![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
7 Attachment(s)
Salutare tuturor posesorilor de autovehicule si pietonilor, ma numesc Adi apropiatii imi spun Bighi am 22 de ani locuiesc in Simeria Jud.HD. In trecut am detinut un Opel Tigra din 96' serie limitata S93Coupe (HD27BGY) 1.4 16v i'am adus o gramada de imbunatiri in special la motor din pacate am avut o gramada de probleme una dificila a fost ruperea curelei de distributie. Aceasta Tigra s'a dat la schimb pe o Corsa C din 2001 motor z10xe,Ac,geamuri electrice,suspensie sport reglabila Ta-Technix, toba sport, folii omologate geamuri spate neinmatriculata dar de maine sper sa poarte numere de hunedoara iar in viitorul apropiat am sa incep cu modficarile...!!!
|
Quote:
|
Corsarilor :)
|
se stie!!! ... fara numar fara numar !! :)
|
bine ai venit!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc frumos pentru primire F.R Sonic am planuri mari cu masina, acum ramane de vazut de luna viitoare dupa 14 ma apuc de ea deoarece trebuie sa primesc o suma de bani mai maricica. Sa speram ca o sa fie bne si ne auzim pe aici:) bafta tuturor.
P.S. Apropo uitasem de azi corsa poarta numerele de inmatrc HD69WOW....traiasca baietii care poarta Opel!!! |
Quote:
|
salutare tuturor,
numele meu e radu, sunt din deva, sunt membru aici pe forum de ceva vreme, insa nu am apucat sa scriu mai nimic, activez mai mult pe clubford unde sunt reprezentant regional pe zona hunedoara. sunt un fan ford, masina mea actuala fiind un mondeo mk4, fabricatie 2008, tdci. in cazul in care organizati intalniri locale, mi-ar face placere sa particip, poate reusim in viitor chiar sa realizam o dubla intalnire locala a membrilor celor 2 forumuri. |
Quote:
|
bn ai venit bighy tiam vazut azidimineata corsica ta in parcare la lucru...ai colantato?:>
|
5 Attachment(s)
da killarmy ms mult....acum 2 zile am colantat'o, un amic de al meu mi'a facut'o!!!Dar un sfat nu va apucati sa o colantati cand e frig...e nasolie mare :|
|
8 Attachment(s)
Salut..am decis sa ma prezint si eu cu "buburuza mea". E prima masina a mea si per-total sunt multumit de ea:)
Hyundai Atos Prime 2006 motor 1.1 CP 63 Km: 28650 |
bine ai venit printre noi Akai :D
|
Quote:
:) |
A fost la inceput un timp....in primele luni cand am cumparat masina dar acum de 2-3 luni tot pe rosu merg:)
|
vezi ca asa arzi senzorul ala.
Nu am stiut de chestia asta...de obicei cand merg la benzinarie bag de 20-30 de lei..inainte cand era benzina mai ieftina bagam de 70-80 de lei si ajungea acu mai mult de jumatate cu o linie.
Stiu pe un tip care de cand si-a luat masina de 1 an tot pe rosu umbla si a spus ca nu i s-a stricat nimic(inca). |
nu se arde nimic, stai linistit, insa mai intra in injectoare mizeriile care se lasa pe fundul rezervorului si trebuie sa mergi apoi cu viteza sa arzi namolul din injectoare.
Vw Vento 1,9 sdi 64 CP :D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
1995 Mitsubishi Eclipse RS 2.0L 140 HP @ 6,000 rpm - manuala 1996 Dodge Avenger 2.0L 140 HP @ 6,000 rpm - manuala 1995 Honda Civic Coupe 1.6L 125 HP @ 6,600 rpm - automata (inca in garaj) 2012 Kia Forte EX 2.0L 156 HP@ 6,200 rpm - automata UPDATE Kia Optima 2.4L GDI I4, 16 valves, 200 hp @ 6300 rpm 6 speed automatic transmission |
Quote:
Nice update !! pe viitor poate-i trantesti si niste jante mai mari ca parca le cere :) drive carefully |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina,arunca o poza si cu interiorul
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sal colegii...
Furioasa alba sa transformat intro bestie neagra... new car in town Alfa Romeo 156 1.9 JTD Am sa revin cu poze :) |
Sa o stapanesti sanatos.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze mai noi :) cu mn si masina
|
10 Attachment(s)
Noua masinuta :)
Renault Laguna Af.2000 1.6 16V 1100eur - m-am tepuit? Astept pareri! p.s - are 170000 km. |
Quote:
Mai ales ca are dotarea aia foarte rara cu papusica de fetita in spate :) La cati mai multi Km fara probleme ! |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ma afisez si eu cu :
Honda Civic Fastback MA8 1996 1.4i 16V,75cp -geamuri electrice -oglinzi electrice -trapa electrica -servo -inchidere centralizata vreo 150.000 scrie pe bord(eu cred ca are mai mult sigur) 800E |
Quote:
|
Quote:
|
multumesc baieti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning