![]() |
Re: Club Cielo
d c imi apare pagina 112 numai posturile de la morbi?parca ar intreba si ar raspunde singur
|
si mie ...pai poate asa e ??? sau nu vedem noi mesaj de la altcineva
|
si daca tai mai mult din electrod ce are?
|
fratilor pana la urma dc nu a mai venit lume la intalnirea din Bucuresti????Am fost decat 2 masini,aiurea rau
|
Quote:
|
si totusi vreau si eu codul de culoare la cielo albastru inchis (cred ca e singuru albastru) ... pls... vreau sa imi cumpar un spray.... sa imi vopsesc anumite parti din bara (adica colturile :D )
edit: sau unde gasesc codul ? |
Quote:
|
tare chestia cu bujia trebe incercata :)
|
Pentru posesorii de Daewoo: https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/65710-daewoo-driver-usergrup-posesorii-daewoo.html
|
dane acept mai snapy
|
si felicitari pt user group ai reusit sal pui aici pe 4 tuning felicitari :)
|
Quote:
|
snapy miai dat si mie accept sau?
|
Quote:
|
imi facusem k prostu alt "id" si imi dadusi la ala..in fine am dat akm cu asta...merge decat in explorer...si io folosesc opera...si daia nu ma lasa...sa dai akm..
|
ms de accept snapy :)
|
N-ai pt ce kamikaze! Acum e bine Donn? :D
|
dape bn...a facu cineva comanda de pe maycon.com? sunt seriosi?
|
in legatura cu post-urile de ieri ... erau discutii de p alt forum si am zis k ar trebui sa va arat si voua ... oki atat am avut de spus restul o sa vb p mess k sa nu mai apara atatea discutii !!!
|
nu sa suparat nimeni .....stai linistit ...posteaza in cinuare...dar un post mai mare,decat multe si mici ;)
|
Donn stie cel mai bine :lol:
@morbidmind: omule, nu ti-a zis nimeni sa nu mai postezi aici. doar ti-am atras atenti vis-a-vis de semnatura si de posturile alea consecutive. atata tot! |
Quote:
|
nu ma...am zis asta app de faptul ca tu ai 300 de posturi pe topicu asta :lol: :lol: si ca ai tot atatea posturi cate am adunat eu in 10 luni :lol:
|
bine nu o sa mai postez nici eu =))
|
Victimelor :lol: :lol: :lol:
|
da....ma simt asa naspa:))) eee...akm daca publicul asta cere...nu o sa mai postez si game over :)) so people ,let`s vote
|
Quote:
Hai gata ma ca o dam in lambada aici :lol: |
ma el e kam suparat....eu am trecut peste asta nu mai pun la suflet...am glumit..postez doar cand e nevoie...;) si app 300 din 1700 e mult?:))))
ON TOPIC : UNII DINTRE MEMBRII ACESTUI CLUB,AU KAM UITAT REGULILE...E NEVOIE SA LE SCRIU IAR ,SAU MODIFICATI VOI K S ANU LE MAI PUN....UNA DINTRE REGULI,TOTI SA AIBA LA SEMNATURA EMBLEMA DE LA CLUB ,KARE E UNA SI ACEASI PT TOI...SAU DACA NU PUNETIVA MASINA...DAR NU ALTA EMBLEMA... |
fratii mei de club.... ce stiti despre cauciucurile KUMHO ? ... ca vreau sa imi pun pe masina.... sunt bune de ceva ?
|
Snapy vezi ca am accesat si eu link-ul...astept acceptarea.
Merci. |
Quote:
|
Asta e de proba...sa vedem daca apare. Merci.
LE: dar mie nu-mi apare Daewoo Driver...imi apre doar jos member of daewoo. :oops: |
Quote:
|
acu am intrat in casa dupa cateva ore de munca...ba nene ce becuri ati pus adica leduri albe in bord?:)) pana mea ce gasisem eu nu se vedeau deloccccccccccc... asa ca am luat albastre si astea sa vda slab...deci? cum fac limbile alta culoare? si sincer cum dau jos panou comanda aer ... acela cum sa bata aeru si etc....ce tre sa dau jos cum sa dau ?
|
pt limbi iti trebuie leduri de tip SMD care se pun in spatele acelor iar la panoul comanda aer dai jos aparatoarea aia gri iar panoul tragi de el ca e prins in 4 cleme si in dreapra sub bord ai un capac negru il desfaci si acolo se prinde cablu panoului are un surub il desfaci si mai ai o clema care tine cablul prins de o tije scoti clema si apoi tragi de panou o sa iasa cu tot cu fir si apio desfaci panoul si acolo ai 2 becuri pe care le schimbi succes
|
Quote:
|
salut lume !!! duminica trecuta am de munca si nam ajuns...ma rog am ajuns prea tarziu......la manelisti acolo...cata tiganime frateeeeeeeeeeeee
numai din aia cu ceafa lata si straturi de sunci pe chelie....lanturi la vedere si alte treburi. mam speriat un pic, tre sa recunosc, zic : ia uite frate ce a ajuns clubul asta....miam revenit repede si am plecat....duminica asta in schimb sunt liber si ajung sigur la intalnire( asta daca nu am vreo jivina bolnava si tre sa ma duc de urgenta) asa ca , astept duminica si sper ca pana atunci sa fac si bujiile. bafta cu becurile si ledurile ca io am renuntat la capitolul asta....acu imi doresc doar o masina care sa mearga bine si comod de la munca-acasa.... bafta la toti !!! mai ales noua, astia cu sexiunea in vena !!! aaaa , am dat join acolo dar vad ca nu apare nimik...poate imi explica si mie cineva, mai ca la prosti asa... ca am capul tare si nu ma prind de ce tre sa fac dupa ce dau join... |
Salutare 4 all !!! Imi cer scuze de absenta dar de sambata nu mai am net acasa (nu stiu care e notivul) , pot intra doar de la munca si asta atunci cand am timp !
M-am tinut de promisiune si mi-am cumparat stopuri .daca vretzi sa stiti modelul uitativa cateva pagini in urma ca a pus Snapy o poza . Sunt multumit de alegerea facuta si dau chiar foarte bine pe masina . M-au costat 340 ron . Imi cer scuze pt primul pretz l-am dat gresit .170 ron e bucata :oops: |
1 Attachment(s)
Dupa ce primiti accept, procedati ca in poza de mai jos ca sa va apara sub username Daewoo Driver. Succes
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning