![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Nu pot veni in seara asta :( masina e in service ...
|
Imi cer scuze fatza de Radu si toti cei pe care iam jignit ...dar asta a fost punctul meu de vedere ...si poate ma comport asa din cauza k am fost invatzat de la Sv cu nijte principii care se bat cap in cap cu cele de aici ...Cred k asta ar fi singura explicatzie care ma face sa cred k am avut dreptate cu argmentele mele ... ieri nu am avut nimic de zis deoarece nu am apucat sa citesc forumul sa pot zice ceva ...
Ne pare rau pt aseara ...dar nu am putut sta mai mult deoarece si lui Alex ii era frig ...dar si noua ...:) ..ms anticipat .. |
Salutare lume imi pare rau ca aseara am trecut doar asa in viteza sa va salut si nu am mai ramas dar eram rupt de oboseala :oops: sper ca nu va-ti suparat pe mine in rest numa bine si sa ne vedem auzim sanatosi :peace:
|
Stie careva vreo firma care face polish profesional in iasi?
|
salutare lumee, lumeeeeee.........am o propunere noua pt un nou loc de adunare.......mai retras,....mai linistit, dar destul de mare sa incapem mai multi......si anume,locul ar fi parcarea de langa moldoplast.....intersectia blvd tudor cu str. chisinau
|
Quote:
|
pai...aseara cand am trecut pe acolo....era libera, si nepazita......
|
Propun sa ne vedem in mod normal la Palat si sa facem o inspectie la fata locului 8)
|
corect, ideea era ca daca mai stie careva un astfel de loc.... sa spuna.....poate schimbam.....atmosfera si eram si mai putin vizibili
|
In legatura cu polisul....pot sa iti dau un nr.de tel.0745610774,Sebastian.Is doi baieti care au un magazin de vopsele si tot felul de produse profesionale de vobsitorie,printre care si polisuri.Unul dintre ei face si polis cu produse de ale lor.Eu nu am facut polis la ei...asa ca nu pot sa iti zic cum iese,ce pot sa iti zic este faptul ca baietii sunt niste profesionisti.
|
Help...exista posibilitatea sa ti se faca dosar penal daca depasesti limita legala de viteza cu 70-80km/h?
|
NU, doar daca n`ai baut ceva...sau concurs de infractiuni
|
ok,mersi. am sa iau legatura cu baietii si iti spun cum a iesit.
|
1 Attachment(s)
Il cunoaste cineva pe acest individ? Vine pe la intalniri? Va rog sa-mi spune-ti daca-l cunoaste cineva pe acest mancator de *** care are gura cam mare:evil: Spune chestii despre curse si ce fac unii membri exact cand NU trebuie. Lucreaza in Praktiker si se numeste dupa cum scria pe tricoul lui... Mihai Grigoriu.
Aviz tuturor despre el... Aveti grija oameni buni pe unde umblati si cu cine sunteti ca nu se stie peste care turnator da-ti. Mare mare grija ! Cu respekt |
la intalniri nu prea cred ca a venit, ....... poate doar daca are vrun "prieten" care are gura larga si fabuleaza sa para mai interesant.
in alta ordine de idei...lumea vad ca nu vine la intalniri, desi mai sunt care posteaza,.... vineri tot noi, cei "vechi" am fost........pai mai fratilor, cum vreti sa va bage lumea in seama sau sa fiti acceptati in comunitate......sau poate ma insel eu si nu mai sunt doritori si pasionati de tuning care sa vrea sa participe la intalniri cu alti pasionati....... |
Ce se mai aude de intalnirea ta, Razvane? OSMS-ul pleaca pe 2 martie la Chei, si am vrea si noi sa participam la eventul ala ;)
|
Razvane eu cred ca motivul principal pt care lumea nu prea vine la intalniri e ziua de vineri si ora 21 nu prea convine la lume.... Parerea mea e ca ar trebui schimbat ora si ziua eventual. Ce zici?
|
De ce nu va intalniti Duminica la ora 12 de exemplu atunci? :|
|
intalnirea pe care vroiam sa o organizez a picat din cauza proastei cooperari...eu trebuia sa primesc un raspuns de la persoana raspunzatoare cu parcarea acum 1 saptamana, dar nu am nici o veste nici in ziua de azi......iar de sunat, dupa ce am urmat toti pasii oficiali si neoficiali, am ramas in raspunsul pe care nu l-am primit, si pt ca fereastra era prea mica, nu am mai putut organiza nimic, mediatizarea eventului lipsind........sper alta data, poate cand o fi mai cald
axelss: vorba lui andrei, daca nu convine ora si ziua, atunci cand? eu de exemplu vin la intalniri, si sambata plec la vaslui, ca apoi sa ma intorc dumineca.....deci nici mie nu prea imi convine.....ca stau mai putin pe acasa.......dar imi convine ora si ziua intalnirii..... |
Cel mai corect mi se pare sa faci un poll(vot) si sa votam toti o zi si o ora pt intalnire. Nu sunt in masura sa hotarasc in numele tuturor. Daca stai si te gandesti vineri seara mai are lumea servici sau vin obositi de la lucru nu prea merge de intalniri apoi ziua de sambata seara nu e buna, pt ca oricine se duce intr-un club ceva, se intalneste cu femeia, una alta, nu prea arde la lume de intalnire auto. Ramane ziua de duminica dupa-amiaza pe la 17 ca deja e intuneric. In plus duminica drumurile sunt mai libere mai sta lumea pe acasa-duminica seara.
|
Quote:
Si daca tot ai hotarat ora, spune-mi si mie, pentru care din motivele de mai sus nu ai venit la nici o intalnire, cu o singura exceptie, cand noi ceilalti ne intalnim de obicei in numar de peste 30, si fiecare avem si femeie, si servici...? |
-sal tuturor!in sfarsit am scapat de examene...sapt asta trezesc ursu din barlog...acu sper sa am ceva mai mult timp sa ma ocup de el...mie dor de-o plimbare.....
e jale ce-i pe strada...se circula ca la nebuni...eu am mai zis ca taxiurile si moldovenii,is pericole publice mai demult...ieri am vazut la tv faza cu tiru...doamne fereste chiar de pe trecere a luat-o pe tanti aia.... ceea ce a patit axel mi se pare un motiv serios de alarma pt toata lumea....oricine o putea pati,dar a avut el ghinionu...sun alaturi de axel...il inteleg.... mie daca imi face unu asa ceva si nu sunt singur......sa spunem doar ca nu-i cadea bine la stomac reactia mea....daca era singur ,ar mai fi fost o scuza,o replica mai acida,plm....dar cand nu esti singur o chestie de asta te face de kko de nu te vezi,plus ca ai de dat explicatii dupa... e buna ideea cu poll-ul...eu sunt pentru..... axell de astia care beau "pepsi light" si mananca ce nu trebuie e plina lumea....vorba lu A.Lapusneanu "prosti da multi maria ta !"... Aveti grija mare cu cine ,unde si ce vorbiti!Drive safe! Scuze de "proza" ,dar nu am rezistat sa nu dau o replica la o asemenea faza de 2 lei ..... Cu Respect va salut ! |
Poate s-a discutat pe undeva si n-am observat eu, dar...sunt in aer la faza cu tipul de la Praktiker. Mai exact ce-a spus si de la ce v-ati luat ? Sau...ce-a mai patit Axel ? Illuminate me please :rolleyes2
|
uite aici radu
Quote:
iti dai seama ce discutii si explicatii au urmat....mie daca mi-ar face unu asa ceva si nu as fi singur l-as linisti rapid.....acu a patit-o axell dar putea oricare din cei pe pe forum s-o pateasca,nu? |
ma, si pe mine m-a abordat unu prin vs ca cica se intalnea cu mine in rond...si ca ma cunoaste, cand de fapt eu nu schimbasem un cuvant cu el, dar se pare ca si el mai trecea pe acolo, cu alti indivizi...si se credeau "valabili"..ma rog... dar nu stateau cu noi, si aveau impresia ca desi impartim acelasi loc de adunare, eram de acuma "o grupare"
respectivu de la practiker probabil e vrun bagator de seama, si vrea si el sa se afirme si probabil a fost la intalnirea cand au fost hamatul ala, de nu stiam de unde sa incepi si unde sa termini de vbt ziua si ora de intalnire s-a stabilit tot printr-un poll, la inceput, cand s-au adunat prima data membrii mai seriosi...cat despre dificultati, eu nu am auzit pe altii sa se planga, in afara de tine....dar, ca sa nu zici ca sunt un baiat rau, daca imi gasesti inca 5 indivizi care au venit la intalniri, si nu le prea convine ora si ziua, o sa fac un poll.... |
Un poll momentan nu va exista ... ! Axell fiecare grupare auto din Iasi si-au ales o zi,un loc si o ora de intalnire. Club Opel au in fiecare Sambata la ora 14.00 intalnire la Palat, Club Ford tin minte ca undeva la pe langa Mall se intalnesc tot asa prin week end..si tot asa mai departe. Cati dintre cei care vin aici s-au plans ca Vineri seara nu e bine? ... ... Eu zic ca nu mai are rost sa dezbati acest subiect!
|
Quote:
|
Quote:
|
Strugurii sunt acri cand nu ajungi la ei ... !
|
Quote:
|
Sefilor! Chestia cu poll-ul nu sta in picioare din simplul motiv ca odata, demult, niste insi au hotarat sa se intalneasca (undeva si cindva) pentru ca asa le-a placut lor. Zi dupa zi, anotimp dupa anotimp, au mai venit alti si alti insi carora le placea acelasi lucru, tot undeva si candva. Deodata, vine unu' si zice: "Ba, mie nu-mi convine undeva si cindva si vreau altundeva si altcandva!" Ceilalti, vechii, care-au stat in frig si ceata, printre gheturi si nameti, de fiecare data mereu undeva si candva, ce credeti ca au zis? Au zis: "Da, bine" sau au zis: " Meri'n os"? Hmmm?... Ce ziceti?... Eu zic ca n-au zis nimic. Si-au vazut de treaba lor. Undeva si candva...
Si, ca idee, daca ma intreaba cineva pe mine, altcandva decit candva-ul actual nu prea o sa ma vada lumea. |
Eu sunt sigur ca tu esti doar un pic negru in cerul grilei...de la radiator :lol:
|
ca intotdeauna ai dreptate edy, si eu cand am spus ca poate facem alt poll era in ideea in care erau alti membri mai vechi nemultumiti....dar nu sunt.... nu puteam sa spun ca NU si ca NU
|
Axell, din cate am vazut prin posturile din urma spuneai bucuros ca " abia astept sa vin vinerea asta la intalnire!" si tot asa...., Noi ne intalnim la ora 21:00 dar nu plecam tot atunci;) Nu esti singurul care nu poate veni la ora aia, sunt multi care au si scoala, au si servici, au si familie, si vin un pic mai tarziu dar tot vin, asa ca, cine vrea cu adevarat, poate;)
O zi buna! |
sal.o intrebare daca se poate....unde pot gasi in iasi un showroom unde se cumpara autovehicule cum ar fi aaa auto sau weltauto???....am un golf v de vanzare si stiu ca exista firme care achizitioneaza masini second.daca ma puteti ajuta cu un site sau un nume as fi recunoscator.multumesc anticipat
|
Quote:
|
te rog mult de tot.multumesc mult
|
Mda... bine ca sunt oameni care pleaca de la munca si isi lasa familia pentru 2 ore acolo..vinerea seara.. sau altii care bat grabiti 400km ca sa ajunga la intalnire.. oameni care au o varsta totusi.. si tot reusesc sa isi gaseasca timp liber pentru intalnire.. Fara ei nu stiu daca ne ambitionam sa venim asa des la intalniri. Si stau si ma gandesc.. comenteaza cineva care vb aia.. a fost la o intalnire.. dar nah.. daca traieste cu impresia ca se schimba un grup dupa un om.. atunci sa mearga sanatos. Daca vrei cu adevarat ... se gaseste timp.Trebuie doar sa iti doresti sa faci parte din comunitate. Atat !! nu cred ca sunteti asa de ocupati in fiecare vineri seara incat sa nu puteti trage o fuga pe acolo ;) right? adica .. o data nu vii.. o data esti plecat din iasi.. dar la un moment dat tot te afli prin zona si treci sa saluti lumea ;) cam asa merge treaba. Cine nu doreste.. sa fie sanatos. La fel cum ne-am intalnit inainte ..ne putem intalni si acum, cu sau fara un "membru" care comenteaza.
Numai bine... |
Quote:
0753 310 135 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning