Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

ovidiu89 31-07-10 01:12

Re: Seicento - NT O5 YRJ

frate eu zic sa te apuci de scris o carte.
"ghinoanele constructiei unei masini" sau ceva de genu sa stie lumea in ce se baga la un proiect mai serios:D:D.
hai weekend placut si tie si capu sus, cu pasi de melc dar merge treaba

morpheusmaster 31-07-10 01:18

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3554255)
frate eu zic sa te apuci de scris o carte.
"ghinoanele constructiei unei masini" sau ceva de genu sa stie lumea in ce se baga la un proiect mai serios:D:D.
hai weekend placut si tie si capu sus, cu pasi de melc dar merge treaba

Moaaaaama deci tu te plictisesti mai tare ca mine daca ai citit that load of crap (glumesc, normal)

Observ ca sa schimbat pagina...e posibil sa fie omis acel post lung asa ca CLICK AICI PENTRU A CITI ULTIMUL POST LUNG (in care spun si eu ceva mai mult decat "salut/pa" si "in 9 luni faci un copil nu o masina" :)) )

Hai, noroc man!

Legat de cartea aia, nu'i o idee rea dar nu prea as avea ce scrie. Probabil niste sfaturi ar fi mai potrivite...am sa revin ;)...facem ceva calumea nu asa pe graba...

sageata 31-07-10 01:20

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3554241)
Da frate...multe obstacole...mai intai "inundatii"...acum "delivery fail"...nu stiu ce urmeaza dar fi sigur ca ai sa afli. (si au mai fost si before dar nu are rost sa le insir...)

un mic incendiu?:lol::lol::lol:

morpheusmaster 31-07-10 01:22

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3554265)
un mic incendiu?:lol::lol::lol:

Ai "incediu" pus pe telecomanda? If not>>>SHUT THE F UP!!! (ca mia trecut si asta prin cap...deci serios...is dus rau)

P.S. Ce'ti mai face Merc bueeeeeeei??? (slabut tare anu asta...cu prezenta noastra pe la tuningshouri >:) )

ovidiu89 31-07-10 01:25

stai linistit am citit si postul ala lunggggg de pe pagina cealalta. vorba lu sageata ai naibii grija, stii u sfatu lion 9 din 10 accidente se intampla in casa:D:D

sageata 31-07-10 01:26

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3554267)
Ai "incediu" pus pe telecomanda? If not>>>SHUT THE F UP!!! (ca mia trecut si asta prin cap...deci serios...is dus rau)

P.S. Ce'ti mai face Merc bueeeeeeei??? (slabut tare anu asta...cu prezenta noastra pe la tuningshouri >:) )

:lol::lol::lol:
l-am scos azi la plimbare mai toata ziua. mersi de urari, mi le-a transmis Andrey. baga tare acolo si ai sa vezi ca nu e degeaba.;);)

morpheusmaster 31-07-10 01:30

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3554275)
:lol::lol::lol:
l-am scos azi la plimbare mai toata ziua. mersi de urari, mi le-a transmis Andrey. baga tare acolo si ai sa vezi ca nu e degeaba.;);)

Da ma coane...tiam transmis ceva salutari prin Andrey, ma bucur mult ca au ajuns la destinatar. Abea astept si eu sa pot scrie "am scos la plimbare masina toata ziua"...pff...(visez)...dar in fine...time will tell. Degeaba stiu ca nu bag ca drogatu dar sper sa si tina...nuj...asta e marea mea frica. Oricum...is multe de zis...in timp...

NU UITATI DE ULTIMUL POST LUNG

morpheusmaster 04-08-10 14:15

E GATA!!!

D0ryN 04-08-10 14:21

"E gata !!!" ..........

Ali_ump 04-08-10 14:28

POOOOOZEEEEEEE!:)

plictisit 04-08-10 14:47

in aceste "vremuri negre" pune niste poze poate le luminezi ..

morpheusmaster 04-08-10 14:48

Ma culc...ca nu's in stare de nimic, dupa, revin cu un post lung.

AnDrEiCa 04-08-10 16:19

Cu toate ca nu prea ma ai la inima ,da eu tot iti urmaresc topicul ,baga niste poze !!

morpheusmaster 04-08-10 17:42

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3564030)
Cu toate ca nu prea ma ai la inima ,da eu tot iti urmaresc topicul ,baga niste poze !!

:) te am frate, stai chill.

Pfffff...am promis un post lung si poate niste poze. La partea cu pozele din pacate nu ma pot tine de cuvant ca a inceput sa ploua si n'am chef :) (masina e departe)...dar ce pot sa zic...saptamana asta a fost nebuna rau de tot. Ajungeam seara tarziu acasa, citeam 4tuningul si ziceam ca tot postez si tot postez cum mai evolueaza...dar de obosit ce eram uitam sa mai postez. Luni am dus masina undeva la un atelier...si s'a bagat pe ea grupa mare! Aseara am izolato (singur) ca Nenea a izolato da punea banda la jumatatea kederului (ce sa faci...)...a fost greu. + programul lui de munca nu se pupa deloc cu al meu...gen el la ora 6 era acolo...eu la ora 4 ma culc...si saptama asta zilnic am fost si eu acolo la ora 8...deci is praf. Dar pot sa zic ca MASINA E VOPSITA!!! Nu'i perfecta, nu'i buleala, e bine, mult mai bine decat speram vreodata. Am vazut si mai bune, am vazut si mai rele. Probleme ar fi: Imperfectiuni nesesizate in timpul finisarii (denivelari) da's minore si putine...(dar sunt si ma dispera). Intrun loc vopseaua a prins fibra si s'a umflat putin (nu prea se vede dar daca te uiti atent stii despre ce e vorba)...si in vreo 3 locuri a facut picatura de scursura...dar nu'i problema ca se remediaza la polish...si mia promis nenea ca le face el.

Capota, perfecta, aripi fata perfecte, haion 1 pct scursura, prag sofer 1 pct scursura, celalalt perfect, aripi spate, 1 pct scursura la sofer. Barile au iesit si ele relativ bine (fara puncte de scursura)...oricum, acum is fff dur. Masina arata fenomenal, sincer, acum 2 luni nu speram in veci si in pururi ca o sa poata ajunge la stadiul asta in viata asta. Stateam si o priveam si nu ma mai saturam.

Abea astept sa o aduc acasa si sa incep echiparea ei :)...abea astept sa o conduc...ABEA ASTEPT!!!

Revin cu un post, nevoie de parerea voastra...chiar nu stiu cum sa fac la o treaba...so brb...

plictisit 04-08-10 17:56

bravo morph !!! m-ai entuziasmat si pe mine sa o vad :D ma bucur ca a iesit bine, nu uita ca imi esti dator cu o tura prin bucuresti ! :>

morpheusmaster 04-08-10 18:13

5 Attachment(s)
Nu stiu ce se intelege din ce am facut eu acolo dar pt fata ar fi 3 variante la grila:

1) alba integral + plasa neagra
2) interioarele grilei cu negru + plasa neagra
3) fatada + interioare + grila neagra

iar la spate ar fi 2 variante

1) deflector in negru dar "negru" incepand de la muchia exterioara a deflectorului
2) deflector negru, strict deflector fara portiune din bara...cumva de la muchia anterioara...

problema e ca nu ma pot hotara care din variante...so...helP?

plictisit 04-08-10 18:26

la bara fata varianta a 3-a, si la bara spate nu prea inteleg

ovidiu89 04-08-10 19:19

la bara fata clar varianta a 3-a. deci ai 2voturi pana acuma:lol::lol:

Ali_ump 04-08-10 19:47

Varinata 3...si spate la fel nu pricep ce zici:)

nck_xx 04-08-10 20:57

Felicitari pentru masina Morph sa te bucuri de ea si abia astept sa o vad prin oras;)
Pentru bara fata eu as zice ca varianta a3a, iar pt spate prima varianta.

mba 04-08-10 21:19

1 Attachment(s)
eu zic ca asta ar fi fost cea mai buna solutie :lol: aleks (parca) a hotarat altfel :???:

in fine... hai morf cu poze!!!!si cu baxu de cola:lol::lol: glumeam:lol:

D0ryN 04-08-10 21:43

2 Attachment(s)
Pe fata parca ar merge ceva intre, iar pe spate in functie de muchii, sa nu dea ca nuca in perete...

crysty.bobok 04-08-10 22:05

Varianta 3 . Clar !

Bafta !

quick_5hifter 05-08-10 00:45

Parerea mea e ca nu are rost sa aplici negru peste nimic din ceea ce acum este alb (/gri), in ceea ce priveste bara fata. Daca tot s-a muncit la formele alea, lasa-le sa se vada! Variantele 1 si 2 ”taie”, ascund din forme si e pacat, masina arata cel mai bine cu bara intr-o singura culoare (exceptand plasa, care e indicat sa fie neagra). Cum ar zice Murphy: ”Daca nu-i stricat, nu repara!”. Votez varianta 3.

La partea din spate insa, problema se schimba. Deflectorul este separat de restul barii, deci ar fi indicat (dupa parerea mea, bineinteles) sa fie tot de o singura culoare, adica negru. Nu prea poti sa delimitezi ”dungile” verticale de restul deflectorului, intrucat nu ai imbinari perfecte de 90 de grade (daca ma intelegi), si atunci undeva va trebui sa ”inventezi” tu linia care separa cele doua planuri perpendiculare (dungile, liniile verticale proeminente si spatiile dintre ele). Si atunci eu zic ca nu se va vedea frumos, cel putin nu de aproape.

Inca o precizare: desi bara fata are si ea grila ei separata, desi se vede frumusel si cu grila vopsita integral in negru (varianta 1, cred), raman la parerea ca bara fata trebuie sa fie toata alba cu exceptia plasei... iar barile spate arata foarte bine in general atunci cand au o portiune neagra, cum e cazul la tine. Ideal este sa fie si iesirile de la tobe tot in portiunea neagra.

Oricum, parerea ta e cea mai importanta si orice varianta ai alege, nu e ireversibil si nici macar greu de modificat, deci urmeaza-ti instinctul si gusturile si, daca nu vei fi multumit, alege urmatoarea varianta pana cand ajungi la un rezultat care SA-TI PLACA TIE. TU meriti cel mai mult sa te bucuri de aspectul masinii, indiferent ce zic ceilalti, chiar si cei care au lucrat la ea (sper sa nu se supere nimeni pe mine).

In concluzie (o fraza veche si ”fumata”): nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place tie!

Toate cele bune de la mare si... toate aprecierile din partea mea! Ai depasit cu mult asteptarile tuturor si, de acum incolo, indiferent ce ai alege, nu are cum sa fie rau!

morpheusmaster 05-08-10 02:06

Re: ”

ATENTIE: POST LUNG!!! :)

Din pacate, bucuria a fost scurta. In seara asta, cand eram si eu in oras...cu o cola'n fata si ochii cazuti pe sub masa de oboseala am primit o veste mai mult sau mai putin tragica...o veste care ma pune in stand-by cel putin pana luni. Se pare ca ghinioanele se tin lant si apar cand iti este lumea mai draga...dar aici fiind vorba de un deces chiar nu pot comenta. Maine sper sa am timp macar sa'mi aduc puiutul acasa, sa'l bag in curte si sa lucrez la el...cand oi avea timp. Is...

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3564284)
la bara fata varianta a 3-a, si la bara spate nu prea inteleg

Intre 2 si 3 is si eu...1 clar nu (i was just checking). La spate explic mai incolo, quick a ochito ;)

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3564380)
la bara fata clar varianta a 3-a. deci ai 2voturi pana acuma:lol::lol:

2 la 1 ca mie imi surade interiorul la masca negru deci varianta 2. Face piesa sa para mai adanca si imbinarea dintre masca si plasa nu e chiar asa brusca...mi se pare cea mai eleganta.

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3564431)
Varinata 3...si spate la fel nu pricep ce zici:)

3 la 1 :) Ms fain pentru sfat Aline...explic eu cu spatele...

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3564576)
Felicitari pentru masina Morph sa te bucuri de ea si abia astept sa o vad prin oras;)
Pentru bara fata eu as zice ca varianta a3a, iar pt spate prima varianta.

4 la 1 si 2 la 0. Da, prima varianta, cum zice si quick cuprinde si zona tobelor (lateralele). Ms fain (la toti) de vb. frumoase...abea astept sa va arunc cateva poze...in seara asta chiar am fost prea obosit si nu'i numai asta...acolo nu'i curtea vopsitorului...e "la cineva"...nu pot sa'i calc pragu' cand vreau eu ca "sa'i fac poze casa moara fetili"

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3564634)
eu zic ca asta ar fi fost cea mai buna solutie :lol: aleks (parca) a hotarat altfel :???:

in fine... hai morf cu poze!!!!si cu baxu de cola:lol::lol: glumeam:lol:

Ma...e risky business cu masca neagra. EU am hotarat sa fie neagra, dar asta cand bara avea linia de jos longitudinala, nu asa complexa. Atunci era alta mancare de peste (pentru memory refresh vedeti poza de la profilul meu)...acum daca fac masca neagra...am impresia ca o sa rupa practic bara'n 2...si o sa dea ca nuca'n perete, nu cred ca o sa arate bine...(cand am sa ma plictisesc de look care am sa il aleg poate am sa o fac si toata neagra)

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3564698)
Pe fata parca ar merge ceva intre, iar pe spate in functie de muchii, sa nu dea ca nuca in perete...

Ms fain man. Am sa vad eu :)

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3564769)
Varianta 3 . Clar !

Bafta !

...am ajuns la 5 la 1? Hmmmm...sochez din nou oare cu decizia si in final zic "told u so?" :)...vedem...desi toate sansele la casele de pariuri sunt impotriva mea, cred ca am sa votez cu varianta numero dos...si rau nu cred ca o sa iasa oricum ar fi :D (adica e la mijloc...nici prea alba nici prea neagra)

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3565066)
Parerea mea e ca nu are rost sa aplici negru peste nimic din ceea ce acum este alb (/gri), in ceea ce priveste bara fata. Daca tot s-a muncit la formele alea, lasa-le sa se vada! Variantele 1 si 2 ”taie”, ascund din forme si e pacat, masina arata cel mai bine cu bara intr-o singura culoare (exceptand plasa, care e indicat sa fie neagra). Cum ar zice Murphy: ”Daca nu-i stricat, nu repara!”. Votez varianta 3.

La partea din spate insa, problema se schimba. Deflectorul este separat de restul barii, deci ar fi indicat (dupa parerea mea, bineinteles) sa fie tot de o singura culoare, adica negru. Nu prea poti sa delimitezi ”dungile” verticale de restul deflectorului, intrucat nu ai imbinari perfecte de 90 de grade (daca ma intelegi), si atunci undeva va trebui sa ”inventezi” tu linia care separa cele doua planuri perpendiculare (dungile, liniile verticale proeminente si spatiile dintre ele). Si atunci eu zic ca nu se va vedea frumos, cel putin nu de aproape.

Inca o precizare: desi bara fata are si ea grila ei separata, desi se vede frumusel si cu grila vopsita integral in negru (varianta 1, cred), raman la parerea ca bara fata trebuie sa fie toata alba cu exceptia plasei... iar barile spate arata foarte bine in general atunci cand au o portiune neagra, cum e cazul la tine. Ideal este sa fie si iesirile de la tobe tot in portiunea neagra.

Oricum, parerea ta e cea mai importanta si orice varianta ai alege, nu e ireversibil si nici macar greu de modificat, deci urmeaza-ti instinctul si gusturile si, daca nu vei fi multumit, alege urmatoarea varianta pana cand ajungi la un rezultat care SA-TI PLACA TIE. TU meriti cel mai mult sa te bucuri de aspectul masinii, indiferent ce zic ceilalti, chiar si cei care au lucrat la ea (sper sa nu se supere nimeni pe mine).

In concluzie (o fraza veche si ”fumata”): nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place tie!

Toate cele bune de la mare si... toate aprecierile din partea mea! Ai depasit cu mult asteptarile tuturor si, de acum incolo, indiferent ce ai alege, nu are cum sa fie rau!

Oooooooo, salut prietene! Chiar imi era dor sa mai vad un post marca quick_5hifter aici. E o binecuvantare fiecare sfat al tau. Imi pare rau ca nu semnezi condica mai des...am si crezut ca teai shucarit pe mine (de nu mai zici nimic), poate mam inselat.

Man, cum ziceam si umpic mai sus, pe masca fata cred ca am sa dau doar interiorul negru. Alb imbinat cu negru (de la plasa) face front de separatie brusc, unghi 90* clar. In schimb daca fac interiorul negru si plasa fagure neagra...o sa para piesa umpic mai adanca (asa cum imi doream initial)...sau cel putin asa imi imaginez eu acum. (+ vreau ceva contrast si pe bara...e prea mare, prea alba :) )

La partea din spate, da, problema se schimba. Negru dau clar pe difuzor dar se pare ca doar tu ai inteles care'i schema cu cele 2 linii. Am sa fac niste poze la bara (mai elocvente) si am sa le uploadez, atunci sigur o sa inteleaga toti ce vreau sa fac si cum. Asta e...unde "inventez" eu linia aia...ramane de vazut (mai e pana atunci).

Trecand peste, chiar vreau sa vb. intro zi (pe mess putin) despre tot proiectul. Is in cautare de ceva sfaturi...

In final dar nu in cele din urma iti multumesc pentru vorbele frumoase, conteaza enorm. Te salut si eu...de la campie :) si sper ca macar anu' asta sa dam ochii :) Poate ajung la Champions Of Tuning (mangalia) daca se mai face...asa poate fac si eu 2 in 1 :) vad marea anu' asta...si particip si eu la un tuningshow pana vine iarna :)

Gata ca deja'i post excesiv de lung. Nici nu stiu ce o sa fie ziua de maine. Vb'sem sa duc incintele la tapitat (app, azi am luat geamurile fata de la foliat...acu avem omologare pe folii, toata masina)...cum ziceam, incinta...acu nu stiu :|...sa vad cum fac...cand ajung...pfffffffff...SICK!!! Speram si eu ca sambata seara sa rup stilu...

Va salut! Spor la bani si la tunareala

valyh 06-08-10 09:58

mergi cu ea la vatra dornei week-endul viitor?:rolleyes2

morpheusmaster 06-08-10 16:16

23 Attachment(s)
CA SA MOARA FETILI!

The saga continues...

plictisit 06-08-10 16:27

aia e ! chiar ca a iesit bine, felicitari morph, acum completeaza puzzle-ul ( masina )

VaLeX 06-08-10 16:29

Cand o vopsesti ?? :lol:

ionut17 06-08-10 17:30

a iesit foarte bine. felicitari :D

morpheusmaster 06-08-10 17:53

2 Attachment(s)
Merci baieti, inseamna mult! Sa o vedem montata :X

Legat de bara spate...asta vb. cu quick...asa sau asa? :) Eu votez 1 varianta desi teoretic o doream pe a 2a

plictisit 06-08-10 17:59

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3568481)
Merci baieti, inseamna mult! Sa o vedem montata :X

Legat de bara spate...asta vb. cu quick...asa sau asa? :) Eu votez 1 varianta desi teoretic o doream pe a 2a

+1 la prima varianta

ovidiu89 06-08-10 18:34

felicitari pentru munca depusa morph. chiar daca ai zis ce de ceva imperfectiuni masina arata foarte bine, tinand cont cat te-ai chinuit de unu singur.
la bara spate varianta 1 clar

skype09 06-08-10 20:30

salut...interesanta masina dar nu ai ganduri sa avansezi la altceva?Adica ce vrei sa ii mai faci?!! o critica : la exterior arata bn..cand deschizi capota dai cu batu'n balta ..niste vopsea sa arate frumos ..mai lasa body kiturile astea agresive..si fai si altcv ..

mba 06-08-10 21:19

suuuper :shock:
ai grija la "ultimele detalii"... vezi ce faci cu plasele din bara (am vb noi de mult pe mess :lol: ) si la bara spate zic si eu varianta 2 pentru ca la prima ar arata ciudat delimitarea alb/negru.....

quick_5hifter 06-08-10 23:24

Parca si eu as merge tot pe varianta 2...
Cum spune si MBA, la varianta 1 ar arata aiurea delimitarea intre alb si negru. Daca ar fi existat macar un ”sant” (shantz) de 1 mm latime&adancime intre negru si alb, ar fi fost alta poveste (ar fi dat impresia ca sunt 2 piese diferite, cea alba si cea neagra), si atunci ar fi aratat mai bine varianta 1.

Dar, dupa cum ti-am spus mai devreme, cel mai bine ar fi sa mergi dupa cum iti convine tie, iar daca nu-ti va placea rezultatul, vei putea foarte usor sa schimbi alegerea facuta. Oricum, astea sunt detalii pe langa ce-a fost... deja tinzi spre perfectiune si... nu e bine :D

plictisit 07-08-10 00:24

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3568746)
salut...interesanta masina dar nu ai ganduri sa avansezi la altceva?Adica ce vrei sa ii mai faci?!! o critica : la exterior arata bn..cand deschizi capota dai cu batu'n balta ..niste vopsea sa arate frumos ..mai lasa body kiturile astea agresive..si fai si altcv ..

si daca ar face ceva, de genul poate vreun 1.4 turbo sau ma rog, masina a fost gandita de show, unii nici macar nu circula deloc cu masinile de show, garaj si pe platforma pana la evenimente, dapai sa mai si mearga mai agresiv sau ceva .. masina de show trebuie sa fie impecabila, fara zgarieturi de la pietre sau mai stiu eu ce, in momentul in care faci compromisul de sa mergi mai normal cu ea, poate sa pui si putere .. atunci nu prea mai e de show, in sensul ca poate intri la show-uri, dar nu iei premii si mai iei si critici, ca ai bagat masina asa .. ca iti faci masina pentru tine sa arate relativ ok si performante de asemenea e altceva, dar morph nu cred ca a gandit asa treaba .. mai ales cand stie mai bine ca mine cat a muncit la masina, cate sacrificii si etc, sa mai aiba chef sa o revopseasca in viitorul apropiat

skype09 07-08-10 00:38

nu e batut in cuie sa nu circuli cu masina daca participi cu ea la show, exemple fiind garla..parerea mea este ca la exterior are destule facute fiind o masina mica cu cat o incarca cu mai multe elemente de tuning o strica..

plictisit 07-08-10 00:59

ma refeream la sugestia cu umblatul sub capota, si referitor la cei care circula cu masinile de show, nu am zis ca e exclus, dar trebuie multa grija, si ore alese si etc, ei stiu mai bine, + traseu facut inainte si alte chestii

morpheusmaster 07-08-10 02:10

Oooo...sau incins putin spiritele. Hai sa va raspund.

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3568489)
+1 la prima varianta

Asa ma gandesc si eu.

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3568564)
felicitari pentru munca depusa morph. chiar daca ai zis ce de ceva imperfectiuni masina arata foarte bine, tinand cont cat te-ai chinuit de unu singur.
la bara spate varianta 1 clar

Merci frumos man, i apreciate. Abea acum pot si eu sa spun cu maxima sinceritate, mult a fost putin mai este.

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 3568635)
:lol: sa nu uitam lingau si bagacios

...si varianta 2 la bara spate

3 la 1. Da, am uitat de lingau si bagacios. 10x Joker :)

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3568746)

Ms fain. Hmmm...sa avansez la altceva? Miau trebuit 9 luni sa transpun un desen in realitate. Nu am apucat sa fac 1m cu masina "la gata" si ceva te face sa crezi ca ar fi momentul sa avansez spre altceva. Si nu te inseli, da. Am sa avansez spre un proiect paralel dar la asta...nu. Cel putin acolo unde zici tu, nu. Hmmm, ms de vorbele frumoase, mersi si de critica, e constructiva si obiectiva dar trebuie sa'ti spun ca sub capota trebuie 1) sa fac ceva curat, 2) sa montez admisia (care nu e si distrage atentia de la matzaraie) si 3) putin detailing. "Mai lasa bodykiturile astea agresive"...crezi ca bodykiturile astea se fac peste noapte? Azi unu...maine altu...ii schimb exterioru ca pe odorizant? Nu'i chiar asa...vorbesti in necunostinta de cauza si judeci la fel. Se vede putin subiectivism...

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 3568774)
lasa-l mah pe om ca lui ii place "clean style, ca e mai matur" acel stil ;).... aaa hopa, mi-a scapat... masina nu e prea "clean look", da' nu prea conteaza, merge si asa :lol:

Bine coane, fi tu cum zici tu. Deja...nu'mi mai bat capu'. Nici nu puteam sa ma astept de la tine la altceva. Masina e CLEAN, fara bandouri, fara manere, fara gauri de spritzuitor, antena, cheie, steme & stuff. E clean! Nu e? Bine frate, nu e. Tu sa fii sanatos si masina ta. Eu team mai rugat decat sa fii rautacios si copil si sa bagi strambe mai bine te rezumi la a ajunge si tu cu masina inapoi pe strazi.

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3568788)
nu prea inteleg daca te iei de mine sau de el :))

Se ia de mine, stai linistit...frustrarile rod adanc.

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3568840)
suuuper :shock:
ai grija la "ultimele detalii"... vezi ce faci cu plasele din bara (am vb noi de mult pe mess :lol: ) si la bara spate zic si eu varianta 2 pentru ca la prima ar arata ciudat delimitarea alb/negru.....

O sa am grija sa o pun la punct pana'n cel mai mic detaliu (asa cum pot...). O sa am grija si cu plasele sa le pun cat mai bine, mai frumos. Cat despre varianta 2...nu prea stiu ce sa'ti zic...pe mine nu prea ma atrage...

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3569050)
Parca si eu as merge tot pe varianta 2...
Cum spune si MBA, la varianta 1 ar arata aiurea delimitarea intre alb si negru. Daca ar fi existat macar un ”sant” (shantz) de 1 mm latime&adancime intre negru si alb, ar fi fost alta poveste (ar fi dat impresia ca sunt 2 piese diferite, cea alba si cea neagra), si atunci ar fi aratat mai bine varianta 1.

Dar, dupa cum ti-am spus mai devreme, cel mai bine ar fi sa mergi dupa cum iti convine tie, iar daca nu-ti va placea rezultatul, vei putea foarte usor sa schimbi alegerea facuta. Oricum, astea sunt detalii pe langa ce-a fost... deja tinzi spre perfectiune si... nu e bine :D

Da quick, trebuiau sa fie 2 piese separate, clar delimitate intre ele. La fata sa respectat, la spate sa facut incorporat. Sincer iti spun ca nu ma incanta deloc a 2a varianta (pur si simplu) pe VT, live ma incanta mai mult...acum sincer nu stiu...cred ca am sa fac varianta 2, dau jos masca si privesc...nu imi place, maschez la loc dupa varianta 1 si dau negru. Asa cred ca'i cel mai corect...dar dorinta mea e pe varianta 1 momentan (e egalitate la voturi din cate am impresia...3 la 3 pana acum), oricum...nu conteaza. Oricum ar fi, frumos arata ambele.

Te salut cu foarte mult respect! Ai fost si esti reperul meu, sfatul tau atarnand greu in balanta de fiecare data. Multumesc mult si ma bucur ca ai inceput sa semnezi condica mai des :)

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3569124)
si daca ar face ceva, de genul poate vreun 1.4 turbo sau ma rog, masina a fost gandita de show, unii nici macar nu circula deloc cu masinile de show, garaj si pe platforma pana la evenimente, dapai sa mai si mearga mai agresiv sau ceva .. masina de show trebuie sa fie impecabila, fara zgarieturi de la pietre sau mai stiu eu ce, in momentul in care faci compromisul de sa mergi mai normal cu ea, poate sa pui si putere .. atunci nu prea mai e de show, in sensul ca poate intri la show-uri, dar nu iei premii si mai iei si critici, ca ai bagat masina asa .. ca iti faci masina pentru tine sa arate relativ ok si performante de asemenea e altceva, dar morph nu cred ca a gandit asa treaba .. mai ales cand stie mai bine ca mine cat a muncit la masina, cate sacrificii si etc, sa mai aiba chef sa o revopseasca in viitorul apropiat

Plictisit are fff mare dreptate. Si va detaliez si voua...ce rost are sa pun 1.4/ 16v (150 cai) pe o masina care o sa mearga ocolind fiecare groapa si hop? Ce rost are sa pui asa motor pe o masina "de weekend", cu garda la sol de cativa cm? DOAR CA SA FIE? E o prostie! Cu banii aia pot face alte lucruri mult mai frumoase, pe directia aleasa. E parerea mea! Da, aveam gand de motor pe ea, ar trebui ceva modificari (un soft, o alezare...un injector mai mare ceva) pentru ca am ingreunato si se simte. Dar ceva sa rupa stilu, cum doream, a iesit din schema. E prostie...la prima "blana" ii spargi sigur barile...sau ceva. E inevitabil, mai ales pe strazile din Romania.

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3569134)
nu e batut in cuie sa nu circuli cu masina daca participi cu ea la show, exemple fiind garla..parerea mea este ca la exterior are destule facute fiind o masina mica cu cat o incarca cu mai multe elemente de tuning o strica..

Man, masina nu o sa fie de showuri...si doar atat. O sa fie masina de mers cu ea pe strada (nu zilnic la piatza)...mai rarut dar am sa o scot! La exterior va anunt ca are FIECARE PANOU MODIFICAT, in afara de oglinzi, la exterior nu mai este nimic stock! (oglinzi si capac de rezervor ca sa fiu 100% sincer)

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3569161)
ma refeream la sugestia cu umblatul sub capota, si referitor la cei care circula cu masinile de show, nu am zis ca e exclus, dar trebuie multa grija, si ore alese si etc, ei stiu mai bine, + traseu facut inainte si alte chestii

Exact man, traseu predefinit, bine stiut, ore mai lejere...pfffff...stiu bine ce ma asteapta.

@all carcotasii: Nu inteleg de ce acum sa umflat asa putin orezul in voi cu "bodykituri agresive", sub capota sub capota & shit. De vreo 10 luni e desenul ala facut, de atunci se stia ca asta se vrea. La asa ceva nu pot sa comentez nimic...le iau ca atare dar rostul nu il vad. Bodykitul este unic, in lume si din start s'a dorit "cel mai radical si modificat seicento din lume". Inca putin si ajung acolo.

Se pare ca in tara asta niciodata nu o sa fii apreciat sau criticat obiectiv cand faci ceva. Intotdeauna o sa se gaseasca cativa care sa fie pe langa si sa comenteze doar de dragul de a mai face un post desi nu au nimic concret de zis...dar trecem peste, noi sa fim sanatosi.

Eu va salut si va urez numai bine! Asa ca idee, in viitor am in obiectiv vopsirea jantelor (ori buza polisata si stea gri sobolan ori buza alba si stea neagra), schimbarea oglinzilor cu unele "cup", mici detalii la interior/motor si alte chestii minore. Modificari radicale nu cred ca vor exista, dar nu o taiem de la portie, inca :). Incet incet mai facem cate ceva. In primavara o sa remediem detaliile "grave" remarcate si o sa'i dam vopseaua care nu de mult am vanduto. Pana atunci o sa apara un nou proiect care ca orice "nou" iti acapareaza toata atentia si timpul si banii si tot.

Inca odata, mult respect si numai bine

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning