Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

Aaronnel^ 01-03-07 18:31

Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU

Ohoo .. au ieshit super .... buna treaba TAU ... keep up the good work

adi.schumi_tm 01-03-07 18:32

Frumos lucrate fetele de usi...

claudiu lucian 01-03-07 19:16

fetele de usi fara aerograf??tu erai nebun dupa aerografe:lol:
inauntru, in incina pt boxe e spuma polieuritanica? adik d'aia d termopane? o izolare sau pt ce e aia? o tai in forma magnetilor?

bafta

B-69-TAU 01-03-07 19:17

incerc sa umplu spatiile goale sa nu treaca aerul pe unde vrea el... un fel de incinta...

Xel'Naga 01-03-07 23:47

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 776892)
fetzele de usi sunt gata vopsite mai trebuiesc montate pe ele dif-urile si gata le montez pe masina asta cel mai problabil maine seara...
poze cu masina in service ..

Frumos taule :lol:
Le-ai facut negre pana la urma :rolleyes2
Bravos amigo ... te admir colegule de club si prieten :oops:

MARI_NSL 02-03-07 00:07

super tare au iesit fetele de usi .. bravo tau-le ...a meritat munca ;)

NOSdriver 02-03-07 22:33

tare rau! :)

Roshu 03-03-07 19:07

e tare masina.....cum ai facut ceasurile de bord?....sunt curios.....presupun ca ai montat leduri in bord....

Jupanu_malan 04-03-07 15:20

Bestiale fetze de ushi frate.......esti de invidiat...........succes in continuare shi spor la treaba...............acum am inceput shi eu la treaba........sper sa te ajung ...:P:P:P:P...(glumesc).......esti tare.........

gabitu2007 04-03-07 16:06

e super masina ,si vezi ca a inceput sa te copie lumea cu modelu de capota (cere si u drepturi de autor ) multa bafta

DeLuka 05-03-07 12:29

Ti-a fost mila sa bagi si autogenu' in ea.
Oricum nota mea e +10 vecine.

HR-04-TLL 05-03-07 12:32

Frumoasa fara nici un cuvant
bafta

silviuGreseala 05-03-07 15:32

imi place masina ta, si ti-as pune aceasi intrebare de mai sus cum ai facut becurile in borD??????

ice_adryan 05-03-07 22:21

super tare... m-ar interesa si pe mine triplele..si bordul..... si fetele de portiere..din ce material le=ai facut...?

Outta Control 07-03-07 13:07

You rull dude!!!

B-69-TAU 07-03-07 13:44

in ceasurile din bord sunt circa 40 de leduri marca zexstar, si au fost inlocuite bucatile de tabla cu plexi-glass!
fetzele de usi sunt facute din fibra de sticla iar triplele sunt din plaxi-glass...

TSC-Us 07-03-07 19:51

cea mai tare dacie 1310!

DeLuka 08-03-07 11:09

Super ca aspect dupa cum ti-am mai spus.
Am si eu o curiozitate.
Nu este o masina pentu curse ,pentru ca e ingreunata fara rost cu sistemul audio, si nu este o masina pentru plimbari de placere ca la cat ai bagat in ea iti luai o masina second-hand mai buna decat o Dacia.

BH 07 MDF 08-03-07 11:28

Quote:

Originally Posted by DeLuka (Post 787621)
Am si eu o curiozitate.
Nu este o masina pentu curse ,pentru ca e ingreunata fara rost cu sistemul audio, si nu este o masina pentru plimbari de placere ca la cat ai bagat in ea iti luai o masina second-hand mai buna decat o Dacia.

Si care e curiozitatea ? :lol:
"e ingreunata fara rost de sistem audio" ... :lol:
Proprietarul a vrut sa faca masina de show si cred ca a reusit f.bine.;) .Nu pt.curse sau 'plimbari de placere' :lol: :lol:

iasi_drifter 08-03-07 12:08

la unii capul e ingreunat fara rost :lol:

B-69-TAU 08-03-07 17:10

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 787739)
la unii capul e ingreunat fara rost :lol:

sa cad de pe scaun la replica asta....:lol::lol::lol::lol:

florentin84 08-03-07 17:16

Quote:

Originally Posted by DeLuka (Post 787621)
Am si eu o curiozitate.

Una e sa ai o masina mai scumpa decat o dacie pe care o are multa lume si una e sa ai o dacie unicat facuta de tine cu foarte multa munca si sudoare! Nu mai am nimic de zis doar noroc la succes in ceea ce iti propui TAU.

Veve 09-03-07 05:12

Uite chiar imi pare rau pentru remarca facuta la inceputul acestui thread... Imi retrag cuvintele si pot sa zic ca e cea mai reusita dacie ever :D.. inainte sincer nu-mi placea... da` acum pot sa zic, ca a iesit chiar marfa... tine-o tot asa

B-69-TAU 09-03-07 18:20

12 Attachment(s)
"mici" imbunatatiri la sistemul audio!
am reusit zilele trecute sa termin de montat usile din fibra...poze...

claudiu lucian 09-03-07 18:44

criminal!!!!

sorin_sorin95 09-03-07 19:03

Superba. M-ai lasat fara cuvinte,dar incearca sa scapi de mocheta aia rosie din punctul meu de vedere nu prea da bine pe masina.

pesteimputit 09-03-07 19:45

pot sa te intreb ce dumnezeu faci cu vrx si lrx pe dieci?????
in rest ca masina de show realizarea e ok

Bigu 10-03-07 10:56

au iesit f frumos!

DACIA-Wrc 10-03-07 13:45

eu sunt prost prost prost
daca tu ti-ai scos clantele, si yalele cum dracu mai sta prinsa usa de caroserie?
ca am vazut ca le-ai si chituit...la curbe nu se deschid? ce sistem de inchidere ai?
nu stiu daca yala si clanta is cuvinte potrivite broasca? se zice la treaba aia ce se prinde pe stalp si tine usa sa nu se deschida?
mno acolo ce-ai facut?

Gabi 10-03-07 13:51

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 790657)
eu sunt prost prost prost
daca tu ti-ai scos clantele, si yalele cum dracu mai sta prinsa usa de caroserie?
ca am vazut ca le-ai si chituit...la curbe nu se deschid? ce sistem de inchidere ai?
nu stiu daca yala si clanta is cuvinte potrivite broasca? se zice la treaba aia ce se prinde pe stalp si tine usa sa nu se deschida?
mno acolo ce-ai facut?

Si eu ma intreb asta de mult timp, da' mi-a fost rusine sa spun ceva :oops:

Hai ma nene, chiar atat de stupid ? :shock:

B-14-BYE 10-03-07 16:35

pacat ca sunt Dieci.. gama cea mai ieftina si cea mai slaba de la Hertz.. tu te-ai gandit ca sunt Hertz.. dar sunt gama cea mai proasta de la Hertz.. eu zic ca sunt multe alte difuzoare mult mai bune ca Dieci !

pilula20 10-03-07 17:28

dieci se aud foarte bine...si din cate stiu eu statia AUDISON VRX e special pt difurile dupa fatza adica....hertz hi-energy...;)

iasi_drifter 10-03-07 21:29

nu ma pricep la calitatea difuzoarelor de masina dar si ca aspect ma asteptam la ceva mai spectaculos. fetele de la portiere negre, sitele alea de la difuzoare negre, abia daca distingi ceva mai ales cand e lumina mai difuza. Eu zic ca ar trebui sa existe cercuri de alta culoare pe difuzoare (probabil alb) care sa contrasteze cu negru si sa puna in evidenta faptul ca acolo sunt difuzoare. ca asa totul fiind negru nu iese nimic in evidenta.
ar fi fost oricum mult mai spectaculos daca ai fi avut niste difuzoare pe care sa le fi putut monta fara acea sita. macar sa ai o protectie mai arisita gen asta: http://www.hendoncarstereo.co.uk/tro...ts/spr17ls.jpg
cand am vazut fetele am zis ca nu-i adevarat si ma asteptam sa fie si mai misto dupa ce puneai difuzoarele dar nu stiu nu au avut impactul la care ma asteptam.
daca nu le schimbi macar as zice sa vopsesti niste cercuri albe pe ele

B-14-BYE 10-03-07 21:37

pai hi energy e altceva.. Dieci e altceva:P dieci costa in jur de 3mil. hi energi in jur de 7-8mil

alexblondul 11-03-07 00:54

acuma sa o luam rational ... si sa fim sinceri ... daca ai bani faci ce vrei tu ... daca ai bani faci o replica perfecta a lui TAU ... bani conteaza ..

B-69-TAU 11-03-07 00:58

cu difurile astea "ieftine" cum zici tu am luat locul 3 la sound quality la un mare concurs de muzica asa ca....
la ce experienta ai tu in domeni de muzica ar fi mai bine sa te lasi de comentarii inutile...
si cu lrx-ul ala amplific 10 dif hertz asa ca idee sa stii si tu...

pilula20 11-03-07 01:20

TAU au iesit foarte bine fetzele de usi....si cu mastile de la hertz mie mi se pare ca da super bine....o singura culoare asa....negru ;)...
i-ar la faza cu difurile ai perfecta dreptate cu acele hertz dieci....pe dacie se aud foarte bine ;)

DeLuka 11-03-07 02:33

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 787661)
Si care e curiozitatea ? :lol:
"e ingreunata fara rost de sistem audio" ... :lol:
Proprietarul a vrut sa faca masina de show si cred ca a reusit f.bine.;) .Nu pt.curse sau 'plimbari de placere' :lol: :lol:

Tu nu ai inteles sau nu ai citit celelalte postari ale mele legate de acest subiect.
Nu am spus ca nu e frumoasa. E super!!!
Doar ca nu imi dadeam bine seama in ce categorie vrea sa se se incadreaze.
Masina de lux si confort sau masina preparata pentru curse.

iasi_drifter 11-03-07 11:01

asta e masina TUNATA (optic si audio in principal), daca poti sa intelegi termenul asta. esti pe forumul 4TUNING.
conceptul principal nu a fost de masina de lux si confort si nici de masina preparata pentru curse!

B-69-TAU 11-03-07 19:55

masina e de show nu de curse-lux-si alte prostii...
demo car

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning