Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

trafy-vr6 14-10-10 23:28

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3727656)
yes boss NU AM FRANA DE MANA 8) . am pus piatra cand am ridicat masina de o roata.
trebuie sa schimb cablu si tamburii .

trafy ms.maine merg cu jantele la VW sa mi le indrept ca au putin joc,luni merg la sibiu cu masina sa imi pun toba la cineva acolo,urmeaza sa schimb telescoapele ca sunt praf,ii pun sport si apoi motorul.aa si mi'am pus scaune de calibra :X:X
maine merg sa vad si niste praguri de calibra.

stiu ca ti`ai pus scaune de calibra, mi`a zis Coco. Jocul de la jante s-ar putea sa fie din cauza ca nu ai inele de centrare...si ca un sfat, verifica prezoanele daca intra destul de mult...eu la Opel cand pusesem jante imi intrau prezoanele doar 3 filete si nu prea e bine. Multa bafta in continuare si sa ne vedem cu bine. Ma bucur ca ai inceput sa faci cazanu sa arate ca un lighean :)):*:*:*

minimal.madness 15-10-10 13:45

neaa...am indreptat jantele la VW.erau praf.ovale.stiam asta.maine merg sa iau inelele de centrare.am fost la un strungar si mi le face din plastic.azi a luat masurile.am cumparat tot azi pragurile de calibra:X

cat despre kamikaze....nu cred:) merg incet cu masina.nu imi place s'o alerg.nu stiu de ce zici tu ca sunt kamikaze.ca nu imi tine frana de mana ?...:rolleyes2

SaproDVL 15-10-10 13:54

cat despre kamikaze....nu cred:) merg incet cu masina.nu imi place s'o alerg.nu stiu de ce zici tu ca sunt kamikaze.ca nu imi tine frana de mana ?...:rolleyes2[/QUOTE]

:))) eram in spatele tau te duceai spre dragasani acum 3-4 luni si ai facut o depasire nasoala, poate pentru ca nu iti place sa o calci :)))

sti cine sunt nu ?

DjRainManFast 15-10-10 16:51

da mai calcatile bai fratilor pe unde prindeti drumu' bun.......plm....devenim toti o generatie de raceri din tastatura si in rest pensionari la volan! Sau vreti ca toate masinile din valcea sa devina decoruri de fotografi!

trafy-vr6 15-10-10 16:53

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3729597)
da mai calcatile bai fratilor pe unde prindeti drumu' bun.......plm....devenim toti o generatie de raceri din tastatura si in rest pensionari la volan! Sau vreti ca toate masinile din valcea sa devina decoruri de fotografi!

cum ma cucule, tu care ziceai ca astia care alearga pe strazi sunt inconstienti...te sucisi ? ntz ntz ntz :twisted:

florynvl (X29 ZMT) 15-10-10 16:56

noi nu ne permitem sa o calcam ca suntem teribilisti si inconstienti...

L.E:am postat in acelasi timp cu trafy.

DjRainManFast 15-10-10 17:49

Ba frate...nu ma suci...dar voi ati luat chiar in serios asa vb mele ? Nu zic sa va apucati de drifturi pe centru ....dar sunt destule locuri...mai "safe" sa zicem asa !! E adevarat ca nici eu nu ma alerg prin oras, decat foarte rar...si atunci in mare parte alerg singur de nebun :) dar cand aud...eu nu ii dau, eu nu ii dau, eu nu ii dau.......poi ce mai cautam pe aici? Unde e spiritul de alta data....daca incerc sa va strang sa mai facem o indemanare ca acum cativa ani.. nu mai vine nimeni....sau daca e sa pun eu sticlele de nebun...si sa se uite...ca e cucu ala tampit si se da printre sticle!! Unde plm e spiritul de alta data, daca e sa faceti niste poze cu masini (si daca mai sunt si fete ...ehee) sau e vreo expozitie pe undeva....unde din nou...puteti sa faceti poze , si din nou ...sunt iar fete....va dati de 3 ori cu curul de pamant si mergeti!! Si vreti sa mai avem si curse in orasul nostru....va spun eu.....nu vom aveam niciodata in modul in care am ajuns!
Dar nu face nimic, la 80% nu va pare rau....si mai ales ca sunt convins ca se va mai face un tuning show...asa ca...ce mai conteaza ....pozam pizde si masini...yeeeyy!!!!!!!

trafy-vr6 15-10-10 18:07

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3729704)
Ba frate...nu ma suci...dar voi ati luat chiar in serios asa vb mele ? Nu zic sa va apucati de drifturi pe centru ....dar sunt destule locuri...mai "safe" sa zicem asa !! E adevarat ca nici eu nu ma alerg prin oras, decat foarte rar...si atunci in mare parte alerg singur de nebun :) dar cand aud...eu nu ii dau, eu nu ii dau, eu nu ii dau.......poi ce mai cautam pe aici? Unde e spiritul de alta data....daca incerc sa va strang sa mai facem o indemanare ca acum cativa ani.. nu mai vine nimeni....sau daca e sa pun eu sticlele de nebun...si sa se uite...ca e cucu ala tampit si se da printre sticle!! Unde plm e spiritul de alta data, daca e sa faceti niste poze cu masini (si daca mai sunt si fete ...ehee) sau e vreo expozitie pe undeva....unde din nou...puteti sa faceti poze , si din nou ...sunt iar fete....va dati de 3 ori cu curul de pamant si mergeti!! Si vreti sa mai avem si curse in orasul nostru....va spun eu.....nu vom aveam niciodata in modul in care am ajuns!
Dar nu face nimic, la 80% nu va pare rau....si mai ales ca sunt convins ca se va mai face un tuning show...asa ca...ce mai conteaza ....pozam pizde si masini...yeeeyy!!!!!!!

nici in alte orase mari nu se mai face nimic...anyway...eu sunt disponibil in fiecare seara dupa 10, daca se strang mai multi mai facem niste bidoane

DjRainManFast 15-10-10 18:20

Seara dupa 10...pai ce sa mai facem atunci, haideti sa vad duminica dimineata, mergem la ambient, maturam nisipul, facem traseul...punem osu' la treaba! Sa vedem cati veniti, cati va dati........eu unul o sa fiu duminica la 12 acolo! Uite asa de proba..aduc cate bidoane pot eu...sa vad daca mai vine cineva cu mine!

Nu se face nimic ? du-te joia in craiova pe aeroport, vin o duminica seara prin pitesti, du te in bucuresti......sa fim seriosi! Anul asta am fost de 4 ori la craiova....si de fiecare data pt curse! De 2 ori la Slatina, am fost in Timisoara...vrei sa pun poze sa vezi ce se intampla acolo? Nu conteaza ca sunt legale sau ilegale...conteaza ca exista!!!

florynvl (X29 ZMT) 15-10-10 18:50

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3729771)
Seara dupa 10...pai ce sa mai facem atunci, haideti sa vad duminica dimineata, mergem la ambient, maturam nisipul, facem traseul...punem osu' la treaba! Sa vedem cati veniti, cati va dati........eu unul o sa fiu duminica la 12 acolo! Uite asa de proba..aduc cate bidoane pot eu...sa vad daca mai vine cineva cu mine!

Nu se face nimic ? du-te joia in craiova pe aeroport, vin o duminica seara prin pitesti, du te in bucuresti......sa fim seriosi! Anul asta am fost de 4 ori la craiova....si de fiecare data pt curse! De 2 ori la Slatina, am fost in Timisoara...vrei sa pun poze sa vezi ce se intampla acolo? Nu conteaza ca sunt legale sau ilegale...conteaza ca exista!!!

de venit o sa vina multi,dar majoritatea aplaudaci ca vezi domne ei nu au masini de alergat.

minimal.madness 15-10-10 19:22

Sapro nu stiu cine esti...cel putin nu imi dau seama
Si .... depasirea aia...eram si eu mai incepator.deh :oops:

trafy-vr6 15-10-10 19:49

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3729771)

eu o sa vin

SaproDVL 15-10-10 20:59

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3729938)
Sapro nu stiu cine esti...cel putin nu imi dau seama
Si .... depasirea aia...eram si eu mai incepator.deh :oops:

am fost in clasa cu milica... in fine...

Cucu nu te mai agita ca se stie cine e pasionat de masini nu doar de admirat... de exemplu florin e un exemplu bun :lol: nu conteaza masina poti sa te distrezi si cu un tico, el a spart cutia sau motoru pentru distractie.

pe unii nu i`am vazut de 3-4 ori sa dea o liniutza sau macar cercuri pe zapada... asta e doar parerea mea de mancator de seminte si aplaudac :twisted:

MiTzA- 15-10-10 21:53

ba sapro, pe unde esti ma ca nu te am mai vazut de ceva timp :lol:

SaproDVL 15-10-10 23:28

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3730297)
ba sapro, pe unde esti ma ca nu te am mai vazut de ceva timp :lol:

out of the country :)

wehityou1 16-10-10 11:29

cucule sa zici ora la care vrei sa ne intalnim duminica..sper sa nu fim numai noi2

CaDDy 20-10-10 11:54

1 Attachment(s)
si cum spuneau bunii mei prieteni de la mafia ... :lol::lol:

...n-o ard in turma da' vreau sa raman integru
si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier
o sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer
... :lol:

VL 77 SYD 20-10-10 12:02

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742738)
sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer... :lol:

LEX-ule!!!!!!!!!!!!! Ne inmultim!!!!!!!!!!!!!! (Ne mai suporta Kalu?) :mrhappy:)))))))))))

lupalb 20-10-10 12:49

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742738)
si cum spuneau bunii mei prieteni de la mafia ... :lol::lol:

...n-o ard in turma da' vreau sa raman integru
si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier
o sa-l cobor vreo cativa centimetrii lejer
... :lol:

ce-i frumos e frumos. Bravo domnu`, sa o stapanesti sanatos, asfalt intins ca-n palma, nu ca-n romanica:)
Dau beton farurile apropo , si arata beton masinuta.
Inca odata felicitari.

CaDDy 20-10-10 13:26

ms ms ... vreau sa le fac interiorul farurilor un pic cu negru ... ca e prea mult crom :)

si mai trebuie si capacele alea dintre semnalizare si proiectoare... si un volan mai omenesc ... si buza de gti .. si si sisi :))

lupalb 20-10-10 13:29

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3742949)
ms ms ... vreau sa le fac interiorul farurilor un pic cu negru ... ca e prea mult crom :)

si mai trebuie si capacele alea dintre semnalizare si proiectoare... si un volan mai omenesc ... si buza de gti .. si si sisi :))

lasa ca sa vezi ce usor se cumpara toate, incet incet asa, ca nu te pune nimeni sa o bagi in garaj si in 3 zile sa fie calu` lu` harap-alb:)

Farurile dau bine in ambele situatii, ca dau bine in general pe masina. Capacele alea sunt ok (le gasesti la dezmembrari, dar ai putea sa iti iei tipul` ala de capac de are proiectoru` si capacu` dintr-o bucata ...) si inca o intrebare, tu nu ai airbag in volan? Ca daca da, nu prea se merita zic eu sa dai airbagu` pe un volan sport...dar ma rog, asta-i parerea mea.
Buza de GTI din cate am inteles e 80 de lei pe net? si pe mine ma bate gandu` sa mi iau:)

CaDDy 20-10-10 13:46

cam asa am vazut si eu preturile la buze ...

legat de plasticele alea... savad ce gasesc , ar fi frumos si asa dintro bucata :)

iar cu volanu .... nu am. e din `93 masina.. si are volan din`ala urat , cu o singura spita .. nu cum am pe passat :)

Robbert 20-10-10 14:03

hai cu mai multe poze :)
felicitari sa ai parte de ea ! :D

CaDDy 20-10-10 14:13

inca nu e .... pt asa mult poze si descrieri :D

stai s`o spal in weekend .. sa ma gandesc cum sa incep povestea... si dupa o trag si`n poze asa frumos .. cum trebuie ;))

PrietenCuTine 20-10-10 20:59

MinimaiL nu ne arati si nou niste poze cu noile scaune ?! :D

minimal.madness 20-10-10 21:05

promit ca o sa fac.mai am ceva de facut la ea.si apoi:P

lupalb 21-10-10 12:33

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3743003)
cam asa am vazut si eu preturile la buze ...

legat de plasticele alea... savad ce gasesc , ar fi frumos si asa dintro bucata :)

iar cu volanu .... nu am. e din `93 masina.. si are volan din`ala urat , cu o singura spita .. nu cum am pe passat :)

108 ron buza respectiva, am cumparat eu azi, ar trebui sa imi vina luni:)
Daca te intereseaza, pot sa iti las numaru` aluia de telefon, e din oradea omu`...cam ciufut de fel dar de incredere (zic eu)

mydream 22-10-10 16:22

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3743072)
inca nu e .... pt asa mult poze si descrieri :D

stai s`o spal in weekend .. sa ma gandesc cum sa incep povestea... si dupa o trag si`n poze asa frumos .. cum trebuie ;))

caddy ... hai cu mai multe poze ... prelungire fata/spate gti , pragurile si platicurile la aripi sa ai tot kitu ... farurile vopsite negre :D :lol: si o sa arate super ...

ps : uitasem ... si twin xenon :))

CaDDy 23-10-10 12:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mydream (Post 3748577)
caddy ... hai cu mai multe poze ... prelungire fata/spate gti , pragurile si platicurile la aripi sa ai tot kitu ... farurile vopsite negre :D :lol: si o sa arate super ...

ps : uitasem ... si twin xenon :))

pai cam asta a mai fi ... sa mai pun buza de GTI ... sa`mi gasesc praguri si plasticurile de langa semnalizare + alea de la aripi .. sa am tot kit`ul de GT .... si sa fac ceva cu farurile alea ... ca sunt prea cromate .. sa le mai innegresc :))

dar ... deocamdata ... am dat bani ca mi se f*t*se o chestie la alternator si nu mai trimitea curent catre baterie ... + bateria de 55 nu 70 cat trebuie la diesel ... si a murit :)
am platit reparatia.... baterie noua ...

momentan vreau sa vad cum rezolv cu tija si cu rola aia de intinzator .. sa nu mai scartaie la relanti ... ca ma enerveaza... vreau sa ruleze lin ( in limita bunului simt:lol: )
+ sa-i schimb niste bucsi .. ca deja incep sa se simta uzate astea vechi .. de la suspensia noua
+ sa vad daca dau jos folia care o am acum si pun alta la primavara .. sau ma risc si o las asa pana la primavara cand da caldura sa o schimb ( nu vad nimic prin eala cat e de zgariata ) + am 3 nuante diferite pe 3 geamuri :)))

++++ cum reaq e vremea la valcea???? aseara la Cluj .. erau -3 grade :???:

trafy-vr6 23-10-10 13:06

soare caddy soare.....

badboy nu... ?

CaDDy 23-10-10 13:19

pai lasa soarele... ca si aici e soare si daca iesi afara in tricou ... iti ingheata instant si parul din nas :lol::lol::lol:

badboy .... nu prea as vrea.. momentan :) stai sa strang bani sa fac ce am scris mai sus ... si dupa sa vedem :))

MiTzA- 23-10-10 14:51

acum sunt 15 grade

azi noapte la 3 erau si la noi -2 :D

lupalb 23-10-10 19:47

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3750352)
pai cam asta a mai fi ... sa mai pun buza de GTI ... sa`mi gasesc praguri si plasticurile de langa semnalizare + alea de la aripi .. sa am tot kit`ul de GT .... si sa fac ceva cu farurile alea ... ca sunt prea cromate .. sa le mai innegresc :))

+ sa vad daca dau jos folia care o am acum si pun alta la primavara .. sau ma risc si o las asa pana la primavara cand da caldura sa o schimb ( nu vad nimic prin eala cat e de zgariata ) + am 3 nuante diferite pe 3 geamuri :)))

buza de gti ti-am scris mai sus cat face, mi-am comandat eu, iti dau mai multe detalii luni cum vine si daca e ok, o poti comanda...
farurile....mie mi se pare ca arata frumos asa cum sunt, dar poti sa le si innegresti...am crezut ca vrei sa mergi pe stilu` old school.....
Folia de pe geamuri .... eu zic sa astepti pana la primavara sa dea caldura, ca daca o pui acuma, si nu ai un garaj unde sa o pui (in cazul in care vrei sa o pui singur) o sa se faca naspa (ia cazul meu ca exemplu)....
Oricum, se vede treaba ca cine a avut VW inainte, ramane pe VW pana la capat...dar ma mir ca ai ales g3 si nu passat ... cum de te ai gandit la g3?
Despre frig nu scriu nimic, dar e bine sa umblii cu 2 geci in masina, una subtire si una de iarna, si oscilezi intre ele.

minimal.madness 23-10-10 20:23

urmeaza poze si cu a mea.am facut mici modificari

trafy-vr6 23-10-10 21:50

o buna modificare la tine e sa nu mai umblii cu proiectoarele tale cu xenon aprinse seara ca orbesti lumea si este un gest putin cam coca....e de ajuns faza scurta cu xenon

minimal.madness 24-10-10 10:14

:)) ok o sa incerc sa ma abtin .ms pt sfat.

couzin 24-10-10 10:53

Salut all... Celica e vanduta,134.000 Km la ora actuala, in stare foarte buna , se afla undeva in centrul Frantei departament 70 noul posesor e un francez de 26 de ani,foarte fericit si incantat de noua sa jucarie :twisted:

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/63312_12.jpg

The new car

Mazda 3 TDI 1.6 110 cai Performance Pack din iulie 2004 cu doar 95.000 Km,o masina super confortabila si destul de puternica (200 km/h pe o autostrada in Spania) cu un consum :shock: 1200 km cu un plin de motorina... ( 600 km cu un plin de benzina in celica :)) ) ce sa zic sunt in avantaj deocamdata,,cu partea estetica nu se compara cu celica... dar vor veni si modificari pe viitor, cat mai soft posibil...

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/36185_11.jpg

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/64603_11.jpg

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/64450_11.jpg

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/64826_11.jpg

http://i27.servimg.com/u/f27/11/37/73/04/11.jpg

Voila :twisted:

Bogdan.vl 24-10-10 12:02

ai schimbat religia?

couzin 24-10-10 12:15

da :) e exact ce aveam nevoie o berlina in 4 usi diesel recenta,putere,consum mic etc,celica era frumoasa da sincer mi sa luat sa nu pot urca un trotuar,sa am grija sa nu stramb jantele,etc,pretentioasa masina iar pt romania e si mai pretentioasa,si pe asta o sa pun jante da nu mai mari de 17" sa am totusi cauciuc destul de inalt sa nu imi fac griji,miam facut placerile timp de 2 ani am bagat o gramada de bani in ea,ajunge,pe asta fac ceva soft,jante,geamuri un eleron micut tobe si coborata cativa cm lejer,ajunge

minimal.madness 24-10-10 12:28

Frumoasa foc.S'o stapanesti sanatos,multi km fara probleme si...ce sa mai...asteptam modificarile mentionate 8)
Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning