![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Mersi MVP-ule la fel si tie, sa ne vedem cu bine!
La Multi Ani tuturor! |
la multi ani zuzule!!!
|
La Multi ani si bafta cu tot ce-ti propui !
|
4 Attachment(s)
@nicu_rcn: Ms
@chyryCRY: Mersi,bafta si tie Niste poze de aseara. Scuzati claritatea :-) |
frumoasa ca de obicei...
|
Quote:
|
Quote:
In sfarsit team gasit,am vazut cv poze pe site la ghetto,si de atunci mi sau dereglat cv neuroni:D felicitari pentru masina e ft tare! am si eu un logan la care am inceput sa lucrez,spar sa ajung macar pe jumate cum e a tau:D e unul dintre cele mai frumoase logane tunate pe care leam vazut,respect!:D |
Niste poze si noi mai recente Zuzule? :lol: Nu te bate gandu sa ii pui grila normala dar fara semn? Plasa aia e cam... transparenta zic eu :)
|
felicitari ai o super masina si o super ambitie (poate invat si eu ceva din asta )
|
Ce se mai aude despre Zuz?...;)
|
Cred ca e ingropat in nametii din Bucuresti :))
|
@nicu_rcn: Mersi :)
@AnDrEiCa: Mai aveam dar nu mai stiu pe unde sunt... @cristi street: Salut. Mersi frumos pentru aprecieri. Da sunt poze pe site la ghetto fiindca am facut masina acolo. Usor si cu grija o faci tu..asa am inceput si eu :) @B-99-SAA: E cam greu sa fac acuma grila normala...exista plasa mai deasa in vitan. Cand da caldura o sa rezolv problema asta. Poze mai recente nu prea am...decat una sau 2 prin telefon dar trebuie sa le descarc si o sa le pun. @negru_iulian06: Mersi @R.Equinox: Multe nu prea...face km ca e iarna :D @valitataye: Nuuuu, Doamne fereste. Cu toate ca am arcurile sport pe ea nu am ramas suspendat sau blocat pe nicaieri...si vreau sa spun ca am intrat cu ea nu am mers numai pe asfalt |
Quote:
fa-i si tu 1-2 poze in winter mode :lol: |
4 Attachment(s)
Stefi, chiar la tine ma gandeam cand intram prin anumite locuri :-)
Niste poze cu ea in configura de iarna :)) |
Quote:
|
Nebunule, ti-ai facut matrita pentru portbagaj gen Q7 ? :))
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1329413117 |
ce se mai aude cu ZuzY:lol:
|
4 Attachment(s)
@Sonny™: La ce temperaturi au fost atunci...daca aveai talent luai matrita direct pentru masina :D
@PDV_1989: Am incercat si eu :) @valy1233: Prea multe nu se mai aude... Masinuta a facut mai multi km,am fost cu ea la munte in weekend si in rest numai plimbari. O sa mai plece in Sibiu luna viitoare si dupaia mai vedem ce si cum. Niste poze cu telefonu' de la munte... |
Nu urci jantele de vara ?
|
Cred ca dupa ce vine de la SB:D
|
Vroiai sa ne arati ca ai adidasuri?:lol:
Glumesc... masina arata bine ca intotdeauna. |
jantele de vara sunt deja urcate :P te am vazut in 23 august pe la rond in wekeend sambata !! frumaosa masina ! bv ! poate data viitoare ne gasim la o samanta !!
|
7 Attachment(s)
@Devu: Le-am urcat in weekend-ul trecut
@bib_andrey: Momentan nu mai plec,astept concediu @_Cox_: Mersi :), sunt slick-uri :)) @grecu_28golan: Mersi...vazusem eu un logan rosu dar nu stiam ce si cum :). Am trecut de mai multe ori pe acolo in weekend. Seminte,cola,caterinca next time :D ZUZ a facut 61.000 km si in rest niste poze de prin weekend :-) |
Quote:
|
data viitoate ZUZ sau cand ne mai gasim ne bagam la o vb,samanta :P ca si eu mai trec din cand in cand prin 23 ca am drumuri prin Pantelimon
|
6 Attachment(s)
Ma eu n-am mai fost pe la intalniri sau pe la rond deci nu prea mai cunosc pe nimeni...dar daca imi dati un flash,claxon,ma strigati, dati un telefon,un fluierat ceva opresc...da asa sa opresc eu de unu singur si s-a ma duc la cineva, e aiurea rau :D. Sambata nu am putut opri, ma grabeam eram decat in trecere
|
la fel si eu man nu am mai fost la intalniri etc..si nici nu cunosc multa lume dar..cand te vad ridic mana sus si te chem !! =)))))
|
Cu benzina o duci cam prost..ori e plutitorul de vina ori chiar ...e ca acolo:D
|
Quote:
|
Arata foarte bine masina dar parca rotile astea nu o prind bine .. parerea mea :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca reusesti sa-ti iei jantele late , cu cauciucurile din talon , n-ai probleme. |
chestia este ca nu da prea bine un 8-9j cu 185/65, prea balonat. metoda este un certificat nou, o guma cu 185/45 sau 50 sau chiar 195/45 , vorbe frumoase la domnu' gabor si poti scapa
eu am 195/45/15 si i-am zis la gabor ca pot sa pun 195 dar numai sa fie pe 15 si m-a intrebat daca in carte le am si am spus ca da, dar cartea nu o tin dupa mine apoi datorita "milosteniei" lui nu ma sactioneaza dar sa tin o copie dupa carte la mine. problema este la echipele mobile ale rar-ului ca nu stiu care mai sunt acum. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
legal foarte greu, unii au reusit 195/50/15 dar momentan am auzit ca a cam picat si treaba asta
|
@grecu_28golan: Asa sa faci :D. Spargem si noi niste seminte
@CyPz: Aveam o linie si era si becul aprins ceea ce nu prea are cum...ramasese putin blocat. I-am dat un reset si si-a revenit @iviTe: Fiecare cu gusturile lui, multi mi-au spus ca nu dau bine dar si mai multi mi-au spus ca dau bine. La inceput nici mie nu imi placeau dar acum imi plac la nebunie. @valy1233: Nu prea mai vreau ceva lat. Nu vreau sa chinui masina degeaba @VaLeX: Mersi pentru info :D @cristi_timidu: Talon am si eu dala nou...oricum nu vreau sa m-a complic. Daca e sa se lege de ceva la masina cauciucurile ar fi acum ultima problema... @B-99-SAA: Se pot face omologare dar costa cat nu face... |
Ti-am zis, cate o spira taiata din arcuri si miezul vopsit alta culoare.
|
Astazi am vazut ZUZ-ul prin Aparatori, era foarte low...big fat ass :oops:.
Arata bine masina, imi place stilul adoptat. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning