![]() |
Re: Comentarii lucrari!
kolegu-le ce revenire spectaculoasa...da pe unde ai umblat atata timp?
|
Re: Astept Pareri
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentatii plz...
|
*priza de aer are un colt mic acolo...
*unde ai scos numarul de inmatriculare se vede sters si e spre dreapta mai gros si in departare mai subtire *sus pe masina e o selectie mica unde nu ai avut grija, da' taci ca n-a observat nimeni :lol: *si cand ai coborat masina, in fata acolo se mai vede putin din masina veche |
o sa retusez eu maine ca acu numai am chef si tre se fiu odihnit ptr maine la 4td:lol:
|
mie nu imi fanta aia de la usa,nu mi se pare reala de loc
|
2 Attachment(s)
Sal... ce va place ?? ce nu va place ??
|
parca diferenta de culoare dintre prag si caroserie e prea mare(chiar si cu genul ala de prag)
alt defect e la aripa spate se arcuieste cam ciudat peste roata in schimb imi plac jentile ,ti-au iesit bine una peste alta e misto masina:D |
2 Attachment(s)
:D zi-mi si de asta ca zici bine :D
|
merge frumoasa bv
|
e stramb spoilerul ;) alte greseli nu prea am vazut ;)
|
3 Attachment(s)
vreau sa aud cateva pareri despre carbonu ala .... pare real sau nu ... sa stiu dak mai am de lucru la subiectu asta
|
pai... ce sa zic mai incearca e o tehtura pe acolo da cauta si alte technici in alce tutoriale ca asta nu il vad chiar foarte real de este destul de bine in principiu dupa mine mer...
|
deci carbonul tau ar fi bun dar incearca sa-l faci mai curbat nu ca pe o pagina de mate ..sper ca intelegi ce vreau sa zic ..tare rau masca STi :D
|
1 Attachment(s)
un mic edit...ce parere aveti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning