![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
super :D nu stiam de adunarile astea in bc :D imi place ideea :D pot veni si eu ? :oops: :oops: :twisted: ..
|
Quote:
|
sigur ca poti veni, suntem o tara libera :)
|
Quote:
|
dar tu mai vii aleks? :D
|
Quote:
toata lumea cred ca asteapta sa se mai incalzeasca si de asta nu ne onoreaza cu prezenta lor ,nu este asa marius ? :) |
ooo daaaaa. eu astept sa se mai incalzeasca afara si sa vina aleks. apoi am sa vin si eu la intalniri :lol:
|
Quote:
|
adik maine??? nu nu. dar promit sa vin intr-o duminica :-P
|
Anul ăsta?:twisted::lol:
|
adunarile se fac doar cand e cald afara si vezi fetit(z)ele umbla in mini ? :))) deci daca bate vantul putin presupun ca stati in casa :twisted::twisted:
|
nu fratica, si cand e frig se fac intalnirile, numai ca este cam imposibil sa se adune mereu toata lumea, daca vrei sa vezi ''cum e cu noi'' te asteptam dum seara in parcare la moldova pe la 8, suntem curiosi sa vedem cum le ai cu manuitu colacului:))))
|
Quote:
desi luna martie si aprilie e cam incarcata pentru mine dar o sa incerc :D |
pai de obicei in fiecare duminica la ora 20 :-P
|
voi mergeti la 4TuningDays ??? :| din pacate nu am cum sa merg ... :| ai mei pleaca la iasi si nu pot veni :| n'am cu ce :(( .. care din voi mergeti ? sa postati un clip sau niste poza :D pls :shakefist
|
Baieti cand e urmatoarea intalnire,ca poate ajung si eu pana la urma ...:D asta asa ca sa omor plictiseala...ca si asa nu am eu cine stie ce motor...:P BAFTA....
|
Quote:
dar mai mergem la piatra si pe la onesti ca la ei este vinerea |
Quote:
|
Quote:
|
daca vii doar sa omori plictiseala nu cred ca are vreun rost, si nu tre' sa ai cine stie ce motor ca sa vii la intalniri :-P deci esti bine venit ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
lasa cata ca nu a zis nimeni ceva de masina ta. gabuzu, ar fi bine sa fii mai activ la intalniri, mai ales la prezenta, la cat de entuziasmat esti. da-le somnifere la parinti si hai si tu.:lol::lol::lol:poate din tineretul cel nou s-ar putea infiripa ceva, ca cei vechi au intrat in alt "stage", nedemn de noi. cand vom ajunge si noi la nivelul lor ne putem impune si noi punctul de vedere. din pasiune vorbesc. dupa posibilitati, asta e. RESPECT!
|
Quote:
|
pai si atunci de ce scrie la tine la semnatura "skoda octavia 2" ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:))))))))))))))))))))))))))tu esti de belea frate, singur te contrazici, but what ever.......hai te asteptam duminica, si ca stii pe viitor, nu toti vin cu masinile lor dar vin
|
aha. deci te asteapta baietii la birou. cand se mai incalzeste afara am sa vin si eu. ca nu am caldura la masina si de asta nu vin :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acum te inteleg de ce "te plangi ca iti papa masina 5.5l in loc de 5.4l/100km";ca vrei sa amortizezi banii bagati in taxa guvernului. PS-Fara suparare!!!:D |
Quote:
|
stai asa domn Andi, am mai dat 15lei sa-mi faca cererea, 30 lei taxa de certificat iar la nr am dat 80 nu 85:lol::lol:facand un calcul, tre sa mai adaug inca 40 de lei pe langa cei 6500lei, deci 100km pierduti:lol::lol:dar repet am CRS la nr, chiar si 87:lol::lol::lol:
|
iese cineva diseara afara ?:D ca sunt si eu prin zona ... :D aleks ? :P
0743.78.36.74 ... |
Eu zic ca ar fi bine sa ne intalnim toti duminica seara la 8.00 sa stabilim plecarea de sambata viitoare,nu cred ca in alta zi vom mai avea ocazia sa ne intalnim si sa stabilim pana sambata,pt ca multi dintre noi lucreaza,asa ca faceti bine si veniti maine seara sa vb,altfel o sa iasa o harababura si o sa plecam care cum putem.
Macar la editia asta,daca s-au anuntat atatia ca mergem sa iasa ceva frumos si sa ajungem toti odata la 4tuning days.Drumuri bune colegii |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning