Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Gabuzu 01-03-08 09:54

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

super :D nu stiam de adunarile astea in bc :D imi place ideea :D pot veni si eu ? :oops: :oops: :twisted: ..

sageata 01-03-08 10:08

Quote:

Originally Posted by Gabuzu (Post 1393027)
super :D nu stiam de adunarile astea in bc :D imi place ideea :D pot veni si eu ? :oops: :oops: :twisted: ..

normal! te asteptam cum ii mai asteptam si pe altii. va anunt ca de-acum da caldura. eliberati barlogul!:lol::lol::lol:

aleks 01-03-08 10:20

sigur ca poti veni, suntem o tara libera :)

Gabuzu 01-03-08 10:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1393063)
sigur ca poti veni, suntem o tara libera :)

wow :D abia astept :D am sa urmaresc mereu topicul asta sa vad cand e adunarea :x :D :twisted::twisted:

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 11:25

dar tu mai vii aleks? :D

Al3xxx 01-03-08 11:49

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1393215)
dar tu mai vii aleks? :D

dar tu marius ? ia sa vedem care pe care :))
toata lumea cred ca asteapta sa se mai incalzeasca si de asta nu ne onoreaza cu prezenta lor ,nu este asa marius ? :)

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 12:11

ooo daaaaa. eu astept sa se mai incalzeasca afara si sa vina aleks. apoi am sa vin si eu la intalniri :lol:

Al3xxx 01-03-08 16:29

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1393301)
ooo daaaaa. eu astept sa se mai incalzeasca afara si sa vina aleks. apoi am sa vin si eu la intalniri :lol:

s-a incalzit afara este primavara de acum ,inseamna ca duminica ne onorezi cu prezenta

Bmw_Rulllzzz 01-03-08 18:51

adik maine??? nu nu. dar promit sa vin intr-o duminica :-P

geani29 02-03-08 00:38

Anul ăsta?:twisted::lol:

Gabuzu 02-03-08 13:34

adunarile se fac doar cand e cald afara si vezi fetit(z)ele umbla in mini ? :))) deci daca bate vantul putin presupun ca stati in casa :twisted::twisted:

Cristy_mat 02-03-08 14:09

nu fratica, si cand e frig se fac intalnirile, numai ca este cam imposibil sa se adune mereu toata lumea, daca vrei sa vezi ''cum e cu noi'' te asteptam dum seara in parcare la moldova pe la 8, suntem curiosi sa vedem cum le ai cu manuitu colacului:))))

Gabuzu 02-03-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1394664)
nu fratica, si cand e frig se fac intalnirile, numai ca este cam imposibil sa se adune mereu toata lumea, daca vrei sa vezi ''cum e cu noi'' te asteptam dum seara in parcare la moldova pe la 8, suntem curiosi sa vedem cum le ai cu manuitu colacului:))))

eu sambata si duminica nu prea stau pe acasa :D dar daca anuntati din inainte exact ora si data am sa fac tot posibilul sa ajung :D :love:abea astept :oops:
desi luna martie si aprilie e cam incarcata pentru mine dar o sa incerc :D

Bmw_Rulllzzz 02-03-08 21:21

pai de obicei in fiecare duminica la ora 20 :-P

Gabuzu 03-03-08 08:37

voi mergeti la 4TuningDays ??? :| din pacate nu am cum sa merg ... :| ai mei pleaca la iasi si nu pot veni :| n'am cu ce :(( .. care din voi mergeti ? sa postati un clip sau niste poza :D pls :shakefist

katanyo 03-03-08 18:24

Baieti cand e urmatoarea intalnire,ca poate ajung si eu pana la urma ...:D asta asa ca sa omor plictiseala...ca si asa nu am eu cine stie ce motor...:P BAFTA....

Al3xxx 03-03-08 21:07

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1397449)
Baieti cand e urmatoarea intalnire,ca poate ajung si eu pana la urma ...:D asta asa ca sa omor plictiseala...ca si asa nu am eu cine stie ce motor...:P BAFTA....

in fiecare duminica la ora 8 in parcare la moldova

dar mai mergem la piatra si pe la onesti ca la ei este vinerea

katanyo 03-03-08 21:12

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1397649)
in fiecare duminica la ora 8 in parcare la moldova

dar mai mergem la piatra si pe la onesti ca la ei este vinerea

Aha am inteles Alexxx,merci mult...am sa agung si io"POATE".....dar merci oricum......BFT..

Al3xxx 04-03-08 14:14

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1397662)
Aha am inteles Alexxx,merci mult...am sa agung si io"POATE".....dar merci oricum......BFT..

te asteptam ... dar si duminica ai fost daca nu ma insel ...

Bmw_Rulllzzz 04-03-08 17:44

daca vii doar sa omori plictiseala nu cred ca are vreun rost, si nu tre' sa ai cine stie ce motor ca sa vii la intalniri :-P deci esti bine venit ;)

katanyo 04-03-08 21:35

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1399109)
te asteptam ... dar si duminica ai fost daca nu ma insel ...

DA al3xxx asa e dar nu am stat asa de mult...ca aveam alte treburi ...dar de acum am sa mai vin ca e TARE......si apropo de motor ....nu e cinestiece dar e BUN ca "MERGE"......:D:)

Gabuzu 04-03-08 21:37

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1400271)
nu e cine stie ce dar e BUN ca "MERGE"......:D:)

mai bine asa cum e ea decat deloc sau bicicleta :)))

katanyo 04-03-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1399559)
daca vii doar sa omori plictiseala nu cred ca are vreun rost, si nu tre' sa ai cine stie ce motor ca sa vii la intalniri :-P deci esti bine venit ;)

Merci BMW...:) asta e ....ce daca ma plictisesc..macar nu e ca acasa.....:Pca mai am oleca si imi i'au zboru de la 4...:):):):twisted::cry:

Quote:

Originally Posted by Gabuzu (Post 1400280)
mai bine asa cum e ea decat deloc sau bicicleta :)))

Da da ee mai refer ca nu are nimik modificat ...e CLASICA .....:) asta e .....:rolleyes2

sageata 05-03-08 01:43

lasa cata ca nu a zis nimeni ceva de masina ta. gabuzu, ar fi bine sa fii mai activ la intalniri, mai ales la prezenta, la cat de entuziasmat esti. da-le somnifere la parinti si hai si tu.:lol::lol::lol:poate din tineretul cel nou s-ar putea infiripa ceva, ca cei vechi au intrat in alt "stage", nedemn de noi. cand vom ajunge si noi la nivelul lor ne putem impune si noi punctul de vedere. din pasiune vorbesc. dupa posibilitati, asta e. RESPECT!

Gabuzu 05-03-08 09:28

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1400823)
lasa cata ca nu a zis nimeni ceva de masina ta. gabuzu, ar fi bine sa fii mai activ la intalniri, mai ales la prezenta, la cat de entuziasmat esti. da-le somnifere la parinti si hai si tu.:lol::lol::lol:poate din tineretul cel nou s-ar putea infiripa ceva, ca cei vechi au intrat in alt "stage", nedemn de noi. cand vom ajunge si noi la nivelul lor ne putem impune si noi punctul de vedere. din pasiune vorbesc. dupa posibilitati, asta e. RESPECT!

Credema ca abea astept sa ajung la adunare :D :dance: si incerc tot posibilul :) dar luna martie si aprilie e cam greu pentru mine ca am practica, examene :help: oricum cand mai scap de el nu am sa lipsesc la nici o adunare :D :D si app de masina (incerc sa negociez cu ai mei sa imi ia o skoda octavia 2 ) sper pana in septembrie sa imi cumpere :D pana atunci raman la vw lui tata :tears:

Bmw_Rulllzzz 05-03-08 09:32

pai si atunci de ce scrie la tine la semnatura "skoda octavia 2" ?

Gabuzu 05-03-08 09:56

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1401212)
pai si atunci de ce scrie la tine la semnatura "skoda octavia 2" ?

1. pentru ca imi place masina de asta am pus'o la semnatura , 2. pai am facut un test cu skoda asta si mi'a placut din toate punctele, nu vezi ca semnul de sus arata ca e Ok :))) :D :D mai este putin pana o sa achizitionez :D

Cristy_mat 05-03-08 10:47

Quote:

Originally Posted by Gabuzu (Post 1401198)
Credema ca abea astept sa ajung la adunare :D :dance: si incerc tot posibilul :) dar luna martie si aprilie e cam greu pentru mine ca am practica, examene :help: oricum cand mai scap de el nu am sa lipsesc la nici o adunare :D :D si app de masina (incerc sa negociez cu ai mei sa imi ia o skoda octavia 2 ) sper pana in septembrie sa imi cumpere :D pana atunci raman la vw lui tata :tears:

:shock::shock:practica si examene duminica la 8 seara:?::?::?:si acu na, pe unii dintre noi ne gasesti cam in fiecare seara in parcare la moldova, vino acolo sa te vedem si noi la ochi, macar.....

Gabuzu 05-03-08 10:54

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1401391)
:shock::shock:practica si examene duminica la 8 seara:?::?::?:si acu na, pe unii dintre noi ne gasesti cam in fiecare seara in parcare la moldova, vino acolo sa te vedem si noi la ochi, macar.....

heiii nu am zis ca am duminica seara practica lol .. am sa vin :) chiar daca vin cu sau fara masina, macar vin sa va cunosc :p

Cristy_mat 05-03-08 11:50

:))))))))))))))))))))))))))tu esti de belea frate, singur te contrazici, but what ever.......hai te asteptam duminica, si ca stii pe viitor, nu toti vin cu masinile lor dar vin

Bmw_Rulllzzz 05-03-08 20:10

aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:

sageata 05-03-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1402847)
aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:

fa focul in masina si hai. tot eu trebuie sa te invat?:lol::lol::lol:

katanyo 06-03-08 22:09

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1401391)

Asa CRS.....:) lasa ma ca poate pana acu nu a avut curaj dar de acu....o sa prinda ca asa au facut totii...prima data e mai greu ,....:P apropo...cat te'a ajus inmatricularea la SEAT??? ca daca imi aduc bine aminte ai adus'o de afara ..nu??..

katanyo 06-03-08 22:10

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1400823)

Merci CRISTY...:D..dar nu e vb de asta ..dar nici sa ma fac de RAS...:D:))))las ca de acu am sa mai trec si io pe acolo...poate renastem ce a fost odata ...;)

Cristy_mat 07-03-08 09:15

Quote:

Originally Posted by katanyo (Post 1405624)
Asa CRS.....:) lasa ma ca poate pana acu nu a avut curaj dar de acu....o sa prinda ca asa au facut totii...prima data e mai greu ,....:P apropo...cat te'a ajus inmatricularea la SEAT??? ca daca imi aduc bine aminte ai adus'o de afara ..nu??..

cam 65 mil:sad::sad:dar am CRS la nr:lol::lol:

Shorty 07-03-08 09:29

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1406385)
cam 65 mil:sad::sad:dar am CRS la nr:lol::lol:

65 de mil cu tot cu aia 85 lei pt numar preferential?
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului.

PS-Fara suparare!!!:D

Al3xxx 07-03-08 10:31

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 1406423)
65 de mil cu tot cu aia 85 lei pt numar preferential?
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului.

PS-Fara suparare!!!:D

:)))) ma da ce carcotas esti :)))

Cristy_mat 07-03-08 11:59

stai asa domn Andi, am mai dat 15lei sa-mi faca cererea, 30 lei taxa de certificat iar la nr am dat 80 nu 85:lol::lol:facand un calcul, tre sa mai adaug inca 40 de lei pe langa cei 6500lei, deci 100km pierduti:lol::lol:dar repet am CRS la nr, chiar si 87:lol::lol::lol:

blowwind 08-03-08 12:55

iese cineva diseara afara ?:D ca sunt si eu prin zona ... :D aleks ? :P

0743.78.36.74 ...

AdySN 08-03-08 14:59

Eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim toti duminica seara la 8.00 sa stabilim plecarea de sambata viitoare,nu cred ca in alta zi vom mai avea ocazia sa ne intalnim si sa stabilim pana sambata,pt ca multi dintre noi lucreaza,asa ca faceti bine si veniti maine seara sa vb,altfel o sa iasa o harababura si o sa plecam care cum putem.
Macar la editia asta,daca s-au anuntat atatia ca mergem sa iasa ceva frumos si sa ajungem toti odata la 4tuning days.Drumuri bune colegii

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning