Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

CT25ALX 10-11-09 00:08

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2781508)
niste gume de iarna eftine :D ... care stiti de unde pot lua ?!

depinde ce dimensiuni ... lasa-mi un pm si poate te ajut eu cu niste gume ieftine de criza :D

Psycho 11-11-09 00:21

am luat ... ;)

CT 88 BAU 11-11-09 00:27

Quote:

Originally Posted by CT25ALX (Post 2794511)
depinde ce dimensiuni ... lasa-mi un pm si poate te ajut eu cu niste gume ieftine de criza :D

alx vezi k am eu nevoie de 4 bucati pe 15 :> vezi ce ai pt fratele tau :D:twisted:

CT25ALX 11-11-09 10:44

sa treci pe la curte sa iti alegi ce vrei :)) ca am multe roti cauciucuri etc

aikman 11-11-09 11:03

un strungar bun stie cineva? ... am nevoie de niste flanse

quick_5hifter 11-11-09 15:21

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2798160)

Cu parere de rau, in Constanta nu gasesti strungar bun... nu are rost sa cheltui si tu banii aiurea, ca mi-am luat eu tepe de la toti cei mai "celebri". Pe langa faptul ca mai nici unul nu are "material" ("tabla"), toti au impresia ca flansele sunt un fel de cerculete pentru design, ii doare pe ei in pix ca poate tie-ti sar rotile de necalculate/neechilibrate ce sunt :evil:
Daca totusi vrei sa incerci pe propria piele, iti spun eu cu cine am avut de-a face (pe baza recomandarilor unor mecanici):
-la ITC - Delfinariu sunt doi pe la 35-40 de ani;
-pe Baba Novac, vizavi de depozitul ala mare de materiale de constructii, e un nene mai in varsta;
-tot pe Baba Novac, la intersectia cu Aurel Vlaicu, e o inteaga armata de strungari condusi de un nene in varsta si foarte dificil la vorba.
In toate cazurile a fost vorba de flanse facute prost, fie prezoanele nu nimereau bine gaurile, fie grosimea era diferita in puncte diametral opuse, fie gaurile n-au fost concentrice (cand am avut nevoie de flanse tip B, cu 8 gauri). Am avut si vreo 3 seturi de prezoane/piulite de la ei, cu probleme gen conicitate diferita, filet dublu sau triplu (greseli de tarod/filiera), nepotrivire cu cheia de roti etc.
Ma mir ca nu mi-au sarit rotile cand le-am montat, insa nu vrei sa stii cum se simtea in masina :rolleyes2
A, mai e un strungar in Coiciu pe care il lauda chiar si alti strungari, dar el o sa te refuze cand zici de flanse.
Parerea mea e sa cauti pe forum pe cineva din Bucuresti sau din vestul tarii, ca acolo mai sunt oameni care se pricep la asa ceva.

aikman 11-11-09 15:40

am inteles ... am gasit pe cineva din bucuresti ... sper sa nu imi iau si eu teapa de acolo :) multumesc

D_M_X 11-11-09 21:41

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2798160)

Poti sa te duci sa ti le comanzi direct si nu mai ai treaba si prb la racing cris pe prelungirea poporului

aikman 12-11-09 06:44

eu am probleme cu strazile ... da unde se prelungeste poporu ? :)

ct11lyv 12-11-09 10:13

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2800490)
eu am probleme cu strazile ... da unde se prelungeste poporu ? :)

intersectia trocaderu dreapta.. si porma usor stanga.. spre flamanda..

magnifiqo 13-11-09 10:59

Am nevoie de niste jante de tabla pe 15", 4 x 100, fara cauciucuri. Am gasit sa le dau pe ale mele , asta le vrea fara cauciucuri si nu pot lasa masina neincaltata. Mi-ar convenii foarte mult daca are cineva sa imi "imprumute jantele",contra-cost o cinste ceva vedem, pt 2-3 saptamani, pana imi iau eu altele pe 16. Daca ma poate ajuta careva, vin eu sa le iau personal, id de mess : redroseinflame sau 0757405339.

B-72-RZD 13-11-09 20:54

Baieti, am nevoie de ajutorul vostru. Stiu ca nu prea are legatura cu topicul, dar imi e cel mai ok sa postez pe sectiunea asta.

Am pe cineva, un "var" mai indepartat.. are cam 5 ani iar acasa nu are televizor sau calculator. Are pe cineva unde poate vedea pe DVD filme si desene animate.
Va rog frumos, daca puteti dona" ceva Dvd-uri cu desene animate, filme pentru copii, etc. V'as fi foarte recunoscator.
Nu se pune problema de haine, alimente sau mai stiu eu.. doar ca nu am sanse sa ii trag eu pe DvD-uri. Am netul foarte prost, nu pot lua cu mai mult de 50-100kb iar pana descarc eu un film trec zile.. iar mie imi trebuie pana maine, maxim duminica seara.

Daca sunteti dispusi... awp_mech3ru este id-ul meu de !Y sau 0740016417 - Cezar.

Multumesc si o seara buna!

Racer_e30 14-11-09 21:47

care ma ajuta si pe mine :
ce este aia "negativare pe fata" vreau ceva concret daca stiti nu "sunt sigur 10% ca e aia "
numai bine

Skyppy 19-11-09 13:35

caut o bucata, cam 2 mp sau chiar mai bine, de plasa sudata fina. Este de genul celor folosite la garduri, poate sa fie otel gol, zincat sau imbracat in plastic. de preferat ar fi ca profilul gaurilor sa fie dreptunghiular [] cam asa ceva cu latura mica de 100 - max 200 mm de preferat pe cat o fi. Ideea e ca imi trebuie pt o colivie mai marisoara ca sa va faceti o idee. Daca aveti idee de vre-un magazin, firma ceva .. v-ash fi recunascator. ce am gasit la Bricostore, Praktiker etc nu e tocmai ok, ochiurile sunt mari si dau doar la sul de 10m. Pe net am gasit o firma din zalau, are muuulte modele, dar transportul e al dracu de scump http://www.mobelvira.ro/custi-colivii/plasa_sudata.html

challange29 20-11-09 02:01

salutare . as dori si eu sa vopsesc etrierii si tamburii ( nu prea sunt genul care sa stea sub masina ) va rog sa`mi recomandati un service ceva unde sa fac asta in Constanta. ( banuiesc ca unii au apelat la astfel de servicii ). ms

TaucheR 20-11-09 13:20

Stiti pe cineva in Cta care monteaza folii omologate, mai ieftin? Ca pe unde sun, imi baga preturi de ma sperie..

mike20 20-11-09 16:22

bratianu cu burada la 20m de semafor cum mergi spre gara;)

Psycho 20-11-09 16:58

sau la iesire inspre ovidiu cum treci de intersectia de la vaporas pe dreapta langa parcul ala auto

B-72-RZD 20-11-09 19:42

Sau pe atelierelor, la un colt e o firma pe care scrie "parbrize, folii auto".

semjke 20-11-09 20:37

sau aici
eu am pus la ei si sunt foarte multumit, recomand.

TaucheR 21-11-09 08:55

Multumesc tuturor!

x-28-TRA 21-11-09 12:05

sau la marcu e mai ieftin0726626862

fe_billy92 21-11-09 15:20

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2822529)
salutare . as dori si eu sa vopsesc etrierii si tamburii ( nu prea sunt genul care sa stea sub masina ) va rog sa`mi recomandati un service ceva unde sa fac asta in Constanta. ( banuiesc ca unii au apelat la astfel de servicii ). ms

Te`as putea ajuta si eo

k4r4 21-11-09 16:40

care se pricepe, sau cunoaste pe cineva care se pricepe bine la pus rasina de-aia pentru ciobituri in parbriz?

Psycho 21-11-09 17:52

aia nu o gasesti decat la centre specializate , se curata locul se pune o rasina , apoi iar se curata dupa care se pune o solutie , ca o plomba .. mergi si fa-o la un centru nu o face acasa

wu_vladutz 21-11-09 19:30

Quote:

Originally Posted by fe_billy92 (Post 2825375)
Te`as putea ajuta si eo

Ai devenit vopsitor ? :)

Apropo, stii cineva vreun VW Golf 4 TDI de vanzare, in Constanta ( inmatriculat ) ? Dati-mi un PM daca aveti idee, cu un nr de tel daca se poate !
De preferat ar fii in seara asta pt ca maine dimineata vreau sa ajung in Vitan sa vad ce au baietii pe acolo ?

Raman dator ! :D

challange29 22-11-09 01:38

multumesc billy, dar totusi as prefera un service cu platforma ceva ( este frecus mai putin :).

pt k4r4 : incearca la service`ul de langa brutaria care e pe strada cu marvimex` ( am vazut ca vin destui pt problema asta). bft

fe_billy92 22-11-09 13:11

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2825914)
Ai devenit vopsitor ? :)

Apropo, stii cineva vreun VW Golf 4 TDI de vanzare, in Constanta ( inmatriculat ) ? Dati-mi un PM daca aveti idee, cu un nr de tel daca se poate !
De preferat ar fii in seara asta pt ca maine dimineata vreau sa ajung in Vitan sa vad ce au baietii pe acolo ?

Raman dator ! :D

Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2826496)
multumesc billy, dar totusi as prefera un service cu platforma ceva ( este frecus mai putin :).bft

Da vladutz:)) imi umplu si eo timpu` cum pot, doar stii ca imi place sa mesteresc pe la masini. Tu te dai pe G4??:twisted::D
challange29, eu doar am vrut sa te ajut:D. Numai bine ;)

wu_vladutz 22-11-09 13:42

Quote:

Originally Posted by fe_billy92 (Post 2827138)
Da vladutz:)) imi umplu si eo timpu` cum pot, doar stii ca imi place sa mesteresc pe la masini. Tu te dai pe G4??:twisted::D
challange29, eu doar am vrut sa te ajut:D. Numai bine ;)

Da, vreau sa imi iau si un Golf 4 diesel, dar il pastrez si pe Polo :D

Inca ramane valabil anuntul ... orice Golf 4 inmatriculat RO este bine`venit. Astept PM !

Numai bine

vdub 29-11-09 16:49

salut,

in speranta ca ma poate ajuta cineva :

service auto angajeaza tinichigiu cu experienta - locatie constanta.

cerinte - experienta in :

- schimbare,indreptare,centrare elemete caroserie, pregatire vopsire
- confectionare traseu esapament, montare tobe, indoire tevi la rece, sudura.

- nu conteaza varsta.

ma puteti gasi prin pm, sau la adresa de e-mail - [email protected]
ori la tel - 0748126690

brgds,
edi

aikman 29-11-09 20:01

eu mi-am facut evacuarea cap coada la tico la un baiat de pe la eden ... cornel in cheama ... meserias omu ... iti dau numaru pe privat daca vrei

CRyS` 29-11-09 20:26

Dragi colegi de forum constanteni si dragi conationali !

De curand adica prin luna lui Iulie mi-am cumparat din Constanta un superb Megane 2 alb! Totul bine si frumos! Nu am ce zice, piele alba, climatizare si alte prostioare! Pretul EXCELENT! Si va laud in continuare ca aveti niste preturi extraordinare la masini!

Problema mea care este: masina am luat-o de la un nenea Sorin ce nu era proprietar decat fiscal pe ea. Pe actele masinei era trecut un alt nenea, si anume F. Mitica - Ionut. Am mers si inca merg pe numerele de CT - CT 82 NIF. Dar acum 1 luna am fost lovit de un iesean nervos ce m-a vazut cu nr de CT. Acum astept sa imi scot masina din service si sa o inmatriculez pe Iasi. Dar intampin o problema: nu am o copie de buletin a celui ce este trecut pe Cartea de Identitate si Certificatul de Inmatriculare. Fara o copie de buletin a Domnului F. Mitica Ionut nu o pot scoate din service si nu o pot inmatricula pe Iasi. Si credeti-ma ca stau de 1 luna si merg cu maxi taxi si autobuzul!

De aceea va cer voua ajutorul. Domnu F. Mitica - Ionut sta pe Strada Milescu Niculaie. Cine ma poate ajuta? Am nevoie ori de Copia de Buletin ori un nr de telefon sa il pot suna si sa discut cu el!!! Ii pot da in privat alte detalii despre masina si actele acesteia si despre mine!!!

Va rog mult si va raman dator ! Va astept cu un raspuns in privat sau in public!

Psycho 01-12-09 02:59

stii ca asta e un fel de frectie la picior de lemn .

da-mi un pm cu datele lui / eventual daca ai un numar de telefon

Most_Wanted 02-12-09 02:41

Deci , am capatat o amenda pentru dezlipirea afiselor electorale , nu erau lipite pe spatiu special amenajat erau lipite pe geamurile unui fost magazin . Pot face ceva sa scap intrucat erau lipite (ilegal) pe un spatiu neamenajat ? astept un raspuns cel putin din partea lui quick_shifter , daca il vedeti pe mess tragetii vreunu atentia sa se uite aici .

uite asa am capatat amenda de 10 milioane ,5 in 48 de ore , stie careva ce se intampla daca nu o platesc ? se sterge dupa 3 ani ? este amenda contraventionala

79BYG 02-12-09 08:23

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2854125)
Deci , am capatat o amenda pentru dezlipirea afiselor electorale , nu erau lipite pe spatiu special amenajat erau lipite pe geamurile unui fost magazin . Pot face ceva sa scap intrucat erau lipite (ilegal) pe un spatiu neamenajat ? astept un raspuns cel putin din partea lui quick_shifter , daca il vedeti pe mess tragetii vreunu atentia sa se uite aici .

uite asa am capatat amenda de 10 milioane ,5 in 48 de ore , stie careva ce se intampla daca nu o platesc ? se sterge dupa 3 ani ? este amenda contraventionala

daca nu o platesti .. o sa iti vina la impozit + penalizare ...

Psycho 02-12-09 12:55

da-i un pm daca e lui alecs

cel mai simplu

dar de ce nu ai contestat-o ?

Most_Wanted 02-12-09 13:08

Postul L-am scris exact cand am venit de la politie , am sa vad ce imi spune alecs , daca se poate sa fac ceva voi face .
Momentan am de gand sa o platesc , adica o sa ma imprumut de bani sa o platesc in 48 de ore , adica adio sarbatori fericite ....

79BYG 02-12-09 18:02

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2855056)
Postul L-am scris exact cand am venit de la politie , am sa vad ce imi spune alecs , daca se poate sa fac ceva voi face .
Momentan am de gand sa o platesc , adica o sa ma imprumut de bani sa o platesc in 48 de ore , adica adio sarbatori fericite ....

Or sa fie si fericite .... byg-u nu te lasa la greu .... ne vedem Duminica MOST WANTED

challange29 03-12-09 13:57

Salut baieti, am si eu o mica problema : de vreo 2 luni aprox nu mai primesc notificari ( de nici un fel) in mail de la 4tuning pt topicurile la care am subscris. Am verificat setarile contului meu pe 4 tuning si totul e ok. Nu am schimbat mail, nimic. Daca a mai patit cineva asa ceva ... va rog sa`mi dati un sfat/ajutor. multumesc.

aikman 03-12-09 17:07

in afara de A la Z , cele de pe agigea si cele de pe atelierelor , mai stiti alte depozite de anvelope ? ma intereseaza 195/45 r14

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning