![]() |
Re: Comentarii lucrari!
@P.I.M.P. boy: misto masina dar am o nelamurire si anume pe toata caroseria masinii se vede patternul de la fibra de carbon, asa ai vrut tu sau e o simpla greseala?
|
1 Attachment(s)
A quick retouch! Am lucrat la spoiler (claritate + fantele de aer), jante (schimbate), usa (dunga usii).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu ti le ami zic si eu pt ca deja ti leau spus cei dinainte!! |
2 Attachment(s)
comment pls ... inafara ca e IREALA :)) :lol:
|
binisor lucrata...da pragu nu are nici o reflexie si masina e plina de reflexi....trebuia sa lasi grila aia...angelurile nu sunt puse asa bine...si trebuia sa continui dungile alea de la spoileru....si cuoarea nush e cam aiurea....
P.S. ma apuc si eu asta seara de bmw:D |
interesant ... masina merge da sofer nu are ... spoileru fata are un inceput de vynil de viper ... care nu merge si pe capota si restu caroseriei ... ma face sa cred k spoileru ala nu e facut de tine sau luat dp o masina reala ...
|
eu zic ca e si soferu pe acolo da poate i-a cazut ceva pe jos si s-a aplecat in momentul pozei =)))) in rest cred ca s-au vazut destule comentari nu prea mai am ce scrie ...
|
2 Attachment(s)
...............comentati toate greselile....
|
spoileru e cam stramb lafel si pragu ... in fata e lai saltat si coboara inspre spate ... da el impresia putin de-o latire pe spate da nu e :| masina nu are umbra de subi ea destul de bine rezolvata si eleronul nu ar fi trebuit sa se continue si prin spatele duar se vede prin geam ... si jantele s cam ciudat pozitionate in rest merge a si vezi ca pe capota ai reflexia unui copac si u ai acolo un stalp...
|
k ms ca mi-ai spus;)dar nu am inteles cum te-ai exprimat la umbra....de sub masina.....e buna sau nu?
|
1 Attachment(s)
frost vreau si eu backgroundu ala....:D
vezi ca la bmw cam toatea alea sunt strambe pe el...si + ca nush ce ai facut de se vede cam urat...ma refer la rezolutie...masina nu se vede clar Quote:
|
pai dami id tau shi iti dau poza p mess...;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti de masinuta asta?
P.S. Stiu ca nu se potrivesc jantele...:D |
Quote:
|
Quote:
|
jantele mi-a fost lene sa le mai schimb:D
|
2 Attachment(s)
am luat si eu o poza cu dacia modificata de cineva si i-am adus cateva schimbari...nu uitati...incepator....ce parere aveti?
|
2 Attachment(s)
si mai am ceva...
|
*berlina - ai prelungit capota pana a atins spoileru ... si arata cam ciudat ... uite cat de lasata e in fata (de la sploiler) si in spate (puteai sa tragi de el) ... lucreaza la rez mai mari ...
*golanu - caroseria park sta pe asfalt nu pe roti ... |
lucrez in photoshop de 3 zile si ceva adunat....ieri l-am instalat si in camera...acasa nu prea am timp...sper sa evoluez si eu ca imi place
din cauza asta le-am postat aici..sa aflu si parerea unora care se pricep...ms pt sfaturi |
aia rosie e facuta de mine! berlina rosie! va place?
|
loganul nu trebuia sa aiba garda la sol asa mica...:roll:....
si alea de la usi ar fi trebuit sa fie negre..nu rosii..:roll: |
2 Attachment(s)
what do U think? dc nu mai incerc!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati plz :D
|
pragul si spoileru spate au o alta nuanta de rosu decat culoarea initiala, priza de aer ireala... good luck;)
|
Quote:
|
spoileru fata si cel spate nu prea au reflexii ... fata de masina ...
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mi-am incercat si eu talentul pe un golf 2:D stiu ca farul din stanga masini e pus aiurea dar nu am avut cum sa il pun altfel
|
De ce-ti bati joc de o masina consacrata ? :roll:
|
bine a zis gabi ... parca aveai lucrari mai bunicele ... c e cu asta ... spoileru e cam mare si nu e cel mai potrivit pe un golf ... partea de jos a spoilerului are doua guri lunguiete ... cea din stanga are plasa ... dr nu ... plasa nu are nici o umbra ... coltul de sus al farului din stanga e pe linia unde se deschide capota ... dreapta e pus aiurea ... spoilerul da peste roata ... pragul cam mare ... lipasa umbrei de sub masina ...
|
2 Attachment(s)
..................
|
misto clio-ul ! superb! misto vinylul cu idee chinezeasca!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning