![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
E a 2-a oara cand fac fullbrush, cam asta-i rezultatul:D.Enjoy!:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
scuze,dar cineva zice ceva despre ultima mea poza?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ma prezint si eu dupa 7 h de munca cu un vw scirocco r.Maine voi veni cu finalul,in seara aceasta nu mai rezist:(.In rest sper sa va placa;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si mai vins si eu cu un proiect,un e36,Sper sa va placa:D
|
Quote:
|
Quote:
daca nu o sa ai probleme, da:D |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
cubteen,cred ca o sa te asttepte un ban permanent...regulamentul e petru toata lumea,nu faci exceptie. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
2.@cubteen->Absolut toate masinile care le-ai realizat tu in photoshop sunt complet ireale din toate punctele de vedere. Ca exemplu luam ultima lucrare, Bmw e36, care are asa la prima vedere: selectii patratoase peste tot, janta fatza plata, janta spate este off-side, culoarea nu este la fel peste tot, tobele sunt orientate in jos ceea ce face sa sa se vada aiurea rau, carbonul este ireal, trebuia mai mic si mai inchis un pic la culoare plus ca masina nu are umbra pe cimentul ala pe care sta. Cam atat, iar ca sfat ce iti pot da: fa o masina doar jantele puse corect pe ea, pusa bine in fundal, geamuri negre shaved doors si cam atat. Sunt sigur ca nu vei tine cont de ce ti-am spus dar mi-am dat si eu cu parerea un pic. LE: uite cum cred eu ca ar trebui puse jante pe bmw-ul facut de u |
Quote:
|
Quote:
|
Lasati gargara!!
Pe Thread-ul asta se pun doar lucrari si comentarii despre lucrari.:evil: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am o rugaminte la voi..sa mai continui priectul acesta cu dacia sau sa renunt la el..o parere va rog tare mult!!Respect!!
|
1 Attachment(s)
Vin si eu dupa 3 zile de munca...pareri,greseli,accept si critici,pt ca vreau sa fac primul meu brush cum trebuie;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare pe care o postez pe aici... dupa postul sters. VT,normal.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asta este ceva de incalzire..saptamana viitoare voi aduce o lucrare frumoasa..si va promit..voi incerca sa o fac cat mai simpla dar cu bun gust:D
|
2 Attachment(s)
am si eu o lucrare...am cateva selectii patratoase si nu e chiar terminata insa trebuie sa dorm...pareri?
|
Quote:
Ce as putea sa comentez ar fii reflexiile de pe geamurile laterale, te-ai cam grabit acolo le puteai face si mai bn,parerea mea:D @dany2good4u Nu arata rau ce-i drept:-? ai putea insa sa pui donorul de la wide arch-uri?:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Lucrati pe poze cu rezolutie mare. Asa, lucrarile finale vor fi mai bune decat cele de acum. Atentie la detalii si la selectii!!!
|
Quote:
PS: invata-te cu path tool-ul,cu aceea poti sa faci curbe ca curbe,nu cioplite. un sfat de la mine. |
Quote:
|
dintre toate masinile de pe pagina asta toate sunt destul de nasol facute. nu sunteti atenti la selectii, urme de smudge, geamuri negre de zici ca sunt vopsite nu ca si cum ar avea folie, elemente blury, piese puse pe masina care sunt plane, rezolutia infecta la care lucrati, s.a.m.d.
daca voua va place ceea ce faceti....inseamna ca aveti probleme. de sfaturi nu tineti cont, si tot aceleasi greselile faceti, avand pretentia sa comenteze fiecare pozitiv la lucrarile facute de voi. puneti mana si uitati-va pe niste toturiale, si macar sa puneti jantele oke pe masina si dupa va aruncati la brush si altele. daca unu dintre voi ii spune altuia ca vai ce smechera e masina aia va spun eu sincer ca va minte. cam atat. o zi buna si sper sa nu sara careva de cur in sus. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning