![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
si imi dai si mie k am calculatorul bate vatul prin el ciao ne vdm azi la ora 19:) |
No comment!!!
|
Quote:
de ce no comment??? |
donule daca vii la sala in seara asta adu-mi si mie dvd-urile alea....plz;)
|
Da T@Z!
O sa-ti aduc si tie DVD-urile! Acum plec la CERF... vorbim diseara dupa 7. |
mda... si eu o sa ma duc pe la b.a.i.e .... ne vedem diseara,da ? :D
|
ahahaha...lasa`i mha sa fak posturi:))nu pentru asta e facut forumu`??..sa comunice lumea??:)
|
S-a trezit nesooomnnn,NUUUUUUUUUUUU!!!!:cry: :shakefist :no:
|
sunt si io nou paici si as dori sa stiu unde se fac "liniutze nocturne" fara sa afle tatal meu iacob in plm!!rog seriozitate!! ataaaaaaaat
|
opaaa...user nou...bun asha giguleeee...!!!ataaat!!
tng`ule ...vreau poze.... DON`ule...si de la tine vreau poze...thx 4 the ride...am km ametit putin la sensu` ala!!!...monteaza`ti centurile pe spate:))...sa stea si pasagerii bine...nu cu fatza lipita de geam!:Dnice week`end...mi`a plakut...distractie la max:)....sa ne vedem sanatoshi si week`endu` urmator ..dak nu mai e vreun show ceva... |
a fost belea astazi ;)
bun venit userului nou ;) din pacate noi nu facem liniutze nocturne :lol: |
1 Attachment(s)
liniute nocturne nu prea se fac .... insa se fac curse ilegale la greu
iata o poza demonstrativa :arrow: |
Quote:
|
in spate la carrefour
|
Fac eu liniutze cu masina pe caiete de matematica studentzesti si pe dictando...
Bine ai venit Gikuleeeeee!!! |
Quote:
welcome homee |
Quote:
|
Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
|
Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ! :lol:
|
aaaattttaaaatttt
|
Stiti melodia Hi-q - Razna !?
Se potriveste la noi ! ;) Na na na na .. suntem RAZNA ..... petrecem de nebuni .... de vineri pana luni :lol: Cu galagie multa ... si cu Bass Power ..... nu-nu-nu ne pasa .. cat urla muzica ataaattt :peace: |
hai k vb lu` tng suntem razna!!....pt. cei de aseara ...am si yo o curiozitate....no am mai pus mesele la loc cum erau inainte sa venim ???...k park asha ne spusese chelnerita....!!!
|
daca sunteti razna nu le-ati mai pus :lol:
|
Pai nici nu trebuia sa va zbateti ! :twisted:
|
donule intra pe messk sa vb ceva de blueetooth bft
|
Va Multumesc Pt Primirea Calduroasa!!!8) 8) 8)
Apropo Nu Mi-ati Raspuns La Intrebare Cu Liniutzele!1:-p :-p Evident Atattttttttttttttttt!!;) |
Quote:
|
Quote:
|
pitule...arata mai frumos!!doar atat pot spune:))vreau si je poze de la cine a facut in seara asta?
sau doar alea 5 de la momo sunt?? |
where the f*** is the EDIT button!!!...i can`t find it!!ok..new post:))...va rog frumos sa ma iertati...cu "gafa" mea de azi...dar chiar nu am shtiu k si-a facut omu` franele!nu m` anuntzat si pe mine!dak shtiam tzineam "bebelu`" pe stanga...si franam cu dreapta!!asta e...mi`am luat tzeapa!!m-au vaz si neste tovarasi..au inceput sa fak "shto" de mine pe mes:D!!o well!! that`s life!!:)
|
da ce ai facut ca eu nu am apucat sa vin cu voi :D povestiti-mi si mie :D :-P
|
Lucruri interzise minorilor :twisted: :lol: Muhahahaha~! :twisted:
ATAAAAT~!~~!!! |
:shakefist :boogy: :boxing: :bat: :punch: :writers_b las ca vine si randu tau ? :-P care povesteste ? :D
|
Quote:
Oricum... nu ne-am inteles la pret. Am zis 50 RON si asta e ultima strigare , dar oricum nu-l iau fiindca vreau nou. Ataaaaaaaaaaaaaaaat! |
Apropos de faza cu mesele pe care nu le-ati pus la loc..., poate nu stiati eu am plecat cu sticla de bere de la masa si am consumat-o pe bulevard in timpul demonstratiei facute de T@Z cu cashcareta aia mica a lu' TRE. :lol:
|
hehehe da sa fi vazut ce era in baie dupa ce am fost acolo cu "coltu vesel" k dupa turci!! lool
|
k dupa turci e putin spus!!:)...don`ule...nu`i pb mha...k oricum berea era FA!...
|
Care are un flex pe acasa,ca am de taiat si eu 2 balamale! :sad:
|
Ce stiti despre Bimmerfest 2006?
Unde va avea loc? Cineva zicea ca vor veni la Cheia |
DON`ule...zi`mi si mie niste torente pls!!k vreau sa mai imi iau si yo niste muzik!!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning