![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
vom analiza si aceea masina si daca se va considera ca merita si ea va fi facuta sticky
|
8 Attachment(s)
Quote:
Nici nu mai am cuvinte de bucurie..cand am intrat pe Forum imi cautam Topicul si nu stiam unde este..:???:..chiar ma gandeam cum de a iesit asa repede de pe prima pagina..:-) Zilele astea am tras tare ca sa finalizez ceea ce mai era in neregula la masina si i-am mai facut si cateva "insertii" de ulei prin portiere,praguri si aripi:rolleyes2 Seara,destul de tarziu, am reusit sa o si spal dar pozele au putin de suferit din cauza inserarii:-) Deci..pozele8) |
Felicitari pt avansarea in grad :P ! Vreau sa zic decat ca imi aduc aminte acum ceva vreme eram pe topicul unei masini care a fost mult timp sticky pe aici si cautai niste raspunsuri si nu primeai decat unele scurte seci si mishtouri,in fine ma bucur foarte tare in primul rand pt felul in care arata masina am vazut-o si live si pozele nici nu se compara cu realiatea si in al doilea rand pt ca ti-ai implinit visul si ca ai aratat ca se poate face ceva din batrana dacie!Sa te plimbi in ea si la 1000 de ani!
|
bv nenea bogdan...ne faci mandrii...ca suntem din braila...
ne mai auzim noi prin oras;) |
o masina care-si merita Sticky-ul!!!bravo bogdane!felicitari!:D
|
extraordinara masina
|
intr-adevar, merita poate mai mult decat alte topicuri, nu neaparat de pe dacia, eu unul sunt fan al ei :)
|
BRAVOOOO Bogdane:D.o munca depusa cu efort intotdeauna va fi rasplatita,merita NIG-ul acest lucru;)
|
felicitarile mele, chiar merita! dar nu e singura, dupa parerea mea mai sunt cateva care ar merita sticky... de exemplu TDH-ul !
|
tdh,btl,dacia lui lucy din brasov ar mai merita.......fiecare masina are ceva aparte.......
|
ramane la aprecierea celor "de sus" :P
|
vreau sa spun si eu ca masina lui Dany BTL ar merita sincer!!este o masina la fel de interesanta ca a lui Bogdan !!!parerea mea este ca ambele merita !!!
|
pe unde va inalniti in bv ? poate vin si io ca lipitoarea sa va admir bijuteriile :) asta daca ma lasati evident ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari din partea mea pentru munca depusa ;) Arata nu bine, ci foarte bine, felicitari ;)
|
In seara asta m-am intors de la Brasov,cu o zestre importanta de poze:-)
In primul rand tin sa va multumesc tuturor pt aprecieri si sustinere,iar ceea ce a spus Ja Rule in ultimul sau post pune puntul pe I;) Zilele petrecute la Brasov au fost f placute,am fugarit NIG-ul la greu prin oras(alaturi de break-ul lui Mesterul surubel), mi-am luat si amenda pt zgomotul produs de toba..dar asta e..:rolleyes2 Per total am fost f multumit de comportamentul masinii..doar talpa si benzina in 650 Km8) Maine vin si cu poze.O parte din ele sunt puse pe Daciaclub(Daca 1300 frantuzoaica) de un user care a fost la intalnire:-) |
Foarte tare masina! Felicitari
|
frumos, elegant si cu bun gust
felicitari proprietarului |
10 Attachment(s)
Si pozele promise:-)
Intalnirile au inceput la intrarea in Buzau si au continuat in Brasov8):-) Sper sa va placa..enjoy:-) |
te-am vazut la brasov ,in fata la biserica vis-a-vis de aro palace , e superba masina , felicitari pt munca depusa.Spor la lucru in continuare.
|
10 Attachment(s)
:arrow:..........
|
10 Attachment(s)
Si inca un set..:-)
|
1 Attachment(s)
Si un filmulet si gata:D..de la un popas la intoarcere pe Cheia:rolleyes2
|
superbe... eu zic ca pozele astea cu nig-u si cu dfn-u o sa ajunga ca cele cu sgm-u si wrc-u ...inca o data... superbe amandoua...
|
frumoasa masina mai ai :D:>
|
dacia UAP am vazut-o ieri seara cand m-am intors in regie si am parcat chiar langa ea!estre o dacie foarte intretinuta si mi-a placut mult de tot cu toate ca are unele elemente care ii scad aspectul!;)
absolut superbe NIG-u si DFN-u!!!........!:D |
super tare!....2 lucruri as face...as alinia coltu stanga la bara spate si as pune 2 proiectoare 8)
|
imi place mai mult brasoveanca :P
|
mi-a placut mult faza cu pizza de la popas :)), si masina e pe linia ei :D.Bafta la cat mai multe iesiri cu NIG-ul pe caile patriei ca merita sa fie vazuta!
|
Quote:
Alex,de proiectoare am vorbit deja,mai astept sa strang banii necesari;) Coltul la bara spate pe stanga statea si mai sus,din cauza ca e aripa model nou si a trebuit sa olaresc gaura de prindere...daca o olaresc si mai mult in jos fac acolo un gauroi..:rolleyes2 Ca idee,tin sa va spun ca NIG-ul va mai suferii modificari atat tehnice cat si de tinichigerie,vopsitorie(la partea spate) si eu cand imi propun ceva la masina asta cam fac:-) In urma modificarilor pe care le am eu in cap masina va arata si mai bine si va fi si mai sprintena8) Pentru moment, ieri i-am montat toba intermediara si acum sunetul e mult mai digerabil si mai placut:-) |
să nu`mi zici că`i scoti mânerele de pe spate :(
|
si eu sper ca nu, ar fi pacat ...
|
ar fi chiar interesant ;)
|
Quote:
Ca schimbari estetice am in plan sa modific aripile spate,cu tot cu pasaje si colturile portierelor spate,astfel incat rotile spate sa poata intra lejer sub ele si sa o pot cobora mai mult de spate;) Asta pe viitor,dar trebuie sa gasesc un tinichigiu nebun ca sa faca ceea ce am eu in plan:-) |
asemanatoare ca la bz 00 cmv cumva?
|
te superi pe mine daca iti zic ca mi se pare ca are "garda" perfecta acum? :(
|
nu-i perfecta ;) e cocosata mai trebuie nitzel pe spate umblat , bogdan stie el ce stie
|
eu am incredere in Bogdan .. ce a facut pană acum, a facut bine si sper să nu gresească la final ... spor la treabă
|
Quote:
Ti-ai schimbat parerea vazand acest topic? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning