![]() |
Re: Masini Abandonate!
Din cate stiu eu, mai multe persoane au fost interesate sa cumpere Mercedesul, dar proprietarul nu vrea sa il vanda. Doar il muta din parcare in parcare cand primeste somatie de la primarie. A stat multa vreme, cam un an, in parcarea blocului in care stau, apoi a fost mutat in alta parte a orasului. Acum nu stiu unde se afla exact.
|
3 Attachment(s)
vw t2 in fata la liceul Grigore Moisil
|
2 Attachment(s)
Inca 2 din Satu Mare. Un Bmw E21 si un Peugeot 407... :sad:
|
nu stiti ce motorizare are mercedesul 190 galben, daca cumva sau , da-ti de propietar sau un nr de tel. va rog sa lasati un pm, ca ma intereseaza sa o cumpar daca o vinde. stima
|
De Mitsubishi Eclipse (autosoft baneasa) si Porsche-le de pe Ficusului stie cineva ceva?
|
2 Attachment(s)
Mercedes W123,mai degraba neglijata.....
|
Quote:
Cat despre un Porsche pe Ficusului, nu stiu absolut nimic. Trec aproape zilnic pe acolo de multi ani si nu am vazut nici un Porsche abandonat, doar un 997 Cabrio care este foarte ingrijit. |
E pe langa Apicola pe o alee
|
Da, imi scăpa numele firmei.
Practic, sunt pe aceeasi strada amandoua dar Porsche-le e la 100m distanta de Eclipse (si un Espero parca era tot la autosoft), in curtea ICD Apicola(sau langa) dar intr-o stare mai proasta din ce am vazut pe fuga. :sad: |
La un moment dat era si un Passat B6 Rline cu nr de CT care a zacut tot pe langa Autosoft
|
Am vazut mai demult aici un tip din Timisoara care avea mai multe masini( intr-o curte )de vanzare si pt reconditionare, printre care si un OPEL KADETT D GTE parca , ma puteti ajuta cu o adresa de mail , un telefon , orice, sau daca stiti de vanzare un KADETT D INTR-O STARE CAT DE CAT BUNA. Multam fain.
|
Eu am pus anunt cu acel Kadett al unui prieten.
Dar cum multi au intrebat si toti s-au spart pe ei ca e distanta mare, i-am gasit un prieten care a vrut scaunele Recaro si le-a si cumparat. Ce mai e acum cu masina, nu stiu, nici ca-mi mai pasa, o fi mancato rugina ca si pe un Fiat 850 tot de acolo, dus la remat dupa dezechipare. Restul nu sunt de vanzare. |
1 Attachment(s)
Quote:
https://olx.ro/oferta/opel-kadett-ID2...tml#a54f6d2c4d |
1 Attachment(s)
Nicio pierdere
|
Se tine tare bmw-ul. Credeam ca nu a mai ramas nimic din el de atata timp...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
cum poti abandona asemenea masini?!
Cand ma uit la BMW parca plange,te roaga sa il ingrijesti :( Altii le-ar giugiuli toata ziua daca le-ar avea! Locatie: Focsani. :sad::evil::oops: |
De curiozitate intreb: cum ai ajuns la concluzia ca golful e abandonat? Nu de alta, dar pare ingrijita masina...
|
Poate e proprietarul plecat intr-o tara exotica si a lasat-o balta pana la primăvara :)
|
BMW-up e bulgarizat, probabil i-au expirat actele, distanta e mare, banii putini si nici nu prea merita deranjul, astfel ce se putea alege de el? :???:
|
Golful il urmaresc de 7-8 luni (daca nu mai mult) si este nemiscat de acolo,a fost ingropat in zapada , busit in aripa din stanga fata , capac oglinda dreapta furata,janta dreapta spate se ingalbeneste de la rugina.
Asta e concluzia ca e abandonat. BMWu sa nu mai zic de el ca e acolo de vre-o 4 ani, asta iarna era ingropat in zapada cat pe ce sa bage vola il el ca nu stia ca este o masina acolo daca nu ii spuneam. |
Vorbeşti serios la partea cu rugina la janta aia? :lol:
Ce caută rugina lângă un Golf 6? Mai ales că ai zis că stă de doar 7-8 luni? |
Quote:
|
N-are cum, este imposibil.
Sigur este vreo soluţie, ceva, care seamănă izbitor cu rugina. |
Nu stiu daca este vre-o solutie , seamana mult cu rugina nu stiu de unde vine,se vede bine in pozele 3 si 4 posibil sa se scurga de la discuri.
|
Rugina pe jante de aliaj? Aliaj care nu rugineste... :lol:
|
Sa fim seriosi,golfu ala nu are cum sa fie abandonat!!
proprietarul o fi plecat si nu a avut cine sa se ingrijeasca de masina,sau e vreun tinerel la 80 de ani care il scoate o data pe an cand pleaca in concediu! |
Quote:
|
Quote:
|
Sustin!
Exista viata si dupa BMW! |
Quote:
|
Stiu ca sunt offtopic dar merita sa incerc... nu o prins nimeni in poza un passat b2 cu numerele cj-98-arc ? stiu 100% ca e abandonat.. ne avand asigurare cel putin din 2004
|
BMW-ul este al cuiva din Macin . Daca intereseaza pe cineva pot afla detalii, cunosc aceasta persoana ce il detine , daca este da vanzare sau nu . Da , este un 323 ALPINA cu motorul desfacut ...
|
Nu a existat 323 alpina e36.
|
Nu cred ca se refera la E36 ci am impresia ca vorbeste despre un E21, gri. Corect?
|
2 Attachment(s)
Renault 5
|
Quote:
|
Quote:
http://goo.gl/maps/UngDu |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |