![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
am copiat tot kitu doamne ...se putea sa nu comenteze cineva ...de rau.....
ps sunt trei poze diferite dupa care am luat unele chestii si leam adaptat da in fine si mai zici ca esti vtuner |
Quote:
|
=)))))) lool
|
1 Attachment(s)
pai ia stai un pic frost care e problema ca a copiat tot kitu dp mazda de pe carandmodel..eu nu vad problema...si eu fac asa cateodata masina nu e vt.
si cei care sunt pe dinafara uitati despre care e vorba: |
ms ra 2 si nu am copiat tot chitu si doar bara din fata
|
vrei sa ti'o comentez si eu? nu mai zic nimic ca am vazut ca te agiti ca o sticla de pepsi la jumate :D
salut.. |
nu imi place pepsi :))
|
Domnu' sebi2, nu dau nici o para degerata pe ce faci tu ! Daca tu crezi ca ai avea ceva sa-mi demonstrezi mie, ma faci sa rad cu hohote :lol: Da'... asta-mi demonstreaza ce creier de pitulice ai.
Nu mai postati aiurea !!! Daca aveti de facut un comentariu, faceti-l, daca nu, abtineti-va ! |
2 Attachment(s)
asat a fost buna "creier de pitulice" in fine ramai tu cu oiel tale io raman cu ale mele ....
io asa vad audi mai ales ca e V10 alt tuning nu cred se merita pe el... |
nu ti-a iesit bine bodykitul,mai ales in spate:???:
|
sebi2 bv e nice da unde e tuningu:?: atat numa jante si widebody
|
2 Attachment(s)
Barum nu mi-a raspuns la provocarea pt VT usergroup asa ca o sa postez aici viziunea mea asupra imprezei.
P.S : Fiti pe faza urmeaza o Ibiza...:) |
2 Attachment(s)
Inca una.......mam gandit la ce mi-ati spus si nu voi mai pune 10 masini rele pe zi ci 1,2 bune ;)
|
Quote:
|
mda, are dreptate Ionutz....pune-i si u alte genti...in rest e marfa masina...tine`o tot asa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning