![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Am schimbat culoarea.....am pus interioru asa k nam gasit altu :D...si la usa nu prea am fost atent.....data viitoare va fi mai bn ;)
|
2 Attachment(s)
sa va aud si acum ....
|
Quote:
|
ms mult ;)
|
f bine sebi. mai lucreaza la selectii. nu prea vad greseli in afara de un blur mic la bara fatza. tias putea sugera sa ''transplantezi'' intercoolerul de pe original pe asta:D nrk;)
|
E bine seby2, la selectii acolo(aripa din fata) mai atent si la bara din fata si un pic la pragul de pa partea stanga, culoare mi se pare cam ireala... bv
|
vezi k spoileru fatza e descentrat adik e ca o gura stramba indreptata spre privitor si putin blur
|
in rest e bine???? ms acum sa vad carcotasii in actiune cum zic ca masina asta nu e facuta de mine
ricardom culoarea nu are cum sa fie ireala ca nu am schimbat nici o culoare ,,, pragu nu are cum sa fie ireal blur sau mai stiu io ce ca nu am umblat la el ...deci..... |
3 Attachment(s)
hai...aruncati in mine cu pietre:D :D
|
Quote:
|
negru slab, selectii tampite, blur mult. jante puse urat (la janta fata zici ca are pana-distanta janta-sol este mai mica decat cea janta-sfarsitul cauciucului) nu prea mam exprimat cum trebuie dar sper ca ai inteles ce vreau sa zic:D
|
:D mda...ms de sfat
aaa...Ionutz...da-mi te rog linku cu ''more tuning'' ca sa nu stau sa mai caut:-) |
2 Attachment(s)
deci ce am avut de demostrat domnu gabi cred ca am demonstrat cu astea 2 masini subaru si evo .....scuze de offtopic da nu accept ca cineva sa ma faca prost asa degeaba ....acum astept comenturi asupra evoului ......ps culoarea asa am vrut-o io
|
marfa...BRAVO..
|
Quote:
eu cred ca nu ai putut sa o faci identica cu,culoarea mashinii:Dde aia ai lasato asa |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning