![]() |
Re: Club ESPERO
ma te poti duce doar la service-urile cu care au contracte de colaborare.. ;) zile sa iti spuna ei unde sa te duci.. ca daca ii lasi sa o evalueze iti iei o mare teapa
|
nu mane eu vreau sa stiu pe unde gasesc service daewoo ca vreau piesele originale ,si aia de la service imi evalueaza masina ,cam in jur de 2000-2500 E o sa cam fie .
|
Quote:
|
vezi ca una cu un megan din 2005 facut praf ia dat dauna totala 330 mil .
|
Quote:
|
gogule vezi ca nu e de glumit cu asigurarile...Cu siguranta nu o sa iesi tu in castig daca ar fi sa o evalueze ei...Cel mai bine du-te cu masina la service-urile cu care are decontare directa astra si iti faci masina si gata. Mare grija cu acceptul de plata!
Mie mi-a venit raspunsul de la asirom: ei raman pe pozitie si nu renunta la culpa comuna! :)) Acum trebuie sa ii dau in judecata pe nenorociti si sa imi castig banii meritati in instanta. |
salut prieteni,imi pare rau ca nu am putut sa va urez si eu craciun fericit la timp,sunt la tara si abia ieri mi au facut netul astea de la romtelecom...
imi pare rau pt tine gogu dar mai bine ar fi sa repari masina nu sa te vrajeasca aia si sa te trezesti cu niste bani de nimic...bafta! vreau si io o sigla cu 4tuning va rog |
Vreau si eu o sigla cu 4tuning please !:) Bob nui nimic ca nu ai putut asta e , mai bine putin mai tarziu decat niciodata .
|
sebi vezi ca e un baiat pe cvforum care face asa ceva... il gasesti la sectiunea "vanzari accesori auto"
|
Quote:
Mersi frumos Mike am sa il caut :) |
am fost azi la service care au contract cu astra ,astept sami faca devizu de plata sa vedem ca cica daca depaseste suma de 2000 E piesele plus manopera imi da bani sa imi fac singur masina
|
Pe ce sa iti dea 2000 euro??? nu face atat nici masina intreaga si nelovita :))))
bara noua undeva pe la 1000 lei, un far 250 - 450 lei, grila 200 lei, proiectoarele max 150 lei -> nici 500 euro.... |
seby vezi daca gasesti baiatul cu stickerele sa comanzi mai multe:Dca vreau si eu 1
gogu@:ai grija cu aia sa nu iei teapa!mai bine vezi cat costa si o repari in service ca iei dupa constatare iti dau70-80%din bani si cine stie cu cat mai ramai dupa |
Nu v-ati mai facut stikere la baiatu vostru din Bucuresti??? De stikerele alea care ziceam eu ca sunt urate si pana la urma v-ati convins singuri.. :))))
V-am lasat pe voi sa alegeti si ati ales ;))) |
Un calduros La Multi Ani!! din partea mea tuturor!! mai ales esperistilor;):woowoo:
|
la multi ani fratilor!!!
|
la multi ani fratilor vin si eu si cu o mare problema nu s ce are masina de 1 luna o tin in servis pur si simplu dupa ce se incalzeste incepe sa dea fum negru si sa se inece :( ce sa aiba ?
iam schimbat injectoarele noi , iam desfacut distributia , iam desfacut galeria de evacuare , nu mai stiu ce sai fac :( pe tester nu da nici o eroare sau sa mi ziceti un servis bun in buc care sa nu ma usuce de bani deja turbez fara masina de 1 luna :( |
incearca sonda lambda.... zic si eu
|
mda de aia am uitat si aia e schimbata dar nu vad rolul ei in debitul de benzina mare
|
Quote:
Apropo La Multi Ani ! ca eu d-abia acu am net ca am fost la tara |
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu ti se incalzeste sau se incalzeste foarte greu motorul - ai probleme cu termostatul, e posibil sa fi ramas blocat pe deschis. Daca motorul se incalzeste dar nu se incalzeste in interior cel mai probabil ai conductele/furtunele care duc la aeroterma infundate.
|
Quote:
|
logic....la mine ies aburi din ea....se usuca foarte repede...mai ales la 1.8....pei intre capota si motor sunt 1`2 degete grosime....
|
@ Splash: daca ai mottorul cald si nu gaba caldura ai calorilerul de caldura infundat...!!! Ai bagat cumva praf din ala in apa??
La mine foarte foarte rar ajunge nivelul apei macar la prima linie, dar in intr-un km se simte ca baga caldura! Si nu am nici un fel de probleme cu aburitul geamurilor.... |
Quote:
|
voi ce prafuri ati bagat??...ca sa stiu sa imi iau si eu ca si mie imi creste repede apa dar caldura nu prea..mai mult ma amageste:))
|
salutare si la multi ani!
alex:ei se refera la prafuri pt radiator daca e spart,ca alea se depun aiurea si infunda celulele si furtunele...mai bine nu i bagi nik si cureti caloriferul,asta o sa fac si eu cum gasesc un timp mai bun |
Cand o fii un timp mai bun nu iti mai trebuie caldura.... :D Ai ceva de munca ca sa dai caloriferul jos....
@ Splash: vezi ca sunt relee la motor in spatee bateriei, si in stanga la picioare unde e maneta de deschizi capota! Nu stiu exact care e. Vezi ca sunt scheme pe capac si iti dai seama! |
inteleg ce spui tu mike...si nici acum nu merg cu manusi in maini dar macar sa bage un pic mai bine...si nu ma plang de dat jos am un prieten mecanic si abia asteapta sa se bage in ea pana la gat:D
|
deci releul se afla intr-un loc mai greu accesibil..se da tabloul de sigurante jos apoi undeva in dreapta sus se afla acest releu...eu am fost la electrician si mi-a pus releu de vw golf 4 ca se potriveste.. :D
mike parca tu spuneai ca e imposibil sa fie infundat caloriferul de caldura deoarece acesta isi face aerisire singur...in fine...nu trebuie neaparat dat jos pentru a fi desfundat...se baga presiune in el si apa si gata.. :D |
Bai Jon, una e sa se aeriseasca si una e sa fie infundat... fai si tu diferenta! Inca odata, la Espero, Cielo, etc... daca dai apa jos din motor si restul, se aeriseste singura!
Acum daca, caloriferul lui e infundat 75% e normal sa bage foarte putin... Daca nu intelgi sa imi spui ca iti desenez :D |
da mike mi-am dat seama mai tarziu..ca am cautat posturile din urma...greseala mea..
|
si ceva prafuri care le pui sa ia depunerile fara sa dai joc caloriferu nu se gasesc??nu dalea de gauri ci dalea pt curatat.
|
Daca e caloriferul de caldura infundat, e de naspa, pt ca urmatorul pas este fisurarea lui...curge si daca nu ai grija arzi garnitura de chiulasa ca ramai fara racire! Mare grija...mai bine desfaci acum cat ai nevoie de caldura, ca dupa ce se incalzeste afara nu mai e asa important :).
|
nu te gandi ca nu baga deloc...dar e aeru caldut..nu sa "te friga fata"...e asa cat sa nu mori de frig in el....probleme cu apa nu cred ca o sa am findca eu am un tic si veirific in fiecare dimineta apa si uleiu:))) si nu cred ca se sparge asa dintr-o data..banuiesc ca fisura se face treptat..picura si se vede cum scade nivelu de la o zi la alta nu sa curga asa toata odata.
|
alex@ eu cred ca e dificil sa l speli la pozitie cu nu stiu ce prafuri pt ca trebuie sa i schimbi antigelul de nu stiu cate ori ca sau apa ma rog,ca sa iasa toata mizeria aia:shock:
inger@ce se mai aude cu masina?ati vazut cu cat au scumpit nesimtitii asigurarile si cum se poarta cu noi?:evil: |
Cu masina nu se mai aude nimic deocamdata, caut un avocat care sa ma ajute sa ii dau pe nenorocitii aia de la Asirom in judecata, mi-a venit si plicul cu cate o copie dupa actele la dosar...Acum ramane doar sa incep demersurile...masina e inca in service.
Cati bani dam si ce tratament primim, nu are rost sa ne mai batem capul ca traim in Romania...Nu ne-am nascut in locul potrivit se pare... |
care imi spune si mie deasupra la sensozorul de acceleratie mai este un senzor sus care intra o mufa mai mare cum draqu se numeste ca nu gasesc de loc pls :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning