Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

aXeL.ZeY 09-06-07 15:48

Re: Constanta - Accidente

De la ala de aseara de pe Tomis nu aveti poze ?

peter 10-06-07 10:47

moama ce varza era 107-le ....a fost nasol..

Psycho 10-06-07 17:59

Quote:

Originally Posted by topser (Post 940531)
azi , inainte de podul de butelii...pe la magazinele alea auto...
bmw`ul a oprit . espero nu a pastrat distanta..la fel si cielo..
rezultatul...

bmw`ul cu bara sparta , espero , sifonat destul de nasol..
capota , bara , farurile , radiatorul , etc

cielo , capota , farul , masca , bara...

asta se intampla cand nu pastrezi distanta :)

acelashi lucru s-a intamplat si azi in mamaia acum 10 minute

un bmw ... ala cu 24 mto .. a intrat in el un breack .. si in breack a intrat o alta dacie .. s-a lasat cu capete sparte .. etc ..

cu accidentu de aseara cu 107-le am eu poze ;) .. o s ale pun zilele astea

-=X-Team=-82-MDN 11-06-07 03:41

4 Attachment(s)
asta e tot ce am putut sa fac de aseara de la capitol. aia cu 107 a trecut pe rosu in timp ce aia cu skoda era pe verde :)

YZF-PWR 11-06-07 10:13

cumva 107`le avea nr LSY ???????

YZF-PWR 11-06-07 10:25

nush dc am io impresia ca ala e de fapt Citroen C1

CT-07-APV 11-06-07 12:11

Numa la Lusy tie capu :)

YZF-PWR 11-06-07 17:53

am intrebat si eu , sa vad daca e vba de ea:) sa nu pateasca ceva

-=X-Team=-82-MDN 11-06-07 18:18

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 942993)
cumva 107`le avea nr LSY ???????

nu e ala .... ala e in 2 usi ... asta avea 4 :)

the_virus 12-06-07 00:28

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 943682)
am intrebat si eu , sa vad daca e vba de ea:) sa nu pateasca ceva

numai la lusik ti-e ganndul.....are iubit..:(

YZF-PWR 12-06-07 02:11

baaaa ati inebunit :)) am intrebat doar pt ca o cunosc , amica:) nebunaticilor :P

79BYG 13-06-07 17:32

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 944649)
baaaa ati inebunit :)) am intrebat doar pt ca o cunosc , amica:) nebunaticilor :P

nu era ea mah stai calm.. inca poti sa mai insisti !!!!!!!!!

79BYG 13-06-07 17:33

noi stim ca doar la ea iti e CAPU... dar asta e ..........

the_virus 13-06-07 23:06

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 947279)
noi stim ca doar la ea iti e CAPU... dar asta e ..........

sunt cu totul deacord cu tine.....:P

the_virus 13-06-07 23:08

un accident naspa azi pe varianta...un papuc a vrut sa intre in peco dar nu a mai apucat ca un bmw seria 3 l-a luat in bot..
papucu era varza tare rau...bmw-ul doar fatza.....s-a vazut calitate fratzilor!!!!

DUTZU 15-06-07 03:32

Astea-s accidente ushoare mah !!! Nu v-atzi plictisit de ele....Pana nu moare 1-2 sau mai multzi nu au rezolvat nimic !

ADDOstreet_racer 16-06-07 13:07

Are cineva informatii despre accidentul de pe langa ovidiu ,,,,se zvoneste ceva de o liniuta ....este vb de o astra coupe park .....?

d3Mon's 16-06-07 13:09

doar ce a dat la pro tv...cica se intrecea cu un pasat...acu a ramas la 130...soferu mort pe loc si fetele cu care era sunt in stare grava la spital..

GABBY_ 16-06-07 14:06

stai sa vezi ca abia a inceput vara.cred ca se vor mai curata din figurantii strazilor in acest sezon chiar daca altii le vor lua locul.are cineva mai multe date despre accidentul asta ?

SMocKey21 16-06-07 14:22

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 951104)
stai sa vezi ca abia a inceput vara.cred ca se vor mai curata din figurantii strazilor in acest sezon chiar daca altii le vor lua locul.are cineva mai multe date despre accidentul asta ?

http://www.protv.ro/stiri/social/vit...nite-intr.html

dan_m3 16-06-07 15:45

pai la cite figuri exista,...nu sint sarcastic, dar ce idiot se ia la o liniutza cu un astra diesel de 100 CP???

:rolleyes2

-=X-Team=-82-MDN 16-06-07 17:16

1 Attachment(s)
azi de dimineatza ... pe varianta ... in fata la directautorom ... era proaspat accidentul cand am trecut pe acolo .. frontal ... ala de la cielo era prin spatele masini intins pe jos si celalat sofer era prin in masina ... ii venise bordu peste picioare ... naspa oricum .. :(

79BYG 16-06-07 19:32

Quote:

Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN (Post 951343)
azi de dimineatza ... pe varianta ... in fata la directautorom ... era proaspat accidentul cand am trecut pe acolo .. frontal ... ala de la cielo era prin spatele masini intins pe jos si celalat sofer era prin in masina ... ii venise bordu peste picioare ... naspa oricum .. :(

da asm observat ca ai si tu telefon cu camera foto !!!

dan_m3 16-06-07 20:29

la urma urmei moartea nu face diferentza intre un opel astra si un porsche cayenne,...
virsta, lipsa de experientza, figurile isi spun din pacate cuvintul,...
cine se urca de pe carutza pe opel sau de pe dacie pe mercedes, nu are de unde sa aiba reflexele necesare,...
iar cine isi ia masina noua si face accident mortal in primele zile,...no comment,...
sper sa le mearga bine la cele 2 fete!!

ADDOstreet_racer 16-06-07 20:46

Si totusi nu a trecut mult timp de la ceea ce sa intamplat in mamaia ...pakat deumnezeu sa-i ierte si sper sa scape restu ....iata k dupa toate masurile luate in mamaia tot sa intamplat asa ceva ...pacat

dan_m3 16-06-07 21:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 951616)
Si totusi nu a trecut mult timp de la ceea ce sa intamplat in mamaia ...pakat deumnezeu sa-i ierte si sper sa scape restu ....iata k dupa toate masurile luate in mamaia tot sa intamplat asa ceva ...pacat

intradevar, in mamaia se intimpla mai multe,..

dar poti zbura si cu o dacie pickup la 30 de km /h daca esti un idiot,...

Attachment 287162Attachment 287163

CT-87-BGN 16-06-07 22:53

La Ovidiu a fost vorba de un astra in 3 usi 1.7 dti adik 75 de cai adus de 3 zile de afara...soferul mort la 2 minute dupa accident leziuni interne, o fata din spate in coma nu prea are sanse, iar fata de pe locul din dreapta soferului ranita dar mult mai usor decat cea din spate. A indoit puntea remorcii camionului...si sa indoi puntea unui camion incarcat cu 24 de tone...soferul a crezut k l-a lovit un tir din spate, a mai mers vreo 100 de metri cu masina infipta sub el pana a reusit sa opreasca pe dreapta. Nu stia exact ce s-a intamplat pana nu a coborat jos.Mi-a povestit proprietarul camionului, e un prieten f bun de-al meu...cand au venit parintii baiatului au vrut sa se bata cu politia cand au auzit k vor sa-i faca autopsie baiatului pt k fiind turc trebuie inmormantat nush cum pana la apusu soarelui...ceva de genu...oricum f nasol...doamne fereste...problema este k soferul astrei era beat...si intr-un fel din cauza asta isi merita soarta...problema este k mai sunt 2 persoane ranite din cauza inconstientei lui...

D_M_X 17-06-07 10:16

azi dim la ora 5 in mamaia un a4 nou cabrio a acrosat un kalos...asta s-a dus direct intr-un cayenne.Audi nu are mai nimic...kalosul dauna toatala(i-a sarit butelia de gaz din portbagaj, si cayennul....frontal si in spate de la copac.
Soferitza si ocupantul din dreapta erau cam veseli si ochii le faceau ca girofarurile......

Psycho 17-06-07 12:51

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 952108)
azi dim la ora 5 in mamaia un a4 nou cabrio a acrosat un kalos...asta s-a dus direct intr-un cayenne.Audi nu are mai nimic...kalosul dauna toatala(i-a sarit butelia de gaz din portbagaj, si cayennul....frontal si in spate de la copac.
Soferitza si ocupantul din dreapta erau cam veseli si ochii le faceau ca girofarurile......

http://www.protv.ro/filme/carambol-a...le=22352#22352

GABBY_ 17-06-07 13:06

am vazut si eu accidentul in care a fost implicat taxiul ....ca de ...taximetristii astia peste tot se "baga" .bautura nene este cauza principala ,in week-end-uri soferii fiind urcati cu ajutor in masinile proprii la iesirea din cluburi

SMocKey21 17-06-07 14:20

ma mir cum de nu au inceput iarasi cu vorbe gen martorii sustin ca era vorba despre o cursa intre 2 bolizi bla bla bla si etc :)))))))

-=X-Team=-82-MDN 17-06-07 14:40

baaaaaaaaaa .... bautura asta nu e buna deloc la volan .... reveniti`va ... daca va duceti in club si sunteti cu masina ... si beti ceva .. lasati`o dreaq p`acolo si a doua zii puteti sa o luati ... ca nu e bai ... si ce ... daca te sui baut la volan inseamna ca esti " SMECHER " sau ca esti " COOL " ... sau cum se mai zice ... esti pe dreaq si ... mai poate sa mai aiba si urmari tragice ..
REVENITI`VAAAAAAAAAAAAA

aXeL.ZeY 17-06-07 15:14

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 952108)

Aia care le zicea la taximetristi sa nu faca plangere ca ii ingroapa in bani ? :))

GABBY_ 17-06-07 20:03

e vb de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala grava asa ca politia s-a autosesizat deja si incepe procesul cu toata groapa lor de bani
unii care mergeau pe blat cu trenul si pe tramvaie se coteau de control ,acum si-au luat o masina mai klumea si se cred buricul pamantului.lasa-l pe baiatul cu R 8 sa intre pe trecereade pietoni in tine ca sa iti faci ceva bani de o excursie ...la bulgari :P:P

Psycho 17-06-07 21:02

12 Attachment(s)
poze de pe la accidente .. un logan facut sandwich la cet .. papucu din mamaia ... mondeo ... + poze cu 107-le de pe tomis ;)

aXeL.ZeY 17-06-07 22:46

Acum pe seara am vazut si un taxiu kalos in mamaia, se infipse intr-un stalp.

GABBY_ 17-06-07 23:15

lasa man ,poate se mai raresc ca si asa sunt o gramada pe "blat" iar treaba nu e asa de stralucita:) numai zmei pe taxiuri,feriti-va ca nu ai nici o raspundere ptr ceea ce fac

aXeL.ZeY 17-06-07 23:30

Ai dreptate si tu, mai sunt si pe blat da ce sa-i faci tre sa castige un ban si aia, eu oricum ma feresc de ei, mai ales acuma vara - fomitze :D

hitman454 17-06-07 23:51

nu imi place poza ca m`ai prins din spate:))) supernova nu ai pozato?? ca era mai sifonata

yamahaer1cip 20-06-07 02:44

3 Attachment(s)
sper sa mearga acuma

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning