![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
apelez la cine e propietar de bmw vreau sa infiintez un club in bacau si vreau sa vad cati am fi de toti si daca se merita !
|
16 Attachment(s)
Uite ca totusi au aparut mai devreme.
Am uitat sa precizez faptu ca oferta era valabila si pentru Silviu :D |
[QUOTE=BOGNOSS;3236024]pai ca sa nu se plictiseasca de asta molfaie sau de ciuda ca mergem noi prea repede cu masinile ![/QUO
trebuia sa se gaseasca un constipat care sa comenteze! mai trezeste-te din atata smecherie vitezomanule! |
cine e constipat si cine te a bagat in seama smechere ???????????te gaseti tu sa te bagi in seama da nu inteleg cine te abagat in sema si daca tu esti constip[at asta nu inseamna ca sunt si eu !
|
CE bolid ala negru..Pff..cat vrei pe el? :D
|
Quote:
|
si eu imi cer scuze ca in loc sa trimit postul unui prieten am dat click gresit si eu am motor si imi pare rau pt tovarasul vostru si dumnezeu sa l odihneasca in pace asa este ai mare dreptate viteza omoara .salutari !
|
3 Attachment(s)
:shock:
|
Stiu ca mai sunt subiecte pe site despre aceasta masina dar am postat pozele pentru ca sunt facute in bacau...:)
|
Quote:
sa lamurim problemaaa! savin_eddy, bognoss se referea la mine. eu molfaiam intr-un filmulet pus de focs. intrebarea a pus-o cristy mat (citez:da ce molfaia pasarila). cand arunci cu vorbe grele intreaba-te daca stii despre ce este vorba. apropo, bognoss e unul din prietenii mei. focs fura curent dar si el e prietenul meu. maine dimineata iti infing un cui in portiera la bora:lol::lol::lol: |
ai cam dat cu bata'n balta edy. da las' ca sunt baieti intelegatori. ;)
sageata, va gasesc la hala acum de dimineata ? |
Īn vreo oră....
Frumos Renaultul ăla |
Quote:
care posteaza in cele mai dubioase metode posibile. |
Quote:
|
Quote: