Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/18264-divertisment.html)

silviu_dodo 08-09-09 07:39

Re: Divertisment

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kiry (Post 2620138)
azi am vazut un "mosulica" de genul, pe care il tinea drept nepoata, ca sa poata sa faca poza pentru permis...chiar ma gandeam, daca ajunge pe strazile noastre...nu tu reflexe, nu tu nimic, si la noi cam ai nevoie de reflexe :rolleyes2

off topic- am si eu 2 mosi din astia dintre care unul e campion la raschetat portiere cu bara fata.:sad::sad:
on topic- o cerere scrisa Attachment 1075122

silviu_dodo 08-09-09 10:56

1 Attachment(s)
din ciclul "sex protejat"....Attachment 1075456

Flow 10-09-09 09:29

Aveti grija in ce Mijloc de transport in comun urcati :lol:

Urmariti pana la capat, super amuzanta reclama, am ras cum n am mai facut o de mult
Oricum mesajul sugerez sa nu fie urmat si mai ales ar trebui sa ne dea de gandit unde s a ajuns daca nici de vietile oamenilor nu se mai tine cont
Important e sa se vanda cat mai mult alcool
In fine .... am deviat mult de la subiect ENJOY :!:

sKyNeT 10-09-09 21:20

meteo: http://vremeainpulamea.sirb.net/?oras=brasov

silviu_dodo 28-09-09 06:06

Bula avea o colega de birou buna în draci, dar din pacate nedisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face

nimic.

Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis în fata:

- Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data sa ti-o pun, îti dau 500 de euro.

Tipa refuza fara sa stea pe gânduri.

Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:

- Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-I iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.

Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna. Aluia, când aude despre ce e vorba, îi sticlesc ochii si-i vine o idee:

- Cere-I 1000 EURO si ridica rapid banii de jos, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.

Gagica e de acord si accepta propunerea.

Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji nemaiprimind nici o veste si la un moment dat o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat.

Tipa raspunde gâfâind si, printre gemete, îi spune:

- Nemernicul a folosit monede...

Morala:

O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime înainte de a bate palma si de a te trezi f...t.

silviu_dodo 29-09-09 06:45

Atacul de Cord şi Comoţia Cerebrală stau pe zidul cimitirului şi fac conversaţie..

O babă trece prin apropiere.

Atacul de Cord zice:

- Asta-i a mea! Pocneste din degete şi baba face un infarct şi moare.

După un timp, prin zonă trece o blondă...

Comoţia Cerebrală zice:

- Asta-i a mea! Şi pocneşte din degete, şi pocneşte, şi pocneşte, şi pocneşte, şi pocneşte..

VWluci 29-09-09 11:58

Ahahahaaa ce tare...asta e tare rau :):):):) Tare Silviule

Iubitule, spune o blondă, azi, un coleg mi-a spus un banc cu blonde, de m-am prăpădit de rîs. Era cît pe-aci să cad din pat...

Aaliyah1985 29-09-09 18:29

Daca ar fi stiut ce-l asteapta, Seful l-ar fi ascultat pe Paulica si i-ar fi acordat acea marire de salariu. Nici nu cerea mult omul, 1 milion de lei vechi si prapaditi, macar sa-si scoata banii dati pe transportul in comun si - poate - si ceva din factura de mobil necompensata.
Paulica avea prea mult bun simt sa-i spuna Sefului sa faca bine si sa-i sune personal pe acei furnizori, din cateva simple motive:
1) Nu-i cad bilutele;
2) Cuvantul lui are mai multa greutate;
3) Paulica era prea gras si cu craci prea strambi ca sa fie secretara, fie si a Sefului, aflat la varsta temerilor si indoielilor, drept pt. care ar fi regulat si-o pisica, numai sa-si reconfirme indoielnica virilitate;
4) Seful avea minute nelimitate, Paulica vorbea pe banii lui (putini).
L-am auzit de multe ori pe Paulica spunand - cu naduf - ca lucram intr-o firma de (cuvant urat). Si ca merita sa ne pisam pe ea si sa ne caram in lumea larga. Dar n-aveam cum sa-mi inchipui - nici in cele mai negre vise - ca refularile pasnicului Paulica aveau sa se adevereasca mai ceva ca abstractiunile lui Nostradamus.Si se facu o zi de noiembrie oribil, cu o ploaie diluviana, numa’ buna sa stai acasa, cu plapuma-n cap, necum sa vii la scarbici. Un fum alb gros, o duhoare patrunzatoare, patrunsese in tot sediul, in toate ungherele, in toti porii. Nu atat frica de incendiu ne-a precipitat pe toti afara, in ploaie, ci mirosul acela lugubru, care parea ca ne exfoliaza esofagul si plamanii.
“Ce Dumnezeu o fi? A luat foc serverul? O fi vreun scurt-circuit?”
“De unde, miroase a sobolan mort, cred ca s-o fi prins unul in fire si asta i-a fost!”, ne dadeam noi cu parerea. Evident ca nimeni n-a avut curajul sa orbecaie prin fumul gros inauntru, nici macar pt. a-si salva hainele. Ne-am numarat intre noi. Lipsea Paulica.
“Te pomenesti ca a ramas inauntru, bai, sariti si scoateti-l, ca asta se asfixiaza acolo si - aitist nebun ce este - daca nu ii da nimeni un mail ca arde sediul, singur nu-si da seama”.
“Nu va duceti, ca muriti degeaba, Paulica a iesit val-vartej acum 10 minute”, ne-a spus o colega.
Si dus a fost. Nu si consecintele plecarii sale intempestive.
Ce am aflat ulterior a fost o palma pe obrazul tuturor domnisoarelor de la resurse umane, care ne invata ca la interviu se merge cu capul in pamant si nu se intreaba de salariu. Asa facuse si Paulica si a ajuns ca noi toti, doar ca pragul lui de toleranta era altundeva situat. Ardelean molcom, Paulica se enerva greu, dar - cand ajungea la concluzia ca-i bai - apai bai era!
Dupa a douazecea intrevedere cu Seful, in care i se pusese aceeasi placa:
- compania e-n dezvoltare, are cheltuieli mari - normal, Seful isi luase 4×4 si pasase vechea masina socrilor -
- ca el, Paulica, este platit oricum regeste pt. munca “de rahat” pe care o face,
- ca ar trebui sa fie recunoscator ca i s-a dat sansa de a munci la patron strain si
- ca este un vierme profitor,
Paulica a ajuns la concluzia ca-i bai.
Restul e istorie. Cand firma e de (cuvant urat), iar tu faci - zice Seful - munca de rahat, nu poti decat sa accepti ca duci o viata de rahat. Da’ macar cald sa fie, sa nu faci amigdalita. Drept pt. care Paulica si-a facut nevoile pe platoul din cuptorul cu microunde. Un rahat mare, incolacit, ca un kurtos-kolacs, de abia a incaput. Dupa care ardeleanul - scos din minti - pe care nimeni nu-l auzise un an ridicand tonul, a rotit temporizatorul pt 10 minute. Si dus a fost.
Domnisoarele de la resurse umane ar trebui sa invete ca un rahat copt lent si uniform, la peste 300 de grade Celsius, timp de 10 minute, pute nu ingrozitor, ci este insasi definitia ororii. Pute insidios, pt. ca nu te paleste dintr-o data, ci lent, prin toate lufturile de sub usi si intra pana si-n tencuiala. Ceea ce s-a si intamplat.
- n-am mai putut purta niciodata haina uitata in cuierul de pe holul de langa biroul sefului, unde era amplasat nefericitul cuptor cu microunde. Nici colegii mei
- sediul a trebuit sa fie abandonat definitiv. Dupa 2 saptamani de stat cu usile si ferestrele vraiste, mirosea ca la crematoriu. Nici zugravitul nu a rezolvat mare lucru, desi a costat mult mai mult decat milionul in plus la leafa bietului Paulica
- a trebuit schimbat tot mobilierul. Prinsese miros de privata comunala, cu imbunatatiri de mahon nobil
- cuptorul respectiv n-a mai fost bun nici pt tiganii care treceau prin zona sa ridice deseurile. “Da’ ce-ati facut, manca-v-as, v-ati uscat cainele in cuptor si l-ati uitat acolo?!”, ne-au intrebat ei si au renuntat sa-l mai ia
- Luminita a facut hepatita. De greata. Acum sufera si de constipatie cronica si colon iritabil, pt ca orice drum la toaleta pt cuvenita usurare ii da frisoane
- Seful a pierdut un contract banos de publicitate cu o mare agentie. Clientii au intrat la banuieli vazand ca El Lider Maximo se tot codeste sa-i invite in sediu si se intalneste cu ei prin restaurante si hoteluri. Probleme de bonitate, daca nici sediu nu-si permit - si-or fi zis ei si dusi au fost. Pt ca zgarciobul nici macar n-a vrut sa inchirieze temporar un alt sediu.
- chiar daca lucrez acum altundeva, eu nu mai vin cu mancare de acasa si cu atat mai putin nu concep sa o mai incalzesc la microunde. Si asta ma costa al naibii. Unde mai pui ca am fobie la electrocasnice
Ziceti si voi, acum. Nu era mai ieftin sa-i fi dat amaratului blestematul acela de milion in plus?

silviu_dodo 30-09-09 18:22

In curtea unei biserici lucra mesterul Gigel. Si bate el un cui intr-o scandura, cand la un moment dat isi da ditamai ciocanul

peste deget. Incepe Gigel:

- Sa-mi bag ****, f***-** m***** ma-tiiii de ciocaaaaan....si tot asa ...injuraturi la greu..

Moment in care il aude un popa si ii zice:

- Fiule, nu e frumos sa injuri in biserica.

Apoi il ia cu lectura... si intr-un final ii zice:

- De acum incolo cand mai ai accidente, nu injura, spune: “Apara-ma Doamne!”

A doua zi, Gigel taia cu fierastraul o bucata de lemn. Taie el, taie, cand, la un moment dat, scapa fierastraul si isi taie un deget.

Gigel:

- Apara-ma Doamne!.. In acel moment, degetul taiat se ridica de pe jos si se sudeaza la loc pe mana, ca prin miracol.

La care popa:

- SA-MI BAG ****!!!

Flow 01-10-09 08:52

Baiatul ciobanului se hotaraste sa ii zica tatalui sau ca e gay. Intr-o dimineata se ambitioneaza si zice: “Auzi, tata!! Sunt GAY…” …ciobanul sta, se gandeste si il intreaba: “Baiete!! Ai costum Armani??” “…Nu…” “Folosesti parfum Boss?” “…Nu…” “Dar masina Porsche ai?” “Stii bine ca nu am…” “Mai baiete! Tu nu esti gay, esti un poponar de rand…

silviu_dodo 01-10-09 08:53

1 Attachment(s)
barbati blonzi?Attachment 1108336

danielS777 07-10-09 10:47

In comunism , oamenii treceau mai usor peste acele vremuri daca faceau haz de necaz! Vezi un top cu bancuri de atunci:
10) Ce-a fost inainte: oul sau gaina? Mai inainte au fost de toate. (cules pe 12 noiembrie 1979)
9) Ce-i mai rece si mai rece decat apa rece? Apa calda. (17 ianuarie 1985)
8) Cand a plecat de-acasa, Prunariu i-a lasat mamei un bilet pe masa: „Am plecat in Cosmos. Vin peste o saptamana”. Cand vine, gaseste pe masa un bilet de la maica-sa: „Am plecat dupa branza. Nu stiu cand vin”. (26mai 1981)
7) Un tip trecea pe strada tinand in mana, cu mare grija, un sul de hartie igienica. Trecatorii il priveau invidiosi, iar unul chiar l-a intrebat: „Nu va suparati, de unde l-ati luat?”, „Acum cateva minute l-am scos de la Nufarul.. .”
6) La usa unui apartament suna un pusti: „Tanti, ai facut supa?”, „Da, puisor, vrei sa gusti si tu?”, „Nu, multumesc”, „Atunci, de ce-ai venit?”,„Te roaga mama sa ne imprumuti si noua osul”. (6 decembrie 1982)
5) Din dispozitia lui Ceausescu s-au facut experimentari si incrucisari de meri, pentru a se crea un soi de mar pitic, de numai 50 de cm, pe care sa-l poata culege si "Soimii Patriei". (28 septembrie 1983)
4) Ultima dorinta a romanilor, privind familia Ceausescu: sa moara Nicolae, iar Elena sa traiasca din meditatii la chimie! (28 decembrie 1988 )
3) De ce a luat comuna Scornicesti titlul de „Erou al noii revolutii agrare”? Pentru ca a crescut cel mai mare bou.
2) De ce n-a luat si comuna Petresti titlul de „Erou al noii revolutii agrare”? Pentru ca anul acesta nu s-a acordat titlul si pentru cea mai mare vaca. (3 ianuarie 1987)
1) Un militian prinde o pereche facand dragoste intr-un boschet. Ii duce la sectie si, de aici, in fata tribunalului. La proces, fata e felicitata pentru patriotism si baiatul pentru initiativa. Militianul e arestat pentru intrerupere ilegala de sarcina. (17 martie 1984)

Laura-Magdalena

Yackone 09-10-09 23:07

gata ...s-a terminat smecheria...

https://www.220.ro/4pZ5ZlrCB1/Cel-Mai...rie-Next-Level

Flow 10-10-09 10:28

Gigi gali WRC

Cu ceva timp in urma Gigi Gali la o etapa de campionat mondial a facut tot ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=ewxrNSOKFow , si nici acuma nu se stie daca omul a scapat o dupa care a redresat o sau chiar asa a vrut sa i iasa.
Indiferent cum a fost a iesit mirific.

danielS777 10-10-09 17:11

Re: Gigi gali WRC

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2707369)
Cu ceva timp in urma Gigi Gali la o etapa de campionat mondial a facut tot ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=ewxrNSOKFow , si nici acuma nu se stie daca omul a scapat o dupa care a redresat o sau chiar asa a vrut sa i iasa.

Cat despre Gigi Gali...e fff tare tipul...numai in drift abordeaza cam orice viraj.

sKyNeT 10-10-09 17:13

1 Attachment(s)
prin rasnov :)

Bigu 15-10-09 20:55

http://izismile.com/2009/10/15/never...le_0_8_mb.html

VWluci 16-10-09 14:42

Ma abtine...e de ras pentru cel din masina, dar in rest...sa ii rupi picioarele.

bogmotorsport 18-10-09 11:09

Re: Gigi gali WRC

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2707369)

da flow,uite aici un best of...nu stiu cum sa-i zic,inconstient sau extraordinar de talentat.Mai de graba cred ca le are pe amandoua...
https://www.youtube.com/watch?v=naGHAUUeepI&feature=fvw

bogmotorsport 18-10-09 11:13

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 2722224)

e de ras dar daca am fi fost noi in statie era de plans...un jegos si el si taratura aia din dreapta lui

Yackone 18-10-09 16:34

https://www.youtube.com/watch?v=NG1JP...eature=related

enjoy;)

Paul 18-10-09 22:36

https://www.youtube.com/watch?v=UFZgqCt24Js :lol:

danielS777 20-10-09 13:06

Re: Brasovul ... de odinioara!

Salut!

Foarte frumos acest thread.
Cine ma poate ajuta cu aceste poze pe o rezolutie mai mare?

Multumesc!

Sonny 21-10-09 08:52

Are cineva poze de prin 2000, cam asa, cand pe saturn mai era tramvai, pe Kogalniceanu erau 2 sensuri, in steagu la MC era semafor, pe lunga nu era sens unic etc...

pebbles 23-10-09 10:23

dragostea doare......chiar doare
https://www.youtube.com/watch?v=f3sX3...layer_embedded

silviu_dodo 25-10-09 06:26

http://us.mg3.mail.yahoo.com/ya/down...Inbox&inline=1

danielS777 26-10-09 12:30

Cele mai bune/proaste seriale TV

Astea sunt cele bune seriale care le-am vizionat pana in ziua de azi.

1. Heroes
2. Lost
3. Prison Break
4. 24
5. Married with Children
6. Baieti buni
7. Toate pînzele sus
8. Day Break
9. The 4400
10. Mortal Kombat: Conquest
.
.
.

Mai detin si altele care nu le-am vazut "Dexters Laboratory, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z, South Park, The Pirates Of Dark Water, Pimp My Ride, Pimp My Ride UK, Gilmore Girls, Desperate Housewives".

Despre "Dexter" am auzit ca merita vazut...poate va fi urmatorul.

Care sunt preferatele voastre?

didi777 26-10-09 15:26

Re: Cele mai bune/proaste seriale TV

pt mine faine au fost...
Married with Children
Gilmore Girls
Dinastia Tudorilor
7 Heaven
.... si da Dexter merita vazut

didi777 26-10-09 17:38

O idee foarte buna sa postezi aceste poze :woowoo:

Frumos Brasovul de odinioara ca si cel de astazi ;)

Tzzantaru 26-10-09 20:30

+1 pentru Married With Children.dupa parerea mea cel mai tare serial de comedie.
Joey , Two and a Half Men ,Dexter , South Park , The Pirates Of the Dark Water ,

EaGle 26-10-09 20:33

Eu de mic ma uitam la Smallville....si inca ma uit, mi-a ramas in reflex :) ... e misto serialul, pare poate un pic copilaresc...dar merita :)

Flow 26-10-09 22:33

REGULAMENT

Cand aveti un pic de timp liber zic eu ca n ar fi rau sa cititi regulamentul https://forum.4tuning.ro/announcement...=50&a=125.html

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2410438)
9. NU se acceptă abaterea de la profilul unui forum. Daca este forum despre masini, atunci se vorbeste numai despre masini. Subiectele "violatoare" vor fi mutate fără avertisment în forumurile corespunzatoare sau vor fi şterse.

14. Ultima şi cea mai importantă - dar oarecum evazivă – regulă recomandă menţinerea discuţiilor în cadrul obiectivului principal al acestui forum - MAŞINILE ! Vor fi descurajate în mare măsură discuţiile total pe dinafară - chiar şi în cadrul secţiunilor generale.

cRbL 26-10-09 23:35

@ flow:se poate foarte bine muta la "tot ceea ce nu poate fi incadrat". mod wannabe.

O.T. sunteti slabutzi...sa zic si eu ?

Smallville
House
Supernatural
Dexter
Heroes
Bones
Fringe
Gossip Girl
Stargate Universe
The Vampire Diaries
One Tree Hill
How I Met Your Mother
Lost
The Big Bang Theory
Dollhouse
FlashForward
True Blood
Californication
Ghost Whisperer
Merlin
Scrubs
Defying Gravity
Sanctuary
Monk
90210
Two and a Half Men
Friends
Chuck
Prison Break
Psych
Entourage
Weeds
Lie to Me
Greek
Legend of the Seeker
Stargate Atlantis
Battlestar Galactica
Stargate SG-1
Lost
The O.C.
7th Heaven
90210
The X-Files
Jake 2.0
Harper's Island
Invasion
Surface
Kyle XY
Friday Night Lights
The 4400
My Name Is Earl
Alias
10 Things I Hate About You
18 Wheels of Justice
Accidentally on Purpose
si ar mai fi multe dar nu imi aduc acum aminte si mi-e lene sa caut...

Catalyn 28-10-09 14:07

Divertisment

1 Attachment(s)
Ce mai primesc si eu pe mail!:lol:

VWluci 28-10-09 20:18

Two and a half man cel mai bun serial de comedie, e clar.
Clanul Soprano
Oz

Bigu 31-10-09 19:53

WEnO: ba ce faci?
WEnO: ba fgm raspunde
Alin33: nu este alin sunt tatal lui
Alin33: dar ce inseamna fgm ?
WEnO: facem gratar maine….

pebbles 31-10-09 23:41

preaaaa tareee :hahano::hahano::hahano::hahano::hahano::hahano:

pebbles 01-11-09 00:44

http://www.necurat.ro/2009/08/11/droguri-la-volan/

http://www.cetatea-crestina.org/cgi-...milia/login.pl (a se observa butonul de log in)

https://www.youtube.com/watch?v=HbiPS...ayer_embedded]

danielS777 02-11-09 10:42

Banc:

Ion a sarutat-o pe nevasta-sa pe obraz si a adormit. Cand s-a trezit, a vazut
un tip ciudat care statea la capul patului, imbracat cu o roba alba:
- Cine dracu? esti? intreaba Ion, si ce cauti in dormitorul meu?
- Asta nu e dormitorul tau, iar eu sunt Sfantul Petru
- Adica .. sunt mort?! Nu se poate! Mai am atatea lucruri de facut in
viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie ? trebuie sa ma
trimiti inapoi!
- Ok .. poti sa te reincarnezi dar .. nu te putem trimite inapoi decat ca
un caine sau o gaina.
Ion a fost devastat, dar stiind ca era o ferma nu prea departe de casa sa,
a rugat sa fie trimis inapoi ca o gaina. Flash de lumina si *poof* s-a
trezit acoperit de pene si ciugulind de pe pamant.
- Nu e chiar asa de rau, s-a gandit Ion, pana cand a simtit o chestie
ciudata crescand in el. Cocosul s-a dus la el si i-a zis
- Deci .. tu esti gaina cea noua? Cum iti place prima zi aici?
- Nu e chiar asa de rau, zice Ion, dar am asa o senzatie ciudata, de parca
o sa explodez
- Ovulezi, nu-mi spuine ca n-ai mai facut niciodata un ou?
- Niciodata!
- Eh .. relaxeaza-te si lasa sa se intample.
Cateva secunde (destul de incomode) mai tarziu, un ou iese de sub coada
sa. Un sentiment intens de relaxare il cuprinde, iar emotiile il
coplesesc, devenind mama pentru prima oara. Cand a facut al doilea ou,
sentimentul de fericire a fost si mai coplesitor si a stiut atunci ca
reincarnarea sa ca gaina a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat
vreodata!
Cuprins de fericire, a continuat ? si exact cand trebuia sa scoata si al
treilea ou, a simtit o lovitura incredibil de puternica in ceafa si a
auzit-o pe nevasta-sa: IOANE!!! Trezeste-te dracu? betiv nenorocit! TE
CACI IN PAT!

pebbles 04-11-09 17:04

http://www.indraznestesitu.ro/filme_entry.asp?i=164

pam pam!

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning