Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/120585-dacia-sport-no-281-84-planuri-termen-lung.html)

BULLDOG 28-04-11 18:41

Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)

Buza aia nu o mai revigorezi putin ?:D

Nastase Bogdan 28-04-11 20:03

Masina a iesit absolut superba..poza 5 este de referinta8)8)

Numai felicitari pentru ambitie, munca, rafinament, gust..detoate care au dus la acest rezultat;):-)
Si nu mai baga in seama anumite vorbe, multi nu cunosc cat de greu este cu Daciile vechi in ziua de azi, cand batalia pentru piese bune este f apriga:idea:

bogdan100 28-04-11 22:33

Am vazut astazi pe la 7-8 masina . Nota 10 !!! Nu erai prin zona ca as fi oprit sa mi-o prezinti in detaliu. Felicitari pentru munca depusa!

popasan 29-04-11 13:45

Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)

10 Attachment(s)
mai aproape de final:-)

aditza579 29-04-11 14:05

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 4290368)

Frumos Calin, iti sta bine langa o asemenea frumusete si ei langa tine. Vad ca ii prieste in aer liber. Te asteptam cu update-uri. Chiar a meritat ca masina asta sa fie sticky alaturi de cele mai tari de pe forum si din romania. Moderatorii au facut o alegere nu buna ci foarte buna

master0 29-04-11 14:06

Nimic de reproşat. Maşina arată nemaipomenit, felicitări pentru munca depusă, pentru atenţia la detalii, un adevărat exemplu, demn de urmat. Ai grijă de "bijuterie".

popasan 29-04-11 14:11

Multumesc:hug:

adi.schumi_tm 29-04-11 14:13

Quote:

Felicitari pt. ce ai realizat pana acum cu aceasta masina.La final cu siguranta va arata si mai bine decat arata acum.Parerea mea e ca ar fi aratat mult mai bine cu farurile rotunde duble si topurile mari ce le-ai avut la inceput pe masina,dar daca tie iti place mai mult asa e PERFECT,la urma urmei ai facut masina sa iti placa tie nu altora.Daca ai nevoie de semnalizari de 1300 noi imi poti da un PM si caut eu sa vad daca am pereche si iti trimit gratis,platesti doar transportul.In interior,daca tot nu mergi cu masina la "curse" si cateva kg in plus nu te deranjeaza,nu tapitezi cu mocheta interiorul,ma refer la podea,panourile spate lateral si panoul spate despartitor de portbagaj?Multa bafta cu masina.

saby-sebastian 29-04-11 14:14

1 Attachment(s)
BRAVO te felicit i-mi place, incearca sa faci niste poze si cu faruri rotunde eu cred ca ar avea un aer si mai sportiv e doar o parere dea meaAttachment 1983485

aditza579 29-04-11 14:15

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 4290415)
Multumesc:hug:

https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon7.gif
Mai tu vrei sa ne faci sa avem la noapte niste vise....:)
Ce mai, superba, dar debea astept sa o vad cum se misca pt a zice ca masina asta depaseste cu mult NIG-ul, RNO-ul(pt ca mie imi place mai mult un motor de dacia "imputernicit" de cat unul deja performant). Felicitarile mele inca odata

RRedman 29-04-11 14:17

Quote:

Bravos!

Toata stima pentru munca depusa si mai ales pentru rabdare!

Mare atentie acum la trafic!

Numai bine,

popasan 29-04-11 14:22

Este vreme si pentru 4 faruri:-), iar despre nivelul masini, ce rost are sa te plafonezi la un nivel? incerc sa ma autodepasesc pe mine si sa ridic stafeta cat mai sus.

Sirius 29-04-11 14:29

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4290429)
https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon7.gif
Mai tu vrei sa ne faci sa avem la noapte niste vise....:)
Ce mai, superba, dar debea astept sa o vad cum se misca pt a zice ca masina asta depaseste cu mult NIG-ul, RNO-ul(pt ca mie imi place mai mult un motor de dacia "imputernicit" de cat unul deja performant). Felicitarile mele inca odata

vezi... iar vorbesti din "carti" NIG ul are motor de dacie destul de puternic.

cand bogdan mesterea la motor zi si noapte tu iti scoteai buletinul, asa ca...

popasan, felicitari, a iesit foarte frumos!!!

saby-sebastian 29-04-11 14:36

cand mi-am vandut dacia am fost bucuros acum dupa atatia ani cand vad masina asta te invidiez cea ce nu am crezut niciodata, sa invidiez pe cineva ca are o dacie??? si ce DACIE!!!!!!!!!!!!

aditza579 29-04-11 14:38

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4290468)
vezi... iar vorbesti din "carti" NIG ul are motor de dacie destul de puternic.

cand bogdan mesterea la motor zi si noapte tu iti scoteai buletinul, asa ca...

popasan, felicitari, a iesit foarte frumos!!!

Da scuzati, am gresit si eu apreciez NIG-ul si stiu ca are o inima romaneasca, dar cred ca s-a inteles ce apreciez, faptul ca merge pe un motor productie romaneasca care stie ce face nu are o inimioara de aia pe injectie si mai stiu eu ce....bv

BrandyMPX 29-04-11 14:43

Quote:

Originally Posted by saby-sebastian (Post 4290491)
cand mi-am vandut dacia am fost bucuros acum dupa atatia ani cand vad masina asta te invidiez cea ce nu am crezut niciodata, sa invidiez pe cineva ca are o dacie??? si ce DACIE!!!!!!!!!!!!

Majoritatea au facut si fac in continuare ca tine ... MARE PACAT !!!

Referitor la masina : tot respectul pentru cum arata si felicitari ;)
O singura intrebare am :D : "eleronul" de dacie de pe spate e stramb pus ? sau asa pare din ultima poza ?... ca nu-mi dau seama .
Siiiiii..... ce zici asteptam si noi un filmuletz cu ea pe drum ? :D

BTL-gordini 29-04-11 15:23

E cea mai frumoasa sportiva din Romania si nu gresesc cand spun asta.Bravooo Caline:D, doar ardealu-i fruntea.
Nu comparati cu alte masini gen NIG, etc., deoarece sunt masini de constructie diferita si nu se pot compara, fiecare cu realizarea lui. Sa nu uite cineva ce spun acuma, cati au desfacut masina complet si sa o restaureze de la A la Z, va spun eu f.putini.

bv58bar 29-04-11 16:33

Felicitari omule, e bestiala:!: si las-o in setup-ul actual(faruri) ca arata cel mai bine asa.
bafta in continuare

soimcarpatin 29-04-11 18:42

sa zic si eu acelasi lucru este inutil , in schimb iti ofer un mare ''JOS PALARIA'' si nici un comentariu in plus

911lau 29-04-11 19:16

Am toata stima pentru tine este o bijuterie nu incape loc de laude laudele si aprecierile sant pentru tine ca nu ai renuntat si ai facut o reconditionare ca la carte
felicitari o sa intoarca multe capete :D

aditza579 29-04-11 20:30

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4290597)
E cea mai frumoasa sportiva din Romania si nu gresesc cand spun asta.Bravooo Caline:D, doar ardealu-i fruntea.
Nu comparati cu alte masini gen NIG, etc., deoarece sunt masini de constructie diferita si nu se pot compara, fiecare cu realizarea lui. Sa nu uite cineva ce spun acuma, cati au desfacut masina complet si sa o restaureze de la A la Z, va spun eu f.putini.

Subscriu

Grizzy 29-04-11 21:08

Eu cand am vazut ca aveai de gand sa ii faci "transplant", si sa-i pui masca de 1300, ma gandeam ca nu o sa arate prea bine. Dar acum am un singur cuvant de spus: GENIAL!!!
Bravo!! Ai renascut aceasta sportiva!

popasan 29-04-11 21:48

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2272204)
Calin, proprietarul masinii initiative are si vrea sa faca ceva simplu nu actibilduita si tunarita. Eu il sprijin si il ajut cu ce pot ca masina sa arate bine

Cam asta era acum 2 ani (28-04-09, 08:33)
Si in 10luni masina a fost desfacuta in totalitate si reasamblata:-)
Multumesc familiei mele pentru finantare si sustinere, si echipei: BTL, AVE, FNM, GUS, cei de la magazinu' de suruburi, cei de la prelucrari mecanice, vecinilor ca nu au urlat la mine si nu in ultimul rand rematurilor.
Ce a fost mai greu a trecut, urmeaza punerea la punct a detaliilor. Numai bine.

b08ygs 29-04-11 21:49

2 Attachment(s)
Calin, am vorbit cu cei de la REMAT Alba Iulia si au zis ca-si vor piesele inapoi, ai loc de parcare VIP la intrarea de la REMAT:lol: au zis ca nu mai trebuie sa stai la coada sa o casezi:lol:

Diferenta, acum 2 ani si preezent, cum era masina si in ce "hal" a ajuns din cauza celui din ultima poza:lol:

catalin266 29-04-11 22:54

a iesit fortza...felicitari pentru munca si pasiunea depusa

cheluakame 29-04-11 23:33

Felicitari, intr-adevar masina arata foarte bine.
Singurele chestii care mi se par mie ca nu prea se incadreaza in peisaj, sunt oglinzile, parerea mea.
Desi preturile sunt cam piperate ar merge ceva de aici http://mecaparts.com/Accessoires/ret...sortie=html#ok sau ceva asemanator.

Apropo, cu surubul ala grupa 10.9 ai inchis gura legat de smulgere/rupere

Felicitari inca o data.

ROAD EMPIRE 30-04-11 00:11

Doamne Dumnezeule !!!! superba si felicitari din toata inima pentru pasiune, rabdare si meticulozitate. Bravos !!!!!!!!!

mojoOOo 30-04-11 00:19

Felicitari.A iesit bestiala

andreigame 30-04-11 02:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 4290597)

nu'i cea mai frumoasa din rom.....daca nu sunt afisate pe internet la vedere asta nu inseamna ca nu sunt si altele.....mai usor cu laudele...

saby-sebastian 30-04-11 02:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cheluakame (Post 4291589)
Felicitari, intr-adevar masina arata foarte bine.
Singurele chestii care mi se par mie ca nu prea se incadreaza in peisaj, sunt oglinzile, parerea mea.
Desi preturile sunt cam piperate ar merge ceva de aici http://mecaparts.com/Accessoires/ret...sortie=html#ok sau ceva asemanator.

Apropo, cu surubul ala grupa 10.9 ai inchis gura legat de smulgere/rupere

Felicitari inca o data.

cred ca sunt aceleasi oglinzi ce le avea nicu grigoras pe sportiva sau ma insel,ne dam si noi cu parerea nu o lua in nume de rau Attachment 1984253

Attachment 1984254

ynp_46 30-04-11 09:03

Culoare 10 din 10.
Estetica 9.99 din 10.
Pasiune: fara limita.

Foarte frumoasa sportiva, cat nu prea inghit eu mai toate "babele" de pe site, asta e bestiala.sa ai grija de ea

popasan 30-04-11 10:46

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 4291760)
nu'i cea mai frumoasa din rom.....mai usor cu laudele...

Doar n-o fi rupta din rai, auzi, mai nou e la moda sectiunea old school? sau acolo nu-i concurenta asa mare:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by saby-sebastian (Post 4291763)
cred ca sunt aceleasi oglinzi ce le avea nicu grigoras pe sportiva sau ma insel,ne dam si noi cu parerea nu o lua in nume de rau

Exact, dar rabdare ca timpu' le rezolva pe toate;)

Nastase Bogdan 30-04-11 21:01

Quote:

nu'i cea mai frumoasa din rom.....daca nu sunt afisate pe internet la vedere asta nu inseamna ca nu sunt si altele.....mai usor cu laudele...

Eu unul daca vad in Romania o Sportiva mai frumoasa ca asta si mai pusa la punct d.p.d.v al detaliilor ii dau Dacia mea gratis;)..se citeste f multa invidie in vorbele tale sau mi se pare:???:;)

Masina a fost facuta ca la carte si asta se vede de departe8)..felicitari inca odata:-)

aditza579 30-04-11 21:10

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4293087)
Eu unul daca vad in Romania o Sportiva mai frumoasa ca asta si mai pusa la punct d.p.d.v al detaliilor ii dau Dacia mea gratis;)..se citeste f multa invidie in vorbele tale sau mi se pare:???:;)

Masina a fost facuta ca la carte si asta se vede de departe8)..felicitari inca odata:-)

Subscriu cu admiratie

alex55 30-04-11 21:28

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4293087)

+1 !...

B 19 LHT 01-05-11 02:41

Superba!

Ålecx 01-05-11 11:09

Quote:

E parerea lui iar frumusetea e in ochii privitorului. Mai usor cu invidia...

Masina mi se pare bestiala. Combinatia gri + rosu este foarte reusita. Altceva , ce sa zic. Pastreaz-o-n puf ca merita! :D

popasan 01-05-11 11:19

Degeaba ca politia vrea ca masina sa circule pe macadam si nu prin oras:lol:

saby-sebastian 01-05-11 11:37

pai de dimensiunea cauciucurilor este singurul lucru de care se pot lega altceva nu vad de ce ar putea se lega???

popasan 01-05-11 11:42

Exact:lol:
-Pe cat is jantele astea?
-Pe 13
-Da cauciucurile?
-185
-Talonu'
-Cu masina asta sa circuli pe macadam, nu prin oras:???:.... in fine, ieri am avut prima intalnire cu oamenii legii, dar am scapat curat:lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning