Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Panacota 13-06-06 15:44

Re: Comentarii lucrari!

@P.I.M.P. boy: misto masina dar am o nelamurire si anume pe toata caroseria masinii se vede patternul de la fibra de carbon, asa ai vrut tu sau e o simpla greseala?

Gabi 13-06-06 17:25

1 Attachment(s)
A quick retouch! Am lucrat la spoiler (claritate + fantele de aer), jante (schimbate), usa (dunga usii).

AdY9005 13-06-06 17:47

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy
hmm am si eu ceva un aston sa vd cam ce am grsit al ea si cam ce va place
P.S. totul e brush inclusiv cablurile de la laptop

prea multa fibra de carbon numa in mw este asa cv:D

AdY9005 13-06-06 17:56

Quote:

Originally Posted by Gabi
A quick retouch! Am lucrat la spoiler (claritate + fantele de aer), jante (schimbate), usa (dunga usii).

GABI : faru din dreapt a masini e neclar , bara fatza e impik blurry si jantele au prea multe reflexi si cam atat ;)

B-69-TAU 13-06-06 18:01

Quote:

linia de la masca aia din stanga nu pica la linia capotei!

Lukian_XXX 13-06-06 19:15

Quote:

e mai bine dar tot ai cateva greseli!!
nu ti le ami zic si eu pt ca deja ti leau spus cei dinainte!!

L33L00 14-06-06 09:01

2 Attachment(s)
comment pls ... inafara ca e IREALA :)) :lol:

ra2 14-06-06 09:43

binisor lucrata...da pragu nu are nici o reflexie si masina e plina de reflexi....trebuia sa lasi grila aia...angelurile nu sunt puse asa bine...si trebuia sa continui dungile alea de la spoileru....si cuoarea nush e cam aiurea....

P.S. ma apuc si eu asta seara de bmw:D

patriotu90 14-06-06 10:44

interesant ... masina merge da sofer nu are ... spoileru fata are un inceput de vynil de viper ... care nu merge si pe capota si restu caroseriei ... ma face sa cred k spoileru ala nu e facut de tine sau luat dp o masina reala ...

ruver 14-06-06 11:38

eu zic ca e si soferu pe acolo da poate i-a cazut ceva pe jos si s-a aplecat in momentul pozei =)))) in rest cred ca s-au vazut destule comentari nu prea mai am ce scrie ...

frost_dani 14-06-06 11:46

2 Attachment(s)
...............comentati toate greselile....

ruver 14-06-06 11:59

spoileru e cam stramb lafel si pragu ... in fata e lai saltat si coboara inspre spate ... da el impresia putin de-o latire pe spate da nu e :| masina nu are umbra de subi ea destul de bine rezolvata si eleronul nu ar fi trebuit sa se continue si prin spatele duar se vede prin geam ... si jantele s cam ciudat pozitionate in rest merge a si vezi ca pe capota ai reflexia unui copac si u ai acolo un stalp...

frost_dani 14-06-06 12:09

k ms ca mi-ai spus;)dar nu am inteles cum te-ai exprimat la umbra....de sub masina.....e buna sau nu?

ra2 14-06-06 12:14

1 Attachment(s)
frost vreau si eu backgroundu ala....:D
vezi ca la bmw cam toatea alea sunt strambe pe el...si + ca nush ce ai facut de se vede cam urat...ma refer la rezolutie...masina nu se vede clar

Quote:

Originally Posted by patriotu90
ma face sa cred k spoileru ala nu e facut de tine sau luat dp o masina reala ...

pai spoileru e luat dupa un ford fiesta:arrow:

frost_dani 14-06-06 12:20

pai dami id tau shi iti dau poza p mess...;)

ruver 14-06-06 12:48

Quote:

k ms ca mi-ai spusdar nu am inteles cum te-ai exprimat la umbra....de sub masina.....e buna sau nu?
mai puteai sa lucrezi la ea nu stiu exact imi pare ceva inneregula cu ea cred ca la partea din spate

Panacota 14-06-06 14:09

2 Attachment(s)
Ce ziceti de masinuta asta?
P.S. Stiu ca nu se potrivesc jantele...:D

patriotu90 14-06-06 16:07

Quote:

Originally Posted by Panacota
Stiu ca nu se potrivesc jantele...:D

at dc le-ai mai pus??? ... sunt plate ... nush dc sunt umbrite jantele ... aripile nu cred k ies atat de mult in afara ...

AdY9005 14-06-06 16:29

Quote:

Originally Posted by Panacota
Ce ziceti de masinuta asta?
P.S. Stiu ca nu se potrivesc jantele...:D

are o fatza plictisita masina cu pleoapela alea si la prizele care le faci poti da unpic de blur ;) P.S dak ai zis ca nu is bune jantele dc le-ai mai pus :-)

Panacota 14-06-06 16:55

jantele mi-a fost lene sa le mai schimb:D

giubau_v8 14-06-06 17:19

2 Attachment(s)
am luat si eu o poza cu dacia modificata de cineva si i-am adus cateva schimbari...nu uitati...incepator....ce parere aveti?

giubau_v8 14-06-06 17:25

2 Attachment(s)
si mai am ceva...

patriotu90 14-06-06 18:07

*berlina - ai prelungit capota pana a atins spoileru ... si arata cam ciudat ... uite cat de lasata e in fata (de la sploiler) si in spate (puteai sa tragi de el) ... lucreaza la rez mai mari ...
*golanu - caroseria park sta pe asfalt nu pe roti ...

giubau_v8 14-06-06 18:44

lucrez in photoshop de 3 zile si ceva adunat....ieri l-am instalat si in camera...acasa nu prea am timp...sper sa evoluez si eu ca imi place

din cauza asta le-am postat aici..sa aflu si parerea unora care se pricep...ms pt sfaturi

Reme 15-06-06 13:08

aia rosie e facuta de mine! berlina rosie! va place?

peter 15-06-06 13:12

loganul nu trebuia sa aiba garda la sol asa mica...:roll:....

si alea de la usi ar fi trebuit sa fie negre..nu rosii..:roll:

Reme 15-06-06 19:12

2 Attachment(s)
what do U think? dc nu mai incerc!

patriotu90 15-06-06 19:48

Quote:

Originally Posted by Reme
what do U think? dc nu mai incerc!

c e chestia aia pe capota k nu imi dau seama ... janta spate e plata ... "vynilu" dp parbriz e stramb ...

Reme 16-06-06 13:19

Quote:

c e chestia aia pe capota k nu imi dau seama ... janta spate e plata ... "vynilu" dp parbriz e stramb ...

"chestia aia de pe capota" e de fapt capota de plexiglass adica se vede prin ea motoru' iar legat de roata si parasolar shtiu! sorry my mistake!

Reme 16-06-06 13:20

Quote:

am si yo o rugaminte! poti sa faci aripa evazata pe loganul asta? pls dc ma poti ajuta!

AdY9005 16-06-06 16:56

Quote:

am si yo o rugaminte! poti sa faci aripa evazata pe loganul asta? pls dc ma poti ajuta!

am gasit si eu cateva defecte :-) : bara e cam blurry , nai plase la bara si plasa de la masca e nashpa, in rest e bene ;)

AdY9005 16-06-06 18:57

2 Attachment(s)
comentati plz :D

sandrin 16-06-06 19:16

pragul si spoileru spate au o alta nuanta de rosu decat culoarea initiala, priza de aer ireala... good luck;)

AdY9005 16-06-06 19:42

Quote:

Originally Posted by sandrin
pragul si spoileru spate au o alta nuanta de rosu decat culoarea initiala, priza de aer ireala... good luck;)

ce sa i fac la priza de aer ca sa para reala?

patriotu90 16-06-06 20:15

spoileru fata si cel spate nu prea au reflexii ... fata de masina ...

Quote:

Originally Posted by AdY9005
ce sa i fac la priza de aer ca sa para reala?

pai ar fi mai bine sa spui tu ce ai facut ... de arata asa ... si sa iti zica cineva unde ai gresit ...

Quote:

vb pe pm sau pe mess

Panacota 16-06-06 23:08

3 Attachment(s)
Mi-am incercat si eu talentul pe un golf 2:D stiu ca farul din stanga masini e pus aiurea dar nu am avut cum sa il pun altfel

Gabi 17-06-06 02:43

De ce-ti bati joc de o masina consacrata ? :roll:

patriotu90 17-06-06 07:02

bine a zis gabi ... parca aveai lucrari mai bunicele ... c e cu asta ... spoileru e cam mare si nu e cel mai potrivit pe un golf ... partea de jos a spoilerului are doua guri lunguiete ... cea din stanga are plasa ... dr nu ... plasa nu are nici o umbra ... coltul de sus al farului din stanga e pe linia unde se deschide capota ... dreapta e pus aiurea ... spoilerul da peste roata ... pragul cam mare ... lipasa umbrei de sub masina ...

frost_dani 17-06-06 10:55

2 Attachment(s)
..................

Reme 17-06-06 10:58

misto clio-ul ! superb! misto vinylul cu idee chinezeasca!

All times are GMT +2. The time now is 06:19.

- Copyright 2026 4Tuning