Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Robbert 13-10-07 16:06

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1147440)
lol frate..acuma am vazut ca ai 15 ani..si eu la 15 ani vroiam Bmw M5 :))

poi si acuma ai refuza unu? :lol:

trafy-vr6 13-10-07 17:25

nu:D doar daca mi`ar da si bani de un plin:D

Victor_WRC 13-10-07 20:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1147440)
lol frate..acuma am vazut ca ai 15 ani..si eu la 15 ani vroiam Bmw M5 :))

poi si ce trafi daca am 15 ani daca ma vezi zici ca am 18

Victor_WRC 13-10-07 20:59

si acuma trafy sa-ti spun pe bune eu nu am pretentii de M5 un Focus St sau un Gti sau in cel mai rau caz O honda type R mi-ar fi deajuns sau daca da Dumnezeu nu mi-ar strica nici un Porshe 911 turbo :)) :)) =))

trafy-vr6 13-10-07 21:40

:)) mergi pe o masina sport, eleganta, spatioasa...Octavia 1.8T ( cunoscuta ca RS ) 180CP :) face fiecare ban
Octavia = masina de pensionari combinata cu masina de tineret daca ai motor de 1.6 sau 1.8:)

Victor_WRC 13-10-07 21:51

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1147953)
:)) mergi pe o masina sport, eleganta, spatioasa...Octavia 1.8T ( cunoscuta ca RS ) 180CP :) face fiecare ban
Octavia = masina de pensionari combinata cu masina de tineret daca ai motor de 1.6 sau 1.8:)

asta asa e ca naiba a trecut ieri unu pe langa mine cu un RS pe autostrada ca fusesem la SIAB ca nene cred ca avea 200km/h sa moara tzarca da faza e ca era si modificata:help: :2gun: :yikes:

Victor_WRC 13-10-07 21:54

Fratilor vreau sa postez niste poze de la SIAB dar unde?? la noi pe forum??

trafy-vr6 14-10-07 09:07

la Respiro
P.S: te rog nu mai posta 2 posturi intr`un interval mai mic de 5 muinute. Da`i EDIT la cel vechi daca nu au trecut 5 minute

Victor_WRC 14-10-07 11:15

ok n-am stiut multumesc pt briefing

CaDDy 14-10-07 12:16

victor... sincer imi pare bine k eshti in spiritu` 4tuning.. si bla bla... dar dupa cum vad k postezi .. si ce anume scrii in posturi ... :) te vad urmatoru aronel dizain sau ionica GPL :)

trafy-vr6 14-10-07 12:38

m`am abtinut .... aceelasi lucru am vrut sa zic si eu:)

IONUT-GBP 14-10-07 13:18

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1148565)
victor... sincer imi pare bine k eshti in spiritu` 4tuning.. si bla bla... dar dupa cum vad k postezi .. si ce anume scrii in posturi ... :) te vad urmatoru aronel dizain sau ionica GPL :)

adica ? :x

Victor_WRC 14-10-07 13:34

poi dc caddy sau trafy ei ce au patit ??

trafy-vr6 14-10-07 13:39

au fost spanzurati:))) nimic inca...da nu prea sunt vazuti bine de catre alti useri...:) bine..macar Aaronel facea un singur post si calumea cu toate ca mai batea el campii cateodatA:)

Victor_WRC 14-10-07 14:14

:oops: a ok :) asta era :) da adevarul e ca am cam facut aseara niste posturi cam tampite :) recunosc dar era in legatura si cu starea in care eram ca vedeam naiba dublu , si stii cum sunt vestile proaste si alcoluu , nu prea merg mana in mana:ashamed:

CaDDy 14-10-07 17:31

eu am o gandire... poate nu`i asa de bna... nu`sh ..

din moment ce NU eshti in toane bune.. si eshti constient d chestia asta ... mai bine nu intri ... fie pe forum/ mess / mirc... etc ... si pui status sau chestii .. :)
mai bine nu mai intri deloc .. decat sa intri si sa scrii cine stie ce ... sau sa pui statusuri de cine stie care .. pt k lumea sa`tzi planga de mila :) nu cred k intereseaza pe cineva in mod special motivele ...

SI akum revenind la tine Victor :) nu ma refeream k o sa ajungi k cei de mai sus ... k ma inteleg bine cu amandoi ... aronel s`a potolit... nu mai posteaza decat atunci cand are ce posta... necesar / util... nu sa posteze toate tampeniile.... aceasi lucru e valabil si pt ionutz gpl * care inca mai are de lucrat la capitolu asta * :)

Bafta!

P.S. : daca suntetzi vreodata prin Cluj .. nu ezitatzi sa ma contactatzi :) via tel / mail / mess :)

Adytzu_JerrY 15-10-07 15:13

victor_wrc_gt
eu zic sa schimbi semnatura....
dc nu incerci sa gasesti pe cineva sa iti faca si tie una ? dc trebuie sa o copiezi ?
presimt ca si tu ai vreo 15-16 ani :-s

Edit: am vazut ...chiar ai 15 ani

cipriano 15-10-07 15:33

gata aditza :)

Adytzu_JerrY 15-10-07 15:39

da poza nu pusasi ?

cipriano 15-10-07 15:42

ba da ma tinere :)

trafy-vr6 15-10-07 15:43

e inapt..abia stie sa scrie " DND pls ":)))are poza smiley

Adytzu_JerrY 15-10-07 15:44

mai nou scrie ..."Dorm...",e mai simplu pt el :))
ce mai faci man ? nu am mai vb de o carca de timp :P...

trafy-vr6 15-10-07 15:46

ce sa fac ma AdYtz...uite pe acasa..pana mea cam ocupat cu " noua achizitie " nu prea mai am timp nici de mine:)....poate iesim mai pe seara la un cico sa o vezi:P

P.S: Cipriano e bivol:))

Adytzu_JerrY 15-10-07 15:55

ce achizitie...?:O ce e ?
hai pe mess...:)

Victor_WRC 15-10-07 21:23

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1150206)
victor_wrc_gt
eu zic sa schimbi semnatura....
dc nu incerci sa gasesti pe cineva sa iti faca si tie una ? dc trebuie sa o copiezi ?
presimt ca si tu ai vreo 15-16 ani :-s

Edit: am vazut ...chiar ai 15 ani

:lol: :lol: ba sa stii ca e o idee buna cu gasitu pe cineva sa-mi faca o semnatura misto ,si in legatura cu copiatu eu nu am copiat nimic de la nimeni si asta in special de la tine mi le-a trimis un prieten pe ms dar de unde le-a luat nu l-am intrebat si da chiar am 15 ani si ce ma mandrsc cu chestya asta chit ca uneori as vrea sa am 18 ani sa-mi iau si eu permis !!! :lol: :lol: :lol:

trafy-vr6 15-10-07 21:36

Jessus....omu` vb si tu cu Aaronel ca stie sa faca sau cu The_x..dai un ban da stai in fata:>

Later edit: chiar copiezi semnatura lu Adytzu. El avea demult semnatura asta...in fine..:) noi sa fim sanatosi

Adytzu_JerrY 15-10-07 22:38

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1150941)
ba sa stii ca e o idee buna cu gasitu pe cineva sa-mi faca o semnatura misto ,si in legatura cu copiatu eu nu am copiat nimic de la nimeni si asta in special de la tine mi le-a trimis un prieten pe ms dar de unde le-a luat nu l-am intrebat si da chiar am 15 ani si ce ma mandrsc cu chestya asta chit ca uneori as vrea sa am 18 ani sa-mi iau si eu permis !!!

cica BA,
eu nu ti`am zis "BAH SCHIMBA BAH K E A MEA " ti-am zis cu mai frumos :lol::lol: :lol: in fine...vb lu trafy (eu cu trafy sa fim sanatosi ) :)):)):lol: :lol:
pai ala de ti le`a trimis...asa cum zici tu ...a luat-o de la mine ...uitate la mine la my pictures sa vezi ;) e una din semnaturile mele...;)

Adytzu_JerrY 15-10-07 22:58

1 Attachment(s)
cine are mel asta toata...cica ii zice "sounds" dar nu stiu cine o canta ...

am pus si pe threadu Respiro , poate ma ajuta cineva :rolleyes2

trafy-vr6 15-10-07 23:17

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1151217)
cica BA,
eu nu ti`am zis "BAH SCHIMBA BAH K E A MEA " ti-am zis cu mai frumos :lol::lol: :lol: in fine...vb lu trafy (eu cu trafy sa fim sanatosi ) :)):)):lol: :lol:
pai ala de ti le`a trimis...asa cum zici tu ...a luat-o de la mine ...uitate la mine la my pictures sa vezi ;) e una din semnaturile mele...;)

ce zgarcit e Adytzu..io ma refeream la noi toti sa fim sanatosi..in fine..hai sa fim decat noi 2:)))....adytzu vezi acuma de ce isi pune aaronik pe poze semnatura? sa stie omu ca e facuta de aaronel..ia sa ne punem si noi acuma Trafy sau Adytzu was here:P

Victor_WRC 16-10-07 09:09

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1151217)
cica BA,
eu nu ti`am zis "BAH SCHIMBA BAH K E A MEA " ti-am zis cu mai frumos :lol::lol: :lol: in fine...vb lu trafy (eu cu trafy sa fim sanatosi ) :)):))

:lol: ai frate naiba ca deja a inceput sa devina o tampenie sa ne certam pt o semantura tampita deja e cam penala faza :lol: eu stiu de unde o fi luat-o prietenul meu plm nu mai conteaza !!! si vb lu trafy sa scriem ma numele pe semnatura :lol:

recBeat 16-10-07 11:04

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1151694)
:lol: ai frate naiba ca deja a inceput sa devina o tampenie sa ne certam pt o semantura tampita deja e cam penala faza :lol: eu stiu de unde o fi luat-o prietenul meu plm nu mai conteaza !!! si vb lu trafy sa scriem ma numele pe semnatura :lol:

ai p.m. de la mine ;)

Adytzu_JerrY 16-10-07 20:37

Ce are fratilor Orange-ul ? nu merge sa sun nici de pe cartela,nici de pe abonament...
Numai "Retea ocupata" , mai potoliti-va si voi si lasati-ma si pe mine sa vb :))

Victor_WRC 16-10-07 21:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1151269)
cine are mel asta toata...cica ii zice "sounds" dar nu stiu cine o canta ...

am pus si pe threadu Respiro , poate ma ajuta cineva :rolleyes2

:headfones :peace: :lol: :lol: :peace: Cica Adytzu ca ti-am facut rost de melodia aia a ta de care tot intrebai tu :lol: :lol: :peace: :headfones

trafy-vr6 16-10-07 21:56

degeaba...tot nu te lasa sa pui semnatura:)))

Adytzu_JerrY 16-10-07 22:33

nu am decat sa-ti multumesc...;)
vb lu trafy....semnatura tot nu te las

recBeat 16-10-07 22:50

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1152869)
:headfones :peace: :lol: :lol: :peace: Cica Adytzu ca ti-am facut rost de melodia aia a ta de care tot intrebai tu :lol: :lol: :peace: :headfones

nu mi-ai raspuns la pm :neutral:

Victor_WRC 17-10-07 09:01

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1152987)
nu am decat sa-ti multumesc...;)
vb lu trafy....semnatura tot nu te las

:blahblah: BAH mai potoliti-va naiba cu semnatura aia:lol: :lol: :lol: ca acum chiar ma bufneste rasul :lol: :lol: . HOO da-o naiba de semnatura ca ajunsese sa nu-mi mai placa. Am inceput acuma naiba sa-mi fac eu singur un mai CHIC :lol: :lol:

trafy-vr6 17-10-07 10:27

bah....ne cam tragem de shireturi:)) ne`am imprietenit cam repede:)

Victor_WRC 18-10-07 21:00

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1153517)
bah....ne cam tragem de shireturi:)) ne`am imprietenit cam repede:)

:lol: cine eu cu voi ??:lol:

DjRainManFast 19-10-07 20:32

Victoras....pretene.....u imi esti foarte drag...am urmarit fara sa vreau posturile tale.....eu iti dau un sfat....cu care cred ne-ai face la toti un bine...ia o scurta pauza de pe forum....ma refer la postat......reflecteaza asupra vietii tale dupa care,speranta mea este sa iti revi..ceea ce cred ca este imposibil, eu din toata inima sper sa iti dai seama ca ne-ar merge destul de bine si fara posturile tale copilaresti .....cand ai sa ne spui ceva cu adevarat....posteaza...pana atunci fa-i burnouturi in continuare....da-i si intr-un maxi taxi...pe noi oricum nu ne intereseaza!!! Peace!!

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning