![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
@300zxtt: nu mi-ai raspuns la intrebare. Cati cp estimezi ca are 320d-ul cu care ai batut renault clio f1 =)). Daca spui asta pe forum la renault, te faci de ras sincer.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Am mai specificat lucrul asta si in alte topicuri... Nu mi-e rusine sa recunosc si ca am fost batutut odata in Brasov de un Golf 3 1.9tdi si eu eram cu 300zx Twin turbo. Repet, diesel-ul nu mai e ce a fost odata. Remapat, da de pamant cu benzinarele... Quote:
Quote:
Quote:
Asa am crezut si eu si propietarul initial, ca are mai mult decat soft, dar dupa ce-am verificat turbina si injectoarele , toate erau stock, pt ca la multi nu le-a venit sa creada, venind cu supozitii ca ar fii 330D remapat. E doar un "amarat" de 320D. Din cate am citit, si Alex panciu stie un exemplar de 320D. Se poate verifica, ca toti au impresea ca detin adevarul absolut. Quote:
|
A rupt o lume in doua bmw ul ala :)))))... hai sa fiti lamuriti cu ceva ! Ce are bmw ul ala 320d automat pe ea ... nu va mai avea nimeni ! Unu la mana bmw ul ala are softul facut cu atentie ca pentru un "prieten"... ceilalti care platesc suma pentru soft... vor primi doar un soft normal si atat ! Lasati masina in pace ca nu are nici o vina... si alex.. specifica te rog ce model de renault f1 a batut... ca iti sare lumea in cap dupa aia :) !
Aviz suspiciosilor : Masina aia chiar exista ... ideea e ca softul este agresiv si lucrat foarte atent. Atata tot ! ca sa fie si mai intrigant... are cutie automata ! |
Ieri mai in gluma mai in serios i-am zis unui vecin sa iesim la o liniuta , la fel si el ferm convins ca benzinara lui ma va bate fara drept de apel .
Mentionez ca masina lui este Opel Vectra Sedan 1.8 16V 103 KW ( 140 HP ) , an de fabricatie 2005 , ne-am dat de 3 ori si l-am batut de fiecare data cu diferenta considerabila intre masini . ( el cu inca o persoana in masina , eu singur , nu stiu daca sau cat de mult ar conta acest aspect ) |
Pai conteaza ,mai ales ca vectra c 1.8 i are 11 secunde pana in suta de km. Masina ta are sub 9. Ce zici o fi diferenta?
|
Quote:
|
ps: da , adevarul este ca dintr-un soft obtii 50 -60 de cai cand e unul "special". Cu 300 de euro faci tuning "Agresiv". Zici ca suntem in 2003 cand tot tuningul insemna un soft care iti dadea 50% din putere . Dyno nici nu mai conteaza , daca softul iti da aproape 50% din puterea initiala
|
Quote:
|
'Dieselul remapat da de pamant cu benzinarele' - exceptie facand desigur benzinarele turbate care la randul lor remapate (nah, ca fac si versuri) dau de pamant cu multe diesel-uri.
NU MAI COMPARA SUPRALIMENTATELE CU ASPIRATELE. Si eu stiu 320D care dadea cu multe masini de pamant, pana ce a dat de pamant cu prorpiul motor de se prelingea pistonul pana in baie. Aici vb de masini stock si nu de remapari, turbine schimbate, etc. si cu siguranta nu de liniute (drace, parca toata lumea asta incepe si se termina cu liniutele. Nu ar lua unii un viraj mai de Doamne ajuta nici sa ii tai). Daca un anumit BMW a batut un anumit Renault sau Opel sau ce pana mea a batut nu inseamna ca BMW e mai bun. Inseamna ca masina aia si / sau 'chilotul' e mai OK. Nu particularizam pt ca atunci nu facem nimic. Si eu ziceam ca dieselul e bun numai la tractor pana ce m-am dat cu 320 generatia noua si dupa aia 640/535d de ziceam ca sunt rachete. Dupa aia a urmat un 3,5 benzinar de la Mercedes si dadeam foc la diesel. Astept sa fac un test drive cu Porsche si iar dau cu dieselul de pamant (nu imi spuneti ca sunt si Porsche diesel ca alea sunt impotriva natuirii si nu ma sui in ele nici daca e gratis). |
Io am dat cu clio F1 ala de pamant si pe curbe si pe 400m :D
Cu dieselu de 2l si fwd si 1450kg Si omu chiar stia cu volanu pe curbe. |
Ce masina ai tu de ai dat cu clio f1 in curbe de pamant?
|
Nu e de pe strada asta dar e diesel de 2l si 1450kg. Si fwd.
Sau cumva ti se pare ca e vreo racheta clio F1 ala. Bine, recunosc ca am fost avantajat si de relief ca era la munte , mai mult in urcare, si masinile fara cuplu sunt facute sa mearga mai mult la vale. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Suspensia si sasiul de pe Clio sunt geniale. Probabil si motorul daca il compari cu modele similare de la alte marci. Ridica roata din spate frumos in curbe,arata bine,suna bine, e o masina extraordinara. Pentru o masina stock.
Din punctul meu de vedere motorul ala o limiteaza. Dar nu poti sa impaci si varza si capra. Recunosc ca masina mea nu are o suspensie atat de buna ca cea de pe Clio Rs F1 dar blocantul si cuplul de 3 ori mai mare decat al unui Clio isi fac datoria, mai ales la iesirile din curbe in urcare unde masinuta aia trebuia impinsa de la spate sa accelereze decent. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning