Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

Bengy_BLS 12-02-09 20:42

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

bah , de cate ori am intrat noi in coloana la sala cu avariile aprinse si cu manele sau vreo panarama de mel la blana , la sala si sa ne apucam toti sa tragem frana de mana si sa facem bahaos de cum am ajuns ? nu crezi k faze de genu asta ne pot afecta si pe noi astia care stam acolo seara de seara ? nu cred ca e nimeni propietar acolo iar faza cu concurenta e o vorba intre mine si mai multi din grup care faceau mishto de ei . nu am nimik cu ei atata timp cat cat stau linistiti si nu fac bahaos si isi vad de treaba lor

tng 12-02-09 20:50

Se mai aduna lumea la sala?
Am vazut ca se poate intra in perimetrul din fata cu parcare...

Manson 12-02-09 21:05

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2061986)
bah , de cate ori am intrat noi in coloana la sala cu avariile aprinse si cu manele sau vreo panarama de mel la blana , la sala si sa ne apucam toti sa tragem frana de mana si sa facem bahaos de cum am ajuns ? nu crezi k faze de genu asta ne pot afecta si pe noi astia care stam acolo seara de seara ? nu cred ca e nimeni propietar acolo iar faza cu concurenta e o vorba intre mine si mai multi din grup care faceau mishto de ei . nu am nimik cu ei atata timp cat cat stau linistiti si nu fac bahaos si isi vad de treaba lor

calmeaza-te ca poate iti vine rau....prea te agiti aiurea:|:|:|:|

kraven_4_all 12-02-09 21:10

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2061986)
bah , de cate ori am intrat noi in coloana la sala cu avariile aprinse si cu manele sau vreo panarama de mel la blana , la sala si sa ne apucam toti sa tragem frana de mana si sa facem bahaos de cum am ajuns ?

de foarte multe ori ....n`ai tu degete la maini si picioare...

true that manson`

Bengy_BLS 12-02-09 21:15

Quote:

Originally Posted by tng (Post 2062004)
Se mai aduna lumea la sala?
Am vazut ca se poate intra in perimetrul din fata cu parcare...

Da se mai strange lumea , seara de seara .

Bengy_BLS 12-02-09 21:21

Gata kravene ca o dam in alte alea . Le ziceam concurenta cu titlu de misto , nu imi interzice nimeni sa fac misto , oricum dupa parerea mea purtam o discutie fara sens . Vb lu manson , Chill . Nu cred ca ar trebui sa ma stresez pt niste oameni care se strang cu masinile . Treaba lor . Cand se strangeau si altii a stiut lumea sa faca mistouri si nu a mai sarit nimeni , asa ca te rog inchide subiectu . Bafta

Tibanu 12-02-09 23:14

ca o parere neutra,
am nimerit in weekend cand s-au filmat si asa,in spatele lor,pe aici pe sondelor,veneam spre 9mai si a trebuit sa astept cateva minute bune pana s-au hotarat ei sa intre acolo in fostu poligon langa stadion unde si-au facut poze k pur si simplu stateau in strada si o blocau pe ambele sensuri :| ...
pareau cam ciudati tipii,sub nicio forma nu sunt asa cum v-am vazut pe voi ... mult mai civilizati ma refer :)

DONU' 13-02-09 02:49

Din partea mea sa intre si pe forum si sa-si creeze topic cu clubul lor. Sa-si prezinte bolizii. La cat mai multe masini si aparitii la show-uri si curse. Numai sa aiba cu ce sa faca fatza.

Vibe 13-02-09 07:26

Wait wait wait ( vorba lui donu' : boss boss boss :) ) : Despre cine VORBITI?

Bengy_BLS 13-02-09 07:50

Quote:

Originally Posted by Vibe (Post 2062923)
Wait wait wait ( vorba lui donu' : boss boss boss :) ) : Despre cine VORBITI?

boss boss , sunt unii care se intituleaza Adrenalin Team , cu masini normale (+,- un far anghel aiz , o toba un subwoofer) care au aparut pe la sala .

bogdan_wrc 13-02-09 08:00

bravo adi, ma bucur ca a revenit.
de acolo veneai ieri dupa masa? hmm daca mai stateai putin ne-am strans vreo 7-8 pe la cardinal, a iesit un GTI de la dopat de acolo cu biiig turbo :P... si a venit si un S3, mai era un GTI acolo...

Vibe 13-02-09 08:08

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2062950)
boss boss , sunt unii care se intituleaza Adrenalin Team , cu masini normale (+,- un far anghel aiz , o toba un subwoofer) care au aparut pe la sala .

Pai bravo lor daca v-au captat atentia :):shock: :-P

Trebuie sa mai ies si eu in recunoastere, zici ca-s urs la hibernat.

barladi 13-02-09 08:46

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2062960)
bravo adi, ma bucur ca a revenit.
de acolo veneai ieri dupa masa? hmm daca mai stateai putin ne-am strans vreo 7-8 pe la cardinal, a iesit un GTI de la dopat de acolo cu biiig turbo :P... si a venit si un S3, mai era un GTI acolo...

Da...de la Cardinal veneam...eram de la 9 dimineata la ei. E vb de GTI-ul ala negru cu 4 iesiri?...k de ala zicea mecanicul care mi-a schimbat ambreiajul.....zicea k are 400 cp si abia asteptam sa te intreb dc e adevarat sau nu

Bengy_BLS 13-02-09 08:50

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 2063059)
Da...de la Cardinal veneam...eram de la 9 dimineata la ei. E vb de GTI-ul ala negru cu 4 iesiri?...k de ala zicea mecanicul care mi-a schimbat ambreiajul.....zicea k are 400 cp si abia asteptam sa te intreb dc e adevarat sau nu

Omu cu GTIu e var cu un bun prieten de al meu si stiu ca zicea ala ceva de genu ca isi modifica motoru grav dar nu auzisem de 400cp ci de aprox 350cp.
Daca e GTI negru cu 4(2 cu 2) iesiri la evacuare , el e.

Later Edit : tocmai ce am vb cu var-su , masina o ridica azi si din cate am inteles v-a fi condusa de o femeie :yikes:

Skma 13-02-09 09:17

referitor la Adrenalin smecleu cum le zice nush la ce va agitati eu n-am vazut decat niste masini stock !
Cred ca numai eu ca sa nu mai vb de altii imprastii toate masinile de acolo asa ca....vb lu sacalu " hai sa le dam cu fum si sa plecam":lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning