![]() |
Re: My KYS !!
Bleah ce urata e acuma:lol:.Hai mai repede cu noua infatisare a masinii:D
|
Ai distrus masina... cand o vopsesti? Cand ai dat colantul jos sa luat si cu vopsea si kit? Daor intreb:lol: nu acuz
|
Quote:
|
Si cand o sa fie vopsita? Sau este surpriza?:oops: Va fi prezenta in Martie la 4Tuning Days?
|
Quote:
2. si daca se va organiza , nu cred ca va fi gata ! Daca totul este in ordine in 3-4 sapt va intra la vopsit... |
Deci in max o luna vedem noua infatisare a KYS-ului?:lol:
|
mai bine arata cu culoare ei :d bafta ast si rezultatul;acuma iara schimbi talonu :D
|
Nu pot decat sa-ti urez mult succes in continuare! bafta.
|
Quote:
|
Quote:
P.S Am vazut ca tiganesti alta capota sau mi s-a parut mie |
2 Attachment(s)
Quote:
Alex, de costat nu stiu, pentru ca pretul final il aflu dupa ce duc masina s-o vada ( cu modificarile ulterioare) . oricum este intre 1000 si 1400 euro! Nu am nevoie sa schimb talonul pt ca rosu il am trecut deja... poze cu vechea culoare si cu masina in stadiul actual.. |
Ce urat arata KYS-u parca ii dupa razboi:lol:
|
vad ca ai si folie pe fata ai avut treba cu garcea ?
|
Quote:
Mi se pare ca ai facut o alegere corecta, autocolantul nu se compara, la capitolul fiabilitate, cu vopseaua, mai ales cu una scumpa si bine aplicata. Iti urez bafta. |
aoleu cum arata kysu live:lol::lol:.....parca in poze nu e chiar asa de "goala":D
|
cam scump vopsitul
eu zic ca nu ar trebui sa sare de 1000 eu...chiar si asa poti sa ai pretentii mari la 1000 eu dar na,tu stii legat de culoare,ii foarte ok cu rosu dar nici culoarea originala nu ii rea deloc,merge frumos cu un contrast pe negru |
Quote:
|
Cine stie cunoaste : pretul este facut de finisaje , de marca vopselei ,de marca lacului, cat si "mana" de lucru.
Masina va intra in curand la alte modificari dupa care va veni vopseaua... Sper sa iau deciziile referitoare la exterior , cele mai ok si sa iasa masina asa cum mi-o imaginez! |
Quote:
dar de ex la noi in TM,in oras nu este vopsitoarie care sa ceara peste 500 eu(aici intra manopera pentru pregatit apoi vopsit si materialele si vopsit la cuptor)iar daca mai adaugam niste modificari oricum nu are cum sa sara de 200-300 eu...dar si la pretul asta deja ai prelungiri,bad boy si alte chestii din fibra.. etc..cea ce tu nu ai nevoie evident ca ai cost mare daca alegi o vopsea speciala,normal dar na... oricum bafta |
Quote:
|
Nu as vrea sa dezbat subiectul preturilor insa si-n la noi daca cauti gasesti cu 1500 ron , insa iti vopseste masina cu chederele pe ea ( daca ma intelegi )... Eu, pentru masina mea, nu am ales niciodata firmele/persoanele care luau cel mai ieftin. Am cautat calitatea si aceasta a fost si-n cazul, culmea , al autocolantului..
Prefer sa dau mai mult si sa iasa calitate. Multumesc ! |
Stiu o vopsitorie foarte buna..:) daca te intereseaza
E firma mare..:lol:...baietii de acolo prezinta multa calitate.. |
Quote:
Nenea Cosmin bafta la tot ce ti-ai propus si sa vedem KYS-ul vopist:D ca acum zici ca e dupa razboi:lol: |
Quote:
Sau si legat de tinichigerie,prefer sa dau 400 de euro lu Yli sa zicem sa faca tabla tipla cap coada in CO2 si sa stiu ca nu mai am nici o problema decat sa dau 400-500 Ron si sa o faca un neica nimeni cu autogenu intr-o baraca... Multi factori sunt subiectivi in acest domeniu tinand strict de meseriasul care face lucrarea ,daca ii place sau nu sa dea peste ochi. |
Pretul este intotdeauna influentat si de felul cum lucreaza omul respectiv si aici ma refer la unu care are zeci ani de experienta are preturi mai mari fata de un "carpac" din spatele blocului:lol:
|
Scuze, dar ma bag si eu in discutie, mai mult sau mai putin off topic - diferenta de preturi dintre service-uri provine de la calitatea materialelor folosite (vopsea, lac, filler, abrazive, etc), de la regiile pe care le are fiecare firma in parte (chirii, salariile oamenilor, etc), calitatea si garantia lucrarii facute, functie de cat este de lucru la masina respectiva (detaliile fac diferenta) si, nu in ultimul rand, chiar si de "faima" vopsitorului.
Mult spor la modificari, KYS-ule! |
2 Attachment(s)
ehh....un raspuns cat se poate de profesional . Multumesc pentru completari si pentru urari.
Pana una alta, am mai aruncat niste leduri .... |
Mamaa...solar faci in masina 8)
|
Quote:
P.S: Bafta cu masina! |
multumesc :)
Azi, capota cu bad boy s-a vandut... va urma alta... |
Deci va fi montata una normala?:)
|
Nuu...din contra va fi una "a"normala 8)
|
Nenea o faci iar "emo"(capota)???
Iti urez bafta si CASH in ceea ce tiai propus.............. |
Multumesc:) capota o voi remodela :) sa vedem ce iese!
|
Si o priza de aer pe capota!
|
Credca va turba KYS-u :lol::lol: sunt curios cum o sa fie capota 8):rolleyes2
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Pe ordinea de zi : - un nou bad boy , cu mult mai agresiv - clapeta rezervor shaved - sprituitori anulate - semanlizatoare laterale anulate Am primit si-un KYS in miniatura de la userul Andreea13 , caruia ii multumesc foarte mult. |
KYS-ule nu mai bine scoteai de tot usita de la rezervor si faceai accesul prin spatele unui stop? cei drept ceva mai complicat dar se poate :D bafta in continuare cu avionul :P
|
Quote:
a fost in plan acest lucru insa era destul de complicat de pus in practica datorita furtunului dur ( nu se putea muta) si din cauza ca alte furtune, de la alte masini nu aveau aceeasi gura cu rezervorul Loganului. In plus, cu benzina nu vreau sa ma joc... :) mersi pentru urari...sa fiee! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning