se intampla.... Cred-Mmmm arata bine supra ce pot sa zic bafta cu ea :) CT 93 BRG-Data viitoare laso afara no mai baga in garaj ca nu a dat ploaie cu pietre... Vezi data viitoare cand mai vii de la un party sa iti fie invatare de mine :)) ionut.alex63-Ce se mai aude de urs?? Arata bine grila :) |
3 Attachment(s)
Cum v`am promis:
Pozele cu Loganul Prestige. Pret 2500 E Azi ma voi duce cu un var sa caut un Vw golf 3 VR6 avariat si bineinteles motorul sa fie cat de cat bun ca mai se modifica daca trebuie nu`i problema. |
1 Attachment(s)
AlexMxH : i-ai pus numar preferential?daca da cat te-a costat? si ce motor are?
CT 93 BRG : foarte bine arata! Nu am mai postat zilele astea pentru ca am cautat o pisicuta.. am gasit una insa busita in fata,dar are un motor m3 de aceea am luat-o,azi o sa merg la un tinichigiu sa indreptam caroseria.. iar dupa am sa montez motorul. Pe urma mai vedem.. Masina a costat 3500 de euro Interiorul il voi schimba cu totul,este murdar si nu vreau sa mai stau sa il curat.. Motorul sper sa nu fi fost foarte afectat la impact. In rest masina arata foarte bine.Am sa pun mai multe poze dupa ce iese de la tinichigerie.. |
theo1997 - Nr preferential = 80lei
theo1997 - motor 3.2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Fresh News.. M-am apucat de ceva din care sper sa scot ceva.. Aduc masini din Germania.. Deci care vreti, imi ziceti cam ce bani, model, motorizare preferinte etc si s-a facut.. Pot aduce maxim 2 masini, ca ma mai duc cu cineva.. Astept comenzi..
Am inmatriculat Golful si i-am cumparat si niste jante Work CR Kai albe pe 17, da super bine .. quick_silver2 Suna bine ceea ce vrei sa-i faci. dms28 Si daca vine iarna ce ? Tin E36-le mai ridicat si am masina .. Adica asa cum este.. Zi-mi ce vrei, g2 sau g3, motorizare, mai detaliat putin :lol: Tomas_SlrR Capota si plafonul sunt colantate, deci pot renunta oricand :D |
4 Attachment(s)
Motorul la Ae86 e aproape gata..abia astept sa o pun pe Dyno.sa vad cat scoate micutu asta!:lol:...
Am montat si suspensia pe fata..urmeaza spatele ...diseara cred ca termin.. Attachment 2620226Attachment 2620227Attachment 2620228 Up la piesele pentru golf...S-a dus aripa buna...si semnalizarea smoke...am aruncat bara fata si cu aripa care era lovita..si am indreptat pragurile..am dat la baros de mi-a venit rau.....Azi sau maine vine cineva sa vada farurile....cred ca le ia..sa vedem:))..Deci mai ramane capota... Attachment 2620229 @Grid28-Asta e..oricum a plecat spre Brasov..a cumparat o femeie:lol:.Bafta cu golfanu! @jurec10-Nu..dar apreciez...intr-o saptamana golfu va fii montat..de vopsit..mai dureaza...bafta la drift! @Tomas_SlrR-Stai linistit ca nu il las asa...il repar;)...Si toba la Toyota se aude perfect!:shock:....Bafta cu pisica..inca odata..arata splendit! @KidForDrift-Pai cum sa nu mearga daca am toate piesele in garaj=))...Timp sa am si scule bune=))..Bafta! @AlexMxH-Inca astept PM-ul ala de la tine. @dms28-Asta e..bine ca nu a fost grav...dar se repara..bafta! @CT 93 BRG-Ma Ride..incepi sa inveti... @Grid28-Ii sade bine cu jantele astea...bafta! |
2 Attachment(s)
Kid Kid Kid - ce ulei ai bagat?
Alex - zici ca e tractor :shock: Ct 93 Brg - frumoasa culoarea domnu` Rid3r Theo - si a ta zici ca e tractor :shock: Quick - Rotiform direct 8) Grid28 - eu zic sa renunti cat mai repede ;) R.Equinox - daca vrei zii ce piese iti trebuie deoarece diseara vine un transport din Germania cu piese de golf 3 originale ... ;) .. si ti le aduc eu daca vrei ;) Am dat borbeturile pe un set de BBS Rs pe 16 inci ... 8) si am mai dat si un set de table cu gume de iarna ... BBS`urile sunt vopsite aceeasi nuanta ca bmw`ul ... poate le voi revopsi :oops: Attachment 2620232 Attachment 2620233 |
2 Attachment(s)
Am ajuns in Romania ieri dimineata
Viperul mai are vreo 2 zile pana ajunge acasa:cry: Mi-am cumparat o masina care am sa-o folosesc zilnic .. deoarece Viperul e prentru distractie si nu numai! Am cumparat Un LOGAN din 2008 Diesel .. full option 2300 euro Attachment 2620237Attachment 2620238 :arrow:Thomas - arata foarte bine vw ;) Bravo 8)8) :arrow:Equi - ce animal ai un AE86 :o:o .. Pacat de golf ca arata bine:???: :arrow:Grid - arata bine Golful 8) :arrow:CT 93 BRG - Hmm am concurenta la logan :lol::lol: .. bafta cu el! (ps: eu am fost primul care a pus vr6 la MMVT2 :-P:-P:lol::lol:.. imi furati ideile :lol::lol:) :arrow:Kid - incet ,incet prinde forma8)8) |
2 Attachment(s)
Am revenit si eu cu poze astazi cand am fost de am luat e36-le acasa :D.... poate saptamana viitoare il voi trimite inapoi sa ii vopsesc si barile pragurile in culoarea masini...Cine doreste scion fr-s este de vanzare la pretu de 20.000E....
Tomas_SlrR-Arata bine rabbitu:) R.Equinox-Bafta cu vanzarea la piese,iar toyota arata bine... Grid28-Mah omule un g2 si nu conteaza sa fie stock vreau sa fie de zi... theo197-2500 asa lovita:shock: cred ca ti-ai luat mare teapa... un e36 lovita fata mai mult de 800E nu are sa fie poate sa aibe si v8... balint-Arata bine loganu dabia astept sa-ti vad viperu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning