![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
Quote:
|
Si cu ce te-a deranjat ca am zis acum ?
Acum mi-am dat seama ce s-a intamplat aici dupa ce mi-am adus aminte ca era un topic de genul asta pe care nu l-am gasit. |
Quote:
|
Tu vorbesti care ai fost off-topic aici de o gramada de vreme ?
Din ce vad tu postezi cel mai mult aici ... |
Mizuno de la un timp nu mai are treaba cu "tinuta forumului", ca trb sa respecte unele chestii, lumea ...
Cum spuneai si tu shantzu, nu toate balariile sunt interesante/funny...etc :rolleyes2 ps: vorbim pe mess diseara ce facem in continuare cu topicul ;) |
2 Attachment(s)
Attachment 1269365
ce se intampla cand bei prea mult si ti-e somn :lol: cred ca puteau sa dea cu petarde langa mine,nu m-ar fi trezit :twisted: nu se aude bine,dar cand m-am trezit muzica era foarte tare...mult prea tare ca sa doarma cineva :-P Attachment 1269366 ce se intampla cand dormi in hamac cu nebuni langa tine? :d |
De ce nu numim topicul "Diverse poze/filme cu si despre noi sau masini"?
|
Pentru ca titlul este pur informativ...
Ce se discuta exact in topic e scris in primul post Daca eu vand masina nu denumesc topicul Audi A4 1.9tdi 2006 500.000 km full options neagra cu buline rosii ... esti de acord cu mine? :) |
vand porumb fiert in cada:).......1 leu kg.....poze mai pe seara sa dea astia drumu la apa calda.....
ON.... ideea lui donu e mai buna...... |
Ok, donu are un vot ... alegem varianta lui :lol:
|
adevaru ca donu are dreptate..si eu eram tentat sa pun orice filmulet findca nu mai imi aduceam aminte ce s-a scris in primu post..suna mai bine si votez pro si eu:))
|
Boon, am doua voturi! E treaba!
O sa fiu presedinte ca Geoana! O zi! :lol: Jaka! Sunt interesat de porumb, da mai multe detalii. Nu de alta dar iar a dat zapada si nu mai scot ursu' si ma gandeam sa fac niste floricele de porumb pe tobe ca si-asa sta in garaj degeaba... :lol: |
de ce ,vrei sa iti faci si automate cu popcorn?......:))
ne combinam.......ca a venit apa calda.....da e rece......:)) |
alooo op-eii tocmai ati deviat topicu la un sondaj de piata si idei de afaceri pe timp de criza :)) ah scuze e filmu vietii :))
|
1 Attachment(s)
Si daca tot a aparut Calendarul evenimentelor 4Tuning, va prezentam si noi Calendarul bisericesc 4Tuning.
Asta ca sa mai stitzi si dvs cand se spala sau nu masina, daca e sarbatoare nu se dau cerce, nu se fac drifturi decat in zilele de sarbatoare cu negru... Daca e sarbatoare cu roshu e belea. Trebuie sa treci numa pe roshu! Toate sarbatorile care au linie sub ele sunt zile in care se tzine Sfanta Liniutza! De Boboteaza, Pashte si Craciun se merge in coloana si se aprind lumanari la garaj la mortzi (adica la motoru de vr6) si la vii (adica la rechinu lu Toderica). In motoare nu se pune decat aghiasma cu antigel, se da cu tamaie prin masina sa te apere de cele rele si se da cu pishat pe la praguri pentru farmece ca sa fuga duhurile rele. Icoana facatoare de minuni se gaseste la garaj. Automatul meu. Te duci, bagi banutzu, pui o dorintza, si daca vrea D-zeu, itzi da o cafea! Sa downloadatzi cu totii Calendarul ca e bine-venit! Sanatate la toata lumea! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning