![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
sa zicem la mine sursa e ceva mai directa ;)
|
stie cineva ce s-a intamplat pe clinicilor la 23.00?
masini , oameni, salvare... |
|
|
dupa accident cu 5 minute am trecut pe acolo si era deja salvare il punea pe respectivul ranit in ambulanta! deci focusul e praf!!!
|
foarte urat accidentul....eu lucrez chiar in cladirea de langa statia rompetrol si s-a auzit un bubuit puternic si s-a ridicat un nor de praf si aburi.cand am ajuns la geam iesea o doamna din vw si focusu era aruncat pe trotuar. tipu din bora care a produs accidentu a ramas blocat in masina si a iesit cu greu pe usi din dreapta. oricum putea sa se termine f urat. asa se vede de cati inconstienti suntem inconjurati in fiecare zi....
|
Pe la 13 si ceva un tramvai (102) verde a lovit o femeie la gara.am vazut live :|
|
unde mai exact la gara?:|
|
Quote:
|
si nu stii a patit ceva! aici la gara in fiecare zi se intampla cate ceva! ii ca in vestu salbatic
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu stau undeva dupa gara. si anume pe la vreo 10 minute de mers pe jos de gara. Tot liceul timp de 4 ani, am trecut prin gara aia ca sa ajung la scoala (taiam ca era cel mai scurt drum.. treceam peste linia de tramvai.. prin trenuri.. ) si crede-ma, ca poti sa numeri pe degete de cate ori am folosit pasajul.
In alta ordinde de idei, azi dimineata, la intersectia dintre maramuresului si oasului era un motociclist intins pe jos... motocicleta zob putin mai incolo. Lumea ii pusese o patura sub el si asteptau ambulanta... nu parea in stare critica, stie cineva soarta lui? |
Quote:
deci in total 3 dintr-un foc. intre timp se pare ca cele 2 porsche cayenne brusc si-au schimbat numerele de inmatriculare. |
daca judecatori isi fac treaba primeste minim 12 ani
|
Quote:
|
porchele din acel accident e de vanzare =)) la 9000€
|
bun pret la asa "porche" :writers_b
|
masina a fost declarata dauna totala, motorul e miscat 7cm inspre interiorul masinii =))
cred ca nu mai e bun pretul... :P |
6 Attachment(s)
Vineri la amiaza pe str.Observatorului, zona Pritax, statia la auto 35, eu mergeam pe banda 1 , pe banda 2-a un tir, cu care la un moment dat m-am trezit peste mine, m-a sucit masina a avut tendinta sa intre in fata lui, m-a dus taras cativa m pana m-am dezmeticit si apoi am virat dreapta sa ies din fata lui, oricum noroc ca nu aveam viteza, masina a reactionat impecabil zic eu, ma refer la urmele accidentului, cel din tir se mira cum arata , el asteptandu-se la mult mai rau, in urma bubuiturii auzite de la el .
Bine ca suntem intregi:D |
micutu_flo: am vazut un accident identic saptamana trecuta pe observatorului langa sensul al doilea, doar ca era un mercedes mi se pare...nasol cu tiristii astia pe strazi asa aglomerate
|
foarte bine ca nu ai patit nimic grav atat u cat nici masina
dar intr-o dimineata pe traian vuia tot ceva de genu dar ca era o tipa la volan si cu mama tot un nene cu un tir sa se urce mai pe masina si nu era aglomeratie banda larga ;) |
Quote:
|
Deja au aparut accidentele si pe A3....La vreo 20 de km de Gilau, o masina a lovit un caine ciobanesc si a cam ramas fara fata. Iar un Golf 3 era cu capota deschisa pe banda de rezerva....
|
|
lol
tare faza, cum dracu nu l-a observat, cam la fix a ajuns si ambulantza =)) |
Quote:
|
Stiti ceva de accidentul de pe memorandumului? in jurul orei 16 era politie,salvare,smurd..
|
|
Stie cineva ce s'a intamplat in seara asta in zorilor ? Am vazut un peugeot 406 si un renault lovite in fata, era politia si salvarea acolo
|
3 Attachment(s)
in judetul timis;)
|
a fost ieri ceva accident pe autostrada?
|
Eee..un camion o facut poc:lol:
|
http://www.clujeanul.ro/cluj/moartea...raciun-5198698
Asta e mai grav decat cel de pe autostrada:sad: |
Am vazut ieri la tv:(...saracul copil...dar oare unde o fi avut accidentu?
|
in ziar scria ca intre Valcele si Feleacul
|
azi in fata la interservisan un seria 3 dupa 2003 si un geep mitubisii s-au lobit
seria 3 nu a acordat prioritate si mitubisii-ul la lovit, la pedepsit urat de tot seria 3 a ramas fara baie de ulei, cu rotile din fata rupte, si tot ansamblu stanga fata sifonat, mitubisii-ul avea doar spoilerul putin zcariat =)) |
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...ccident-70754/
Pai asta da nebun cu Audiul :shock::shock: |
Ar trebui pedepse DURE pt oameni ca asta. Puscarie !!!
Purtati oameni buni centurile de siguranta ! U never Know! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning