![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
6 Attachment(s)
Prima achizitie pe 2011 ...
Nu era in plan, dar am facut un efort si am luat-o. Macheta este absolut impresionanta, mai ales prin dimensiunile foarte mari. Am pus si cateva poze alaturi de bmw x6 pentru a va putea face o idee despre dimensiunea ei :) |
Fără cuvinte! Superb... un adevărat gigant īn colecţia ta !
|
Este intr-adevar foarte frumos.L-am vazut si eu live la Autoart.Este frumos dar si 1.500 de roni unu mi se pare destul de :rolleyes2:shock: .Oricum superb si sa il stapanesti sanatos!
|
O achizitie de vis!:shock:
|
Dar repede te mai misti! :D:D:D
|
Acum doua zile ma uitam la ea si ma intrebam cine face efortul asta cu banutii..felicitari man o super achizitie:!::!:
|
Asta da! Ai inceput frumos anul.
|
Vorba lui model collector, repede te mai misti ;) Absolut superb!
PS De curiozitate ce diagonala are monitorul din spate? :D |
Ma bucur ca va place macheta. O sa urmeze la prezentat imediat ce imi fac timp. Este e o macheta ce merita macar vazuta live. Chiar daca nu e cea mai detaliata macheta, impresioneaza prin realizare si dimensiune.
@:e30_eVG3n - monitorul are 22", iar macheta are peste 60cm lungime. |
Quote:
Desi detaliile nu sunt punctul ei forte, este ceva de vis...SUPERB!:peace: Astept o poza cu ea incarcata cu machete:-P |
:shock::shock::shock:
Genial de superba aceasta achizitie, in continuu ma uimesti cu achizitiile tale. Sunt curios cam cate kg are macheta si mai ales unde o sa o expui. |
Sa te vedem ce vinzi acum ca sa-i faci loc in garaj :)):)):))
|
Quote:
incape un 1:18 in spate? |
Nu numai una...:lol::lol:
|
Quote:
|
Mie mi arata ca un autobuz imbracat in tabla...:D...dar daca tie ti place...:lol:
|
Foarte frumos transportorul, extraordinar de-a dreptul. E imens. Ocupa ceva loc, nu?
|
Frumos, dar parca prea ocupa mult loc!:shock: Ai cu ce transporta masinile acum:lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
wow!....intr-adevar mare mare mare.....foarte interesant sa il faca la 118 si foarte curajos din partea lor....cam scump dupa parerea mea totusi....
|
Acum nu ai scapare,trebuie sa iti achizitionezi si Porsche-urile din acea perioada!:D
Uite am gasit pe un site cateva poze originale: http://forums.autosport.com/lofivers...63980-950.html Aici apar 910(produs de Exoto) si 917(produs de Autoart),la fel si T2 achizitionat de curand.In orice caz cand voi da de bani macheta asta cu siguranta va intra in colectia mea,e absolut bestiala!:shock::D |
Ce frumos.....ce-mi place.
Ba Andrei eu iti propun asa...Sa-ti iei numai camioane din astea si sa-ti bagi toate machete in ele. Si in felul asta nu-ti mai faci vitrina:dance: |
Da, exact cum ai zis si tu intra machete joase. Ce noroc pe mine ca am 910 :D
|
Andrei, ai rezolvat problema prafului pentru 4 machete. Le asezi in Porsche inchizi usile si gata.
Misto masinaria. Bravo. |
Foarte tare ! Să o stăpāneşti sănătos :D
|
Neah nu e prea frumoasa ca macheta...e bestiala:D e intr-adevar de vis si daca nu ma insel cred ca e scumpitatea colectiei:D:Dsa le stapanesti sanatos pe toate!Felicitari:-)
|
1 Attachment(s)
Intr-un final am intrat si eu in randul lumii. Azi am primit vitrina si am reusit sa o si echipez. Au intrat fix102 machete, iar alte 4 sunt pozitionate tot in cutii. Aranjatul lor pe raft nu e definitiv, dar momentan sunt foarte multumit :)
au aparut si 2 machete noi: bmw x5 (e53) - kyosho 1:18 si dodge viper gts - autoart. ambele sunt destul de vechi si destul de rare asa ca pot trece peste alte detalii cu usurinta. mai multe poze cu vitrina aici: https://forum.4tuning.ro/583-discutii...ml#post4006023 |
Quote:
Frumosa si foarte incapatoare, bravo:!: |
Felicitari :D
|
Superba vitrina Andrei!
O achizitie necesara! |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Multam' de complimente. Probabil cat de curand voi transforma si vechiile rafturi intr-o vitrina pentru 40 modele, dar sa vedem cum ma descurc cu bugetul de achizitii.
Dodge Viper GTS-R - AutoArt 1:18 O macheta rara, dar lucrata destul de bine pentru vremea ei. A suferit ceva probleme in timpul transportului, insa cu ajutorul lui dorin_cdg e ca noua :shock:. |
Arată foarte bine. Ce anume a suferit la transport dacă nu e secret?:)
Şedinţele foto sunt din ce īn ce mai reuşite, fundalul asta negru scoate foarte bine īn evidenţă machetele deschise la culoare. |
frumos!nu am mai vazut...daca poti da-mi un pm te rog cu pretul de achizitie
|
Merci. Momentan nu am un obiectiv foarte bun pentru pozat machete, dar poate cu timpul progresez si in domeniul asta.
Macheta a venit cu diverse elemente desprinse din cauza proastei ambalari. |
Quote:
|
Măcar acum este bine...:)
De ce nu ar fi bun obiectivul? ce anume nu īţi convine la el? şi eu tot 18-55mm şi poţi scoate ceva mai multă claritate din fotografii (cu machete sau alte obiecte statice) dacă laşi o diafragmă mai īnchisă (f>11 de exemplu) pentru mai mult depth of field (mai puţin blur deci). |
Nu tin minte sa fi vazut asa frumusete de Viper pana acum, felicitari e mortala la detalii si cu decalurile astea:!:
|
Foarte tare Vipera...imi place foarte mult masina in sine(Viper 1) dar mai ales varianta racing...o buna achizitie, spor!
|
Piesa de piesa macheta, viu colorata, plus ca nu am vazut-o pana acum, o premiera pentru mine.
A incaput in vitrina ta de supermodele? :evil_laug |
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning