Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Bmw_Rulllzzz 16-10-11 21:33

Re: Accidente in Bacău

Accidentul de la piata sud http://www.bacau.net/accident-grav-l...te-pe-trotuar/

aleks 16-10-11 21:43

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 4649651)

O chestie pe care n-o spun ziaristii: trecand peste faptul ca ala care a facut stanga dinspre pod spre sensul unic pe interzis n-a cascat ochii si s-a bagat ca un bou pe contrasens, conducatorul celuilalt auto, cel cu prioritate, s-a infipt ca tramvaiul pe linie, n-a evitat deloc accidentul, pe principiul ca EEEELLL are prioritate. A avut prioritate, legal nu e vinovat de nimic, dar moral eu il consider partas la tragedia oamenilor de pe trotuar...

r@dy 17-10-11 14:46

ALEKS omu a mers pe principiul cand ai dreptate mergi pana-n panzele albe nu?:))=))
lasand gluma la o parte e de jale ce a facut nebunul ala.. la piata sud piata mare si PTTR e de jale si cu pietoni cum traverseaza (la pttr n-au nici o treaba elevi)

KELBURTOS 17-10-11 16:32

Se intampla si la 'profesionisti'.https://www.youtube.com/watch?v=rrmSqQ196C4

MON-u 18-10-11 21:37

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4651386)
Se intampla si la 'profesionisti'.https://www.youtube.com/watch?v=rrmSqQ196C4

:lol:acolo a fost cu intentie,nu ai vazut ca era singurul stalp vechi care mai ramasese pe prea frumosul nostru centru ''demolat'',restul au fost schimbate..:lol:

cu privire la accidentul de la piata sud...''niste tarani domle'':lol:eu eram in hala cu standuri cand a avut loc si binenteles ca imediat sa dat zvonul in standuri ca erau 6 morti si 10 raniti:lol:ca de, asa~i romanul face din cacat/bici:-)

KELBURTOS 19-10-11 09:22

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4654547)
:lol:acolo a fost cu intentie,nu ai vazut ca era singurul stalp vechi care mai ramasese pe prea frumosul nostru centru ''demolat'',restul au fost schimbate..:lol:

Daca darama un stalp din asta nou[de 5000 de euroi]?:D

aleks 19-10-11 21:11

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4655151)
Daca darama un stalp din asta nou[de 5000 de euroi]?:D

atunci era blat cu opozitia :lol:

KELBURTOS 19-10-11 21:15

Nuuu,era bucuria lu' Romeo......:DUnii stiu ce zic.

aleks 19-10-11 21:20

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4656699)
Nuuu,era bucuria lu' Romeo......:DUnii stiu ce zic.

4 din 5 miute :twisted:

KELBURTOS 19-10-11 21:25

Nuuu,din ziare am aflat ca stalpii sunt supra evaluati.Care-i diferenta dintre 500 de euroi si 5000 de euroi?Un zero in plus,La scoala am invatat ca 0 nu are valoare...deci?:D

Boasa 20-10-11 08:11

In cazul asta acel 0 valoreaza 4500 intelegi? Care binenteles ca se impart la mai multi si daca nu iti convine baga-te in politica si candideaza la functia de primar

KELBURTOS 20-10-11 12:06

Esti neam cu el de-i iei apararea?:D

aleks 20-10-11 12:11

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4657811)
Esti neam cu el de-i iei apararea?:D

Da' ce, tu esti neam cu Sechelariu de te iei de el? 8)

KELBURTOS 20-10-11 12:14

Ti-am zis sa-ti tii gura.Nu stii sa tii un secret.:lol:

aleks 20-10-11 12:16

*zis
am inteles:lol:

Boasa 21-10-11 08:00

Degeaba va agitati, noi tot saraci ramanem :lol:

2010 20-11-11 10:07

3 Attachment(s)
Dimineata pe pod la Serbanesti..

aleks 20-11-11 12:14

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 4659497)
Degeaba va agitati, noi tot saraci ramanem :lol:

Poate noi ma, tu n-ai zis ca faci parte din clasa de mijloc? 8)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4727126)
Dimineata pe pod la Serbanesti..

Am o senzatie de deja-vu :lol:
Cine ma trezeste si pe mine duminica viitoare sa il insotesc in targ? de vreo 3-4 luni ma chinui si nu reusesc sa ajung :lol:

2010 20-11-11 18:55

la ce ora??

aleks 20-11-11 21:07

pe la vreo 9 e ok?
ma rog, devine mess si nu e frumos :-P

2010 21-11-11 05:55

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4728797)
pe la vreo 9 e ok?
ma rog, devine mess si nu e frumos :-P

e perfect!:lol:

aleks 07-12-11 17:18

3 Attachment(s)
Un camion (de la Arabesque) scapat de sub control a intrat intr-un autobuz care circula regulamentar pe strada Republicii – cele doua masini s-au lovit violent, iar in urma accidentului au fost ranite cinci persoane din rindul calatorilor aflati in autobuz
Accidentul s-a petrecut ieri la ora prinzului, pe strada Republicii din municipiul Bacau, in apropierea Complexului Comercial Bistrita. Aglomeratia din trafic l-a determinat pe soferul unei firme de constructii din Bacau sa efectueze o depasire neregulamentara. Martorii care au asistat la intreaga scena spun ca soferul de pe camion s-a luat dupa un tir care circula in fata sa si in lipsa vizibilitatii a nimerit direct in autobuz. De partea cealalta, politistii care s-au ocupat de caz afirma ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.
bonus: cat se chinuiau aia acolo sa traga camionul, un nene mort de beat s-a urcat in autobuz sa-l duca si pe el acasa :lol: n-a putut militia sa-l scoata de-acolo ca a adormit :lol:
sursa: zb

MON-u 07-12-11 20:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4764768)
Un camion (de la Arabesque) scapat de sub control a intrat intr-un autobuz care circula regulamentar pe strada Republicii – cele doua masini s-au lovit violent, iar in urma accidentului au fost ranite cinci persoane din rindul calatorilor aflati in autobuz
Accidentul s-a petrecut ieri la ora prinzului, pe strada Republicii din municipiul Bacau, in apropierea Complexului Comercial Bistrita. Aglomeratia din trafic l-a determinat pe soferul unei firme de constructii din Bacau sa efectueze o depasire neregulamentara. Martorii care au asistat la intreaga scena spun ca soferul de pe camion s-a luat dupa un tir care circula in fata sa si in lipsa vizibilitatii a nimerit direct in autobuz. De partea cealalta, politistii care s-au ocupat de caz afirma ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.
bonus: cat se chinuiau aia acolo sa traga camionul, un nene mort de beat s-a urcat in autobuz sa-l duca si pe el acasa :lol: n-a putut militia sa-l scoata de-acolo ca a adormit :lol:
sursa: zb

sau pupat doi MARI PROFESIONISTI:lol:...soferii pulii din tata in fiu..mai ales taranii de la arabesque..toti ciobanii sau vazut sus pe camion:lol:

r@dy 07-12-11 23:05

lasa ca nici cei de la dedeman sau vasion nu-s cine stie ce ..

aleks 08-12-11 15:39

Oricum, betivul ala a fost campion :lol:

MON-u 08-12-11 19:35

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4766756)
Oricum, betivul ala a fost campion :lol:

in toata acea poveste urata nu trebuia sa fie si ceva comic...si uite asa a aparut betivul:lol::lol:vroia omul sa ajunga acasa;)

skype09 17-04-12 10:31

2 Attachment(s)
pe mioritei vis-a-vis de market everest
nu inteleg cum a ajuns tigra in pozitia asta...sa intamplat pe ploaie si o fi derapat ca avea viteza ...

KELBURTOS 19-04-12 08:43

1 Attachment(s)
Azi pe Milcov,cineva nu a acordat 'prioritate de taxi':rolleyes2

aleks 25-04-12 19:20

Foarte urat din partea aluia :lol:

wfulro 26-04-12 08:47

Accident grav in Bacau ( BMW e60 implicat )
http://www.bacau.net/accident-grav-in-bacau-2/

2010 29-06-12 17:50

1 Attachment(s)
Azi la intrarea in Cleja...

2010 04-07-12 21:59

4 Attachment(s)
Inainte de sensul giratoriu de la Real...

aleks 04-07-12 22:24

Ce-a infasurat baiatul ala stalpul langa Real :shock:

2010 04-07-12 22:51

O aterizare fortata:sad:
Sunt curios daca a patit ceva...

aleks 05-07-12 09:40

Locatarii unui imobil de pe Calea Republicii s-au speriat de moarte când s-au trezit cu o autotutilitara infipta in gard si stâlpul de electricitate. Pâna sa se opreasca aici a pus la pamânt alti patru stâlpi metalici si a distrus un podet. In urma accidentului, trei persoane s-au ales cu rani usoare, iar oamenii legii cred ca cel mai probabil soferul a adormit la volan.

Evenimentul rutier s-a petrecut la prânz, pe Calea Republicii, in apropriere de sensul giratoriu de la iesirea din oras catre Bucuresti. Soferul unei camionete de transport animale a pierdut controlul masinii, cel mai probabil dupa ce a adormit la volan a ajuns in santul de pe marginea drumului, a rupt un podet, a pus la pamânt patru stâlpi metalici de la o vie si s-a infipt in gardul si stâlpul de electricitate al unei locuinte. Proprietarul se afla in curte si aproape ca i-a stat inima când a vazut ce necaz s-a abatut asupra sa. „Eram in curte si am vazut cum cadeau cablurile, pica stâlpul pe gard. O bubuitura fantastica. Sunt sofer de 36 de ani si cred ca a adormit o clipa la volan, l-a furat si asta a fost. Locuiesc aici de 25 de ani, dar asa ceva nu am vazut. A rupt patru stâlpi armati in beton si un pod. Incredibil”, a spus Constantin Grigoras. Si vecinii s-au speriat de bubuitura puternica. „Am iesit afara când am auzit zgomotul si am vazut masina in stâlp. Baietii chiar ieseau din masina. Au iesit pe picioarele lor. Unul singur are bandaj la cap”, a spus Eusebiu Tulbure, vecin. In urma accidentului, toti cei trei pasageri din autoutilitara s-au ales cu rani usoare si au refuzat sa fie transportati la spital. Soferul conducea o masina inmatriculata in Galati si avea in remorca rumegus, semn ca venisera sa cumpere animale ori sa vânda. La fata locului, pe lânga politisti a ajuns si un echipaj de la E.On.
am uitat sursa: desteptarea

2010 05-07-12 14:48

Multam frumos Boss!

aleks 05-07-12 21:48

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5091457)
Multam frumos Boss!

Sa ne traisti dom' Costi :)
Si nu ma mai fa boss in plm :lol::lol::lol::lol:

2010 29-07-12 18:06

Re: kitsch tuning din Bacău

1 Attachment(s)
Dimineata, dupa podul de la Serbanesti..

pasaree 30-07-12 00:09

A mai fost azi un accident la sportiv o skoda octavia era pe avarii la 10 m de trecere si politia facea masuratori nu am poze:(

2010 14-08-12 16:23

4 Attachment(s)
Acum 10 minute in intersectie la Rodica...

All times are GMT +2. The time now is 20:40.

- Copyright 2026 4Tuning