Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Snoopy 25-05-08 00:04

Re: discutii Satu Mare

Are cineva niste jante de tabla cu tot cu cauciuc ,imprumut pentru maine?Bineinteles daca se doreste contra cost...

quick_silver 04-06-08 14:55

in real.. la magazinele alea de profil.. cum is orange,vodafone.. este un magazin dinasta care vinde ziare,reviste,tigari etc.. acolo sunt sau la chioscuri in oras.. sau omv-uri

Spark 04-06-08 19:27

la real mai erau reviste cu 4tuning.
acuma nu stiu exact daca sunt sau au pe stoc sau ceva.
dar merita sa incerci

quick_silver 07-06-08 22:23

de unde? :lol: si cat ai dat pe el :D ...

Alex2Fast4U 07-06-08 23:36

mergeti la omv`u de pe botizului.. si sunt inca 3 acolo.. :) oricum luna asta apare altu.. :D

Razvan_SM 08-06-08 11:41

L-am luat de la Somesu , de la intrarea aia de la pasaju Corneliu Coposu, da cred ca era ultimul.
Alex, ai idee cam cand ar trebui sa apara?
Edit: costa 9,9 Lei si e revista + supliment cu noul Lancer. Cover car e Masina lu Otzy de la WSR:-P

Snoopy 08-06-08 13:24

Cine se ocupa cu vopsitul? Un amic vrea sa isi vopseasca un scuter.

veveve 01-07-08 11:54

mi se pare mie sau o cam murit forumu asta?

nici o miscare,nimeni din gasca veche nu mai posteaza... in fine ...

Razvan_SM 01-07-08 12:46

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1622887)
mi se pare mie sau o cam murit forumu asta?

nici o miscare,nimeni din gasca veche nu mai posteaza... in fine ...

Pai depinde....

unii is ocupati cu virgula concursul de VT... si oricum... luzareala de vara...:lol:plus.... mai un BAC, mai o liceenta...

veveve 01-07-08 12:58

Quote:

Originally Posted by Razvan_SM (Post 1622955)
Pai depinde....

unii is ocupati cu virgula concursul de VT... si oricum... luzareala de vara...:lol:plus.... mai un BAC, mai o liceenta...

o da ...vedeti despre ce vorbeam...ce concurs vt? pe cine intereseaza concursu vostru vt?ziceti ca faceti pool... cine o sa voteze cand nu mai intra nimeni pe forum...

nu mai ii forumu ce-o fost odata si nici no sa mai fie ... o sa fie doar un inlocuitor de mess pentru pustani de 13,14 -15 ani

juana_man 01-07-08 13:01

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1622982)
un inlocuitor de mess pentru pustani de 13,14 -15 ani

ai si dat raspunsul corect de ce suntem asa activi...

Dracushor 01-07-08 18:26

Pai nu neaparat trebuie sa lasam sa se intample acest lucru...
Am putea face multe lucruri in privinta asta :)

gergo 01-07-08 22:47

Te rog să ne dai si ceva exemple, ce am putea face in privinta asta. :)

Dracushor 01-07-08 23:24

Pai daca ati intra voi (cei care sunteti interesant intradevar de tuning si nu de alte prostii) atunci s-ar extinde comunitatea 4tuning Satu-Mare , ca daca vad ca nimeni nu vb nimic aici atunci clar ca incep sa vorbesca abureli deale lor

toyoman 02-07-08 00:01

In primul rind in Satu Mare e greu sa formezi o ''comunitate'' 4tuning, adica pro-tuning, deoarece lumea nu prea intelege fenomenul acesta.Daca va aduceti aminte(desi o parte din voi nu aveti cum) dupa revolutie erau la moda blugii turcesti care se gaseau destul de greu la inceput, si lumea ii cumpara in draci pentru ca ''au vazul la vecinul de bloc'' ca au asa ceva deci trebuie sa-si cumpere si ei...sa nu fie mai prejos.
Apoi, mai tirziu, lumea s-a mai emancipat si a inceput sa considere un lucru imoral, timpit si lipsit de gust sa te imbraci ca si ''vecinul''.
Dupa care a mai trecut ceva timp si a cautat inadins haine cit mai diferite ca nucumva din intimplare macar sa-si cumpere acel vecin o haina ca a lui.

Ei bine, tuningul la noi in oras este cam la nivelul acesta, nivel la care toti vrem ceva ieftin din turcia pentru ca am vazut pe un logan sau pe o astra si ce bine ar da si pe passatu' nostru TDI sau pe mercu'(negru)a lui tata...
Va mai trece ceva timp pina sa intelegem ca tuningul nu este umplerea masinii de accesorii de la bazar sau tiparirea numelui propriu cu litere adezive ci personalizarea ei in functie de caracterul, spiritul si nu in ultimul rind al feeling-ului bine ''format'' pe sub poduri sau in parcari al soferului, proprietar sau utilizator al acestui fenomen contemporan numit automobil...:)

13tsp 02-07-08 02:22

Quote:

Originally Posted by toyoman (Post 1624312)
In primul rind in Satu Mare e greu sa formezi o ''comunitate'' 4tuning, adica pro-tuning, deoarece lumea nu prea intelege fenomenul acesta.Daca va aduceti aminte(desi o parte din voi nu aveti cum) dupa revolutie erau la moda blugii turcesti care se gaseau destul de greu la inceput, si lumea ii cumpara in draci pentru ca ''au vazul la vecinul de bloc'' ca au asa ceva deci trebuie sa-si cumpere si ei...sa nu fie mai prejos.
Apoi, mai tirziu, lumea s-a mai emancipat si a inceput sa considere un lucru imoral, timpit si lipsit de gust sa te imbraci ca si ''vecinul''.
Dupa care a mai trecut ceva timp si a cautat inadins haine cit mai diferite ca nucumva din intimplare macar sa-si cumpere acel vecin o haina ca a lui.

Ei bine, tuningul la noi in oras este cam la nivelul acesta, nivel la care toti vrem ceva ieftin din turcia pentru ca am vazut pe un logan sau pe o astra si ce bine ar da si pe passatu' nostru TDI sau pe mercu'(negru)a lui tata...
Va mai trece ceva timp pina sa intelegem ca tuningul nu este umplerea masinii de accesorii de la bazar sau tiparirea numelui propriu cu litere adezive ci personalizarea ei in functie de caracterul, spiritul si nu in ultimul rind al feeling-ului bine ''format'' pe sub poduri sau in parcari al soferului, proprietar sau utilizator al acestui fenomen contemporan numit automobil...:)

Toyoman,crede-ma,ca multi si-ar modifica masinile dupa bunul gust,daca ar avea bani!
Sa nu uitam ca multi n-au bani de o paine si traiesc de pe o zi pe alta:(
Cu salarii de 500RON + bonuri de masa,si spun asta pentru ca multi tineri lucreaza pentru aceste salarii infecte.
Crezi ca lui X-ulescu nu i-ar place un Lancer Evo modificat,sau lui Y un Lancia Delta Integrale Evoluzione?
Eu sunt BMW-ist si nu-mi permite bugetul sa-mi cumpar unul;)
Oricum cu tuningul suntem la inceput si la nivel de tara si la nivel de oras,nu ne putem compara cu tari precum Germania,Italia,samd prin simplul motiv ca nu sunt fonduri...
V-am salutat,o noapte faina;)
LE:Din pacate asa cum ai zis tu,sa-mi pun numele pe masina,ca sa stie lumea ca am Pasat TEDEI,sa fiu unic.
Problema e ca sunt care au bani si nu stiu sa-si modifice masina dupa gust,dupa personalitatea lor...oricare ar fie ea.
Si sunt unele persoane care ar vrea dar nu au cu ce:D si culmea ca au si gusturi faine;)
Cunosc X cazuri,nu tastez in necunostinta de cauza...

gergo 02-07-08 08:45

Despre "teoria generală a tuningului" s-a mai discutat pe aici si nu numai pe acest thread, toată lumea si-a exprimat durerea. Dorinţa voastră este ca sătmărenii să recunoască tuningul şi tuningarul ca ceva frumos, inedit. Haideţi să facem un mic sondaj: intrebati si voi oameni ai străzii: "ce părere aveţi despre tuning", "despre această maşinuţă roşie?"
Iar ei vor spune: "da, asta face cel mai mare zgomot in centrul vechi, in sensul giratoriu, vineri seara" "nu asta a fost cel care a răsturnat tractorul cu 120km/h?" si asa mai departe. Iar despre forum: unii confundă cu messenger, nu se plasează teme, deşi sunt destule. Dracushor, dacă ai fost la ambele show-uri, scrie ceva despre ele, după cum auzit, au fost destul de interesante. Dar, nu aştepta ca cineva să răspundă la posturi de genul "sal si eu cunosc pe Vasile, a stat 2 ani in blocul meu".

veveve 02-07-08 10:27

baieti stiti voi reclama aia de la nustiu ce bautura spirtoasa....:nai cu cine ma, nai cu cine ,niste .... se potriveste de minune in discutia asta

Snoopy 02-07-08 13:40

https://www.youtube.com/watch?v=wuBva...eature=related :D
Postul il voi sterge in curand deoarce e pe langa discutie...dar asa ca fapt divers ;)

raul_rebelul2005 04-07-08 00:21

mai cum ii cu taxa asta acuma,ce ziceti,o parere,ii mai bine mai rau,se merita sa aducem vechituri de 15-20 ani sau masini cu ani mai putini......

13tsp 04-07-08 00:50

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1628138)
mai cum ii cu taxa asta acuma,ce ziceti,o parere,ii mai bine mai rau,se merita sa aducem vechituri de 15-20 ani sau masini cu ani mai putini......

Serus Raul,se merita si nu se merita:lol:
Masini de peste 15 ani vechime,EURO 2 neaparat,pana in 2000cmc,
taxa e cat de cat omeneasca.
Acum depinde de buzunarul fiecaruia.
Ce am vazut ca idiotii astia trec unele motoare,care si in brief-ul de export de la nemti EURO 2 la EURO 1.taranii astia,acuma as vrea sa imi aduc si eu ceva,sunt curios sincer.
Daca ati avut care de aici de furca cu taxa,sa-mi lasati de stire.
O noapte faina;)

Dracushor 04-07-08 10:37

Eu pana nu imi trece asigurarea nu ma duk ca imi transcriu masina... am trecut pe la R.A.R si am vazut niste randuri imense si mam gandit ca mai bine las pe cand imi trece asigurarea :)

raul_rebelul2005 04-07-08 15:59

da se pot face programari pe net sau prin tel.,ii mai usor asa,numa la programarea on-line numa odata intr-o zi te lasa sa faci.....http://prog.rarom.ro/programari.htm

attilaboot 13-07-08 16:19

Poze de la DRAGRACING -ul de ieri la Nyiregyhaza.

http://i41.servimg.com/u/f41/11/81/70/43/kep_2310.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/81/70/43/kep_0610.jpg
http://i43.servimg.com/u/f43/11/93/98/98/p1020617.jpg

13tsp 13-07-08 17:30

[QUOTE=attilaboot;1642906]Poze de la DRAGRACING -ul de ieri la Nyiregyhaza.

Faina atmosfera:D
Tu ai participat?Ce ai reusit sa faci?
Frumos CRX-ul si Evo-ul:D:X

gergo 13-07-08 17:50

Singurul concurent din Satu Mare era Mihai cu CRX-ul. Despre concurs pe scurt: organizare super, de la security pānă la speaker toată lumea ştia ce are de făcut, publicul deosebit de civilizat, atmosfera familiara, masini deosebite. Păcat că n-am fost mai mulţi din Satu Mare.

13tsp 13-07-08 18:25

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1643004)
Singurul concurent din Satu Mare era Mihai cu CRX-ul. Despre concurs pe scurt: organizare super, de la security pānă la speaker toată lumea ştia ce are de făcut, publicul deosebit de civilizat, atmosfera familiara, masini deosebite. Păcat că n-am fost mai mulţi din Satu Mare.

Am fost si eu odata la un eveniment de acesta in Ungaria,se vede ca sunt la alt nivel...
Pacat ca n-am masina ca altfel as fi ajuns si eu p'acolo:(
Deh...Sper sa fiu prezent la urmatorul eveniment:D
Salut;)

Spark 13-07-08 18:48

27 Attachment(s)
eu zic ca totusi am fost catziva. doar ca 1 sigur concurent.restul spectatori. dar si asa e bine.

sedintza foto a evenimentului :

Spark 13-07-08 18:52

22 Attachment(s)
si cateva video-uri ... filmate cu telefonul.(pot fi vizionate cu quick time player)
totusi sper sa va placa.
video 16 interzis sub 16 ani ;)

veveve 14-07-08 10:46

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1643004)

Am fost mai multi din satu mare,numa ca tu nai stat tare mult,nici nam apucat sa te salut :P...jeff mi-o zis ca ai venit si tu ca altfel nici nu stiam ca ai fost.intradevar organizarea a fost buna,publicul zic eu a fost civilizat din cauza ca nu a fost in numar asa de mare,nu stiu daca au fost mai mult de 1000 de spectatori....masinile au fost cateva care chiar a meritat sa le vezi performand pe 400m iar hayabusa care a scos 250 km/h chiar a facut spectacol.

numa bine,nicu

gergo 16-07-08 08:45

Mie mi-a placut cursa foarte mult:in primul rand, au fost vreo 500 de spectatori, maxim, din care 70% concurenti sau prieteni. Nu au fost copii cu scutere, băieţaşi de cartier cu sticle de 2 litri de bere, nu au fost mafioţi cu CLSuri şi CLKuri stock care se rupeau in figuri in spate, cum am mai văzut la noi, īn Romānia. Mi-a plăcut organizarea, amenajarea spaţiului, parcarea a fost super bine gāndit, şi ca atmosferă: toată lumea a fost foarte amabil, feeling de o mare familie. Ulterior, imi pare rău că nu m-am inscris cu Evo la o ultimă cursă cu ambreiajul actual, dar sunt ferm convins că n-ar fi rezistat. CRX-ul din Satu Mare a mers foarte bine, păcat că numai el era de la noi, şi ceilalţi au rămas la sensul giratoriu drift challenge :))

raul_rebelul2005 25-08-08 12:58

5 Attachment(s)
dupa indelungi asteptari am revenit din nou pe strazile satmarului......va palce?numa ii tare joasa,ii greu de circulat pe drumuri astea bune....

13tsp 25-08-08 13:32

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1713785)
dupa indelungi asteptari am revenit din nou pe strazile satmarului......va palce?numa ii tare joasa,ii greu de circulat pe drumuri astea bune....

Frumoasa masina,cu mici defecte dar frumoasa,e in parc in Germania nu?Banuiuesc ca o inmatriculezi pe Ro,din ce an e,si la ce pret ti-a iesit.Salut si sa ai parte de ea.

raul_rebelul2005 25-08-08 19:44

Mersi,pozele is facute la mine unde lucrez,am adus-o din Timisoara,ii din '93,1800cm,distributie pe lant,am dat 1950E pe ea,merge struna motoru,o sa o inmatriculez dar mai incolo,sigur trebe sa ii fac cateva retusuri pe la usi,aripi,spoilere,trebe sa arate bine:)...si putina mecanica....

Alex2Fast4U 07-09-08 15:46

CASA DE PIATRA SZAMBI !!! :clap: :woowoo:

Spark 07-09-08 16:06

aham
Sa ne traiti fericiti impreuna
si CASA DE PIATRA Szambi ! ;)

13tsp 07-09-08 18:00

CASA DE PIATRA!
Bucurie si fericire,nu in ultimul rand sanatate!

Snoopy 07-09-08 21:56

Casa de piatra!! si multa sanatate!

szambi77 08-09-08 09:43

Multumesc baieti !

A2racer(Ovi) 11-09-08 14:34

Casa de piatra!!! Multa sanatate si numa' bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning