![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
bah , de cate ori am intrat noi in coloana la sala cu avariile aprinse si cu manele sau vreo panarama de mel la blana , la sala si sa ne apucam toti sa tragem frana de mana si sa facem bahaos de cum am ajuns ? nu crezi k faze de genu asta ne pot afecta si pe noi astia care stam acolo seara de seara ? nu cred ca e nimeni propietar acolo iar faza cu concurenta e o vorba intre mine si mai multi din grup care faceau mishto de ei . nu am nimik cu ei atata timp cat cat stau linistiti si nu fac bahaos si isi vad de treaba lor
|
Se mai aduna lumea la sala?
Am vazut ca se poate intra in perimetrul din fata cu parcare... |
Quote:
|
Quote:
true that manson` |
Quote:
|
Gata kravene ca o dam in alte alea . Le ziceam concurenta cu titlu de misto , nu imi interzice nimeni sa fac misto , oricum dupa parerea mea purtam o discutie fara sens . Vb lu manson , Chill . Nu cred ca ar trebui sa ma stresez pt niste oameni care se strang cu masinile . Treaba lor . Cand se strangeau si altii a stiut lumea sa faca mistouri si nu a mai sarit nimeni , asa ca te rog inchide subiectu . Bafta
|
ca o parere neutra,
am nimerit in weekend cand s-au filmat si asa,in spatele lor,pe aici pe sondelor,veneam spre 9mai si a trebuit sa astept cateva minute bune pana s-au hotarat ei sa intre acolo in fostu poligon langa stadion unde si-au facut poze k pur si simplu stateau in strada si o blocau pe ambele sensuri :| ... pareau cam ciudati tipii,sub nicio forma nu sunt asa cum v-am vazut pe voi ... mult mai civilizati ma refer :) |
Din partea mea sa intre si pe forum si sa-si creeze topic cu clubul lor. Sa-si prezinte bolizii. La cat mai multe masini si aparitii la show-uri si curse. Numai sa aiba cu ce sa faca fatza.
|
Wait wait wait ( vorba lui donu' : boss boss boss :) ) : Despre cine VORBITI?
|
Quote:
|
bravo adi, ma bucur ca a revenit.
de acolo veneai ieri dupa masa? hmm daca mai stateai putin ne-am strans vreo 7-8 pe la cardinal, a iesit un GTI de la dopat de acolo cu biiig turbo :P... si a venit si un S3, mai era un GTI acolo... |
Quote:
Trebuie sa mai ies si eu in recunoastere, zici ca-s urs la hibernat. |
Quote:
|
Quote:
Daca e GTI negru cu 4(2 cu 2) iesiri la evacuare , el e. Later Edit : tocmai ce am vb cu var-su , masina o ridica azi si din cate am inteles v-a fi condusa de o femeie :yikes: |
referitor la Adrenalin smecleu cum le zice nush la ce va agitati eu n-am vazut decat niste masini stock !
Cred ca numai eu ca sa nu mai vb de altii imprastii toate masinile de acolo asa ca....vb lu sacalu " hai sa le dam cu fum si sa plecam":lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning