Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

cristi_407 24-05-06 01:18

Re: masinile modificate din bacau

:) Nu dorm..TRAIESC..

SFW 24-05-06 01:22

Quote:

Originally Posted by cristi_407
:) Nu dorm..TRAIESC..

Sigur .... Daca si tu mai traiesti ......... :???:

:punch: :bat: :shakefist :caffine: :woowoo:

cristi_407 24-05-06 01:42

Hai hai.. Tocilarule..Nerd.. :poke:

SFW 24-05-06 02:09

Quote:

Esti offtopic ... mai bine te duci sa te culci ca sa fii odihnit maine cand te bat :evil_laug :crazy: :punch: :nosebleed :rockon:

Stiu ca ne urasti pt offtopic aleks ... sorry :rolleyes2

Andr3i 24-05-06 03:57

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

Mai bine sa o duca la Dyno si sa pui o copie scanata a graficului

Andr3i 24-05-06 04:02

Quote:

:lol: :lol: :lol: NERD! Ce ti-a zis.o' Mishu

SFW 24-05-06 04:12

Quote:

Originally Posted by Andr3i
:lol: :lol: :lol: NERD! Ce ti-a zis.o' Mishu

Aham ... un tocilar crezi ca sta treaz la ora asta?

DA ... CA INVATZA :cry: :cry: :no:

De fapt mi-a sarit si somnul ... si daca tot mai am de invatat ... poate da Dumnezeu si iau si examenul asta :shock:

mertan 24-05-06 06:53

chiar... ce zicea cu motorul din 1997?????

Andr3i 24-05-06 12:38

Hai ca il ei tu!

PS: Nu suntem offtopic deoarece creierul lui misu reprezinta o masina modificata :) Si-a pus filtru de aer con in nas, etc. :lol: :lol:

aleks 24-05-06 15:51

huooo
mi-ati adus aminte de examene :evil:
pt asta mut discutia asta pe cafenea :twisted::twisted:

SFW 24-05-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Hai ca il ei tu!

PS: Nu suntem offtopic deoarece creierul lui misu reprezinta o masina modificata :) Si-a pus filtru de aer con in nas, etc.

Nu e tunat da e impins la extrem .... sta degeaba juma de an si cand vine sesiunea baga in el kerosen la greu (a se citi redbull) si baga mare :cry: :cry:

L-am luat :shock: :D Sesiunea asta am luat toate examenele in care am intrat :D Sunt f mandru de mine :lol: :lol:

Da mai am restante .... :cry:
Bafta la toti in sesiune!!!!!!!!!!!

Al3xika 24-05-06 16:35

multam Mishule :-P

Andr3i 24-05-06 23:25

Uff... iar faca Bacau-Galati de imi vine acru :(

Kooks_Tigra 24-05-06 23:30

Ma tu uitete pe situ ala............. vezi uno ala turbo............are in jur de 500 de cai si are motor de 1300 turbo........na ce zici de asta ............

mertan 24-05-06 23:49

1,3 la 500 de cai... scuzama fratica... nu e cam dubios??? cum naiba frate??? e avion??? un 300 mai zis... asha tras de limba... dar nici 500. o foaie de dyno ar arata realul....

w00p 25-05-06 01:37

si schimba motorul la 5000 km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w00p 25-05-06 02:09

Quote:

Originally Posted by Kooks_Tigra
Ma tu uitete pe situ ala............. vezi uno ala turbo............are in jur de 500 de cai si are motor de 1300 turbo........na ce zici de asta ............

mai lasa-ne nene cu armasarii tai, crezi ca tot ce zboara se mananca.
shi eu pot sa zic ca matizu meu e de 150 cp si ca am facut nustiuce modificari. pana nu pui foaia aia de la dinotest k sa vedem si noi, eu unul nu te cred :paper:
:blahblah: :blahblah: :blahblah:

Acc3l3ratoR 25-05-06 08:53

unoul ala turbo are 'doar' 321 de cai....dar are motorul modificat...adica...de la cilindreea de 1397cc l-a facut de 1589cc....plus o turbina cu un boost mult mai mare ....plus modificari alle Ecu-ului....si e facuta de o firma de tuning...asa ca ciocu mic cei care nu stiu despre ce e vorba...(fara suparare;) )
Mertan l-a vazut intr-un film(e)...pe care i l-am trimis....
Apropos ia pune-le tu pe forum sa vada si lumea de pe aici...

A da si sa nu uit de de sunetul bestial

mertan 25-05-06 10:07

3 Attachment(s)
astas filmele

Shorty 25-05-06 19:45

sincer nu stiu cum e in ziua de azi cu calutii astia dar tind sa cred ca unii sunt "virtuali",la fel ca si puterea audio....mii de wats

w00p 25-05-06 23:43

hartii frate nu vorbe

Kooks_Tigra 26-05-06 01:25

Ma eu zik ka uno ala are mai mult...... eu cel putin l-am vazut la un meeting in afara torinolui ka isi facea o mika publicitate la servisu lui ...........era parkata fiatu......dar e o bestie si kand sta pelok:D ........... si dupa ............credeti ce vreti .............doar nu tre sa dovedesk nik nu e a mea masina .............:D :D :D Uno turbo e masina la baiatul kare are firma ............masina nu e facuta de o firma oarekare.................

Acc3l3ratoR 26-05-06 08:14

Ce culoare are Unoul ala ......ca in momentul cand am vazut filmuletele si pozele parca m-am inbolnazit si eu de 'mania Uno'... si mai am una ....baietii stiu care ;) ....OLTCIT ....

PS: Posibil sa fie modificat de Hormann ....dar nu se stie !! Aseara am vazut poze cu unu de 200 cai ...negru...

Kooks_Tigra 27-05-06 13:59

Pai culoare era albastru ala celestial si stiu sigur ca e facut de POWER ON THE ROAD din napoli............si masina e proprietatea lui TurboCrime ..................mai multe nu stiu eu auzizem ka are peste 450 cai ................si l-am vazut numai o data la un meeting in torino.............

SFW 27-05-06 14:50

Am si eu o intrebare .... autoritatile locale gandesc cu fundul? asflateaza la fel?

Am fost aseara pe noul drum asfaltat ... de la politie la gara ... pot sa spun ca drumul e mai prost acum dupa ce a fost asfaltat ... inafara de gropile alea care trebuiau asfaltate restul e varza ... valurit ca dracu ... nu inteleg ce e in capul lor ... nu stiu sa faca nimic bun ... am inteles ca nu pot sa peticeasca fara sa faca valuri ... dar nici cand asfalteaza in totalitate o strada nu o pot face cum trebuie...
Chiar va rog sa mergeti pe strada aia si sa spuneti si voi ... e ceva de neimaginat ... zici ca are vreo 2 ani strada si deabia ieri au terminat de asfaltat bucata de la 6 martie inspre politie si azi asfaltau de la gara incolo ....
Eu zic ca mai bine lasa astia strazile asfaltate de seche ... ca parca prefer sa ocolesc gropile facute in timp decat sa merg pe o strada noua si facuta ca dracu....

Shorty 27-05-06 16:33

poate chestia de nu mai fac astia strazi ase de bune ,e ca sa descurajeze cursele ilegale.

SFW 27-05-06 16:40

Quote:

Originally Posted by Shorty
poate chestia de nu mai fac astia strazi ase de bune ,e ca sa descurajeze cursele ilegale.

Asta presupun ca era o gluma .... nu?
:rolleyes2

Shorty 27-05-06 17:15

Quote:

Originally Posted by SFW
Asta presupun ca era o gluma .... nu?
:rolleyes2

clar!!!!!.....sau nu
since, fata de alte orase bacaul inca mai are ceva strazi.nu stiu cum mai e acum dar in unele orase(cele prin care trec io cand merg la faculta la cj) strazile s-au transformat in ulite

SFW 27-05-06 17:25

Quote:

Originally Posted by Shorty
clar!!!!!.....sau nu
since, fata de alte orase bacaul inca mai are ceva strazi.nu stiu cum mai e acum dar in unele orase(cele prin care trec io cand merg la faculta la cj) strazile s-au transformat in ulite

Are da nu multumita administratiei actuale ... mergeti pe strada aia si o sa intelegeti exact ce vreau sa spun.

Sfantul-Neo 28-05-06 12:34

Am impresia ca au raschetat dar aiurea din strada dupa care au dat cu smoala si au lasat de nebuni asa ...sau habar n-am ...ca si eu m-am mirat ce`i cu strada asta...o vazui neagra si zisash ca facu Domnu Stavarache strada dar...era ca curu...si am impresia ca lucrarile astea is tot de pe vremea lui Seche semnate...

SFW 28-05-06 13:04

Quote:

Originally Posted by Sfantul-Neo
Am impresia ca au raschetat dar aiurea din strada dupa care au dat cu smoala si au lasat de nebuni asa ...sau habar n-am ...ca si eu m-am mirat ce`i cu strada asta...o vazui neagra si zisash ca facu Domnu Stavarache strada dar...era ca curu...si am impresia ca lucrarile astea is tot de pe vremea lui Seche semnate...

Nu nu nu .... nu sunt de pe vremea lui, pt ca pe vremea lui se stia cum sa se asfalteze strazi ... ;)

Sfantul-Neo 28-05-06 13:52

Da ai dreptate! :)

andr3y-TAM 30-05-06 08:20

se stia un ca*at ... strazile din cartiere... cand au fost facute ultima oara??? ca mi-am rupt masinile prin toate hartoapele... in afara de e85 shi cateva strazi principale in care se bagau toti banii nu se facea nimic...

Sfantul-Neo 30-05-06 12:06

Las ca le face Stavarache!...

Shorty 30-05-06 13:34

Quote:

Originally Posted by Sfantul-Neo
Las ca le face Stavarache!...

le face de tin pana la iarna si apoi in vara tre iara asfaltate.

aleks 30-05-06 15:41

am inteles k asta e un strat pregatitor, asfaltul al' bun vine abia de acum...

mertan 30-05-06 16:09

lasa aleks... de al tine de la vama... pana la politie... tzeava. numai sa faca si canalul ala din fatza garii.

SFW 30-05-06 16:18

Quote:

Originally Posted by mertan
lasa aleks... de al tine de la vama... pana la politie... tzeava. numai sa faca si canalul ala din fatza garii.

POFTIM???????????????????
E BUN DRUMUL ALA??????
tu vorbesti serios .... ?

Poate sunt eu nebun ... da e atat de valurit drumul de mi se zdruncina creierii in cap.....
Poate am eu suspensiile prea tare .... cristi ... ia verifica tu cu rotile pe 18 :twisted: :twisted: :twisted:

Ar fi bine aleks sa fie asa ... sper ... ca nu mi-e de strada aia neaparat ... da ...

Oricum ... imi place ca peticesc cu asfalt strazile care sunt facute din placi:lol: :lol: :lol:

Sfantul-Neo 30-05-06 19:23

Da am vazut ca e pus asa un strat superficial ...sper sa aiba dreptate aleks! :D

mertan 30-05-06 22:01

au pus pe deasupra... am mers eu pe ea in tzeava. dar mai vine un strat. toata chestia intr-un final va arata cum e acuma la fostul shell... de la economic pana la bancorez. asha o sa arate...

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning