![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
multumim multumim si succes si tie oricare ti or fi planurile de viitor
|
cei care au 16-17 ani chiar 18 si nu au permis (ma refer la noii membrii) sunt membrii simpatizanti ai clubului vladdaman.
Ca sa fii membru CrazyDrivers trebuie sa ai permis (obligatoriu)... restu` vine pe parcurs.. succes la buc, sper sa ne vedem de 4tuning day, numai bine, Alex gH. |
scurt si la obiect......
|
beton bafta si voua si have fun:D
|
Domnu Alex...cum adik speri sa ne vedem la Bucuresti ....vrem sa fii descis si sigur ....;))
|
el vb de vladaman :))) raidare :))
|
1 Attachment(s)
fratilor cand vor fi gata stickerele, ca nu ii sta bine deloc masini mele fara nimc pe luneta aia neagra.
|
frate sticker tuning...:)mai bine dadeai pm
|
Quote:
micutzule stickerele vor fi gata la 4td..... |
Intradevar ....mi se pare putin cam ....cu stikerele pe portiera ....reclama o faci dupa ce ai piesele puse pe masina ...nu pui stikere doar d dragul faptului k vrei sa aratzi k iti place tuningul ...
Respect |
Pentru Low Ridah, daca nu cunosti masina nu vorbi sau intreaba lumea care cunoaste masina poate chiar are pe ea tot ce scrie pe portiera eu zic sa te uiti mai bine.
|
Nu aveam d unde sa jtiu k le ai puse ...nu zic neaparat k nu le ai ....dar...ideea cu stikerele ...oricum .... vb din punctul meu d vedere ...numi place Loganul d nici o culoare ..imi pare rau dak judec gresit ...dar ...stikerele nu isi au locul in stadiul in care se afla masina acum ...si nu imi place chestia asta d Show -off ...sincer ...
Parerea mea ...nu o zic k pe o chestie generala ...No offence ...Oricum ...chiar imi pare bine k ai indraznit sa pui piese d la firme ...cum ar fi H&R.... sau Borla ...:) ...Numai bine si bafta in continuare ..:) |
si tii neaparat ca lumea sa stie ca ai un amplif jbl si un cd vieta si finala de la borla???
|
1 Attachment(s)
Quote:
intradevar , nici pe mine nu ma incanta stickerele alea , imi placea mai mult inainte... |
da am observat arcuri sport...dar sincer nu inteleg de ce sa iti pui stickerele pe masina...mai ales daca unele nu sunt de la modificari ale motorului,aaaaa daca e showcar partea a doua da iti pui stickere pe ea, dar....nu cred ca e
|
Quote:
tot ce e pe usa e si pe masina si la motor si la ce vrei tu...ai inteles?:rolleyes2 |
Quote:
si ptr cultura ta generala masinutza aceea are pe ea tot ce scrie pe portiera. daca omului ii plac stikerele nu vad ce te deranjeaza pe tine. fiecare cu ce ii place. nu o lua in nume de rau nu am nimik cu tine dar te rog sa nu mai postezi aici sau sa postezi dar mesajul afisat sa nu mai cuprinda critici si comentarii la adresa membrilor din Crazy Drivers Romania. P.S. Tu ce urmaresti defapt?? Respect |
Aditza, nu mai fii asa de patimas, are si omul drept la o opinie (fie ea tendentioasa sau nu). De altfel pentru asta este si forumul: pentru discutii si opinii.
|
merci killerb am inteles ca are totul pe masina...nu asta era problema dar ziceam ca idee ca nu da asa de bine pe o masina stock sa iti pui abtibilde ma refer la exterior...eu nici dupa ce imi schimb bodykit-ul nu cred ca o sa imi pun stickere-le de la ceea ce am cumparat pana acum...dar in fine, greseala mea in cazul in care am ofensat pe cineva
voiam sa o ia ca pe un sfat ca nu da bine nu sa o ia ca pe o insulta sau altceva, nu cred ca sunt singurul care este de parere ca masina mai are nevoie de modificari pana sa se puna stickere pe ea... iar legatura mea cu clubul nu este niciuna chiar niciuna doar ma bag aiurea in seama din pura plictiseala |
merci petrnu sustinere fratilor dar ce vreti daca omul nu crede asta e, nu ai cum sa il convingi decat la o plimbare mai rapida pana atunci nu ai cum, sper sa ne vedem vineri pe undeva ca nu am mai avut timp sa ajung cam de multicel.
|
Quote:
Quote:
|
prea obosit , suparat , sictirit sa mai zic ceva.....plus vad ca discutia s a incheiat.......
p.s. vlad mai asteptam comentariile tale ca ne mai scot si p noi din amorteala :))) |
Omu crede k le are ...cum cred si eu de fel ...poate mam indoit k ai putea sa ai toate piesele de la firmele respective pe masina ...dar acum cred ...
Dar nu era vorba d indoieli ..ci d bun gust ...si pe mine sincer nu ma incanta stikerele ...dar ...sunt o parere si atat...nu o lua in nume d rau ..nu mai critic pe nimeni .. Rspect....si sa speram sa ducem discutzia asta cu un scop ...:) ...numai bine |
bay gata cu el crede ca eu cred ca el nu ma crede ca eu cred........
|
:)) chill deci eu nu contest ca omul are ceea ce scrie pe masina, astea nu sunt niste chestii greu de pus pe masina nici ca si cost nici ca efort, mult mai greu este sa pui o turbina care nu este de serie pe o masina...zic asta pentru ca stiu cum este, si ca munca si ca bani...doar ca eu nu sunt adeptul tuningului optic
cu atat mai putin al stickerelor puse pe o caroserie stock... nu vreau sa mi-o ia cineva in nume de rau nu incerc sa critic doar sa dau un sfat |
Quote:
cat despre eforturi , nu prea conteaza efortul sau ce ai pe masina...conteaza mai mult cum trage masina...k de exemplu poti tu sa iti pui turbine de toate marimile dak vine unu cu un motor aspirat si te lasa in urma... conteaza doar produsul finit dupa parerea mea.eforturile se recupereaza in urma satisfactiei pe care ti'o da masina dupa ce termini munca...sunt ca o balanta :twisted: |
:)))) asa este goe...ca o balanta :)))
|
Tuningul poate fi si la alte componente ale automobilului ;) ...exista tuning la toate componentele automobilului ;) ....k de exemplu tuningul la suspensie ...tuningul aerodinamicitatzii ...tuningul grupului ...a cutiei ...a directziei ...a rigiditatzii sasiului ...etc ;))...
Tuning pe engleza ...precum stiti insemana ...reglaj :D....pana si la scaune poti face tuning ...;))...dak ma intelegi ... Poate nu se cheama tuning optik ...si se cheama stilyng ...dar ai inteles ce vrea sa zica omu ;))...numai bine :) |
merci...low ridah
59afa daca ai degand sa te iei de ceva din ceea ce zic te rog incearca sa o faci cu cat mai putin penibil posibil...cat despre aspirat vs turbo...poate un motor aspirat de 6000 lasa in urma un motor turbo de 2000 care a fost bine exploatat faci o comparatie foarte aiurea si parerea mea e ca vorbesti din carti dar in fine |
Sa ne mentinem pe subiect ...va rog ...nu e loc de dezbateri a motoarelor pe aspiratzie si turbo ...exista un topic in alta parte pt asta .....cred k neam impus punctul destul .. au fost expuse nijte pareri si doar atat ...cred k neam facut intelesi ....
Omul are dreptul lui sa faca ce vrea pt k e masina lui ..dar neam zis si noi parerile ...si ...mai mult d atat nu ne permitem sa facem ... Respect... |
may baieti si pana la urma ce va tot freaca p voi ce are micutzu p masina ? v ati spus punctu de vedere , chiar mai mult...dar gata fratilor.....daca ochii i se incanta cand vede stickerele alea...ce ala necuratu va tot rahatiti p voi ? gusturile nu se discuta........si din acest moment va rog sa terminam cu discutia asta......va multumesc anticipat
|
mirciu eu cam vad ca tu nu ai ce face si incerci sa agiti spiritele pe aici, chiar nu are rost nimeni nu e interesat de masina aia si nici de tine asa ca pls termina as aprecia daca urmatorul tau post va fi "ok terminam ca nu are rost" te rog nu de alta dar cand vad posturile in contradictoriu nu prea pot sa tac chit ca raspund unor aberatii carora le-am mai raspuns de 3-4ori
|
Quote:
hai sa aplanam odata acest "conflict". ca nu isi are rostu Rog toti membrii Din Bucuresti sa nu mai dea atentie posturilor acestui individ. Multumesc Anticipat |
arata mi si mie cu ce pun eu paie p foc .......si daca ai mai rsp de 3-4 ori....dc iti racesti gura (obosesti degetele) si mai raspunzi ?
pardon ma certam cu mama si am incurcat........cu ce incing spiritele ? hay ca am chef de taclale :))) ============================ nu mai scrie o idee in 2 posturi te rog-aleks |
Quote:
voiam sa zic tuning inseamna ceea ce faci pe masina pt a-i mari performantele, dar m am exprimat gresit...in fine. da , ai si tu dreptate cu motoarele , dar e vorba si de banii care ii investesti intr'un motor de 2000 turbo k sa il faci competitiv la standarde inalte.uite-te la sebastian cati bani a bagat in subaru...in fine si asta scuze daca ti se pare ca am un limbaj mai agresiv , asta e stilul meu .... nmk personal :lol: cat despre masina lu micutzu nu mai zic nimic decat ca trage foarte tare pt un logan 1.6 si k a dat fum la multe masini cu pretentii mai mari decat logan 1.6.pe langa astas mai are niste asi in maneca domnu' catalin de care inca nu face abuz :-P |
sal all... am revenit si eu dupa o mica pauza...
vad k e agitatie pe aici :) deja cand vad atatea nebunii pe aici nici nu ma mai chinui sa mai citesc... asa k stati mah potoliti... AFA ce faci mane... nu te-am mai vazut demult... cand ne int si noi? sa mai stam vb asa k " pe vremuri" ;) |
Quote:
cel mai probabil ne vedem vineri sau maine seara , trec eu pe la voi...k si asa tre' sa dea kiros de beut k doar e sofer profesionist :lol: |
may baieti n vedem si noi vineri seara ?
|
unde si cand ne vedem vineri seara ca vin si eu sigur?
|
polivalenta ? sa reluam vechile obiceiuri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning