![]() |
|
Re: Club Ford Capri
:))
nu iti ajunge nici 3.0 trebuie ceva modificari ca sa faca asa ceva :D oricum ii tare si clipu si lucrarea asa ca Zakk spor sa o termini :D (ca sa te poti bucura de ea) |
@ baga,
Da, putin probabil sa fie V6 de 3000cmc, dar poate fi un amarat de 2.9 :D... ... Cosworth. ;) 2.9 Cosworth 24v... Aci un mk3 cu motorul de Scorpio: https://www.youtube.com/watch?v=MHLAR...eature=related Apropo ! Tu ce-ai mai facut cu V6-le de Scorpio pe Capri tau ? @zakk, un Capri mk1 are foarte mult farmec indiferent de motorizare, principalul e sa functioneze ca sa te poti plimba cu el :-) Cum stai cu partea tehnica ?- motor, frane, transmisie, suspensie, directie ? Sunt sanse sa mergi cu el anu' asta ? |
Anul asta nu ies sigur ptr ca mai este mult de munca,motorul este nou,instalatia electrica este refacuta de la zero,pivoti,capete de bara,etc,toate sant noi,amortizoare noi,faruri noi si multe altele...
|
Costi al meu merge.... chiar foarte bine uimitor pentru cei 145 de caluti :D
acuma asteapta sa intre sa thinichigerie sa fie facut frumos :p o sa incerc sa fac niste filmulete. Trebuie sa rezolv cablu de km... Ii ok capriu din link insa ii ud pe jos :) dar ii bine |
Quote:
|
~145 vs ~125? interesanta liniuta
|
Quote:
|
Quote:
Conteaza mult si calaretul !:D :D:D;) Mi-e mai teama de Criss cu TOX-ul lui, care desi are motor mai slabut are experienta liniutelor si stie cum se ia un start bun si cand sa schimbe optim treptele de viteza ;) Desi in ziua de azi 125-150cp sunt pe masini cu cilindree de 1.4-1.6, totusi liniuta ar putea fi intradevar intereseanta... Chestia e ca si cand erau noi intre motoarele 2.0 dohc si 2.9 V6 performantele erau apropiate, asa ca diferenta o faceau 'pilotii' :D Ford Scorpio mk1 (Granada la englezi) din 1986 cu motor 2.9 V6 prindea 100km/h in 9,5s: http://eng.motorsporlari.net/car/tec...0303&make=Ford Ford Scorpio (Granada) mk1 din 1989 cu motor 2.0 dohc prindea 100km/h in 10,1s http://eng.motorsporlari.net/car/tec...0301&make=Ford Diferenta de o jumatate de secunda e atat de mica incat un start prost sau schimbarea incorecta a treptelor de viteza o poate anula. Cand e vorba de motoare vechi depinde foarte mult cum au fost ele exploatate pe parcursul vietii lor :D ; de exemplu motorul 2.3 V6 care l-am avut pe original pe Capri din 114cp nu cred ca mai avea nici macar 30cp :sad: . Pur si simplu era mult-mult-mult mai slab decat Transporterul meu 1.5 diesel :oops: Am inteles ca Baga a luat motorul gata demontat de pe masina, deci fara sa-l poata proba, iar asta ma face sa cred ca motorul ala s-ar putea sa nu fie tocmai ok... |
Quote:
Poate weekendul urmator. :D Sau poate ca nu e chiar asa de usor sa ne intalnim din moment ce am mai discutat de o liniuta si in urma cu vreo 2 ani si inca n-am reusit sa ne vedem :D |
2 Attachment(s)
Cei care v-ati saturat de problemele cauzate de caprele voastre vechi o sa puteti lua in curand un Capri nou :D
La Frankfurt a fost expus Ford Evos, un concept despre care se zice ca ar fi noul Capri ce va apare in 2014. Ramane de vazut cat va pastra masina de serie din 'concept' cand va fi fabricat. Mai multe poze pe net in publicatii auto. |
Quote:
Daca stiam mai din timp amanam,pacat ca n-ai venit la aeroport,asa ai fi stiut si un timp pe 1/4 la capri-ul tau ;) |
Quote:
Sper ca ne-om intalni o data.... |
oricum, caprele cu 4 cilindrii ar trebui descalificate, e o chestie de eticheta doar
|
Da, si sa ramana doar epavele de genul caprei tale care consuma 40-60l/100 si merg din an in Paste, si atunci ca ochii mortului :D:D:D:D-----------------)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning