![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
|
nu:D doar daca mi`ar da si bani de un plin:D
|
Quote:
|
si acuma trafy sa-ti spun pe bune eu nu am pretentii de M5 un Focus St sau un Gti sau in cel mai rau caz O honda type R mi-ar fi deajuns sau daca da Dumnezeu nu mi-ar strica nici un Porshe 911 turbo :)) :)) =))
|
:)) mergi pe o masina sport, eleganta, spatioasa...Octavia 1.8T ( cunoscuta ca RS ) 180CP :) face fiecare ban
Octavia = masina de pensionari combinata cu masina de tineret daca ai motor de 1.6 sau 1.8:) |
Quote:
|
Fratilor vreau sa postez niste poze de la SIAB dar unde?? la noi pe forum??
|
la Respiro
P.S: te rog nu mai posta 2 posturi intr`un interval mai mic de 5 muinute. Da`i EDIT la cel vechi daca nu au trecut 5 minute |
ok n-am stiut multumesc pt briefing
|
victor... sincer imi pare bine k eshti in spiritu` 4tuning.. si bla bla... dar dupa cum vad k postezi .. si ce anume scrii in posturi ... :) te vad urmatoru aronel dizain sau ionica GPL :)
|
m`am abtinut .... aceelasi lucru am vrut sa zic si eu:)
|
Quote:
|
poi dc caddy sau trafy ei ce au patit ??
|
au fost spanzurati:))) nimic inca...da nu prea sunt vazuti bine de catre alti useri...:) bine..macar Aaronel facea un singur post si calumea cu toate ca mai batea el campii cateodatA:)
|
:oops: a ok :) asta era :) da adevarul e ca am cam facut aseara niste posturi cam tampite :) recunosc dar era in legatura si cu starea in care eram ca vedeam naiba dublu , si stii cum sunt vestile proaste si alcoluu , nu prea merg mana in mana:ashamed:
|
eu am o gandire... poate nu`i asa de bna... nu`sh ..
din moment ce NU eshti in toane bune.. si eshti constient d chestia asta ... mai bine nu intri ... fie pe forum/ mess / mirc... etc ... si pui status sau chestii .. :) mai bine nu mai intri deloc .. decat sa intri si sa scrii cine stie ce ... sau sa pui statusuri de cine stie care .. pt k lumea sa`tzi planga de mila :) nu cred k intereseaza pe cineva in mod special motivele ... SI akum revenind la tine Victor :) nu ma refeream k o sa ajungi k cei de mai sus ... k ma inteleg bine cu amandoi ... aronel s`a potolit... nu mai posteaza decat atunci cand are ce posta... necesar / util... nu sa posteze toate tampeniile.... aceasi lucru e valabil si pt ionutz gpl * care inca mai are de lucrat la capitolu asta * :) Bafta! P.S. : daca suntetzi vreodata prin Cluj .. nu ezitatzi sa ma contactatzi :) via tel / mail / mess :) |
victor_wrc_gt
eu zic sa schimbi semnatura.... dc nu incerci sa gasesti pe cineva sa iti faca si tie una ? dc trebuie sa o copiezi ? presimt ca si tu ai vreo 15-16 ani :-s Edit: am vazut ...chiar ai 15 ani |
gata aditza :)
|
da poza nu pusasi ?
|
ba da ma tinere :)
|
e inapt..abia stie sa scrie " DND pls ":)))are poza smiley
|
mai nou scrie ..."Dorm...",e mai simplu pt el :))
ce mai faci man ? nu am mai vb de o carca de timp :P... |
ce sa fac ma AdYtz...uite pe acasa..pana mea cam ocupat cu " noua achizitie " nu prea mai am timp nici de mine:)....poate iesim mai pe seara la un cico sa o vezi:P
P.S: Cipriano e bivol:)) |
ce achizitie...?:O ce e ?
hai pe mess...:) |
Quote:
|
Jessus....omu` vb si tu cu Aaronel ca stie sa faca sau cu The_x..dai un ban da stai in fata:>
Later edit: chiar copiezi semnatura lu Adytzu. El avea demult semnatura asta...in fine..:) noi sa fim sanatosi |
Quote:
eu nu ti`am zis "BAH SCHIMBA BAH K E A MEA " ti-am zis cu mai frumos :lol::lol: :lol: in fine...vb lu trafy (eu cu trafy sa fim sanatosi ) :)):)):lol: :lol: pai ala de ti le`a trimis...asa cum zici tu ...a luat-o de la mine ...uitate la mine la my pictures sa vezi ;) e una din semnaturile mele...;) |
1 Attachment(s)
cine are mel asta toata...cica ii zice "sounds" dar nu stiu cine o canta ...
am pus si pe threadu Respiro , poate ma ajuta cineva :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
:lol: ai frate naiba ca deja a inceput sa devina o tampenie sa ne certam pt o semantura tampita deja e cam penala faza :lol: eu stiu de unde o fi luat-o prietenul meu plm nu mai conteaza !!! si vb lu trafy sa scriem ma numele pe semnatura :lol: |
Quote:
|
Ce are fratilor Orange-ul ? nu merge sa sun nici de pe cartela,nici de pe abonament...
Numai "Retea ocupata" , mai potoliti-va si voi si lasati-ma si pe mine sa vb :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
:headfones :peace: :lol: :lol: :peace: Cica Adytzu ca ti-am facut rost de melodia aia a ta de care tot intrebai tu :lol: :lol: :peace: :headfones |
degeaba...tot nu te lasa sa pui semnatura:)))
|
nu am decat sa-ti multumesc...;)
vb lu trafy....semnatura tot nu te las |
Quote:
|
Quote:
|
bah....ne cam tragem de shireturi:)) ne`am imprietenit cam repede:)
|
Quote:
|
Victoras....pretene.....u imi esti foarte drag...am urmarit fara sa vreau posturile tale.....eu iti dau un sfat....cu care cred ne-ai face la toti un bine...ia o scurta pauza de pe forum....ma refer la postat......reflecteaza asupra vietii tale dupa care,speranta mea este sa iti revi..ceea ce cred ca este imposibil, eu din toata inima sper sa iti dai seama ca ne-ar merge destul de bine si fara posturile tale copilaresti .....cand ai sa ne spui ceva cu adevarat....posteaza...pana atunci fa-i burnouturi in continuare....da-i si intr-un maxi taxi...pe noi oricum nu ne intereseaza!!! Peace!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning