![]() |
re: Club Ford Capri
cere(suporti) si ti se vor da :oops:....Dascalu si-a fabricat un set..copiati dupa cei ai lui Codrin...si el(Dascalu) si-a pus Cosworth..dk pt el sunt buni..tie fara probleme :wink:
mai o pereche de tampoane de cauciuc...si gata..altfel modifica si sudeaza mecanicu' la suporti pe traversa de la capra...si tot nu iese k noua :( servo ai luat tot de pe Scorpio? impreuna cu motorul? buna treaba :D |
dar servo papa oleaca din putere, chiar bine....avand in calcul ca pompa de apa ia cam 10 c.p.; dar la un sprint, dai jos cureaua :D
|
Ideile sunt bune, numa ca m-am trezit eu tarziu. Problema mea e ca mecanicul, pentru a-mi putea pune servo tre sa combine cele 2 travese: mijlocul de la traversa casetei servo si capetele de la traversa originala de Capri. Deja le-a taiat si a modificat suportii tampoanelor.
Pe miercuri, cand ma duc la Baia Mare ar trebui sa fie gata pus motorul, iar pe vineri terminata toata masina (mecanica si electrica). Intrebare: la Scorpio, galeriile de evacuare se unesc intr-o singura galerie. Pe asta se gasesc 2 catalizatori, toba mijlocie si pe urma toba finala. Eu vreau sa-i construiesc masinii 2 evacuari, cate una pe fiecare linie de cilindri. Ce fac cu catalizatorii? Pun cate unul pe fiecare linie, ii las pe amandoi pe o singura linie (ce se va intampla la verificarea tehnica?)? Ca tobe mijlocii si finale pot sa cumpar tobe de Dacia (m-am gandit la ele ca-s mai ieftine)? |
Quote:
In plus, nu m-am gandit niciodata la masina asta ca la o masina de mers la curse. 2.4i de Scorpio nici nu prea e motor de curse, iar etajarea cutiei de viteze favorizeaza mai mult croaziera decat sprintul. Obiectivele mele: masina sa iasa bine dpdv tehnic si cat mai frumoasa. |
Quote:
|
evacuarile de v6 de pe capri merg pe motorul tau. vor fi 2 trasee cu 2 catalizatoare si 2 sonde. la scorpio se unesc dupa catalizatoare.
|
Din ce am vazut eu, mi se parea ca se unesc inainte de catalizatoare. Insa dupa ce ai scris tu asta, nu mai sunt sigur. Daca e asa cum zici, e boboc.
|
Aloooo! Toate caprele merg? Vad ca numa' eu ma mai bag in seama cu masina pe forumu' asta!
|
nu merg toate si eu am probleme cu carburatorul ...:oops:am 3 modele si nici unul nu e identic cu celalalt. o pun de ciorba .:-P maine mai cumpar unul.
|
Quote:
Hai ca joi adaug si eu poze. Dascaleee, masoara-ti diametrele ceasurilor de bord, ca vine omu' in tara de sarbatori. |
are cineva idee de unde fac rost de un cardan de mk1 sau macar de o cruce... (nici nu shtiu cum se desfac crucile),mi-ar trebui cea din spate de la diferential... mai caut si un cot de fonta de la evacuare,de dreapta in special... sau ambele... dak shtie cineva,ceva... mc...:???:
|
2 Attachment(s)
pei....cam greu de piese. vand eu 2 galerii de evacuare de V6. merg de la 2.0 la 2.8
ca mi-am luat altele :D |
|
1 Attachment(s)
scz pt dubluri a mers greu netu. am aflat sapamana trecuta ca un amic a dus la fier vechi un ford granada cu motor 2.0 v6 acum 2 sapt si pe care a luat 4 mil..:oops::oops::oops::oops: .am fost azi dupa el sa-l iau (cumpar) sa vad ce mai e de el..:oops:am vazut motorul si cutia pe el intre o gramada mare de fiare.as fi vrut sa-l iau dar era prea faramat... ce am putut recupera au fost carbul ala un pic ciobit care maine il pun pe masina ,o gelerie de evacuare de dreapta si pompa de benzina . cost 20 ron.cu indulgenta la kg..:!: ce rau imi pare de grenada .......:cry:
mai pun o poza cu capra care mai nou are si soareci :!: |
mai am o-ntrebare... sunt intr-o situatie cam anosta cu capriul meu... mi-a expirat itp-ul si i-am schimbat si culoarea masinii... era verde si acum e neagra... dak-mi poate spune cineva cum procedez,fac itp-ul mai intai si apoi ma duc cu ea la rar sau tre' sa le fac ambele la ei?
|
Quote:
|
cosmine..
cand vii in tara... nu de alta dar sa incerc sa ma pregatesc... |
Quote:
|
eu cand am facut revizia itp a cerut ci asig dupa care a facut copii plus poze la masina.e riscant.crerd ca tre sa mergi intai la politie si rar sa platesti o taxa pt schimbarea culorii. :-)intreaba la un service sau un politist.
multa bafta. |
Quote:
|
mc de info
|
cum se regleaza aerul la carburator ? din toata colectia nici unul nu e bun....tre sa caut un meserias.dar nu cum sunt astia care vor doar bani si nu rezolva nimic .
|
[QUOTE=johnny111;665379]masina asta tre' sa fie un compromis: sa ma bucure pe mine si s-o poata conduce si nevasta-mea. La cati bani am tocat cu capra, daca n-o s-o poata conduce doamna, am presimtirea ca o sa dorm in masina. Si-i cam frig afara;) .
o alta varianta daca nu ai servo.. este sa-i pui rulmenti de sarcina.. sau cel mai bine telescoape cu tot cu rulmentii de sarcina de la un model mai nou...( scorpio. sierra..!!!) |
Quote:
|
Quote:
|
toti sunt meseriasi,il spala il curata vrea banii ai dai banul omului ca a muncit....si acasa surpriza NU mererge ai dat banul degeaba nici garnitura de la capac nu e schimbata...asta e tepa.:lalala: daca te duci inapoi zice ....EU l-am reparat alt ceva e de vina... delco...benzina etc.astia sunt meseriasii.
daca te duci la service pe roti vii remorcat,sigur nu se baga nimeni....asta depinde. sa vad cum le trimet la brasov. maine umblu la nivel si la delco :ford: |
8 Attachment(s)
Off topic: masina din poza e de vanzare. Am gasit-o in drumurile mele saptamana asta. Taunus 17M din '68. Afara de motor (1.6 de Sierra) si lampi e toata originala. Eu nu mai am bani s-o iau.:cry:
|
cati bani cere pt taunus?
|
25 milioane
|
Dau alte informatii suplimentare numai celor care se vor dovedi interesati in restaurarea masinii. E pacat ca o astfel de masina s-o vezi pe strada cu spoilere de Logan sau mai stiu eu ce alte minunatii. Cel care o va cumpara va avea tot sprijinul meu in a gasi piese originale si mesteri dispusi s-o aduc la starea original.
|
Gata cu subiectul asta in public, ca suntem out off topic. (admin, scuze, ca m-a luat valul. Prea m-a impresionat masina). Alte discutii pe PM.
|
5 Attachment(s)
O alta capra in curs de restaurare la Cluj. Planul e ca sa o termine pana in primavara. Da-i Doamne omului nervi si bani, ca dorinta are!
|
a intrat bine de tot in ea!! asa se face o treaba klumea! succes de la Bc!
|
mai este o capra in curs de restaurare.. in cluj ...in spate la piata din zorilor..a stat un an dak nu mai mult in ploaie neacoperita si acuma am vazut k s-a apucat de ea... am sa incerc sa ii fac ceva poze sa va arat.... mk1 ...dar nu stiu ce piese originale mai are pe ea...din cate am vazut ..interioru ii varza...stopuri de dacie... ..numa bine.... merry christmas...ho ho ho :D
|
zi-mi unde exact, s-o vad si eu, ca-s curios
|
Craciun cu liniste si pace tuturor!
|
Quote:
|
este ceva depozit acolo si chiar langa ceva chiosc deasta alimentar:| masina ii chiar dupa chiosc parcata cu fata spre perete, este prin zona si o rampa dinaia de service, pe straduta paralela cu luceafarului intre luceafarului si pasteur, in capatul dinspre piatza...sper k ai inteles:D:Doricum ...nu s-a bagat cine stie ce in ea:|
|
CRACIUN FERICIT !!!!!!... am revenit in afaceri..adica timp liber.. apropo ...cate masini merg..???!!!
|
Multumesc Asemenea Si Voua !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning