Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

22VIN 23-12-08 13:09

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1937856)
stiu ca nu s-a mai vb de ceva timp pe aici ...dar sa va zic o chestie ....

o sa incerc sa fiu cat mai scurt...o fata tot ma intreba daca vreau sa fiu cu ea ...la prima faza parea ca face misto ...eu ca sa fiu mai zmeu ..nu prea ii dadeam importanta ..."orgoliu"
1 zii 2....in ultima seara am zis ca daca mai zice ceva pana la urma cedez...sa vad iese ceva sau nu ...prea tarziu ...deja se combinase cu altu ...atunci am zis ...ca doar facea misto de mine in primele seri ....
ce aflu azi ...din surse sigure....ca nu facea misto ...si chair a vrut ...doar ca eu nam actionat...si nu i-am dat importanta si ea a crezut ca eu nu vreau (si arata chiar bine)

referitor la un post care il scria cineva ...ceva de genu """"ca sa nu ii dai importanta ...ca sa te faci ca nu o vezi ....sa pari indiferent """....pierzi in unele situatii

ceao ...am sa vad ce fac acum ...paote poate mai vrea:lol:

am patit si eu:)) si cu mai multe fete... o data am reusit s-o "fur" pe una de la ala, desi nu-mi sta in caracter

RA_2fast4u 23-12-08 13:46

Quote:

o sa incerc sa fiu cat mai scurt...o fata tot ma intreba daca vreau sa fiu cu ea ...la prima faza parea ca face misto ...eu ca sa fiu mai zmeu ..nu prea ii dadeam importanta ..."orgoliu"
1 zii 2....in ultima seara am zis ca daca mai zice ceva pana la urma cedez...sa vad iese ceva sau nu ...prea tarziu ...deja se combinase cu altu ...atunci am zis ...ca doar facea misto de mine in primele seri ....
ce aflu azi ...din surse sigure....ca nu facea misto ...si chair a vrut ...doar ca eu nam actionat...si nu i-am dat importanta si ea a crezut ca eu nu vreau (si arata chiar bine)

referitor la un post care il scria cineva ...ceva de genu """"ca sa nu ii dai importanta ...ca sa te faci ca nu o vezi ....sa pari indiferent """....pierzi in unele situatii

Ah, nu ai inteles ideea. E o cu totul alt fel de indiferenta.. la tine nu a fost indiferenta a fost prostie :)) ... toti o mai patim din cand in cand sa dam cu picioru la chestii de genu. Tu trebuia sa ii zici ca da? daca vrei ceva scoate-ma in oras la un suc... si iti dadeai seama cum sta treaba... nu aveai nimic de pierdut :)

Si nici acum nu ai nimic de pierdut, daca nu il cunosti pe ala cu care s-a combinat, poti sa ii dai inainte si sa o scoti in oras si vezi ce iese :->

Most_Wanted 25-12-08 09:42

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1938086)
Ah, nu ai inteles ideea. E o cu totul alt fel de indiferenta.. la tine nu a fost indiferenta a fost prostie :)) ... toti o mai patim din cand in cand sa dam cu picioru la chestii de genu. Tu trebuia sa ii zici ca da? daca vrei ceva scoate-ma in oras la un suc... si iti dadeai seama cum sta treaba... nu aveai nimic de pierdut :)

Si nici acum nu ai nimic de pierdut, daca nu il cunosti pe ala cu care s-a combinat, poti sa ii dai inainte si sa o scoti in oras si vezi ce iese :->

Il cunosc pe baiatu celalt....indiferenta mea a fost asa deoarece parea ca are chef de mistouri...era prea multa lume in jur ..i-am spus sa vorbim cand mai dispare din lume.....dar sti ce ...m-am vazut cu ea acum vreo 2 zile 3....si parca ..nu mai sunt asa de interesat...sincer ...parca mi-a disparut chefu....nu stiu dece dar chiar nu mai imi pare rau pt zilele alea...:rolleyes2

edit...idea cu indiferenta nu fost ceva gen insipirat de pe forum de aici...sau sa incerc sa iasa ce zicea unu cu indiferenta...nu ....

Korne 25-12-08 12:05

Quote:

ma repet: chestiile astea sunt prea tipice...pt o fata de 16 ani! stii, nu e fizica sa poti anticipa reactia... ideea e ca ar trebui sa gandesti cat mai simplu si mai corect... si sincer, nu cred ca daca ti-ar fi placut de ea ar fi fost orgoliu mai mare! iar daca spui ca esti atat de orgolios, atunci nu iti place de ea... poate fi cea mai frumoasa, daca nu iti place de ea, nici nu are rost... eventual daca vrei sa completezi vreo lista de-a lui Schindler...altfel, nu ar fi mers, deloc...atunci pt ce atata mantuiala?

sezione91_blue 12-01-09 11:16

Cum agati o fata? Simplu:
Iti iei o Dacie cazuta...ruginita ( nu masina conteaza...) dai drumu la Gutah...la semafor descizi geamurile si la prima fata pe care o vezi strigi " Hai gagicooo ! Esti belea ! :shock: Hai Cichichi Iauzi "fa" am masina cu muzica" .
Cu siguranta iti va cade in brate :D

Sasha 12-01-09 11:22

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1974979)
Cum agati o fata? Simplu:
Iti iei o Dacie cazuta...ruginita ( nu masina conteaza...) dai drumu la Gutah...la semafor descizi geamurile si la prima fata pe care o vezi strigi " Hai gagicooo ! Esti belea ! :shock: Hai Cichichi Iauzi "fa" am masina cu muzica" .
Cu siguranta iti va cade in brate :D

mi-ai adus aminte de un taranus... eram in Ranca cu mai multi prieteni.. si dupa mai mult vin fiert copilu' ii dadea lectii la un tip..si suna cam asa : "Ba, deci daca vrei sa agati o fata pune-i vere o manea adevarata sa stie ca ai valoare!!!" Pot sa spun ca am lesinat de ras...

sezione91_blue 12-01-09 11:24

hahahahhaha cum zicea "Bahoi" : " sa vada ca ai stil" :)))
PS: Daca nu l-ai vazut ...uite-l :D https://www.youtube.com/watch?v=6DXaCByaByk

Sasha 12-01-09 11:30

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1974996)
hahahahhaha cum zicea "Bahoi" : " sa vada ca ai stil" :)))
PS: Daca nu l-ai vazut ...uite-l :D https://www.youtube.com/watch?v=6DXaCByaByk

gagicute, smecherii, arfe =))))) asta merita sa moara in cele mai mari chinuri :|

sezione91_blue 12-01-09 11:32

vezi ca sunt foarte multe "episoade" tipu` e un tigan care insuja manelarii...uita-te la Video Bahoi - parazitii si daca esti atent o sa remarci injuratura pentru manelari :D

Sasha 12-01-09 11:33

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 1975017)
vezi ca sunt foarte multe "episoade" tipu` e un tigan care insuja manelarii...uita-te la Video Bahoi - parazitii si daca esti atent o sa remarci injuratura pentru manelari :D

o sa ma uit si o sa fiu atenta:twisted::lol: Merci pt video;)

StreetStyle22 12-01-09 17:01

Depinde ce vrei sa agatzi,daca vrei o manelista,evident ii pui o manea daca atat te duce mintea,acum is fel si fel de fete.Totusi nu cred ca o agati ca ii arati "valoarea" printr-o manea.

Mustang 12-01-09 19:46

Depinde cu cine vorbesti. :lol:

StreetStyle22 12-01-09 21:44

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1976399)
Depinde cu cine vorbesti. :lol:

+1. Cel mai usor din ziua de astazi e sa agati o pitipoanca,nu iti trebuie minte,iti trebuie haifaiv,un wc,o oglinda,un telefon cool,haine cool,freza obligatorie ceva in genul _// sa ai suvite blonde,sa te dai cu fond de ten(am vazut si la baieti,eu am ramas prost):lol: ,si minim 20 de manele pe telefon a si sa fii shukar. Parerea mea..

Marian_nebunu 21-01-09 18:34

sa va spun cum fac eu daca vreau sa ma culc cu o fata....;;)
old fashion way....o scot prin cismigiu...la niste floricele..si un suc...o plimb vreo 2-3 ore:)) ii rup gluznele..dau vreo 3-4 ture de parc:) dupa ce oboseste o asez pe banca:)) unde probabil oboseste mai rau...ca isi rupe gatul dupa toti porumbeii...cand o vad deja cu ochii dati p spate de oboseala...o aduc la mine acasa...o .......... si ii spun "fa eu sunt sefu":-> nu este banc...vrajeala...sau alte chestii:) cateodata chiar asa fac;;)
cu care merge cu care nu :) mall...film..plaza...alte chestii =))))))dar cu majoritatea...cismigiul=)) este solutia fratilor:))si mai mergeti si cu metroul:))

Alex_55 22-01-09 00:28

ii spui ca ai multi, foarte multi bani !

Spark 22-01-09 10:16

si daca o potzi agata doar cu asta ... inseamna ca e foarte foarte proasta

Sasha 22-01-09 11:19

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2000718)
si daca o potzi agata doar cu asta ... inseamna ca e foarte foarte proasta

acum depinde de standardele lui ;)

StreetStyle22 22-01-09 17:01

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2000174)
ii spui ca ai multi, foarte multi bani !

Si daca nu o intereseaza ca ai multi bani ? Si poate cauta altceva,cine stie ce e in capul fetelor in ziua de astazi,numa ele stiu. :lol:
Dar daca vrei una materialista ii spui ca ai multi bani si aia imediat ai agatato.

Mustang 22-01-09 18:02

Daca vrei una materialista trebuie sa ii fluturi banii pe la nas... nu trebuie sa spui ca ai bani, ca nu te crede pana nu spargi cu ea 33000045028547 milioane!

StreetStyle - vezi si tu cum scrii:
numai / si pe aia / agatat-o

Ja_Rule 22-01-09 19:05

vezi că din greseală ti`ai trecut numarul de cont in locul sumei cheltuite cu respectiva fată :D ... o fată o agati doar dacä vrea ea ... nu tine cu fraze de agătat.ro

Mustang 22-01-09 20:19

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2002091)
vezi că din greseală ti`ai trecut numarul de cont in locul sumei cheltuite cu respectiva fată :D

E gol... sa bage mana cu incredere... :lol::lol::lol:

11KPO 13-02-09 01:41

sugi burta, ridici barbia, tragi aer in piept si ..... si fugi :lol:

Griffo 13-02-09 02:13

Nu va spun ca'mi furati tehnica ce pana mea...sau hai fie ce o fi.
Pe haivaiv frate..."ce faci pisi...iesi la un cico/da'mi id'ul tau..peste 10min...u have mail...bang id'ul...apoi pe mess exact ca in clipul celor de la mondenii si la final stand langa un Evo 9 MR :)) tare rau faza...sa nu cumva sa ma copiati ca tehnica e inregistrata la OSIM :D

Psycho 13-02-09 22:15

eu de obicei sunt eu insami :)) si tine :) pica femeile ..

ma iubeste ca pe margineanu :D

B-32-TYC 13-03-09 02:50

pica..adica o i au la fuga rau de tot :))))))))))

aleks 08-04-09 16:49

In fond nu suntem diferiţi prea mult faţă de rudele noastre mai îndepărtate, primatele:
Un nou studiu, realizat de cercetătorii de la Institutul Max Planck din Germania pe cimpanzei sălbatici, a demonstrat că masculii care dăruiesc în mod regulat femelelor fructe au de două ori mai mult succes decât rivalii lor mai “zgârciţi”.

Acelaşi studiu arată că animalele îşi fac planuri pe termen lung, în fond cimpanzei sunt consideraţi cele mai îndepărtate rude ale oamenilor.

Studii anterioare au demonstrat că cimpanzei oferă des mâncare femelelor care nu-şi caută de-ale gurii şi că această generozitate a lor le creşte şansele să se împerecheze, însă s-au descoperit prea puţine dovezi.

De această dată specialiştii au dovezile necesare pentru a demonstra acest lucru dar şi pentru a susţine că, foarte des, cimpanzeii împart mâncare şi cu femelele care nu sunt în călduri pentru a-şi asigura viitoarea împerechere.
Vă sună cumva cunoscut? Ba mai mult, din ultimul paragraf rezultă că cimpanzeii sunt mult mai deştepţi decât destul de mulţi dintre cunoscuţii mei :)

Stefff 18-05-09 00:40

salll:*...vreau si eu sa ma sfatuiti si pe mine cumva...imi place o fata de la mine din clasa de vreo cateva luni...si mi se pare ca si ei i-ar placea de mine,dar nu sunt sigur...si as vrea sa stiu cam cum as putea sa o abordez...pentru ca am avut la un moment dat o sansa,intr-o excursie,dar a intervenit ceva neasteptat(jumatate din baietii care am fost in excursie s-au imbatat de s-au facut praf si noi ceilalti a trebuit sa avem grija de ei ca sa nu se inece cu propria voma:(...a fost destul de neplacut),iar apoi,a doua zi,mi-a pierit tot cheful de vorba cu oricine...ea mai batea apropouri asa cum ca: nu vreau eu sa ma mut cu ea aici?...si chestii dastea...dar ma simteam mult prea nasol si am cam ocolit-o...apoi,dupa excursie...pe la scoala am incercat sa-i zic ca imi place de ea si ca ar fi fost misto sa facem si noi un dans-doua in excursie si ca mi-ar placea sa fim impreuna,dar comportamentul ala al meu de dupa seara aia si modul in care o ocoleam au facut-o sa ma cam evite...ei bine acum vad ca i-a mai trecut dar nu pot sa o mai bag paia c u excursia:)....si sunt cam in pana de idei...cateva sfaturi poate chiar mi-ar folosi:)..ms anticipat

B-32-TYC 18-05-09 01:46

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1999171)
sa va spun cum fac eu daca vreau sa ma culc cu o fata....;;)
old fashion way....o scot prin cismigiu...la niste floricele..si un suc...o plimb vreo 2-3 ore:)) ii rup gluznele..dau vreo 3-4 ture de parc:) dupa ce oboseste o asez pe banca:)) unde probabil oboseste mai rau...ca isi rupe gatul dupa toti porumbeii...cand o vad deja cu ochii dati p spate de oboseala...o aduc la mine acasa...o .......... si ii spun "fa eu sunt sefu":-> nu este banc...vrajeala...sau alte chestii:) cateodata chiar asa fac;;)
cu care merge cu care nu :) mall...film..plaza...alte chestii =))))))dar cu majoritatea...cismigiul=)) este solutia fratilor:))si mai mergeti si cu metroul:))

doamne cat de bine zici !!!!...chiar ieri am facut asa cu o fata(prima intalnire)...am plimbat-o 3 km prin herastrau :))))...doamne..numai aveam chef de nimica.
dupa care am gasit o banca mai retrasa..si ne am giugiulit putin :oops:..

partea a 2 a maine...second date.

dagosh88 18-05-09 06:34

Daca nu ai trantit-o in pat si ai urlat la ea ca disperatul " Fa eu sunt sefu' " n-ai rezolvat nimic.

Mustang 18-05-09 07:45

Quote:

Originally Posted by Stefff (Post 2328065)
salll:*...vreau si eu sa ma sfatuiti si pe mine cumva...imi place o fata de la mine din clasa de vreo cateva luni...si mi se pare ca si ei i-ar placea de mine,dar nu sunt sigur...si as vrea sa stiu cam cum as putea sa o abordez...pentru ca am avut la un moment dat o sansa,intr-o excursie,dar a intervenit ceva neasteptat(jumatate din baietii care am fost in excursie s-au imbatat de s-au facut praf si noi ceilalti a trebuit sa avem grija de ei ca sa nu se inece cu propria voma:(...a fost destul de neplacut),iar apoi,a doua zi,mi-a pierit tot cheful de vorba cu oricine...ea mai batea apropouri asa cum ca: nu vreau eu sa ma mut cu ea aici?...si chestii dastea...dar ma simteam mult prea nasol si am cam ocolit-o...apoi,dupa excursie...pe la scoala am incercat sa-i zic ca imi place de ea si ca ar fi fost misto sa facem si noi un dans-doua in excursie si ca mi-ar placea sa fim impreuna,dar comportamentul ala al meu de dupa seara aia si modul in care o ocoleam au facut-o sa ma cam evite...ei bine acum vad ca i-a mai trecut dar nu pot sa o mai bag paia c u excursia:)....si sunt cam in pana de idei...cateva sfaturi poate chiar mi-ar folosi:)..ms anticipat

Sincer??? Te-ai cam lins pe bot... fetelor le plac baietii care nu se dau in spate... Foarte putine sunt cele carora le plac baietii timizi. E posibil ca, in capul ei, sa se gandeasca ca esti timid.

Abordare? Simplu: te duci la ea... ii spui "Buna, ce faci?" ... si asta e. :) De acolo gasiti voi subiecte de discutie si gasesti si ocazia in care sa o inviti la un cico. :)

B-32-TYC 18-05-09 13:43

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2328212)
Daca nu ai trantit-o in pat si ai urlat la ea ca disperatul " Fa eu sunt sefu' " n-ai rezolvat nimic.

pai dar nici nu vreau...totusi, e prima intalnire...dece sa ma dau la ea din prima si sa zic NUU si la revedere, cand pot sa ma dau le ea fara grija peste 1 sapt.

alex22das 28-05-09 12:58

asta e un topic prea tare :)).... cum sa agati o fata.... depinde de atmosfera si de inprejurari... dar depinde de amandoua persoanele nu numai de baiat sau de fata...

mozolici_hd 29-05-09 10:43

Pentru cel care a scris topicul...hai sa fim seriosi...in ziua de azi nu poti sa agati o fata ducand-o la film...o duci la un suc,la o pizza,la vreun club ceva....unde inviti mai multe perechi...daca inviti mai multe perechi si ei ii esti simpatic atunci se ataseaza singura de tine...desigur trebuie sa mai faci si tuh putin efort:P Exista multe moduri de a agata fete,conteaza doar sa ii cunosti putin personalitatea si sa ii sti ce ii place...apoi e simplu ca bunaziua

87MTX 16-07-09 02:50

cate tehnici , cat romantism :))
cel mai simplu i-ai pus pistolu la cap sau cutitu la gat, :"treci fah acasa ca te omor" ..si vine acasa ti-ai facut treaba, si ramai si cu telefon si bani extra :)))) nu mai cheltui nimica..te mai complici cu filme , cluburi etc =))

aleks 16-07-09 08:04

Doar cu ceva pârnaie binemeritată ;)

Sasha 16-07-09 08:17

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 2489389)
cel mai simplu i-ai pus pistolu la cap sau cutitu la gat, :"treci fah acasa ca te omor" ..si vine acasa ti-ai facut treaba, si ramai si cu telefon si bani extra :)))) nu mai cheltui nimica..te mai complici cu filme , cluburi etc =))

si te trezesti din somn...ud tot 8) stim, stim :lol:

Trixi 16-07-09 08:35

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 2489389)

reeeallly funny.poate totusi ar fi mai bine sa scoti un banc...ca nu vad ca ride cineva.

B-32-TYC 16-07-09 08:58

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 2328128)
doamne cat de bine zici !!!!...chiar ieri am facut asa cu o fata(prima intalnire)...am plimbat-o 3 km prin herastrau :))))...doamne..numai aveam chef de nimica.
dupa care am gasit o banca mai retrasa..si ne am giugiulit putin :oops:..

partea a 2 a maine...second date.

deja au trecut 2 luni, si ne merge super...acuma ne giugiulim in parcare la parc bordei seara dupa ora 00 :oops:..e un badigard pe acolo care ne da tarcoale mereu.

bine ca am scaune de coupe la dacie si se pot rabada in fata, ca altfel nu stiu ce faceam :))))))))))

am investit in ea vro 10 mil cu tot cu benzina :lol:

ovydioo 16-07-09 18:44

mie mi-a iesit intodeauna cu intrebarea: Cand iesim si noi la o tuica fiarta? aaa... si inca ceva si asta cred ca-i regula generala, dc nu dai dovada de civilizatie si cultura sigur nu mai prinzi a doua iesire la tuica fiarta :)

bobby_gsi2 16-07-09 19:01

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 2489622)
deja au trecut 2 luni, si ne merge super...acuma ne giugiulim in parcare la parc bordei seara dupa ora 00 :oops:..e un badigard pe acolo care ne da tarcoale mereu.

bine ca am scaune de coupe la dacie si se pot rabada in fata, ca altfel nu stiu ce faceam :))))))))))

am investit in ea vro 10 mil cu tot cu benzina :lol:

Frate cat iti consuma dacia de ai investit asa mult ? :) Umbla serios la jiglere ca iesi pe pierdere

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning